Szerenád
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak szivatsz?
1. Mi a f@sz köze van annak, hogy volt-e valaki tanár a SZERENÁDhoz?
SEMMI - igaz
2. Félreértesz valamit, idejössz, szétosztod az eszet 4 2 soros hozzászólásban - igaz
Ha meg oda rakod a szmájleet, akkor látja a kedves Takezó, hogy félreérthetõen írta le azt a 2 mondatot.
1. Mi a f@sz köze van annak, hogy volt-e valaki tanár a SZERENÁDhoz?
SEMMI - igaz
2. Félreértesz valamit, idejössz, szétosztod az eszet 4 2 soros hozzászólásban - igaz
Ha meg oda rakod a szmájleet, akkor látja a kedves Takezó, hogy félreérthetõen írta le azt a 2 mondatot.
miért kéne smiley?
1. lehettem volna tanár - igaz
nem lettem:
mert
2. szar a fizu - igaz
3. kikészítenek a kölkök - igaz
ettõl lennék én degenerált?
1. lehettem volna tanár - igaz
nem lettem:
mert
2. szar a fizu - igaz
3. kikészítenek a kölkök - igaz
ettõl lennék én degenerált?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nekünk csütörtökön lesz a szerenád:] hát kiváncsi leszek h milyenek lesznek a tanáraink, bár mi ált szeretjük a tanárainkat meg õk is minket mer má 8 éve tanitanak minket...de azért kiváncsi vagyok h h fognak viselkedni😊
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Ezt had ne én döntsem el.
SZVSZ, akik ilyet írnak, mint te a #6-ban, és nem tesznek utána szmájleet, azok hülye, degenerált, állatok😊
SZVSZ, akik ilyet írnak, mint te a #6-ban, és nem tesznek utána szmájleet, azok hülye, degenerált, állatok😊
nem, az osztályom nagyon jó volt, kivéve pár spicli nyaligépet, õket, meg a tanárokat mindenki útálta
akkor neked nagyon rossz lehetett abban a suliban
gondolom a többiek is utáltak
gondolom a többiek is utáltak
de furcsa, embernek nézte a diákjait
szerintem ez normális
szerintem ez normális
Voltam-e már tanár? Még nem.
Amúgy nem rossz munka, de szar a fizu, a kölkök meg kikészítenek
Amúgy nem rossz munka, de szar a fizu, a kölkök meg kikészítenek
Nem mentem anno szerenádozni, mer minden tanárom utáltam. Sõt, a bankettre se mentem el, a diákbálra, meg a végzõs estre se... 😄
Ha utált benneteket, minek mentetek hozzá szerenádozni? 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekünk annó nagyon jó volt. Reggel 7-ig ittunk az egyik tanárunkkal. Igaz,hogy oda már csak 4-en jutottunk el. (másnap meg suli) Általában mindenhova behívtak, vagy kijöttek (tekintettel a kisgyerekekre), csak az igazgatóbácsi nem. (Rá jellemzõ). Kb ennyi.
A részletekre már én sem emléxem.
A részletekre már én sem emléxem.

Nekünk most volt és elég nagy élmény volt, ahogy viselkedett az egyik tanárunk. Reggel négyig maradtunk nála és úgy viselkedett velünk, mint az emberekkel. Ezt kéne az iskolában is megvalósítani! 😉Viszont volt olyan tanár, aki nem engedett fel magához, mert utál minket 😊
← ElőzőOldal 3 / 3