Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Nincs is jobb annál, mikor meló után haza ér az ember és a 2-3 órából, amit két naponta játékra szánna másfél óra azzal telik el, hogy a gyökér postokat moderálja 😄

Egyébként <#eljen>
De fûben venné át? Mert úgy tudom nem sok ideje van a blogra magára se. Vagy inkább lenne egy egységesített felhasználó, amihez minden Variance tag hozzáfér?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Ahet
Ha szabad kis kiegészítéssel élnem, ha elvállalod mint fûbenalvó - az jó. Ideális választás a fórum házigazdájának, de nem mint Variance. Arra ott a blog/fórum.

The gods have disconnected you ...

Terawatt
Emiatt nem kell aggódni, nem vér pistik vennék át a házigazdaságot /Moderálást. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

támogatlak!

fubenalvox
Cirka 7 éve... 😊

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

fubenalvo normálisnak tünnik Variance blogon is olvastam posztjait.
Egyébként gondolom elmultál 18?

Omlás
+1<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

fubenalvox
Zomil jelezte, hogy már nem tudja ellátni a házigazda szerepét a fórumon.
Mivel itt is egy nagyon jó kis közösség alakult ki, gondoltam a Variance oldaláról átvenném a szerepét. Nektek megfelelne, ha a Variance lenne itt a házigazda?

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Sziasztok

Ha van valakinek béta kulcsa és elküldené azt nagyon megköszönném!
[email protected]

Szívesen kipróbálnám a GW2-t.Küldhetne valaki egy béta kulcsocskát.Biztosan meg fogom venni a gammát.Kulccsal,3 nappal közelebb kerülök a starthoz.
[email protected]
j0nNyKa
na erre voltam kivancsi kossz 😊
te tolod holnap? jaaaaaaaaa hogy nem? ki a noob?! 😄D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Hivatalosan... Nem hivatalosan majdnem 1 órával elõtte már fellõtték szervereket a nagy roham elkerülése végett gondolom most se lesz másképp.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Este 9, nub 😄

Mindig ilyenkor kezdõdött

j0nNyKa
Beta Weekend Event 3 will start tomorrow at 12 Noon Pacific Time.

én eddig 14:00-át tudtam, most akkor nálunk este 8, vagy este 6? vagy valami harmadik? 😄

Küldtem.

Tisszi: Igen.
Üdv! A bannerban levõ visszaszámláló pontos? Tehát holnap este 9kor indulnak a béta szerverek?

TruBy
Akinek esetleg még lenne elfekvõben béta kulcsa, az legyen olyan kedves, és dobjon meg egyel pls.
[email protected]

TDC Geronimo
Mondjuk azt ahogy nézem nem sikerült bemásolni.

"Remember: You will be charged for all gem purchases made during the Beta Weekend Event, but any gems you purchase will be credited to your account when GW2 launches. You’ll find all the details right here in our Gem Store FAQ."

TDC Geronimo
Gemeket továbbviszed launchre. Ott írják...

CharrDen
Bétában gem store? Ki az, aki fizetne érte? Úgyis elveszik minden...

Jabar
nem a guildjáról hanem róla, nagy különbség 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo

arra vagyok kiváncsi,hogy necromancer petjei mérete összefügg-e a faj méretével? (pl: asura)

j0nNyKa
fõleg ha lelengyeleznek!

egyéb finomság:

World Transfer

World transfer will be free and unlimited from Noon July 20 to 6:00 PM Pacific on July 21. After this period, you’ll need to spend gems for a transfer. Transfers will still be unlimited. The gem costs for a world transfer after 6:00 PM Pacific on July 21:

1800 gems to transfer to a high population world

1000 gems to transfer to a medium population world

500 gems to transfer to a low population world

Trading Post

Dyes are now tradable in the Black Lion Trading Post.

All items for sale must be posted for a unit price that is above the vendor value of the item (if the item has a vendor value).

Daily Gem Store – 20% Off

Each day during the Beta Weekend Event we’ll offer a different item on sale for 20% off in the Gem Store. All sales begin and end at midnight of each day.

Running
Gondolom te is kedveled, ha leszlovákoznak, lerománoznak. <#zavart1>

j0nNyKa
az ugyanaz! <#idiota>

Running
Továbbra sem japán, hanem koreai.

imádom a japán csajokat,õk a legperverzebb nõk ezen a bolygón.

j0nNyKa
köszi <#eljen>

csokikutya
Nem! Nem! Ez pont jó volt így 😄

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Running
Aszem kicsit félbevágtam ezzel a szépséggel a témát, bocsánat. <#hehe>

spybot919
Annyira várta a guild wars 2õt hogy belehalt? mondtam ,hogy ne hypeoljatok!!!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

RUNNING FOR PRES!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
Ha nagyon nincs senki, elvállalom a háziGAZDAGságot egy idõre... ha az ittlévõknek is megfelel, vagy mi...
Csaj: <#vigyor><#love11>

TDC Geronimo
Nem olyan hosszú, olvasd el <#mf2>

FalseHeLL
Volt egy csóka meg egy guildje, jofej volt a csóka, nagyon várta gw2-t, meghalt, anet elnevezett a guildjáról egy servert. ~ nagyon dióhéjban.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

j0nNyKa
foglald már össze plz 😄

meg próbálom de eléggé remény vesztett vagyok..😞 esetleg megtudna valaki szánni egy Béta kulccsal? [email protected] ra kérném ha valakinél még van egyáltalán elfekvõben. elõre is köszi...vagy nem 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

TDC Geronimo
Érdemes elolvasni. Anetnek nagy + ezért is

antgecc
Mondjuk a rengeteg forradalmi újítás mellé szívesen vettem volna, ha különbözõ képességekkel teszik változatosabbá a karaktereket attól függõen, hogy nõt vagy férfit indítunk.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Látom minden napra már van egy blogpost. Kíváncsi leszek mi lesz utolsó BWE után és a megjelenés közti 1 hónapban.

Braikingboss

Don Kartács :)

spybot919
Ne hypeolj már!! <#banplz>

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

j0nNyKa
mert itt még nincs játékbeli vereség 😄

spybot919
Hát pedig aki képes játékbeli vereség miatt két napi flamet indítani az szerintem nem komplett. Szóval még ezzel a topical még jól is vagyunk mert itt nincs ilyen. 😊

TVelvet
jóval ritkább mint a D3 topicban szerencsére, ott a srácok szolnak ha van valami renitens.