Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valszeg volt aki 17-ig vagy akár 18-ig is elment de normális esetben olyan 14-16 körül leszel mire kiérsz a szigetröl...
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
A pve preview alatt ugye az elsõ szigetet lehetett bejárni. A végére kb hányas szintet lehetett elérni? Úgy tudom, h itt normálisabb a fejlõdési idõ, mint Factionsben...
Vagyis csak annyi van, hogy kiolvasom a kézikönyveket, megnézem a bónusz dvd-t. Ilyesmik.
Þór vígi þessi rúnar
1. photoshop háttérkép 150x25 beszínez fejléc színére, név ráír, lement
2. deviantart-ról kis gif anim leszed
3. ulead gif animátorral photoshop kép betölt, animáció rárak, lement, örül
igazából meg nem értem, szerverek úgyis csak 9-10 nap múlva indulnak be... oké oké biztos jogi dolgok, de hát kinek árt, ha kezemben a CE? 😊
Úgyanis a klántalin eltörtem a térdemet és 6 hétig dekkoltam aztán meg forest gump térdmerevitövel közlekedtem.
Þór vígi þessi rúnar
óóóó szent pcdome értesíccsé máááááá ki 😊 /sing
ez jó hir akkor ez azt jelenti h megjelnés napján 100% h lesz CE jupppi 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Holnap meg majd lepödsz, amikor itt lesz az asztalomon a 3 CE.
Ennek az esélye most 99%
Þór vígi þessi rúnar
Ps.: Carlos es jomagam kollegak vagyunk ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Szoval ... RELAX!
Ellenben ... Akar mar 2 eve is ott allhatnak a raktarban a dobozok ha a kiado ugy dontott, hogy oktober 27-en van a megjelenes akkor bizony elotte senki nem fog hozzajutni 😄 Persze ha a jatekfejlesztesben dolgoznal akkor lenne lovesed arrol, hogy ezek a folyamatok hogy mennek 😛 😛 😛
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
// nekem ilyen 'Going to home' küldi jut eszembe de lehet, hogy megint kavarom jól a neveket
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Lenne egy kérdésem!
Nah ugye a GWben és a Factionsba 2-2 attrib küldi van. Ha GWbõl hozod a karid akkor nem tudod a Factionsba megcsinálni a küldiket, mert azok a kezdõ szigeten vannak.
De ha a Factionsból indítod, akkor elvileg a sima GWben is fel tudod venni a 2db attrib küldit!?
Azaz lehet +60attrib pontot ily módon összeszedni vagy sem?
Köszke!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Nefürgyé le!
Én a helyedben nem adnám el az accom...ki tudja mire lesz még joo... 😄
Búcsúparti LA-ben? 😄
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egy darabig azért még olvasni fogom ezt a fórumot 😊
Tangsa (Dávid)
-Nem hiszem hogy adnak.Szerintem vedd meg az újságot,megéri.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha valakinek van egy fölös Trial acc-ja légyszi szóljon, mert megszeretném venni az alapot de elõtte azért jó lenne kipróbálni,és a Gamestarra meg nem adok ki 2000 huf-ot tongue.gif , hanem inkább elrakom a játékra
köszi ja és ide írjatok légyszi: [email protected]
hello
Ezek után nem kéne csodálkozni semmin, ha egy kicsit ércesebben reagál az ember...
Ezek szerint csak érdekel...
Nem hiszem, hogy az sg beépített keresõjét használni vagy bármilyen más keresõ használata olyan bonyolúlt dolog lenne!! Az, hogy valaki lusta 1 kicsit utánanézni a dolgoknak, az nem egy dicséretes dolog! Ehhez nem kell fõiskola, egyetem csak 1 pici akarás...
Elég idegesítõ, hogy szinte minden fórumot teleszemetelnek hasonló okból az emberek... Lásd. pl. "viccek" ua. a poént 1 oldalon vagy 3x is elolvashatod...ez borzasztó!
Egyáltalán nem kell megsértõdni, ha szól az ember, mert nem bántásból, hanem jószándékkal felhívja az illetõ figyelmét hiányosságaira, amiból vagy tanúl, vagy (általában) nem!
Sajnos az a baj, hogy a netetikettet nagyon kevesen ismerik, és...stb stb. errõl oldalakat lehetne írni...Mint minden más, semmi nem kötelezõ...
ON
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]