Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
36os szinten életbe lépett a sidekicking rendszer amitõl ugye 14esre visszanyomta a game a zónának megfelelõen. Látszik, hogy a hp is ezen a szinten van, a statok is. Nem 2 ütés 1 mob. Ezért is lesz jó az, hogy bárhova pakolják be az új contentet a játékba, 80as karik is simán tolhatják, mert lesz kihívás és reward is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
miért lesz ószom a gw2 sokadik rész.

FalseHeLL
sry

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL
Nem lesz OP. Kicsit gyengítettek rajta. De tény, hogy a túlélõképessége az elég nagy, ha jól játszol vele.
Én csináltam egy videt wvwvw-rõl, ha akarod akkor tessék:

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

kabel15
Köszönöm szépen. Aki már eddig volt betaban tudna mesélni Necromancer rõl? Elég OP lesz? Tudom hogy itt rajtam mûlik majd. Legalábbis ezt mondták. De olyan karit szeretnék majd kezdeni ami vel élvezni tudom majd a solozást.

BattleTag: kabel15#2672

Ahet
A magas beállításhoz képest természetes a különbség, de érdemben nem ahhoz kell viszonyítani. Saját kategóriájában az alacsony beállítás is megállja a helyét. Videón nézve egyébként teljesen más mint ingame a saját monitorodon.

Lesz hasonló módon, mint az elsõ részben Guild embléma. Ezeket megjelenítheted a fegyvereden, páncélodon. Ezen felül számos más lehetõség is nyitott a Guildek elõtt, amivel segíthetik a tagjaikat. Részletesebben pl. itt olvashatsz róla.

The gods have disconnected you ...

- Win7 64bit, AMD II X2 250, 4Gb RAM, GF9600GT (1920x1080). Nekem ilyen gépen játszhatóan futott utoljára nagyjából medium beállításokkal

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

spybot919
https://register.guildwars2.com/
KÖszöntem😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

kabel15
Sziasztok. Hol tudok regelni betara? Kaptam kulcsot de a honlapon sehol sem találom a regisztráció lehetõségét. Találtam egy lehetõséget ahol csatlakozni lehet a hírekre. Ezt meg is csináltam jött is egy email hogy vissza igazoljam. De ha a linkre megyek akkor a honlapon jön egy felirat hogy érvénytelen kulcs.

BattleTag: kabel15#2672

spybot919
úgy mint az elsõ részben. Ahogy itt is igérték. lesz külön megkülönböztetõ jelzés úgymond Logo a saját a guildodnak. Esetleg lesz -e világtól elvonatkoztatott guild sziget mint az elsõ részben? ezekre az extrákra gondolok nem a guild féle pvp-kre.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Jabar
nekem is üres...

"Jabar sa bu eeda murishani!"

spybot919
Hát azért de 😄 se fények se shadow még a narancssárga (õszies) táj is full sárga. Ráadásul tiszta pixel minden az élsimitás hiánya miatt. Azt kell mondjam ,hogy de 😄 sokkal csúnyább. ezért kell új gépet újitani és nem lowon szórakozni mert még a gw1 grafikai szintjét sem éri el ha lowra állítod 😞

Ezen az új login ablakon belehet lépni az options -ba?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

TVelvet
Ahogy látom lemaradtam a béta kulcsosztásokról. 😞 meeh. 😞
Ahet
Milyen funkciók érdekelnek?

Itt az Alliance-ed a saját szervered/világod és a többi szerver/világ ellen harcolhatsz. Ha erre gondoltál.

TVelvet
Nekem nincs semmi a "Your unique activation code:" -nál...

HALP! 😊
j0nNyKa
Orr terkepek:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ahet
Nincs ilyen hivatalos táblázat. Ellenben pár hónapja volt egy videó ahol jól látható a LOW és MAX grafikai beállítások közötti különbség (ez sem hivatalos természetesen).

Közben megtaláltam. Ha jól megnézed, az alacsony beállítás esetén sem csúnya a játék.

spybot919
Ami aggasztóbb hogy a játék neve mindig "guild" wars és még semmi infó a guild funkciókról 😄

spybot919
Megnyugtatlak nem lesz. De ha megnézel egy pvp videót te is látod hogy nem igen vannak global cc spellek 😄

antgecc
Mondjátok, hogy itt nem lesz olyan selejt a pvp, mint pl wowban, hogy polyban és stunlockban pislogsz, míg ledarálnak a picsába.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

beta weekend 3 vagyis 3. béta hétvége
TVelvet
mi a fene az a BWE3 kód? Szeretnék bétakey-t de nem vágom... : /
spybot919
Hmmmm...lehet ,hogy az se volt hivatalos amit én láttam? na mindegy! Szerintem nyugodtan bízhatsz abba a táblázatban. Mert nálam sosem a hivatalos gépigények szerint futott a játék. Volt csomó játék ami még minimumot sem érte el mégis médiumon röhögve játszottam vele.

