Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
tartalom, hang, irányításra gondolok 😊
pl mennyire lehet "tuningolni" a verdákat? felfüggesztés, váltás stb
The Only One!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A legrosszabbul sikerült kép, még a bögyös is alig látszodik.. viszont eddig ez a kettõ kedvenc mellék szereplõm:
Na, ezért kell min graffon játszanom:
Meg ezért:
Balról-jobbra, szép a szeme, arca csupa derû:
Nem rossz fegyver:
Ezzel azért mégis csak élvezetesebb:
Apuci jófiú:
Apuci kevésbé jófiú:
És még amikor a plüss macival hesegetek útat magamnak, vagy vödörrel csapkodom a fejûket le se kaptam. Bírom ezt a játékot! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
zártbéta :/
korai béta, a grafika, a hangulat tökéletes, az autókkal még sok hiba van, de az elmúlt 1napban is már rengeteget fejlõdött, tegnap 560megás pecs volt 😄
mindenki számára elérhetõ?
milyen állapotban van?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Dead Rising 2
A rajongó táborom:
Debil táncest:
Azt hiszem kicsit felhúztam az öreget a játékpuskámmal:
Az igazi Gitar Hero:
És a munka ruhám:
Poén játék, agy kikapcsoláshoz tökéletes!
Be kell vallanom nem nagyon bíztam ebben a felülnézetes stílusban, de azt kell mondjam kellemeset csalódtam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kevés az a játék aminek másodszor is nekiállok, de a ninja blade ilyen. Kb ugyanannyira élveztem mint elsõ végigvitelkor 😎
Ilyen képek láttán mindig eltûnõdök hogy pl. egy Crysisból -ami már most feszegeti a határokat- mit tudnak kihozni tizen-x múlva.
Valamelyik DVD-men véletlenül rátaláltam, nem bírtam megállni hogy ne lõjjek vele egy kört 😊