Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
やられたらやり返す。倍返しだ!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gmail-esek próbálják meg, hátha.
Az operációs rendszeren is túl...
Sokadik mmo, aminél azt mondom, hogy nem akarok lelkesedni, nem akarok lelkesedni.
Meglátjuk. Ennél legalább ha megveszem, nem fogok utána még jópár havi elõfizetést elpocsékolni, mielõtt továbbállok. 😄
practitioner of the forbidden arts of death
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Én már 3szor megnyomtam, de még nem küldött - 5 éve használt gmailos cím.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
mellesleg ha a resendes linket megnyitod, akkor ott kérhetsz új megerõsítõ emailt. és kapni is fogsz rögtön.
Egyébként én még mindig nem kaptam válasz mailt.
★ 汤姆 李
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
http://gw2.variance.hu/2012/02/23/guild-wars-2-beta-gy-i-k/
やられたらやり返す。倍返しだ!
De lényegében addig reménykedhetsz amíg azt nem mondják hogy ez volt az utolsó beta...
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
persze a raklapnyi minipetemböl meg zöld fegyveremböl, meg sárga fegyveremböl biztos jo üzletet csinált, mert volt némi érték ott 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Karatert meg nem fogok törölni...sajnos title-öket nem huzta 😞
Most megváltoztattam a jelszot szoval elvileg többet már nem tud belépni, mert csak az ncsoft master accountal tud jelszot váltani azt meg kérdések védik...
Mondjuk arra kiváncsi lennék, h pl. honnan tudta hogy hivják valamelyik karakteremet...
Szoval sztem vmi csunya biztonsági rés volt a gw-ben...
Igazábol leszarnám a dolgok, ha az armorjaimat nem törölte volna ami a karaktereimen volt... :S
De fel nem foghatom, h ha már feltörte és farmolni használta mi a francnak törölte az összes karakteremröl az armort/fegyvert....semmi értelme...mert ez nem olyan feltörés volt, h szorakozott kicsit és teljesen kifosztotta a karaktert, hanem látszolag rendesen használta kemény farmolásra...nah mind1...
Remélem support tud segiteni...ha nem akkor hagyom a picsába.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
The gods have disconnected you ...
The gods have disconnected you ...
★ 汤姆 李
Most gyorsan azt kell csinálnod,hogy új jelszó,mail és felviszel HOM-ig új karaktert,azzal foglalod nevet G2-re és azokból az ectokból+eladod stack-ba matikat,megveszel olyan dolgokat amik jók a Gw2-es reward title-hez😊
★ 汤姆 李
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az mondjuk egy kicsit sántít, hogy bármikor lehet váltani crafting disciplinet, mert elmenti a korábban eldobott állását.
Én is régen néztem rá. Megnézem meg van-e még...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Most irtam supportnak...nemtudom, h lehet-e tenni valamit ugy, h az eset már legalább fél éve történt én meg legalább 1éve el sem inditottam a játékot :S
karakter meg nem lett törölve...nem igazán értem, ha már az összes amrort meg mindent töröltek, akkor a karaktereimet miért nem...
Szoval most igy hirtelen elég szar kedvem lett...pedig nem tudom hogy lett feltörve...az ncsoft master accountomhoz nem lett nyulva, és értesitést sem kaptam, h a jelszot megváltoztatta volna valaki...faszom az ilyenbe...
@GuildWars2 For some reason the scanner didn't pick up my Hard Drives, but on my girlfriends laptop it picked up both of hers. what do?
@IM_MVP You are fine. Scannertron may not display that both HDDs are detected, but we do receive all info. ~RB
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Megvárom azért ranger videókat meg enginert is..
★ 汤姆 李