Én nem láttam ilyenbõl hivatalosat, csak olyat, amit egy rajongó állított össze. Tudsz hivatalos linket adni?
spybot919
Pedig kiadott az A-net egy táblázatot ,hogy bizonyos videokártyákkal milyen várható grafikát lehet majd elérni szaggatás mentesen. Még az én 4670esem is a HIGH -ok közé tartozik úgyhogy nem lesz lesz gond.

vágom köszi 😊
Azért ha valaki bétázott ilyesmi konfiggal, írhatna 1-2 véleményt a béta alatti tapasztalatáról.
j0nNyKa
allitolag meg senki nem jatszott a teljes verzioval, es meg javaban tuningoljak a grafikat / performancet. tetszikerteni?

és szerinted milyen grafon nem lesz gond? az oké, hogy menni fog, de low-on, vagy medium körül?
Elsõdleges a Pve lesz, pvp-t annyira soha nem komáltam, de bele-bele fogok kacsingatni.
Zomil
Pve-ben sztem nem lesz gond, Spvp-ben sem hiszem, wvw-ben meg passz, mert nem tudjuk mennyit optimalizáltak rajta.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintetek ezzel a notival milyen esélyeim vannak grafika terén?, lehetõleg akadás mentesen?
Intel Core i3-370M (2.4GHz, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
4GB (1x4G😎 DDR3, 1333MHz
Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAM
Elõre is kösz!
j0nNyKa
te ez vegig pofazik
dobj mar be inkabb valami akciodus videot 😊

TDC Geronimo
Huh elvileg egy videó dual pisztolyos engineer buildrõl, viszont ez úgy néz ki az új build

Nem tudom srác honnan szerezte valószínû belsõ tester, elvileg NDAs lenne, de még fent van a videó. Akit érdekel engis változtatások nézze meg.

TDC Geronimo
IGN-es beta kulcsok

Elvileg csak regelni kell és már kapod is kódot. Aki még mindig sír, hogy nincs az nem is igazán akar...

spybot919
A gond ott van ,hogy hiába tartod te ezt low end kategóriának attól még Magyarország 60%-nak ilyen configja van .Sõt az összes ismerõsömnek is. Bár ez tuti nem érdekli az a-netet azért nem fogják lebutítani a játékot ,hogy low gépeken is elfusson. Ezért játszanak még mindig sokan a WoW-al is mert az még a legócskább vason is elfút úgy hogy gyönyörködik benne az ember. Mert nem ronda maga a táj meg a grafika. Majd meglátjuk bwe3 alatt ,mit fog legjobban használni a játék és azt lecserélem .Valószinüleg ram és proci . De a vga- t nem cserélem mert az rendben van.

TDC Geronimo
Fenébe a depth bluringet egybevonták a post processing effectek alá :/ Most hogy fogom külön kikapcsolni. Betaba eddig elég ronda volt a depth of field. Nagyon elhomályosította a távoli képet 😞

spybot919
Pedig nekem nem igen volt problémám az új játékokkal. Pw a MW3 is fullon futott 60fps el.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hát ez szerintem kevés lesz egy 2012-es játékhoz, fõleg ha mmo az illetõ. Ez ilyen gw1-hez talán elég volt. Sajnos ma már ez low end kategória.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
Elvileg 5000 nem használt beta kulcs (amibõl már gondolom jó párat használtak mióta kikerült)

Lehet próbálkozni

TDC Geronimo
Lehet folytatni bárhonnan

TDC Geronimo
Jó hát login képernyõn nem nagyon látni gondolom 😄

spybot919
Nem csak úgy tûnik. Igazából onnan folytatja ahonnan félbeszakítottad.

Gépem most:
Intel Celeron E3300 2x2500 , 2GB DD2, HD4670 (1gb)

Sikerült szereznem beta kulcsot. El is kezdtem tölteni a játékot. Jól látom, h nem lehet folytatni a letöltést ha félbe hagyom, hanem elejétõl kell kezdeni? <#rolleyes>
õõõ gt430-al szerintetek?:S

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Milyen géped van most spybot?

spybot919
Senki sem minimum grafikán 20fps el szeretne játszani ,úgyhogy ezt az egészet toljuk fel egy 4magos procira de ha ott tartunk mar alaplapot is cserélhetek. Ramból dd3-om 4giga manapság az alap. igy legolcsóbban is 53.000ft ból jövök ki +A 15.000ft os gw2. Azért az már nem kis mulatság.

CharrDen
Letöltesz rá programot, megnézi a gép teljesítményét különbözõ terhelésekkel. Rengeteg van, sok jó is, pl 3dmark.

Amúgy hogy lehet ilyen benchmarkot csinálni, illetve mire jó? Van valami ami elõhoz valami beépített benchmarkot, vagy ez a gyerek egy külsõ programmal megnézte hány FPSe van a login képernyõn?😄

Eternal life; endless torture.

SZEG007
Azt ne mond hogy egy elavult irodai laptop integrált VGA-val neked elérhetetlen szintet jelent, mert akkor a helyedbe messzire elkerülnék minden komolyabb játékot.