Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
jó kis videó craftingról

やられたらやり返す。倍返しだ!

"Nincs raid, ez sokaknak hiányozhat és kevés lehet" helytelen:http://en.wikipedia.org/wiki/Raid_(gaming)

,de idézném a kezdõ mondatot:

"A raid is a type of mission in a video game in which a very large number of people (larger than the normal team size set by the game) attempt to defeat a boss monster."

ha megengeditek😛 khmm khmm: a fosztogatás egy olyan küldetésfajta ahol nagy számú játékos/legalábbis több mint aki normál esetben együtt játszik/megkisérel úgynevezett fõnök szörnyeket legyõzni

nah akkor mirõl is beszélünk?

rift-ben?
kérlek megnézted a videót? ,mert nagyon úgytûnik,hogy nem.....még egyetlen MMO-ban sem láttam ilyen szinvonalu PVE-t mint itt! ha megnézted volna a videót láthattad volna,hogy bontakozik ki egy mini történetszál aminek a részese lehetsz ez egy az "ötvenezer" történetbõl ami a játékban van.
Random elkezd segiteni egy kovácsnak aki révén jópár küldetést megcsinál és aszerint hogyan segit neki alakulnak az események és full "live" az egész! Az NPC-k szó szerint a világgal együtt élnek és saját döntéseik és a játékosok döntései alapján élik tovább az életüket a játékban!
Ahogy alakul a történet és nem csak egy !-jeles fazon áll egyhelyben és küld el 15 patkányfejért az fenomenális!
tényleg kiváncsi vagyok rá,hogy ehez foghatót hol láttál máshol?

JethroHUN
Nincs benne tánk az meg hogy lehet? fantasy játék nem világháborús. Most mi kéne neki sherman meg tigris? Kész ez a gyerek, és ez csinál videó reviewt...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Győri Devi
Story mode igen 30as de Explorable 35re ajánlott. 4 amerikaival toltam le még story modet ott is elég könnyen lehetett halni. Én 3szor haltam meg totálisan leamortizálódott az armorom végére, mondjuk elõtte elfelejtettem javíttatni.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ahet
A catacombs lvl 30-as lesz. 😉 Ez lesz az elsõ insta, ezt követõen minden 10. szint után lesz egy új, valamint lvl 80-on nem 1, hanem 3 új insta lesz. Így jön ki a 8 db dungeon. Mindegyik instát elõször story módban érjük majd el, ezzel unlockoljuk az explorable módot, ami 3 különféle végig játszási lehetõséget biztosít a számunkra.

Ha nagyon lesarkítjuk a dolgot, akkor 8 story + 3 x 8 explorable 32 "féle" insta lesz a játékban. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Győri Devi
Explorable mode nem max szintes csak. Ascalonian catacombsban lvl35ös.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo
Ugyanúgy a party join is úgy megy, hogy rányomhatsz bárkire és kérheted a party joint, egybõl felugrik nekik az UIn és lehet szavazni ismét. Nem kell az afk leaderre várni itt semmilyen esetben sem 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Mindenki tud vote kicket kezdeményezni. Már betaba is ment partyba. Amint valaki kezdeményezi, megjelenik az UIn és azt hiszem még legalább 1 szavazat kell a kickeléshez.

Még azt jó lenne tudnom,hogy ugye lehet majd kilépni/újracsatlakozni group-hoz de lesz leader akinek lesz Kick/remove from group opció?

Na az profi.Látom sztori végén max szinten nyílik meg.
Mit fogok ott röhögni,elsõ részbe is eleinte valami kegyetlen nehéz volt😄

TDC Geronimo
explorable mód = HM ha úgy tetszik. Story mód marad casual szinten

Terawatt
Tudtommal nem lesz ilyen hogy Hard mode, de viszont márciusi béta alatt volt olyan videó, ahol arenanetesek segítségével is 2 óráig tartott mire kipucolták az Ascaloni dungeont. Szerintem jól belõtték a játék nehézségét.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

egyesek szerint nem.
HM is marad Dungeon-ra ugyanúgy mint eddig volt?

Terawatt
Lotro-s Thaurlach raid hiányozni fog, viszont lesz 8 dungeon megjelenéskor amit nem lesz egyszerû kipucolni. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Drága Chris, te egy értelmes ember vagy, nem ezt mondom, mióta nekemestetek? Nincs raid, ez sokaknak hiányozhat és kevés lehet, majd meglátjuk, mit pótol az, ami van, vagy bejön és megtartja a raidereket is, vagy nem lesz elég és otthagyják az egészet. Ennyi. Ebbõl nektek csak az jön le, hogy nincs raid és az szar, holott én ilyet sehol nem mondtam.

