40
Nagyon jó film
-
#40 "pl a Mítologia (remélem így irják)"
Nem úgy. -
#39 egyépként most pont az ilyen Egyiptom korszakomat élem :) pl a Mítologia (remélem így irják) de ettől függetlenül szerintem jó filmek -
#38 Pénzt adni ezért szernitem is ökörség, de tényleg ízlések és pofonok... -
#37 vagy az elején amikor a sivatagban hogy nőtt ki az oázis az is szépen megvolt csinálva -
#36 Sztem Anubis serege is király volt -
#35 sztem jó volt -
#34 És mit szóltok Imhotephez? Nálam vitte az aranyszobrocskát... -
#33 izlések és pofonok... -
#32 Szerintem is. Kalap sz*r mind a kettő. -
#31 Most őszintén. Hogy lehet ilyen ratyi filmeket szeretni?
Annyira röhejes és béna, hogy az már fáj. Erőltetett poénok, ultragagyi jelenetek, amik viccnek is rosszak. Még azt sem mondanám, hogy látványos. A kompjúter animációk iszonyatosan meglátszanak, mintha egy játék videója lenne. Ez nem kikapcsolódás, hanem pénzkidobás. Semmit nem ad. -
#30 Dejólehet az...
Nem is tudom, hogy élgettem eddig ilyen cuccos nélkül :-))) -
#29 Én irtam csak rossz login -
#28 A Dvd futár nál is asszem annyi de ha dísz doboz nélkül veszed külön mind a 2őt akkor még 10k sincs
itt nézd meg -
#27 Díszdobozban a 2 együtt vmi 14k a Tescóban dvdn -
#26 a múmia lehet más is :) összekapcsolhatják a sztorit egy másik mumival is :) -
#25 sztem jó lenne ha lenne csak sztem nem akarják hogy megint feltámadjon de ha erről is szólna akkor is megnézném -
#24 Leszz múmia 3? Mert a skorpiókiráj csak VSH minőségbe keptam meg úgyhogy még ma is csak valamejik fijókba porosodik megnézetlenül, pedig tetszett a múmia 1,2. -
#22 jaja, a skorpió királyon. Amúgy tényleg jól nézett ki, csak mondom, szerintem látszott nagyon, hogy ez bizony számitógépes trükk:)
A Jonathan -t birom én is :DDD -
#21 A Skórpió királyon?
igen azon meglátszott de sztem még így is király volt -
#20 azon nagyon látszott, hogy számítógéppel csinálták -
#19 jaja pl amikor a manók vagy mik vitatkoznak a dinamiton :DD
vagy Jonathan bácsi :D
A Skorpió király is nagyon jól meg volt csinálva -
#18 Én irtam csak roszz login -
#17 Tegnap megrendeltem a filmet ma kihozták és megisnéztem (A múmia visszatér) Ú Baszzus ez megérte a pénzét nekem qrvára teccet minden! az effektek, Anubis serege qrva jó volt!
Életem eggyik kedvenc filme!
sokkal jobb volt mint az 1
sztem midenki nézzemeg aki még nem látta! -
#16 lehet jókat röhögni a filmeken, mondjuk ebben az is benne van hogy a fószereplő manuszról mindig a Kőbunkó jut eszembe -
#15 Hát... azért az Alien filmek, meg a Predator filmek más kategóriába tartoznak! -
#14 Így van -
#13 Nekem tetszett mind a két rész, szerintem szórakoztatóak. Meg is van DVD-n, díszdobozos, négylemezes luxus-változatban:) -
selwik #12 Alient azért ne vedd már egy kalap alá ezzel a b kategóriás horrorvígjátékkal... -
#11 Nekem mindkettő tetszett:) Nem egy világmegváltó film, de pl mikor a 2. részben a 2 kis élőhalott törpe az 50 méteres farönk közepén összeveszik azon, hogy kinéllegyen az égő végű dinamitrúd fiatalokorom legszebb Gyalogkaukkk prérifarkas jeleneteit jutatta eszembe.. jót nevettet Tetszik mindkettő... Jahh és nemm utatkozik többnek mint ami... -
#10 Jaja sztem is!
most amúgy is rá vagyok kattanva az ilyen light horrora (sztem ez az) pl alien filmek, predator filmek megy ilyenek -
#9 Szerintem mindkettő jó arra, amire készült...kikapcsolódni, és jót szórakozni azzal, hogy a tv-t nézed...
ennél több nem kell egy filmnek. -
#8 Küldd át nekem a 3000-et, és mondok egy helyet ahol letöltheted! -
#7 megrendeltem a 2-őt már csak azért is mert 6000 helyett 3000
www.dvdfutar.hu-n -
Ben C #6 hja....
2 ultraratyi, ne vedd meg. -
#5 Sztem mindekettő szar. -
#4 Nekem asszem az 1 jobban tetszett. -
#3 A leírás alapján sztem is jobb a 2 -
#2 én már mindkettőt láttam többször is, de nekem a 2 jobban tetszett -
#1 Az 1-et láttam és nagyon de nagyon teccet!
tuti megvszem a 2-őt DVD-n