22
Honfoglaló kvízjáték folytatása
-
#22 meglehet nézni, hogy milyen lett a honfoglaló 10 év alatt. Egy nagy nulla. Egy kalózos kukiság lett nulla játékélménnyel -
dexter161 #21 ááááááá -
dexter161 #20 Felújították -
dexter161 #19 Látom rohadtul nem tetszik a játék. Ezt még csak tesztnek rakták be. Az ő fórumukba írjátok, akkor biztos kijavítják. -
Darkboy #18 bazze, írni se tudnak:
-
Darkboy #17 hoppá keciek:
-
dexter161 #16 Hát ennek így nem sok értelme van. Azt hittem jobb lesz, mint a honfoglaló. Bár ez csak demó. -
#15 Kéne írni nekik, hogy ne gondolják komolyan a hatszögeket. -
#14 Nagyon gáz ez a Conquiztador :((((((((
Pedig megörültem neki, hogy lesz. Gondolkoztam rajta, hogy esetleg írok nekik mailt. De ha ilyen hatszöges lesz, akkor élvezhetetlen lesz. A design egyébként király. -
dexter161 #13 Igen, írták hogy ez csak demó verzió. De részemről ez nem fikázás volt, hanem csak vélemény. -
#12 A játékról és az oldalról is látszik hogy még nincsen kész, szal még nem kéne fikázni indokolatlanul :D -
dexter161 #11 Hát a honfoglaló után nekem is az. Szerintem azért készült ilyennek, hogy semmiképp ne keltsen konfliktust a tagállamok közt. A szabályos hatszögek senkiből sem fognak hatalomvágyat kiváltani. Röviden-tömören: "megfelel az EU szabványoknak". Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a felújított honfoglaló. -
#10 Uh, ez nekem nagyon nagy csalódás :(((((((( Szögletes a játékpálya :((( -
dexter161 #9 Sokan közületek ismerik a "Honfoglaló" nevű kvízjátékot, ahol Magyarország megyéit kell elfoglalni kérdések megválaszolásával. Ez az új változat a "Conquiztador" nevet kapta. Itt Európa nagyobb földrajzi egységeiért (például: Kárpát-Medence, Balkán, Adria, Germán-Alföld) folyik a harc. Angol változat is készült róla: www.conquiztador.net A magyar változatot pedig www.conquiztador.hu címen érhetitek el. Jó játékot! -
#8 Lol -
#7 Viszont van egy olyan érzésem, hogy baromira össze van keveredve a Honfoglaló és a Conquiztador.
Regisztráltam az utóbbin és visszaküldtek egy levelet, amiben a honfoglalo.hu szerepel. -
#6 No regisztráltam, nekem a Honfoglaló végülis bejött. -
davos80 #4 Ja, ez az. A témanyitó dexter épp játszik, fennt van a itt:http://www.conquiztador.hu/main.php?loginid= -
#3 Egyébként én nem tudok erről semmit, de a webcím gondolom www.conquiztador.hu, ha valakit érdekel esetleg :)