Szerenád

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv...nem régiben elmentünk az ofõhöz, hajnalig elvoltunk ott, voltunk az info, matek és a német tanárnál is a matek tanárnõnél voltunk úgy, ott is sokáig maradtunk aztán pedig legutoljára az angol tanárnál voltunk mind mind egy búcsú est volt amiket együtt töltöttünk beleértve a volt osztálytársaimat is. Szerenádrésze? talán az ofõnél énekeltünk egyedül😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nekem van pár kottám, illetve van hozzá program amiben rendszerezve van, a neve winsong és ilyen szerenádos, klasszikus magyar számok vannak benne gitárkottával. ha gondolod reagálj vagy valami, emialba el tudom küldeni (gmai) amugy nem tudom mekkora méret

Szasztok! kérni szertnék szerenádos dalokat szöveget akinek van de sûrgõs lenne!! jó lenne még ma vagy holnas délelõtt: légyszives segítsetek irjatok itt és felveszzük a kapcsot! elõre is köszi mindenkinek

magus
en igen

nekunk dirineni kijelentette, hogy szerenadozni csak az iskolaban, csak a tanari elott, mert no, mert kisebbsegi komplexusa van, mert utal minket, es amugy is leszivhatjuk.

mi most kezdünk készülni erre, jár más is hasonló cipõben itt az sg-n?

tigeroo
Mi voltunk (még évzáró elõtt..), mentünk a tanárokhoz stb. Az elsõ pár tanárnál ottmarattam,szépen iszogattunk meg minden, aztán pár gyerekkel felmentünk a városba..hihihi
Még szerencse hogy nem jutottam el az osztályfõnökig, pár spicli nyalizós elmonta neki hogy osztálykiránduláson vittem 3üveg jägert, meg 1 lityi rojál vodkát😛
Matekbol szobeli lesz 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Huh...Mi pénteken voltunk szerenádozni, már du. kettõkor elkezdtünk vedelni, ott kezdõtött, hogy a veresegyházi parkolóban az állat osztálytársam elkezdte pörgetni az anyja Suzukiját...Ott lett vége, hogy fél kettõkor hazatántorogtam, és másnap másnaposan ballagtam...

PResident Evil
nem... csak oridzsinál !

ehhem XD

Tuvok
jaja 😄

Match
a pótérettséire 😊
arra már muszáj volt 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Erettesegizni aze elmentel... :>

Tuvok
húú télleg, azon se voltam 😄

Tuvok
ohh, #100

nemcsakfeel
tenyleg, bolond ballagtal?

*hihi ** *

PResident Evil
last chance 😊

Tuvok
Uhh, most látom a hibákat, sry, fáradt vagyok .

Okosan cselekedtel. :>>

Tuvok
Én is pótéreccségiztem 😄
4. évvégén húztak meg, így májustól hawaii volt, nyáron bnõm tanított 1 hónapig, ingyen van és különb ezer másik korrepetálós tanárnál, így simán meg volt a pótvizsga . Ötödévre kérvényezni lehetett, hogy a pótérettségi végéig járhassak, ha nem sikerül, kiiratkozok, ha sikerül, folytathatom . De 3-as, 4-es jegyekkel pótérettségiztem, amikor mutattam a volt matektanáromnak, hogy 4-esre lett a matek, pedig õ elhúzott, jót röhögtem rajta . 😊)

Match
lehet azt mondjuk hasnosan is eltölteni....
pl nyelvtanulás...
lehet hoyg rágyúrsz, leteszel egy nyelvvizsgát (és mondjuk már van 1) és elmehetsz nemzetközi kommunikációra, amire épn is akartam, csak 2 nyelvvizsga kõne hozzá 😊

The Garrett
A gáz az évvégi bukásban, hogy a kkor aug. pótmeccs, ezért lemaradsz az egyetemi felvételikrõl, és októberben lesz érettségid. => 1 év kimarad az életedbõl.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Match
ha meghúznak évvégé, akkor éretségi ugrott, mehetsz pótvizsgázni, ha az sikerült akkor mehetsz pótérettségizni (más suli, más tanárok, más tételek....fincsi).
ha nem iskerül akkor meg jövõre lehet újra próbálkozni.

CybearBoy
Hát én ilyenrõl már nem hallottam, de lehet, nemtudom.

PResident Evil
KE-GYET-LEN !!!

