Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
,de idézném a kezdõ mondatot:
"A raid is a type of mission in a video game in which a very large number of people (larger than the normal team size set by the game) attempt to defeat a boss monster."
ha megengeditek😛 khmm khmm: a fosztogatás egy olyan küldetésfajta ahol nagy számú játékos/legalábbis több mint aki normál esetben együtt játszik/megkisérel úgynevezett fõnök szörnyeket legyõzni
nah akkor mirõl is beszélünk?
Random elkezd segiteni egy kovácsnak aki révén jópár küldetést megcsinál és aszerint hogyan segit neki alakulnak az események és full "live" az egész! Az NPC-k szó szerint a világgal együtt élnek és saját döntéseik és a játékosok döntései alapján élik tovább az életüket a játékban!
Ahogy alakul a történet és nem csak egy !-jeles fazon áll egyhelyben és küld el 15 patkányfejért az fenomenális!
tényleg kiváncsi vagyok rá,hogy ehez foghatót hol láttál máshol?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha nagyon lesarkítjuk a dolgot, akkor 8 story + 3 x 8 explorable 32 "féle" insta lesz a játékban. <#vigyor2>#vigyor2>
The gods have disconnected you ...
★ 汤姆 李
やられたらやり返す。倍返しだ!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
★ 汤姆 李
Mit fogok ott röhögni,elsõ részbe is eleinte valami kegyetlen nehéz volt😄
★ 汤姆 李
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
★ 汤姆 李
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mindegy, részemrõl ennyi a téma, egyszerûbben ezt már nem lehet leírni, ötvenszer ugyanazt pedig nincs értelme.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
De leegyszerûsítem: nincs raid, van más helyette. Az a más meg miért ne lehetne ugyanolyan jó vagy jobb, esetleg még több ember számára vonzóbb, mint a raid?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Amúgy meg én is nyár végét/õsz elejét tippelek
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Ettõl függetlenül lehet csak közepes lesz, de szerintem nem igazán mondhatunk véleményt még róla.
Videó elindít, hangot le, zene berak .. szórakozik. <#vigyor2>#vigyor2>
The gods have disconnected you ...
[/cserf][/fülünyúl]