Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
én se tudok magammal mit kezdeni😄
quad
kész meguntam , várom a nightfallt 😄

Kösz a válaszokat!

Faki
Hmm hát én 16-os voltam és volt még vagy 20-25 questem.

mire megcsinaltam az osszes questet siman meglett a level 20

R34N
14-16, attol függ mennyi idöt töltöttél el plusz farmolgatással 😛
valszeg volt aki 17-ig vagy akár 18-ig is elment de normális esetben olyan 14-16 körül leszel mire kiérsz a szigetröl...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Kérdésem lenne:

A pve preview alatt ugye az elsõ szigetet lehetett bejárni. A végére kb hányas szintet lehetett elérni? Úgy tudom, h itt normálisabb a fejlõdési idõ, mint Factionsben...

EmThor
mindössze... 😛

Carlos
Kibontani is szabad, csak éppen nincs értelme.
Vagyis csak annyi van, hogy kiolvasom a kézikönyveket, megnézem a bónusz dvd-t. Ilyesmik.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
OFF

1. photoshop háttérkép 150x25 beszínez fejléc színére, név ráír, lement
2. deviantart-ról kis gif anim leszed
3. ulead gif animátorral photoshop kép betölt, animáció rárak, lement, örül

EmThor
sry nem tudtam... de attól még lesz CE nem? csak kibontani nem szabad?! 😛

igazából meg nem értem, szerverek úgyis csak 9-10 nap múlva indulnak be... oké oké biztos jogi dolgok, de hát kinek árt, ha kezemben a CE? 😊

Carlos
Nem jó poén a járókeretes téma.
Úgyanis a klántalin eltörtem a térdemet és 6 hétig dekkoltam aztán meg forest gump térdmerevitövel közlekedtem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Naggyából igen.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
ha képet is raksz be járókerettel teszek kárt benned 😊 (just kiddin') 😄

óóóó szent pcdome értesíccsé máááááá ki 😊 /sing

Zomil
nah most maradj csöndbe vagy megtudjuk a cimed és... xDD

ez jó hir akkor ez azt jelenti h megjelnés napján 100% h lesz CE jupppi 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
És mindketten a játékfejlesztésben vagyunk. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Timber drágám.
Holnap meg majd lepödsz, amikor itt lesz az asztalomon a 3 CE.
Ennek az esélye most 99%

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Aaaa ... Carlos nem olyan ^.^

Ps.: Carlos es jomagam kollegak vagyunk ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
kivetelesen en egyetertek a kerdezovel. Esetleg lehetne egy olyan kis 'linkgyujtemeny' a topikba mint a Digitalis es analog..... topikban. Bevallom en is ha szeretnek valami infot akkor nem lapozok vissza, hogy valaha valamikor valaki irta-e mar vagy sem. Lehet 1 oldallal elobb irta, lehet 2172617 oldallal elobb. Szerintem nem olyan nagy gaz, hogy ha egy korabbi posztot meg kell ismetelni. O.o

Szoval ... RELAX!

sztem azért írta be, h nem kell aggódni, idõben lesznek postázva a dolgok, nem lesz csúszás, stbstb

Timber
Topi? ^.^

Timber
koszonjuk Carlos ez valoban hasznos info 😄

Ellenben ... Akar mar 2 eve is ott allhatnak a raktarban a dobozok ha a kiado ugy dontott, hogy oktober 27-en van a megjelenes akkor bizony elotte senki nem fog hozzajutni 😄 Persze ha a jatekfejlesztesben dolgoznal akkor lenne lovesed arrol, hogy ezek a folyamatok hogy mennek 😛 😛 😛

OK!Eszembe jutott!!Yes<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bardocz
uh télleg nem lett túl érthetõ de akinek szántam megértette ugyhogy enyi pont elég 😄
Elfelejtettem a belépésemhez szükséges adataimat😞mivel már egy ideje nem játszottam vele és annó nem jegyeztem le semmire.Mit tehetek,hogy megtudjam??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csatlakozom Orizához. Nagyon sajnálom hogy abbahagyod, további sok sikert Tangsa!
- lehet, hogy van hozzá küldi de nem emlékszem a nevére, Kaeningbõl tudsz átmenni másik kontinensre, de a szigetekre Marketplacebõl kell kimenni a mólókra, és ott beszélni a móló tövében álló emberrel (nincs semmi jele, hogy ad valamit azt hiszem amúgy, hogy a bárka kapitánya az az NPC)
// nekem ilyen 'Going to home' küldi jut eszembe de lehet, hogy megint kavarom jól a neveket

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

És hogy? 😊 Valami küldit kell megcsinálni, vagy szimplán átdob valaki?!
- a kezdõ szigetre viszont át tudsz menni, Marketplace-bõl ha jól rémlik

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- nem lehet, nem kapsz +attribot adó küldit

