Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoy ehh
GW: Dor Von Hun [HD]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- Insignia (rúnáktól független) az NF újdonsága, azaz ha veszel armort akkor csak egyfajtát vehetsz, amit insigniákkal módosíthatsz (+energiás vagy +életerõ stbstb). Rúna árusoknál lehet ilyeneket beszerezni, ja és CSAK NF armorokon müködik + hirókon.
- mi az az insignia? Rúnától független vagy választanom kell közülük (vagy egyiket vagy másikat használom)? Eddig tudtam rúnákról, fegyver upgradekrõl, de ez az insignia nekem új
/OFF nézem én a 'hivatalos magyar gw honlapot', de egyrészt olyan a design, hogy nem látom, másrészt ilyen típusú információval nem találkoztam rajta
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
hoy ehh
Insigniákat, rúnákat természetesen adhatsz hozzá, de ennyi.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- sima grinddel már van 18-as szintû herom, és írja mellé hogy nagyon alacsony szintû az armorja hozzá, úgyhogy nem igazán nõ a szint mellé az armor értéke
- tegnap még azt írta vki, hogy challenge helyen lehet venni, akkor most hogy van ez?
Kukacos challange mission: itt meg bizonyos pontszám után, random megjelenik egy szellem a pálya szélén, amit ha megtalálsz és lecsapod, akkor szintén x% eséllyel kaphatsz armordarabkát.
3. Torment világában még nem találtam meg a challange missiont.
2. LA herot, ha kell segítség szólj és együtt megcsináljuk
3. Ring of fire könnyû bonusostól hencsikkel, de ha kell segítség szólj
Hero-kat még nem vittem infuse helyre, ezt nem tudom.
térkép
- Heroknak szintjük arányában nõ az armor értéke, challange missionökben bizonyos pontszám elérése után random kaphatsz valami zöld armordarabkákat, amivel a hõseid armojainak a dizájnját tudod megváltoztatni.
Bár én még ilyen mûveleteket nem hajtottam végre, szal remélem nem mondtam nagy hülyeséget 😊
- tegnapelõtt lett meg a NF, az elmúlt néhány hónapot meg nagyjából kihagytam gw ügyileg, így lenne néhány n00b kérdésem
(hero-nak) armort a challenge missionök helyszínén tudsz venni
- hogy hívják az elsõ ilyen helyet?
- itt már max.-os armort lehet venni? Ha nem, akkor hol lehet max.-os armort venni?
- armor-osat keressek, vagy valami más neve van akitõl venni tudok?
- pvp arénában ránézésre nem láttam változást, de mivel lehet hero-t unlockolni pvp-re, így gondolom valahol pvp-zni is lehet velük. Mi ennek a helynek a neve?
- az LA-s necro hero kellene, de elég brutálnak tartom a kiirtandó szörnyeket, hencsikkel legalábbis nem sok esélyem volt ellenük. Monkkal és hencsikkel LA-ból nem sikerült átmennem, de majd a factions területérõl egyszerûbb lesz (ott nem 6 a max. létszám, és a hencsik is 20-as szintûek, necróval már egybõl ott próbáltam és elsõre sikerült, a necro herónál mondjuk így is vagy 8x haltam, de a necrómmal az is meglett végül)
- NF elõtt amúgy egy assasint szeretnék végigvinni a propheciesen, Ring of Fire-nél van pár hónapja elakadva, hencsikkel nagyon nem megy (halnak a tornyoknál), emberekkel meg annyira sem megy (ha véletlenül beesik 1 monk akkor az meg hamar kilép 😞 ). 2 monk meg egy 1 necro hero-val (+hencsik) látok rá esélyt
- btw, hero armorja mennyire lehet infuse-olva? Mert ha elsõ mursatnál kihalnak akkor az nem lesz jó...
de tény hogy necróra hajaz 😛
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
The Scribe mostani számában érdekes történetet olvashatunk Elona elit küldetésérõl egy halott Corsair elmesélése alapján.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
a kedvenc részt be is kereteztem 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De innentõl egyedül kell csinálnod tovább, mert én itthagylak mint eb a kupacát. Aztán tapsikolhatsz, meg erõltetheted a jópofi fikázásaidat tovább, beégésed kompenzálandó. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
azért a havi flém mindig megvan😊
egyébként meg, nagy szar a gw wow a király tört szerveren, de azért kiváncsiságbol van tört verzio? jah és mi a legjobb armor paladinnak? és ugye lehetek orc a játékban? és vennék fow armort mennyibe kerül most eby-en?
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
(ui.:sz utolso 3 sort nem komolyan venni, mielöttu jabb flémet inditok el)jah és Emthor én akartam azt a téket😄