Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
"Változás jogát fenntartjuk" De genyók 😄 csak nehogy utolsó percbe gondolják majd meg magukat^^

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

j0nNyKa
most nézem, hogy ami itt fejlécben írva van kijelölt szerverre, az nincs
hova menjünk akkor?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Ja és majdnem fele annyi szerver, haldoklik a GW2!!4

Mondjuk vicc az, hogy már olvastam külföldi fórumon ezt is 😄D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Azt még elfelejtettem mondani, hogy elõször hétfõn frissítettem a klienst és már akkor is ezt írta ki.

Xbox Live: djlazarhun http://www.dragonzap.szunyi.com/index.php

j0nNyKa
nekem a useridmmel semmi baj, a hibakód a kliensben van itt is

tudom, hogy nincs béta nem ezzel van a gond😊 csak az érdekes hibaüzenettel nameg azzal, hogy az account oldalon az user id-m megváltozott értelmetlen szöveggé.

j0nNyKa
szerintem a mai patch óta mindenkinek hibakódot ír

Casseus
Valami gebasz lesz nála mert ha normálisan van regelve az account akkor azt irja hogy nincs jelenleg aktiv event, nem pedig hibakodot.

ha te azt tudnád...^^

spybot919
Pedig mindjárt van <#idiota>

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

j0nNyKa
nemár, nincs most béta, és nem tudsz bejelentkezni? érthetetlen <#idiota>

Sziasztok!
Egy elég érdekes problémába ütköztem amikkor be szeretnék jelentkezni az update menüben a következõ hibaüzenet fogad:
Hiba kód 1038
You are attempting to log in with an account that does not have
Guild wars 2 registered to it. Please register a Guild Wars 2 serial code to this
account. For additional information, please visit
Az account oldalon be tudok jelentkezni ott viszont az user id-s nevem helyett egy kódsor van.
Valakinek ötlet? Gondolom ilyenkor a supportnak kéne írni de sajnos angolból nem vagyok túl jó.

Ui. A játékot még április 10.-én vettem meg a hivatalos honlapról eddig nem volt semmi gond vele.

TDC Geronimo
Ahogy nézem lehet új szervert is kijelölni.

"Our server tech is now able to raise or lower population caps with some very simple changes that don’t require us to take the game down. This lets us adjust world populations based on how the servers react and you won’t even have to leave the game!"

Nem semmi techet használnak ezek. Szinte semmihez se kell leállítani a szervereket...

TDC Geronimo
javított matchmaking rendszer, elsõ hetekben 24 óránként váltakoznak majd a populáció miatt a szerver rotációk WvWbe. Mi mindenre nem figyelnek <#eljen>

TDC Geronimo
BWE3 serverlista

Jóval kevesebb szerverrel. Leírják, hogy miért is.

Kiderült már, hogy a karakterkészítésnél lévõ SAVE gomb mi célt szolgál?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

http://sites.google.com/site/jumptovictory/guild-wars-2-update-tracking

Annak ajánlom,aki kiváncsi arra,hogy milyen fájlokat hozott az update(k) során.

Valakinek lenne még egy fölös béta kulcsa? A barátomnak szeretnék szerezni egyet, hogy õ is kipróbálhassa, csak már nem nagyon találok eventeket.
Tehát nem egyedi a gondom.Köszönöm szépen Uraim a válaszokat.Lehet,majd beírom,ahogy írtátok.De az is lehet,hogy majd várok pár napot(péntekig max.),aztán ha nem javítják,akkor bevésem az általatok leírt módon.Lényeg,nem nálam a hiba.Viszont a szombatot nagyon ki kell használnom:péntek éjjel meló.Szombaton reggel haza,vasárnap nappal újra meló.Szóval a szombat lesz csak,hogy kipróbáljam a játékot.....<#miaz>

csokikutya
Nálam is volt ez a hiba. egyszerû a dolgod.. valahonnan másold ki az email címedet aztán ctrl+v és nem lesz hibaüzenet

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Most nem tudom kipróbálni, de nekem nem volt problémám, nem jött elõ error ablak, hanem a launcheren belül jött meg az üzenet. Biztos vagyok benne hogy ez más lesz, de nem nálad van a probléma. Ez úgymond "globális", majd javítják.
Írd be egy jegyzetzömbe az email címed utána másolás és beillesztés a login ablakba.Nekem is kiírta tegnap azt a hibát,így sikerült elfogadtatni.
Én még nem jegyeztettem meg vele az email címem.Akkor jön az error-ablak nekem,amikor ahogy írtam,az emailcímben eljutok a @-jelig.Van a launcher ablak,elõtte megjelenik egy kisebb ablak gw2.exe fejléccel.Abban az ablakban van,hogy küldjek hibajelentést,meg van egy Show details gomb is.Ha arra rányomok akkor írja a build számot meg sok mást is.Nálad is van egy ilyen ablak,mikor be akarsz lépni?

Nem, nekem már be volt írva a cím, én csak a normális hibaüzenetre írtam mikor be akarsz lépni és természetesen nem enged be, mivel nincs beta.
Vagy errõl írtál te is Newfronter?

