A múmia, A múmia visszatér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem úgy.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Annyira röhejes és béna, hogy az már fáj. Erõltetett poénok, ultragagyi jelenetek, amik viccnek is rosszak. Még azt sem mondanám, hogy látványos. A kompjúter animációk iszonyatosan meglátszanak, mintha egy játék videója lenne. Ez nem kikapcsolódás, hanem pénzkidobás. Semmit nem ad.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem is tudom, hogy élgettem eddig ilyen cuccos nélkül :-)))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
itt nézd meg
A Jonathan -t birom én is :DDD
vagy Jonathan bácsi :D
A Skorpió király is nagyon jól meg volt csinálva
Életem eggyik kedvenc filme!
sokkal jobb volt mint az 1
sztem midenki nézzemeg aki még nem látta!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
most amúgy is rá vagyok kattanva az ilyen light horrora (sztem ez az) pl alien filmek, predator filmek megy ilyenek
ennél több nem kell egy filmnek.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
2 ultraratyi, ne vedd meg.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"