Mindegy, részemrõl ennyi a téma, egyszerûbben ezt már nem lehet leírni, ötvenszer ugyanazt pedig nincs értelme.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

ez a topic nagy mértékben tükrözi a magyar mentalitást!!gg guys <#beka2>
Tedd félre egy kicsit az óriási önérzetet és végy elõ egy kis szövegértést, mert a lenti wall of textemben még mindig ott van a válasz erre az egy darab agyrémre, amit folyamatosan hajtogatsz.
De leegyszerûsítem: nincs raid, van más helyette. Az a más meg miért ne lehetne ugyanolyan jó vagy jobb, esetleg még több ember számára vonzóbb, mint a raid?

LeWyTy
Úristen<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én asszem kihagyom😄 Több marad nektek😄

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

TDC Geronimo
Nem látom melóba a videót, de én nyáron is szívesen tolnám gw2-õt :y

Running
Látom megint túlpörögtök, lassan itt a nyár tessék rámozdulni a dolgokra. Erre gondolok:

nah akkor 2013 elött jelenik meg,ezt megtárgyaltuk! hála sárkányévnek!
Én még régen olvastam nem tudom hol.... De a lényeg hogy jólenne minél elõbb játszani😊 Azt hiszem ebben egyetértünk😊

Ezt félre olvastam bocs. Novemberrõl akkor se volt szó sose.

TDC Geronimo
Már korábban is írtam, de szerintem a következõ eltolódik június elejére, mivel május utolsó hétvégéje nagy ünnep a USbe. Nem tudom hogy fogom addig kibírni :y

Írtam h egy darab béta hétvége? Nem...

Ki mondta hogy még egy lesz? Egy valószínûleg biztosan (volt Anettõl elejtett mondat hogy következõ bétán stb), de még ez sincs kõbe vésve, azt mondták minden attól függ hogy ütemtervet tudják-e tartani, havonta egy BWE-t terveznek és azt nem mondták összesen mennyit.

Semmilyen megjelenés nincs, itt maximum tippelget mindenki. Anet azt mondta eddig hogy idén (kínai Sárkány éve, ami mondjuk 2013 Januárjában ér véget majd) megjelenik.

Hát ha belegondolunk, hogy még egy darabig béta teszt lesz, és hogy kikell javítaniuk egy pár dolgot, plusz azokat is letesztelni, nem hiszem h nyár vége elõtt megjelenne a játék... am meg már nem is tudom mióta az volt h ebben az évben novemberben jelenik majd meg. úgyh én elégedett lennék az augusztusi%szeptemberi tartománnyal😄 mégsem november😄

Győri Devi
Hát a tanulmányaimnak biztos az lenne <#idiota>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Akkor még mindig csak ilyen "valószinû" megjelenés van?
FalseHeLL
Mert?

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

TDC Geronimo
Ne kezdjük már el , mert elõbukkan Unknow haverotok megint 😄

Amúgy meg én is nyár végét/õsz elejét tippelek

FalseHeLL
+1

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Hát öszre nagy fail lenne.
Még nem tudja senki, de én nyár végére õsz elejére tippelnék személy szerint.

Így tudod a storyt? Igazi bennfentes lehetsz. Fejlesztõkön kívül max belsõ tesztelõk tudhatnak errõl valamit vagyis teljes képet, mi egy részét láthattuk.
Ettõl függetlenül lehet csak közepes lesz, de szerintem nem igazán mondhatunk véleményt még róla.

Mikorra várható a megjelenés?
Minden szaván érzõdik, hogy amatõr, felejtõs a gyerek...
Ahet
Õszintén! Érdekel valakit is, számunkra idegen emberek véleménye, akár pro vagy kontra?

Videó elindít, hangot le, zene berak .. szórakozik. <#vigyor2>

Bugnak meg óriási hibának nevezte azt, amirõl szerintem a legtöbb bétázó tudott, hogy a procit fogja terhelni a játék, kicsit felkészületlen.
Ahet
Csak te vagy helikopter. (:

Na akkor kezdhetsz te is olvasási gyakorlatokat venni, itt mindenki mentalista?😄D Meg amugy senki sem ugrott a másiknak, ö is meg én is tudjuk miröl van szo, ennyi, nem kell belelátni a másikba
Kata
Végülis csak a processzor problémát és a lagot említette negatívumként, de ezt meg benézte, el kellett volna olvasnia a devlogokat, ennyi. Minden mást pozitívumként említett, úgyhogy ha leszámítjuk a tévedését, akkor végülis ez egy igen pozitív videó a játékról.

[/cserf][/fülünyúl]

TDC Geronimo
Szegények nem gyõzik hangsúlyozni, hogy ez már NEM csak pvp játék.

Kata
Nagyon mondja az Anet, hogy lesz benne PVE content dögivel, úgyhogy szerintem kár a para emiatt. Majd úgyis meglátjuk a végén.

[/cserf][/fülünyúl]