Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
w00t
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Lalikum
de van egy olyan érzésem h a hoh 80%-ban bloodspike-ból fog állni
és ez a pontozós rendszer is a spike-nak kedvez
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<#banplz>#banplz>
Jópáran megkérdezték, hogy hol van Nowhere. 😄DD
Aztán persze mondtam, hogy "only joke". 😄
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
やられたらやり返す。倍返しだ!
de nekem az örök kedvenc:
what the fuck is wtf?
😊)))
やられたらやり返す。倍返しだ!
nem baj ha kezdö vagy, de örülénk ha minmium 2 karakter 90%-osan unlockolva lenne
Jelentkezni lehet a www.hew.hu-n a megfelelö forumrészbe és a játékban, nálam: Zom Shadow és a többieknél: God Thunder és Big Error
Szivesen várunk mindenkit!
Nem tudja valaki hogy miért lehet az, hogy a Gw.dat file-om 10,7 Gigabájt, pedig csak a sima GW és a faction van fent. Ráadásul a factionba talán ha 3 nagyküldi van meg,alig van felfedezve a placc.
Kb 2 hete raktam újra, azelött olyan 6,5 Giga volt amit már akkor is soknak tartottam. Nem tudom elképzelni, hogy egy 1 megás nettel hogy tud ennyi adatot összszedni, úgy hogy azt játék közben ne vegyem észre.
Itt egy kép a file-tól.
http://daydaysys.uw.hu/szerinted_ez_normalis.JPG
Járt-e valaki már rajtam kívül igy, és mit lehet ezellen tenni.
Válaszotokat elöre is köszi.
ÜDv:
Day
Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
pl: pugba monkot alapból nem viszek már...
<#rinya>#rinya>
amúgy hatalmas, sok ilyen van

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
->Érdemes-e úgy GW-t venni, hogy csak egy részt veszek meg?
->Ha igen, melyik részt vegyem meg?
->Letöltöttem a klienst, tudna valaki próba sn-t adni hozzá?
Köszi!
Viszont a dwarven axe akkor is ronda<#hehe>#hehe>
És nálam jobban biztos hogy nem tudsz a funkcionalitásra menni 😄 Hihetetlenül igénytelen disznók a karaktereim, a fegyvereik meg a páncéljaik is. De a funkcionalitásuk az minden szinten törekszik a maximumra.
Nefürgyé le!
Mist Form-os Mo/E egy régi közkedvelt build volt troll farmra (galériámba felraktam képet róla) a Mist Form legyengítéséig (kb másfél évvel ezelõttig) és akkor a Prophecies axe-okhoz képest ez szép volt, fõleg hogy akkor láttam elõször. Kb ekkor kezdõdött el ez a "dwarven axe kell nekem is" láz.
Egyetlen dolog, ami igazán tetszik az a flamberge. Azt meg sose fogom megérteni, hogy mi a szép a fellblade-en. Egyeseknek wingblade mániája van 😊
Szóval nem azért tetszik valami, mert sokat ér, hanem szimplán jól néz ki számomra. Ennyi.
Most már csak funkcionalitásra megyek (collector cuccok + upgrade-ek amiket szerzek), fõleg hogy minimális idõt fordítok játékra. Pl tegnap játszottam másfél órát, abból kb fél óráig HoH-t néztem, mert valami érdekes nevû céhet láttam =)
Nefürgyé le!
Szerintem jól néz ki. Emlékszem vagy 2 hétig megtartottam, mert annyira tetszett (fehér, nem maxos volt).
Nefürgyé le!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.