15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
CamelX #10460 lol, AppStore-ban 213Mb-t ír (v1.04) -
CamelX #10459 Deltában gránát sorozatvető keményen büntetett :D -
morzsi555 #10458 Nálam 446 Mb. -
#10457 Gondolom Androidos,az az akadálya hogy feltegyem hogy másfél giga:D -
morzsi555 #10456 ? -
#10455 másfél gigáért?:D -
morzsi555 #10454 SHADOWGUN
-
#10453 Nem mindenkinek jöhet be a cod.:D meg a pörgős fps. Azért mert sokan játszanak vele, nem feltétlenül szarjáték. Én mondjuk tényleg csodálkozok, hogy mw2-vel meg újabb codokkal, nem sokáig tudok eljátszani. Cod2-vel viszont még most is, sőt még eredetibe is megvettem, nálam az nagy szó.
Merlin: Hát igen. Eltaláltad, akkor még csak úton voltam, anyám hasfalát rugdostam esetleg. De például a delta force land warriorra emlékszem nagyon. Azzal mennyit elszórakoztunk tesómmal, + az örök kedvenc a driver. Tony Hawk 2, ez már kicsit újabb. -
CamelX #10452 Hát igen, a multiplayer élmény alfája és omegája volt nekem hogy Worms-ön nyomultunk Amigán, volt hogy a fele általános iskolai osztályom :) ott le is zárult nálam mikor már túlcifrázódott a dolog, főleg a szutyok tömeg fps-eket illetően. Csak 1 valamiért nincs kedvem szidni a mai játékvilágot. 1 szó: Skyrim :) -
#10451 Nem feltétlenül korfüggő, de ha erről az oldalról nézzük, '93-ban maximum még csak úton voltál eme világba:) Természetesen érthető, hogy a ~2000-es játékokon nevelkedettek nem mind látják a klasszikusokban azt ami. Én pl a mai napig játszom a 90-es éve játkaival, sőt Commodore emulátorral is el szoktam ökörködni órákat olykor. Hiszen én ezeken nőttem fel, így közelebb állnak a szívemhez azok a még lélekkel rendelkező játékok, mint a mai kapitalista, pénzhajhász arannyal borított rozsfás vasak:)
A lényeg, hogy ezek teljesen normális generációs különbségek. Én '84-ben kezdtem kezdtem el játszani, mondhatni a játékok hőskorában:) -
#10450 Hozzá kell tennem, hogy én is játszottam nagyon régi játékokkal. Annyira fiatal azért nem vagyok :D Mert nem a crysis-on nőttem fel, az tutiziher:D -
#10449 Ízlések és pofonok:) -
#10448 Ezzel vitatkoznék, de nem teszem;) -
#10447 Több játékélményt ad még ma is, mint bármelyik COD vagy Crysis...:) Különben is, klasszikusokról jót vagy semmit. -
#10446 én is így vagyok vele amikor még nem volt meg és néztem a képeket, nagyon tetszett. most meg nyomtam ultrán és ugyan kb 20fps-el megy, de nem tetszik annyira. ez van :) -
#10445 Köszi! -
#10444 MSI Afterburner - nem csak MSI karikhoz! -
#10443 Mivel lehet kiíratni jobb felső sarokba az infokat? FPS, hőmérséklet, stb -
#10442 A képeken is látszik azért, hogy valós arcokat modelleztek le, de menet közben tényleg brutálisan realisztikus. :) Egyébként nálam felismeri a Fraps-ot (3.4.7 build 13808), és az MSI Afterburner-t (2.2.0 beta 8) is gond nélkül! Szinte tükörsimán fut a cucc 1-2 FPS kilengésekkel, folyamatos 30 FPS-en (húzatlan hardverekkel). :) -
MauroN #10441 Hát nemtudom. Nekem a Hot Pursuit grafikája jobban tetszett, de viszont játékilag meg ez. -
#10440 Miről beszélsz? Pontosan a futás közben szebb kategória, versenyjáték lévén... :D -
#10439 Nincs ezzel semmi baj mozgás közben sem
-
#10438 Szép az csak 15 fps-el nem igen élvezem :D
-
MauroN #10437 Képeken milyen szép ez a The Rnun. Kár hogy futás közbe nem ilyen -
#10436 NFS - The Run
-
#10435 Ez a játék nagyon király. A képek nem adják vissza azt, hogy mennyire jó a karakterek arc mimikája beszéd közben. Ha jobb gépem lenne és nem 10 FPS-el futna, tuti végigtolnám. -
#10434 Fraps neked felismeri?:O -
#10433 L.A. Noire
-
Csokis #10432 OFF: 3-as Androidban beépítve van tableteknél a képernyő mentés (harmadik, task kezelő gombot kell nyomvatartani). Tudom, mert volt Asus Transformerem. Kínai féle 2-es Androidos verziókkal nincs tapasztalatom. -
#10431 Screenshot it a neve a programnak, vagy is nem biztos hogy azzal csinálta, de ezzel lehet, és még van rá több program. -
morzsi555 #10430 Mivel csináltál screenshotokat tableten? -
#10429 a változatosság kedvéért SR3 :)
Vigyázzatok vele, súlyos függőséget okoz. -
#10428 Tudom h sok jó game jött ki de vki azért egy kis LA Noirt is tolhatna. -
#10427 sr3 part 2
-
#10426 Saints Row - The Third
-
#10425 nemtom abban milyen gpu van, enyémben (slim s7 tablet) egymagos 1ghz cpu + adreno200 gpu (ez utobbi elég gáz manapság már). másik nagy kedvencem:
Reckless Racing (android)
(sajna csak 2 mp-el később screenshotolo appot találtam, igy nehéz jó képet csinálni :/) -
#10424 Ki kell próbálni, csak jól fog e futni Bladen. -
#10423 Reckless Gateway (android)
-
#10422 Afterfall Insanity demo
-
#10421 Jurassic Park: The Game