Nektek nincs gond a mai frissítés után az emailcím beírással?Úgy járok,hogy mikor írom a @-ot,bejön egy kis ablak,hogy küldjek hibajelentést az ANet-nek.És ennyire jutok.Próbáltam virtuális billentyûzettel,sima billentyûzettel,semmi.Tegnap vagy tegnapelõtt még jó volt....<#fejvakaras><#conf>

s0n1c
s0n1c
Pl ezt ki lehetne ide is rakni.
Van még olyan guild ami aktív GW1-ben és lehet is hozzá csatlakozni amíg végignyomom a kampányokat és aztán HOM dolgokat gyûjtök?

s0n1c
Nem ártana már egy faq.
spybot919
én pl 20kódót szereztem és abból 19 et el is osztogattam 😊 Annyira nem volt nehéz szerezni Több tucat oldalon volt 5000+ os giveaway ha nem több. Egyébként én nekem elsõre úgy jött le ,hogy csak annak garantált aki elõvásárolta mintha a cd kulcs- sem lenne elég a bejutáshoz 😄 nekem ez jött le elsõnek mivel olyanoknak küldik ezeket az üzeneteket akiknek már van? xd

TDC Geronimo
Miért az? Garantált bejutás csak az elõvétel. Az egy dolog, hogy kódokat szerezhetsz, de az szerencse kérdése :p

spybot919
Most kaptam Anet-tõl. Eléggé félre érthetõ:

The final Guild Wars 2 Beta Weekend Event is 20-22 July 2012 and we want you to join us! The only way to guarantee access to this exclusive three-day Beta Event is by pre-purchasing your copy of Guild Wars 2.

TDC Geronimo
56 percnél hogy néz ki az a jumping puzzle 😮

Jabar
Perfect salvage kit az egyetlen ami igazából pluszt ad szerintem.
Amúgy Personal Delivery Golem-et hol lehet szerezni? Az valami quest vagy hogy van ez? 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

kabel15
Jah értem. Nekem ezekre nincs szükségem. 😊 Tudom hogy majd történet alapján választom ki hogy gonosz leszek vagy sem. Csak elég furán nézne ki egy fellegvárban (mondjuk az a kockás fõváros) Közepén 3 pokol fajzattal vonulni.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15 pl xp boost, crafting boost, etc. ill jelentéktelen dolgok pl vehetsz a karidnak sapit, napszemüveget stb... ami nem ad semmi pluszt.

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Running
Nem a fajod, hanem a játékbeli viselkedésed határozza meg, hogy gonosz vagy e, vagy nem...

Fajoknál csak elite illetve néhány utility skillben van eltérés, stat módosítót egyik se ad. A gemért járó cuccok szigorúan kozmetikaiak, semmiféle statot, skillt nem befolyásol. Vannak még +xp-t adó lehetõségek, de ezek is csak egy óráig hatnak.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Zomil
Egyik fajra sem mondanám, h gonosz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kabel15
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Olvastam most hogy lehet venni gemeket. Ezek milyen + fognak adni? Mert ha jól tudom akkor úgy van hogy lehet venni pénzért cuccokat de ezek semmilyen + hoz nem juttatnak. Szóval nem fogok nagyobbat lõni tõle nem lesz több HP-m. Akkor pontosan mik ezek? Nem találtam róla infot. Közbe eszembe jutott még 1 kérdés. Necro-t kezdenék de nem tudom milyen faj ból lenne érdemes. kb WoW warlock hoz tudnám hasonlítani szóval egy gonosz varázsló. Ami tetszik faj az pedig a ASURA és a Sylvari. Az egyik egy kis törpe géniusz te ahogy olvastam nem egy gonosz karakter. A másik pedig egy növény 😊. Szerintetek miben lenne érdemes kezdeni?

BattleTag: kabel15#2672

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Ja állandóan finomítják a launchert is. Alig várom már a hétvégét <#eljen>

Running
Nincs valakinek egy fölösleges kúcsa, tesómnak, õ is kipróbálná a gamét!<#vigyor>

Sziasztok! Szeretni kérni én is egy Béta kulcsot mert hiába próbáltam mind a 3 helyen egyszerûen nem sikerült😞 légyszíves akinek van fölös és áldozna rám egyet az küldje a kódot a [email protected] mail címemre. Köszönöm! 😊😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

antgecc
Tud valaki dobni egy linket, ahol volt már vagy épp megy szavazás arról, hogy ki milyen fajt vagy classt favorizál leginkább? Kíváncsi volnék nagyon.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Frissült a kliens: Build 14790
Nálam kb 120MB-ot rántott le. Pirosabb lett a login gomb, illetve a build jelzés átkerült az "error" felületre, mikor be akarsz jelentkezni, ja és már nem error 9-et ír ki, hanem értelmesebb szöveget.
TDC Geronimo
Beágyazva

j0nNyKa
mármint muszáJ

Frosty01
biztos hogy javítani fognak rajta, mert igen záros határidõn belül ki fog égni az összes játékosuk retinája, és éhendöglenek <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death