Conquiztador

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
meglehet nézni, hogy milyen lett a honfoglaló 10 év alatt. Egy nagy nulla. Egy kalózos kukiság lett nulla játékélménnyel

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

ááááááá

Felújították

Látom rohadtul nem tetszik a játék. Ezt még csak tesztnek rakták be. Az õ fórumukba írjátok, akkor biztos kijavítják.

bazze, írni se tudnak:

hoppá keciek:

Hát ennek így nem sok értelme van. Azt hittem jobb lesz, mint a honfoglaló. Bár ez csak demó.

Taranov
Kéne írni nekik, hogy ne gondolják komolyan a hatszögeket.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nagyon gáz ez a Conquiztador :((((((((
Pedig megörültem neki, hogy lesz. Gondolkoztam rajta, hogy esetleg írok nekik mailt. De ha ilyen hatszöges lesz, akkor élvezhetetlen lesz. A design egyébként király.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Igen, írták hogy ez csak demó verzió. De részemrõl ez nem fikázás volt, hanem csak vélemény.

Gyadi
A játékról és az oldalról is látszik hogy még nincsen kész, szal még nem kéne fikázni indokolatlanul :D

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Hát a honfoglaló után nekem is az. Szerintem azért készült ilyennek, hogy semmiképp ne keltsen konfliktust a tagállamok közt. A szabályos hatszögek senkibõl sem fognak hatalomvágyat kiváltani. Röviden-tömören: "megfelel az EU szabványoknak". Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a felújított honfoglaló.

Taranov
Uh, ez nekem nagyon nagy csalódás :(((((((( Szögletes a játékpálya :(((

Sokan közületek ismerik a "Honfoglaló" nevû kvízjátékot, ahol Magyarország megyéit kell elfoglalni kérdések megválaszolásával. Ez az új változat a "Conquiztador" nevet kapta. Itt Európa nagyobb földrajzi egységeiért (például: Kárpát-Medence, Balkán, Adria, Germán-Alföld) folyik a harc. Angol változat is készült róla: www.conquiztador.net A magyar változatot pedig www.conquiztador.hu címen érhetitek el. Jó játékot!

Lacc
Lol
Taranov
Viszont van egy olyan érzésem, hogy baromira össze van keveredve a Honfoglaló és a Conquiztador.
Regisztráltam az utóbbin és visszaküldtek egy levelet, amiben a honfoglalo.hu szerepel.

Taranov
No regisztráltam, nekem a Honfoglaló végülis bejött.

Ja, ez az. A témanyitó dexter épp játszik, fennt van a itt:http://www.conquiztador.hu/main.php?loginid=

Taranov
Egyébként én nem tudok errõl semmit, de a webcím gondolom www.conquiztador.hu, ha valakit érdekel esetleg :)