A múmia, A múmia visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
"pl a Mítologia (remélem így irják)"

Nem úgy.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Adam5
egyépként most pont az ilyen Egyiptom korszakomat élem :) pl a Mítologia (remélem így irják) de ettõl függetlenül szerintem jó filmek

Blasta
Pénzt adni ezért szernitem is ökörség, de tényleg ízlések és pofonok...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Adam5
vagy az elején amikor a sivatagban hogy nõtt ki az oázis az is szépen megvolt csinálva

Adam5
Sztem Anubis serege is király volt

Adam5
sztem jó volt

Solya
És mit szóltok Imhotephez? Nálam vitte az aranyszobrocskát...

Adam5
izlések és pofonok...

Voltan
Szerintem is. Kalap sz*r mind a kettõ.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bandew
Most õszintén. Hogy lehet ilyen ratyi filmeket szeretni?
Annyira röhejes és béna, hogy az már fáj. Erõltetett poénok, ultragagyi jelenetek, amik viccnek is rosszak. Még azt sem mondanám, hogy látványos. A kompjúter animációk iszonyatosan meglátszanak, mintha egy játék videója lenne. Ez nem kikapcsolódás, hanem pénzkidobás. Semmit nem ad.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Dejólehet az...
Nem is tudom, hogy élgettem eddig ilyen cuccos nélkül :-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Adam5
Én irtam csak rossz login

Tom3
A Dvd futár nál is asszem annyi de ha dísz doboz nélkül veszed külön mind a 2õt akkor még 10k sincs
itt nézd meg
Botond
Díszdobozban a 2 együtt vmi 14k a Tescóban dvdn
shaba23
a múmia lehet más is :) összekapcsolhatják a sztorit egy másik mumival is :)
Adam5
sztem jó lenne ha lenne csak sztem nem akarják hogy megint feltámadjon de ha errõl is szólna akkor is megnézném

janos666
Leszz múmia 3? Mert a skorpiókiráj csak VSH minõségbe keptam meg úgyhogy még ma is csak valamejik fijókba porosodik megnézetlenül, pedig tetszett a múmia 1,2.
Alien
jaja, a skorpió királyon. Amúgy tényleg jól nézett ki, csak mondom, szerintem látszott nagyon, hogy ez bizony számitógépes trükk:)

A Jonathan -t birom én is :DDD

Adam5
A Skórpió királyon?
igen azon meglátszott de sztem még így is király volt

Alien
azon nagyon látszott, hogy számítógéppel csinálták

Adam5
jaja pl amikor a manók vagy mik vitatkoznak a dinamiton :DD

vagy Jonathan bácsi :D

A Skorpió király is nagyon jól meg volt csinálva

Adam5
Én irtam csak roszz login

Tom3
Tegnap megrendeltem a filmet ma kihozták és megisnéztem (A múmia visszatér) Ú Baszzus ez megérte a pénzét nekem qrvára teccet minden! az effektek, Anubis serege qrva jó volt!

Életem eggyik kedvenc filme!
sokkal jobb volt mint az 1

sztem midenki nézzemeg aki még nem látta!
Punker
lehet jókat röhögni a filmeken, mondjuk ebben az is benne van hogy a fószereplõ manuszról mindig a Kõbunkó jut eszembe

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Alien
Hát... azért az Alien filmek, meg a Predator filmek más kategóriába tartoznak!

Alien
Így van

Alien
Nekem tetszett mind a két rész, szerintem szórakoztatóak. Meg is van DVD-n, díszdobozos, négylemezes luxus-változatban:)

Alient azért ne vedd már egy kalap alá ezzel a b kategóriás horrorvígjátékkal...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Bucser
Nekem mindkettõ tetszett:) Nem egy világmegváltó film, de pl mikor a 2. részben a 2 kis élõhalott törpe az 50 méteres farönk közepén összeveszik azon, hogy kinéllegyen az égõ végû dinamitrúd fiatalokorom legszebb Gyalogkaukkk prérifarkas jeleneteit jutatta eszembe.. jót nevettet Tetszik mindkettõ... Jahh és nemm utatkozik többnek mint ami...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam5
Jaja sztem is!
most amúgy is rá vagyok kattanva az ilyen light horrora (sztem ez az) pl alien filmek, predator filmek megy ilyenek

shaba23
Szerintem mindkettõ jó arra, amire készült...kikapcsolódni, és jót szórakozni azzal, hogy a tv-t nézed...
ennél több nem kell egy filmnek.
HuAn82
Küldd át nekem a 3000-et, és mondok egy helyet ahol letöltheted!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Adam5
megrendeltem a 2-õt már csak azért is mert 6000 helyett 3000

www.dvdfutar.hu-n

hja....

2 ultraratyi, ne vedd meg.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Bandew
Sztem mindekettõ szar.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

HuAn82
Nekem asszem az 1 jobban tetszett.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Adam5
A leírás alapján sztem is jobb a 2

wizy
én már mindkettõt láttam többször is, de nekem a 2 jobban tetszett

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Adam5
Az 1-et láttam és nagyon de nagyon teccet!
tuti megvszem a 2-õt DVD-n