😄DDDDDDDDDDDDDDD

Tuvok
De a pótéreccségihez kell a pótvizsga is augusztusban, és ha azon elbux, nem mehecc pótéreccségire, nem ?

CybearBoy
Csak akkor kell újrajárni a negyediket, ha évvégén húzzák meg az embert. Ha vmiért az érettségi nem sikerül, akkor csak érettségizni kell újra, nem évet ismételni.

The Garrett
jah minden tanár egész emberinek tünt mikor hajnalban 1 szál otthonkában álmosan kimászott az erkélyre.
😄

Meg pl érdekes volt látni hogy majdnem minden tanár olyan palotában lakik hogy elképesztõ.
Fizikatanárnak szauna szoli az alsó emeleten. 4 emeletes családi házak stb 😛

😄DDD nekem a szalagavató volt olyan élmény, amit szívesen megismételnék... persze nem minden áron 😊
Tuvok
ha nem mész hétfõn érettségizni, akkor 1 év múlva még lehet 😄DD

fúúha én hatra értem haza, aztán szartam a bolondballagásra ma délben, inkább aludtam 😄
amúgy nagyon nagy élmény volt hogy milyen rendesek a tanárok így iskolán kívül. osztályfõnököt meg utáltam eddig, de tegnap õ is nagyon rendes volt.. kár hogy nem lesz több ilyen.. :/

-the invisible-

The Garrett
csekkk miskolc topik 😊

ÁjjLe BoBBi
hjojjj mekkora szerenád volt 😊))
egyik haver, még el sem kezdõdött semmi, de már faszrészeg volt 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

LSL
Na ez a tegnap este nem minden napi volt! Ilyen komoly szervezést még nem láttam az olszálytól. Klasz volt a busz meg nyomtattak dalszoveget és hoztak piát is rendesen. Az egyik tanár viszont nem engedett be. Atöbbi viszont nagyon rendes volt így iskolán kívül. A legjobb meg az volt, mikor a központban a rendõrbácsikkal találkoztunk(sok nyitott alkoholos üveggel)és hazaküldtek, de mi nem fogadtunk szót és inkább elmentünk bulizni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

2. nap kicsit szar volt, mert piamentes volt.
Kepeket enis csinaltam 1000L... :>

😄DD
Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
ÁÁÁÁ
Kibaszott kölkei !!!! Itt ordítoznak meg énekelnek a házunk mellett !!!! Mindjárt fogom a légpuskám és seggbelövöm az összeset !!! Büüüüdös kölkei, és minden évben ez van ! Lehet a szomszéd tanárt kéne lelõni !!! Fééééérges kölkök !!!!

[Walaki]D`Lair
Kicsit sok volt a poroltó....

meg a füstgránát....meg a vízbomba....meg a szódásszifon...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[HUN]PAStheLoD
épp a szomszéd (szembelévõ) ház elõtt ordít egy népesebb társaság

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
Nekünk elmaradt ma a szerenád, mert kicsit elvetettük a sulykot a bolondballagáson....😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mi holnap megyünk, másnaposan megyünk majd a ballagásra...

[HUN]PAStheLoD
szerenád .. még 2 év és mi is megyünk , de az rendhagyó lesz (kézigránát rullz 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nekem már van videom, meg képeim is, még ma is csinálok.
mondjuk tegnap nem voltam olyan állapotban kb. a szerenádozás felétõl hogy kinyissam a táskát és videózzak/fotózzak... majd ma 😄

-the invisible-

The Garrett
Na este veszek fel a szerenádból részleteket digit géppel. Jóóóóó lesz 😄

The cage is broken, the tank is full!

Nah megvolt szerenad 1. napja!

A Termes kb felliter nagggyon eros hp, egy kis jégermájszter, sok-sok sör. És még ittvagyok. 😄
Ma sem alszok az 100!

Mai nap csak 2en hanytak, ez nem is sok sztem. 😊
Holnapi beszamolo kovetkezik holnap. 😄

nálunk is mátépetya dominált 😊
hen-tes
hmm..
én ált. iskola szerenádnál szépen piáztam..
aztán köv. tanárnál egy jókorát belebüfiztem a zenébe
upsz!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

glillu
ehh nekünk egyik vmi népdalt kért másik vmi más baromságot szeret...szal..

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Oldal 1 / 3Következő →