15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • TaRka0107
    Én 2-szer végig vittem. Nem unalmas az, elkapott a hangulata. Bár az 1-nek százszor nagyobb hangulata van az biztos.
  • k0trapali #11544
    Nem tudom hol járok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Marty-t lelőtték Clementét meg meg mi intéztük el Joe-val

De már kezdem unni az ide-oda kocsikázást ezzel a szörnyű irányítással és fos forgalommal. Pedig azt hittem végre végigviszek egy játékot az éven... Elhamarkodott volt a kijelentésem.
    Ja meg, hogy mindig én leszek a csicska? Azt Mafia a neve... semmi főnökösködés meg család élére kerülés, hol vannak az embereim meg a sok pénzem? pff
  • Ryder62
    Érdekes, pont a Mafia 2 az egyik legunalmasabb játék kerek e világon.

Az viszont igaz, hogy grafikában és optimalizálásban messze túlszárnyalja a GTA4-et.
  • Shep
    Batman:AC

• k0trapali #11541
    haha most vettem észre! Bugzik egy kicsit a cucc :D
  • broman191
    A 2. képen kiömlött a mész a kirakatra?
  • k0trapali #11539
    Mafia II

Hozzám még csak most jutott el
    Rég játszottam ilyen sokat egy játékkal! (Mindegyik unalmas, egy kaptafa stb.) A grafika gyönyörű, a küldetések változatosak, a történet is szépen halad, az idő múlása is rohadt jól meg van csinálva! Nálam ez most 10/10
    A gumiabroncs fizikája meg... lenyűgöző, hogy mi minden kis apróságra is odafigyeltek! GTA IV elbújhat mellette!

• Maxtreme
    ha így nézzük a batman is a Rocksteady első munkája, aztán kb mindent kenterbe ver stílust tekintve. :)
  • Shep
    Na ezt nem is tudtam de ilyen igényes munkára mindig lesz igény szerintem.
  • Maxtreme
    Jaja, ráadásul a csapat első projectje volt! :) Le a kalappal előttük, reméljük a jövőben még találkozunk a munkáikkal.

11532: Szívesen. :)
    Amúgy nemsoká jön a harmadik rész (okt közepe körül) az a video alapján még jobb lesz.!

• Shep
    Igen és igényes munka, nem egy összecsapott valami.
  • k0trapali #11534
    A bannerba került pár link képfeltöltő oldalakról amiket biztosan kezel az SG motorja!
    Aki tud még nyugodtan szóljon a moderátor topicban mert lehet bővíteni a listát!

#11533 Van magyarítás? Na az este neki is állok ha már megvettem!
  • Shep
    Batman: AC Remélem jó lesz!

• fery02
    Óhó! Jó lesz ez. Köszi! :)
  • Maxtreme
    Este kicsit rallyzni támadt kedvem, jobb híján ennek estem neki

Wrc2

A csúfos első rész után ennek anno sok esélyt nem adtam, de így jobban belemerülve azt kell mondjam, nem rossz ez. Sokkal több "rally hangulatot" nyújt mint pl a DiRT3.
    Egyedül a látványvilág amivel először kicsit barátkozni kell, mert az nagyon felemás.
    Az irányítás viszont szerintem rendben van. Arcade-Sim ötvözet.
  • Devv
    kepkezelo.com
  • Devv
    Black Mesa

• RatBaG #11528
    i minus
  • Panzeradler #11527
    Tinypic ezt használom már jó ideje, tökéletesen működik.
  • k0trapali #11526
    www.imagerz.com www.kep-feltoltes.hu

Aki tud még jó SG barát képfeltöltőket az írja be ide és kirakatjuk egy moderátorral a bannerba.
  • Cef
    Hát eléggé úgy tűnik, valamiért az sg-re sohasem tudok képet berakni. Mikor felteszem megjeleníti rendesen, de mikor bezárom a böngészőt minden eltűnik. Sehol máshol sem járok így csak itt :S
  • fery02
    Ez neked nem fog sikerülni.
  • Cef
    Na még egyszer:
    Kerbal Space Program Alpha 0.17

• Cef
    Kerbal Space Program Alpha 0.17

• morzsi555
    Otherland

• broman191
    Fura volt számomra is hogy előjöttek ATi userként az PhysX effektek, általában a legtöbb játékban megoldják hogy csak nVidia karival kapcsolódjon be... Végülis hagytam közepes beállításon a PhysX opciót a kezdeti magas helyett, így a látvány alig tér el valamiben és mellé kevésbé sebességgyilkos. Persze a low PhysX lenne a super smooth FPS-t eredményező beállítás, de úgy már-már konzolos érzésem van a látványtól, a havat nem fújja a szél és ehhez hasonló apróságok nincsenek a helyükön...több effektet is a PhysX beállításokhoz rendeltek, amelyeknek nem túl sok közük van hozzá, direkt kib4szás, de akkor sem engedek a zöld oldal csábításának. :D
  • arty
    itt is ez a helyzet. ha amd kártyád van, a physix cpu-n számolódik (1 magon) és ezért szaggat. kivéve ha bazierős a cpu-d :)
  • GTV
    Eddig nem látszódott amikkel én játszottam, csak szaggatott mint a meszes.
  • k0trapali #11517
    Amint látod az egyik képen dirib rarabokra tört valami és ott vannak a darabjai és AMD kártyája van.
  • GTV
    ATi tud "NVIDIA PhysX" effektet/támogatást.
    Ezt most hallom először vagy én vagyok lemaradva és van már olyan videókari ATi-ból ami támogatja
  • broman191
    Borderlands 2 - A játék isteni, de kár hogy ATi userként "nem kifejezetten gyorsak " a PhysX effektek. A legtöbb egészen hangulatos, csak azt a takony folyadékszimulációt feledném... :)

• Maxtreme
    kinek mi, nekem pl nagyon bejött.
  • AnarchoiD
    ebbol volt anno betam, rettenetes egy gamma ;)
  • Maxtreme
    Oil Rush

• Maxtreme
    Ránéztem, tényleg nagyon hangulatos. De képek alapján nem jött át :)
  • Shep
    Pedig sokkal jobb, nyomtak bele egy kis plusz interaktivitást is, úgyhogy nagyon jó lett.
  • Maxtreme
    hátő.
    Nem vágom magam hanyatt tőle. A hl1 szósz alá rakható hd pack, nem sokkal produkál randább látványvilágot.
  • grebber
    Black Mesa

• Knabb
    Ú mennyit toltuk :P nagyon jó kis epik jeleneteket lehetett ketten összehozni
  • arty
    Splinter Cell Conviction (lan-coop)