54
Liquidator új FPS game
  • skristof
    igen igazad van
    biztos mi vagyunk a hülyek
    csak egy kérdés: eddig a topikban, hány olyan komment volt, ami a játékkal kapcs.???
    salz ennyi volt a topig értelme...
    no comment.
    jah, és nemszámoltameg hány topikot nyitottál, de volt olyan, amiben 50 kommentnél több született?!?!?
    csak mert ahogy elnézem, elég nívós neveknek nyitsz topicot...
    nah mind1
  • grebber
    Ha ti meg arra élveztek hogy másra ugattok aki nyit topicot gameknek, akkor hajrá, nem akarom,hogy nektek rossz legyen.
  • Shaman
    Topignyitógató őrült...

Ilyen fos gammát. Elég csak a képeket megnézni..
  • skristof
    Életkor: ismeretlen

mily' meglepő.....

de egyébként nem csak nekem tűnt fel ez a dolog, de ha te erre élvezel, akkor hajrá, nem akarom, h neked rossz legyen
  • grebber
    Lol vannak ennél sokkal szarabb gamek aminek van topic-ja , de ha jó nekem hogy beszólsz tedd nyugodtam nem zavar mert azért van a fórum.
  • skristof
    hallod ember...
    tudom, kissé mellbe fog ez most vágni, de nem fontos MINDEN játéknak topikot nyitni, még akkor sem ha még nincs neki! főleg az ilyen szarságoknak....
    nehogy azt mondd, h ez neked teccik!?!?!
    á, mind1, ahogy nézem te ezt sosem fogod felfogni, mnek is erőlködjek....
    jah, St: nem lehet elvenni témanyito jogot???
  • grebber
    Interview
  • zaki
    lol
  • Taranov
    Hasonlít a neve a Conquiztadorra :D
  • davos80
    Az akar- na lenni.
  • HuAn82
    Pff.. messze van ez még a DOOM3-tól.
  • davos80
    Doom3 utánzat.
  • Lacc
    Ez mi? Cseppfolyósító? :D Egyébként valami iszonyat gyenge kis hent-fpsnek néz ki. Gondolom valami kezdő csapat első próbálkozása.
  • grebber
    Game description

Liquidator is action packed and appeals to gamers that enjoy first person shooters, as well as those that enjoy action adventure games with RPG elements. The game features massive shooting sequences and action elements. Utilizing rich character and story development, Liquidator fills its surrounding alien worlds with suspense and intrigue Liquidator is action packed and appeals to gamers that enjoy first person shooters, as well as those that enjoy action adventure games with RPG elements. The game features massive shooting sequences and action elements..

Hompage