Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a választ! <#worship> Várok még tippeket, hogy hogyan gazdálkodjak ezekkel.

hoy ehh

A skill listájában nem jelenik meg a cap.signet.

GW: Dor Von Hun [HD]

Zomil
én ugy tudom nem lehet, de még nem probáltam😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vki próbálta már azt, hogy Hõsöknek berak egy CapSignetet, és egy mapen több elitet is begyûjt? ez lehetséges?

R34N
én identezés után szórok be mindent a merchantnak, max a highly salvage itemeket salvageolom néha. lila cuccokat mindet merchantnak dobálom meg a nem perfect permanent moddal reldekezö aranyakat is (most az NF-es inscriptionös dolgokkal ugy vagyok hogy ha max dmg az arany fegyo akkor megtartom hátha beleteszek majd vmi inscriptiont aztán jo lesz még vmire vagy ha nem akkor megy vmelyik heronak...)

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

GamerAdams007
2. Guild Wars - MMORPG

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kata
Ez az elsõ bekezdés még számomra is új infó volt, köszönöm. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

- 1000 köszönet az infókért

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Faki
- ha beleteszel pl Dunkoro sisakjába egy superior healinget, akkor automatikusan healinges sisakja lesz, szal +3 sup rúnán felül, bekerül a +1-es módosító.
- Insignia (rúnáktól független) az NF újdonsága, azaz ha veszel armort akkor csak egyfajtát vehetsz, amit insigniákkal módosíthatsz (+energiás vagy +életerõ stbstb). Rúna árusoknál lehet ilyeneket beszerezni, ja és CSAK NF armorokon müködik + hirókon.

- thx, eddig ez számomra nem volt egyértelmû. Tehát felejtsem el a +1 attrib.-ot adó fejfedõket?
- mi az az insignia? Rúnától független vagy választanom kell közülük (vagy egyiket vagy másikat használom)? Eddig tudtam rúnákról, fegyver upgradekrõl, de ez az insignia nekem új

/OFF nézem én a 'hivatalos magyar gw honlapot', de egyrészt olyan a design, hogy nem látom, másrészt ilyen típusú információval nem találkoztam rajta

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ti hogyan csináljátok, a fehér tárgyakat sima Salvage Kit-tel bontjátok szét, vagy mindent Expert Salvage Kit-el, vagy hogyan? És az értékesebb tárgyakkat melyikkel bontjátok szét, vagy csak eladjátok? A trófeákat/ Collector's Item-ekkel mit csináltok, eladjátok vagy salvage, és ha salvage, akkor melyikkel? Bocs a sok kérdésért, de szükségem lenne ezzel kapcsolatban néhány tippre.

hoy ehh

Faki
Elindítod a GW-t, nyomsz egy I-t, kivalsztassz egy hõst, ráviszed az egered egyik armor darabjára, és oda lesz írva hogy "armor x (depends on level)". Tehát a hõseid armorát, még1x elmondom nem tudod lecserélni jobbra max szebbre.
Insigniákat, rúnákat természetesen adhatsz hozzá, de ennyi.

- thx, max.-os armort árul?

Atisz
Egó armorhoz szükséges "elengedhetetlen" komponens. Szellemszerû lények szokták dobni. Bótban is kapható.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Faki
Igen a challenge helyén van egy Hero armoros npc, vele kell beszélni.

Heroknak szintjük arányában nõ az armor értéke
- sima grinddel már van 18-as szintû herom, és írja mellé hogy nagyon alacsony szintû az armorja hozzá, úgyhogy nem igazán nõ a szint mellé az armor értéke
- tegnap még azt írta vki, hogy challenge helyen lehet venni, akkor most hogy van ez?

Faki
Ja meg elvileg a hirók alapból infuse-olva vannak.. elvileg..

Faki
Lordosnál elvileg úgy megy hogy a 3. lord megölése után van x% esély, hogy kapsz egy stolen armort.
Kukacos challange mission: itt meg bizonyos pontszám után, random megjelenik egy szellem a pálya szélén, amit ha megtalálsz és lecsapod, akkor szintén x% eséllyel kaphatsz armordarabkát.
3. Torment világában még nem találtam meg a challange missiont.

tökéletes válasz , és még nem jöttem rá, hogy mikor kapom meg a stolen armort - eddig 2-t kaptam, mindkettõt úgy, hogy megöltem 3 guild lordot.<#eljen>

quad
120 új üzenet ilyet én még nem láttam ezen a forumon grat katának és a többieknek 😄

1. hero-nak nem kell armort venni, ahogy szintet lép úgy lesz magasabb armor neki (a challenge mission-ban kapott armort hozzáadva csak a kinézetét változtatod meg, kb. annyi a jelentõsége, mintha a karidnak vennél az 1,5k-s helyett 15k-sat)

2. LA herot, ha kell segítség szólj és együtt megcsináljuk

3. Ring of fire könnyû bonusostól hencsikkel, de ha kell segítség szólj
Hero-kat még nem vittem infuse helyre, ezt nem tudom.

