15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • CamelX
    lol, AppStore-ban 213Mb-t ír (v1.04)
  • CamelX
    Deltában gránát sorozatvető keményen büntetett :D
  • morzsi555
    Nálam 446 Mb.
  • Firerock
    Gondolom Androidos,az az akadálya hogy feltegyem hogy másfél giga:D
  • morzsi555
    ?
  • Firerock
    másfél gigáért?:D
  • morzsi555
    SHADOWGUN

• TaRka0107
    Nem mindenkinek jöhet be a cod.:D meg a pörgős fps. Azért mert sokan játszanak vele, nem feltétlenül szarjáték. Én mondjuk tényleg csodálkozok, hogy mw2-vel meg újabb codokkal, nem sokáig tudok eljátszani. Cod2-vel viszont még most is, sőt még eredetibe is megvettem, nálam az nagy szó.
    Merlin: Hát igen. Eltaláltad, akkor még csak úton voltam, anyám hasfalát rugdostam esetleg. De például a delta force land warriorra emlékszem nagyon. Azzal mennyit elszórakoztunk tesómmal, + az örök kedvenc a driver. Tony Hawk 2, ez már kicsit újabb.
  • CamelX
    Hát igen, a multiplayer élmény alfája és omegája volt nekem hogy Worms-ön nyomultunk Amigán, volt hogy a fele általános iskolai osztályom :) ott le is zárult nálam mikor már túlcifrázódott a dolog, főleg a szutyok tömeg fps-eket illetően. Csak 1 valamiért nincs kedvem szidni a mai játékvilágot. 1 szó: Skyrim :)
  • MerlinW
    Nem feltétlenül korfüggő, de ha erről az oldalról nézzük, '93-ban maximum még csak úton voltál eme világba:) Természetesen érthető, hogy a ~2000-es játékokon nevelkedettek nem mind látják a klasszikusokban azt ami. Én pl a mai napig játszom a 90-es éve játkaival, sőt Commodore emulátorral is el szoktam ökörködni órákat olykor. Hiszen én ezeken nőttem fel, így közelebb állnak a szívemhez azok a még lélekkel rendelkező játékok, mint a mai kapitalista, pénzhajhász arannyal borított rozsfás vasak:)

A lényeg, hogy ezek teljesen normális generációs különbségek. Én '84-ben kezdtem kezdtem el játszani, mondhatni a játékok hőskorában:)
  • TaRka0107
    Hozzá kell tennem, hogy én is játszottam nagyon régi játékokkal. Annyira fiatal azért nem vagyok :D Mert nem a crysis-on nőttem fel, az tutiziher:D
  • MerlinW
    Ízlések és pofonok:)
  • TaRka0107
    Ezzel vitatkoznék, de nem teszem;)
  • MerlinW
    Több játékélményt ad még ma is, mint bármelyik COD vagy Crysis...:) Különben is, klasszikusokról jót vagy semmit.
  • reaper4
    én is így vagyok vele amikor még nem volt meg és néztem a képeket, nagyon tetszett. most meg nyomtam ultrán és ugyan kb 20fps-el megy, de nem tetszik annyira. ez van :)
  • Blekk Síp
    Köszi!
  • broman191
    MSI Afterburner - nem csak MSI karikhoz!
  • Blekk Síp
    Mivel lehet kiíratni jobb felső sarokba az infokat? FPS, hőmérséklet, stb
  • broman191
    A képeken is látszik azért, hogy valós arcokat modelleztek le, de menet közben tényleg brutálisan realisztikus. :) Egyébként nálam felismeri a Fraps-ot (3.4.7 build 13808), és az MSI Afterburner-t (2.2.0 beta 8) is gond nélkül! Szinte tükörsimán fut a cucc 1-2 FPS kilengésekkel, folyamatos 30 FPS-en (húzatlan hardverekkel). :)
  • MauroN
    Hát nemtudom. Nekem a Hot Pursuit grafikája jobban tetszett, de viszont játékilag meg ez.
  • broman191
    Miről beszélsz? Pontosan a futás közben szebb kategória, versenyjáték lévén... :D
  • Maxtreme
    Nincs ezzel semmi baj mozgás közben sem

• grebber
    Szép az csak 15 fps-el nem igen élvezem :D
  • MauroN
    Képeken milyen szép ez a The Rnun. Kár hogy futás közbe nem ilyen
  • Maxtreme
    NFS - The Run

• zsakosfrodo2
    Ez a játék nagyon király. A képek nem adják vissza azt, hogy mennyire jó a karakterek arc mimikája beszéd közben. Ha jobb gépem lenne és nem 10 FPS-el futna, tuti végigtolnám.
  • TaRka0107
    Fraps neked felismeri?:O
  • broman191
    L.A. Noire

• Csokis
    OFF: 3-as Androidban beépítve van tableteknél a képernyő mentés (harmadik, task kezelő gombot kell nyomvatartani). Tudom, mert volt Asus Transformerem. Kínai féle 2-es Androidos verziókkal nincs tapasztalatom.
  • TaRka0107
    Screenshot it a neve a programnak, vagy is nem biztos hogy azzal csinálta, de ezzel lehet, és még van rá több program.
  • morzsi555
    Mivel csináltál screenshotokat tableten?
  • Maxtreme
    a változatosság kedvéért SR3 :)

Vigyázzatok vele, súlyos függőséget okoz.
  • The Protector
    Tudom h sok jó game jött ki de vki azért egy kis LA Noirt is tolhatna.
  • Maxtreme
    sr3 part 2

• Maxtreme
    Saints Row - The Third

• arty
    nemtom abban milyen gpu van, enyémben (slim s7 tablet) egymagos 1ghz cpu + adreno200 gpu (ez utobbi elég gáz manapság már). másik nagy kedvencem:

Reckless Racing (android)

(sajna csak 2 mp-el később screenshotolo appot találtam, igy nehéz jó képet csinálni :/)
  • TaRka0107
    Ki kell próbálni, csak jól fog e futni Bladen.
  • arty
    Reckless Gateway (android)

• grebber
    Afterfall Insanity demo

• broman191
    Jurassic Park: The Game