Minek örülnél (örültél) ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ésö...grat
annak örülnék, ha végre menne az új szerveren az spchat meg a coppermine...szákinfákk
:-O http://www.ashes.hu O-:
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Most vettem észre, hogy a topic alján van olyan,hogy keresés a témában <#vigyor>#vigyor>
Én meg kerestem, hogy hogy lehet keresni, a klavin nyomkodtam ctrl+ betüt, csak még nem találtam, és végre nem is kell <#smile>#smile>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amúgy meg most kaptam egy ajándékkosarat is <#crazya>#crazya><#taps>#taps>
Szerintem ügyes vagyok<#taps>#taps>
házimoziba.
És annak örültem, hogy milyen szépen szól most.
megérte....
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
amúgy feketében jobb nem?😊
hanem párom egyik klántársának az álma, akivel szoktam beszélgetni olykor😊
*hihi ** *