Faki
- Dajkah Inhlet az elsõ challange mission
térkép
- Heroknak szintjük arányában nõ az armor értéke, challange missionökben bizonyos pontszám elérése után random kaphatsz valami zöld armordarabkákat, amivel a hõseid armojainak a dizájnját tudod megváltoztatni.
Bár én még ilyen mûveleteket nem hajtottam végre, szal remélem nem mondtam nagy hülyeséget 😊

- gw-ben aranyat még nem árulnak hivatalos oldalon (ahol lehet kari slotot meg skilleket meg mindenfélét venni)? Valahogy nem csodálkoznék rajta nagyon...

- tegnapelõtt lett meg a NF, az elmúlt néhány hónapot meg nagyjából kihagytam gw ügyileg, így lenne néhány n00b kérdésem
(hero-nak) armort a challenge missionök helyszínén tudsz venni
- hogy hívják az elsõ ilyen helyet?
- itt már max.-os armort lehet venni? Ha nem, akkor hol lehet max.-os armort venni?
- armor-osat keressek, vagy valami más neve van akitõl venni tudok?

- pvp arénában ránézésre nem láttam változást, de mivel lehet hero-t unlockolni pvp-re, így gondolom valahol pvp-zni is lehet velük. Mi ennek a helynek a neve?

- az LA-s necro hero kellene, de elég brutálnak tartom a kiirtandó szörnyeket, hencsikkel legalábbis nem sok esélyem volt ellenük. Monkkal és hencsikkel LA-ból nem sikerült átmennem, de majd a factions területérõl egyszerûbb lesz (ott nem 6 a max. létszám, és a hencsik is 20-as szintûek, necróval már egybõl ott próbáltam és elsõre sikerült, a necro herónál mondjuk így is vagy 8x haltam, de a necrómmal az is meglett végül)

- NF elõtt amúgy egy assasint szeretnék végigvinni a propheciesen, Ring of Fire-nél van pár hónapja elakadva, hencsikkel nagyon nem megy (halnak a tornyoknál), emberekkel meg annyira sem megy (ha véletlenül beesik 1 monk akkor az meg hamar kilép 😞 ). 2 monk meg egy 1 necro hero-val (+hencsik) látok rá esélyt
- btw, hero armorja mennyire lehet infuse-olva? Mert ha elsõ mursatnál kihalnak akkor az nem lesz jó...

cenobite
OMG mi volt itt tegnap... 😊

gamertag: kenobita

wat a fak, anyád krahen nem szöltál, hogy flém van
Hát ez naon ronda... nincs olyan hosszú bot amivel akárcsak megpiszkálnám XDDD

de tény hogy necróra hajaz 😛

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

SZEG007
a 22 parancsolat<#worship>

Titan
Nem seggmi!<#nyes>

Titan
Sexist??? Uhhh A "Hentes Oralattacker" karim remélem nem meríti ki!!<#shakehead><#idiota><#nevetes1>

Visszatérve a témához:
The Scribe mostani számában érdekes történetet olvashatunk Elona elit küldetésérõl egy halott Corsair elmesélése alapján.

Carlos
Csöppet megszállott!

Þór vígi þessi rúnar

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Még egy kis flame:
3. Guild Wars - MMORPG

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ebben tökéletesen egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Én annak örülnék igazán, ha ezt mindenki elolvasná mielõtt elkezd játszani és megkímélné szegény, ártatlan régi játékosok idegeit.

Kata
Nem vágom, miért én vagyok a téma és a célpont. Aki itt ássa magát bárhová is, az nem én vok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Ez mondjuk igaz.
Nincs kedvem most játszani.

Þór vígi þessi rúnar

Mondod ezt pont te aki órák óta itt hisztizik valami hülyeség miatt...

Faki
Vigyázzá mert összeáll a kép, aztán elástad magad a szemében <#eplus2>

Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
ha má ennyire unatkozunk itt a szentirás:
a kedvenc részt be is kereteztem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Már megint kezdi...
Ennyire unatkozol? Mennyél játszani!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Kettõnk közül te voltál aki hülyeségen csapta ki a balhét, és azóta nem bírja abbahagyni a köcsögösködést.

De innentõl egyedül kell csinálnod tovább, mert én itthagylak mint eb a kupacát. Aztán tapsikolhatsz, meg erõltetheted a jópofi fikázásaidat tovább, beégésed kompenzálandó. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
hát ez lol mire elolvasom a hsz-eket jön ujabb 20😄
azért a havi flém mindig megvan😊
egyébként meg, nagy szar a gw wow a király tört szerveren, de azért kiváncsiságbol van tört verzio? jah és mi a legjobb armor paladinnak? és ugye lehetek orc a játékban? és vennék fow armort mennyibe kerül most eby-en?
<#mf1><#mf1>
(ui.:sz utolso 3 sort nem komolyan venni, mielöttu jabb flémet inditok el)jah és Emthor én akartam azt a téket😄

Carlos
4. Guild Wars - MMORPG

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Te is!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Hát elég jó mûsort csináltál itt mindenki számára. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Emlékszel is a benneírtakra, vagy csak olvastad?

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Olvastam, suttyókám, olvastam. És?!

[/cserf][/fülünyúl]