Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy jól felépített grind-pressure build szerintem darálósabb mint egy spike.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

össze leeht kapcsolni több accountot, de akkor anet azt kéri, hogy az egyikrõl töröld az összes karid és, akkor összekapcsoljáka a kettõt, persze ennek csak akkor van értelme, ha két különbözõ kampányt akarsz összekapcsolni, nem két ugyanolyat

segitenek, irj nekik

Miért a spike nem okosan felépitett build?
VLB
hallottam olyat hogy össze lehet kapcsolni 2 accountot úgy, hogy írni kell az arenanet-nek. Ez valóban így van? Csinált már vki ilyet?

Lalikum

Zomil
csak az a gond h a spike mindent verni fog, míg egy okosan felépitett buildel nem lehet sokáig eljutni, persze lehet mondani h meg lehet a spike-ot könnyen fogni
de van egy olyan érzésem h a hoh 80%-ban bloodspike-ból fog állni
és ez a pontozós rendszer is a spike-nak kedvez

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Faki
Hát most hogy tömeghent van oltáros mapokon, most kell a VIM meg az IWAY..

Zomil
naja bloodspike-ot vim-et és iway-t akar a nép...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Talán azért, mert azóta 1-2 kivétellel az összes map, és a skillek nagyrésze megváltozott.
Zomil
minek tesztelik a 8v8-t, 1,5 év nem volt elég? 😊)

040

Weekend Plans: 3-for-1 Fun = Panem et circenses!
<#banplz>

cenobite
Ja, kedvencem az volt, mikor Piken-bõl rengetegen run-oltattak volna embereket jópénzért(1k, 2k, stb) bárhová, és én beírtam, hogy "running to Nowhere: 1k"
Jópáran megkérdezték, hogy hol van Nowhere. 😄DD

Aztán persze mondtam, hogy "only joke". 😄

gamertag: kenobita

cenobite
Ez naggggyon jóóóóó! Én is shot-oltam néhány IQ-fighter megnyilvánulást, csak azóta elszállt a vinyóm. 😞

gamertag: kenobita

+s
Zomil tudtad ,hogy voltunk alliance tárak? 😄
Győri Devi
nah most ere mit mondjak? omg 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
ez jó😄

de nekem az örök kedvenc:
what the fuck is wtf?

😊)))

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
A Brb Need Drink guild pvp orientált tagokat keres!
nem baj ha kezdö vagy, de örülénk ha minmium 2 karakter 90%-osan unlockolva lenne
Jelentkezni lehet a www.hew.hu-n a megfelelö forumrészbe és a játékban, nálam: Zom Shadow és a többieknél: God Thunder és Big Error
Szivesen várunk mindenkit!

Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy miért lehet az, hogy a Gw.dat file-om 10,7 Gigabájt, pedig csak a sima GW és a faction van fent. Ráadásul a factionba talán ha 3 nagyküldi van meg,alig van felfedezve a placc.
Kb 2 hete raktam újra, azelött olyan 6,5 Giga volt amit már akkor is soknak tartottam. Nem tudom elképzelni, hogy egy 1 megás nettel hogy tud ennyi adatot összszedni, úgy hogy azt játék közben ne vegyem észre.
Itt egy kép a file-tól.
http://daydaysys.uw.hu/szerinted_ez_normalis.JPG
Járt-e valaki már rajtam kívül igy, és mit lehet ezellen tenni.
Válaszotokat elöre is köszi.
ÜDv:
Day

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

spatz
Ez Nekem is tetszett.<#wave>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Teljesen szétcseszték a gw.hu fórum oldalt a sok p..ó reklámmal, amik nagy része virus...<#levele><#confused><#violent><#boxer><#rinya>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Ha kicsit több pug-ba mész, akkor már sírni fogsz az ilyeneken -
pl: pugba monkot alapból nem viszek már...
<#rinya>
amúgy hatalmas, sok ilyen van