Sziasztok,

Lenne egy kérdésem!
Nah ugye a GWben és a Factionsba 2-2 attrib küldi van. Ha GWbõl hozod a karid akkor nem tudod a Factionsba megcsinálni a küldiket, mert azok a kezdõ szigeten vannak.
De ha a Factionsból indítod, akkor elvileg a sima GWben is fel tudod venni a 2db attrib küldit!?
Azaz lehet +60attrib pontot ily módon összeszedni vagy sem?
Köszke!
JA, de next ladderbe bekell még hoznunk kettõt 😞

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Mi is köszönjük a sok guestelést, fõleg a vasárnapit. Meg is van az eredménye, 36. helyen zártunk a ladderen<#vigyor2> és lett pár db Champion(1) title is a guildben<#wave>

Nefürgyé le!

Én csak azt kérdezném, hogy miért 😞

dougO
Köszi! 😊 MSN-en majd ugyis összefutunk még! 😊 Mo. legeredményesebb játékosa leköszön! <#wave>
Én a helyedben nem adnám el az accom...ki tudja mire lesz még joo... 😄
Búcsúparti LA-ben? 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

😊 szép, én nem azt mondtam, hogy nem kene hasznalnia keresot vagy barmit, csak azt h jahh, netetikett😄 'paraszkodjunk' mert tobbet tudunk, ahham...errol szolna, ertem mar :$ bocs ha tevedek, de EZ AZ ami minden forumon minden topikban megy...

Carlos
Sok sikert és eredményes játékos életet!

Best Regards and Respect!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
<#wow1>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mindenkinek akivel játszottam (fõleg az XP és a lame tagjainak, és ha ez a két halmaz nem fedné le mindenkit akit akarok, akkor az IL és a Pet egykori tagjainak (+akit kifelejtettem)): köszi az együtt lejátszott meccseket, akár egymással vagy egymás ellen játszottunk! élveztem az itt eltöltött idõt, de most abbahagyom a gw-t. még néhányszor talán láthattok online, de nem sokszor, aztán mikor már megint sokat leszek online, az nem én leszek 😊
egy darabig azért még olvasni fogom ezt a fórumot 😊

Tangsa (Dávid)

Zomil
xD<#banplz>

Carlos
DEKÓDERT!

Þór vígi þessi rúnar

Ha ezt bardocz hozzászólására érted, akkor le tudom neked fordítani 😊

<#fejvakaras>He?Mi va?
bardocz
27-én majd ha abaioltban megveszem a nf-et és el tudo intáézni hogy pre ordert elõbb ha még maradt és azzal kiváltom akkor tuti odaadom metr ahoz aszem jár játékhoz nem tudom fognak-e adni
JaSoN HuNTeR
Szia!
-Nem hiszem hogy adnak.Szerintem vedd meg az újságot,megéri.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hello
Ha valakinek van egy fölös Trial acc-ja légyszi szóljon, mert megszeretném venni az alapot de elõtte azért jó lenne kipróbálni,és a Gamestarra meg nem adok ki 2000 huf-ot tongue.gif , hanem inkább elrakom a játékra
köszi ja és ide írjatok légyszi: [email protected]
hello

Titan
Ehhez még hozzáfûzném, hogy nem egyszer fordúlt már elõ, hogy a feltett kérdésre (hasonló indokból) nem érkezett válasz, mire a kérdezõ elkûldött mindenkit a jó édes a...ba! Na, kérem, itt tartunk!
Ezek után nem kéne csodálkozni semmin, ha egy kicsit ércesebben reagál az ember...

Titan
OFF
Ezek szerint csak érdekel...
Nem hiszem, hogy az sg beépített keresõjét használni vagy bármilyen más keresõ használata olyan bonyolúlt dolog lenne!! Az, hogy valaki lusta 1 kicsit utánanézni a dolgoknak, az nem egy dicséretes dolog! Ehhez nem kell fõiskola, egyetem csak 1 pici akarás...
Elég idegesítõ, hogy szinte minden fórumot teleszemetelnek hasonló okból az emberek... Lásd. pl. "viccek" ua. a poént 1 oldalon vagy 3x is elolvashatod...ez borzasztó!
Egyáltalán nem kell megsértõdni, ha szól az ember, mert nem bántásból, hanem jószándékkal felhívja az illetõ figyelmét hiányosságaira, amiból vagy tanúl, vagy (általában) nem!
Sajnos az a baj, hogy a netetikettet nagyon kevesen ismerik, és...stb stb. errõl oldalakat lehetne írni...Mint minden más, semmi nem kötelezõ...
ON

Ha nem ismerned: Ctrl+F a kereses a windowsban, (kepzeld, itt is mukodik). Ha csak egy oldalon rakeres a kulcsszora, ami erdekli, megvan a megoldas. Elobb olvass, aztan irj. Ha ez tul nagy elvaras, akkor en kerek elnezest.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]