Ezen 5 percet röhögtem😄D

ez is jó bár sajna magyar:

katt

SZEG007
torrente111
<#duhos2><#wow1><#wow3>

Brigadeführer
Nyugi csak vicc volt! Lehet rossz szmájlikat választottam....<#beka3>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

torrente111
ok

Zomil
könyörgöm csak flame-et ne! 😊

torrente111
lol

Brigadeführer
Neszójjábe!!<#boxer><#violent><#eplus2>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Újraraktam directX-et és megjavult nekem😊
Velem is ez, van, az benne a legrosszabb, hogy nem hallom, ha vki pmmel nekem 😞

torrente111
ne nyalizz neki!!! <#mf1>

SZEG007
nem kéne kijavitania ha nem irnál baromságokat<#beka3>

torrente111
te csak ne javíts ki!!!! <#beka3><#beka3><#gun><#gun><#beka3><#beka3>

Brigadeführer
Pontosítok: egy résszel is tudsz játszani, de nagyon sok mindenröl lemaradsz ha a többit nem veszed meg, szal érdemes mind a 3-at megvenni.😊

torrente111
1 rész nem elég.a factions és a nightfall kell!!minimum

Üdv! Lenne néhány érdekes kérdésem 😊.
->Érdemes-e úgy GW-t venni, hogy csak egy részt veszek meg?
->Ha igen, melyik részt vegyem meg?
->Letöltöttem a klienst, tudna valaki próba sn-t adni hozzá?

Köszi!
Carlos
25k

Þór vígi þessi rúnar

De az voltál<#vigyor2>Csak én így próbáltam viccelõdni egy kicsit :-)
Viszont a dwarven axe akkor is ronda<#hehe>
És nálam jobban biztos hogy nem tudsz a funkcionalitásra menni 😄 Hihetetlenül igénytelen disznók a karaktereim, a fegyvereik meg a páncéljaik is. De a funkcionalitásuk az minden szinten törekszik a maximumra.

Nefürgyé le!

spatz
Mennyit ér most egy book of secrets?

Úgy látszik, nem voltam elég egyértelmû.
Mist Form-os Mo/E egy régi közkedvelt build volt troll farmra (galériámba felraktam képet róla) a Mist Form legyengítéséig (kb másfél évvel ezelõttig) és akkor a Prophecies axe-okhoz képest ez szép volt, fõleg hogy akkor láttam elõször. Kb ekkor kezdõdött el ez a "dwarven axe kell nekem is" láz.

Egyetlen dolog, ami igazán tetszik az a flamberge. Azt meg sose fogom megérteni, hogy mi a szép a fellblade-en. Egyeseknek wingblade mániája van 😊
Szóval nem azért tetszik valami, mert sokat ér, hanem szimplán jól néz ki számomra. Ennyi.

Most már csak funkcionalitásra megyek (collector cuccok + upgrade-ek amiket szerzek), fõleg hogy minimális idõt fordítok játékra. Pl tegnap játszottam másfél órát, abból kb fél óráig HoH-t néztem, mert valami érdekes nevû céhet láttam =)

Naneeee nekem neeeee, én is ebbõl élek...Ha egy darab vattacukrot raktak volna oda 1M goldért, arra is azt mondanád, hogy tetszik? Mer ez kb az a szint...kicsi, ronda, de drága, tehát szép<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Nekem még akkor esett dwarven axe, amikor trollokat farmoltam Mist Form-os Mo/E-vel. Jó régen volt már 😊
Szerintem jól néz ki. Emlékszem vagy 2 hétig megtartottam, mert annyira tetszett (fehér, nem maxos volt).

Dwarven grim cesta (req 9) esett, meg celestial sigil, meg ilyen hasznos holmik. Amúgy az a dwarven axe azon kívül, hogy ritka mint az állat, jól néz ki?? Nehogy azt mondja vki hogy igen....

Nefürgyé le!

esett dwarven axe?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.