Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morpheus_v2
Találkozott már valaki az unknown 30-as hibákóddal? (30:46:7003:173) Google nem dobott rá semmit se. 😞
Pedig mar van kek torom is xD

Veni, vidi, vici

Nem akarok jönni,félek,hogy elkap az ihlet😄

Köszönöm

Nincs semmiféle megkötés.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Gyere dungeonba kene valaki oda xD mar lv 5 vagyok ja es Hunter 😛

Veni, vidi, vici

Sziasztok
Amatõr kérdés,de még csak most olvasgatom a faq-ot és nem találtam választ rá.
Van valamilyen megkötés a faj/kaszt választásra? Például lehet warrior egy Asura?
Köszi

Izé... nem olvastam utána (2 hete nem foglalkozok GW2 hírekkel, úgyis mindjárt megjelenik), de van most 'known issues' list?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

http://http://www.kongregate.com/games/Abra24/grindquest-expansion

Játszatok ezzel,amig nincs béta ! garantált élményben fogtok részesülni 😄

Unknow
Akit esetleg érdekel: Greenmangaming.com -on most 20%-al olcsóbb a Gw2. (COSYO-UDIDN-TGET1 ezzel a kóddal)

Eddig csak bétáknál volt leárazás, szóval aki venni szeretne pre-purchaset az most tegye szerintem.
*itt nem mondhatsz olyat hogy
Ez a GW2 topic itt mondhtasz olyat hogy healer vagy tank...

Legyen inkabb:
-olyan karakter aki effektivebben healel mint masok
-olyan karakter aki tobb utest bir el mint masok
spybot919

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Bizonyos értelemben igen,mivel nem tudom,hogy milyen lesz késöbbi instáknál,különösen az felfedezö típusnál,ahol 2 ütéssel meghalsz.

spybot919
Remélem nem a guild wars 2 rõl beszélsz ...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

De többség inkább puggal megy le instázni,különösen nehezebb instáknál hirdetni fogják,hogy LFG support,tank stb,mivel nem elég prok.

Aki guilddal megy le instázni,ugyis megoldják a healhiányt.(ez alatt azt értem,hogy nem ide-oda nyomogatják ezt-azt,hanem rendesen cc-eznek) Ám valljuk be support build sokat segit.

spybot919
GW1-be még élt a szent háromság . Ott úgyan úgy kizártak ha nem volt olyan builded kasztod ami a csapatnak kellett. De itt nem fognak mert itt nincs olyan hogy 1 instancet csak akkor tudod megcsinálni ha minimum 1guardian van stb. Ezt itt el lehet felejteni.

Nálam a Class (prof) választás nagyobb gond mint a tank/healer dd érdekesség. Mesmer vagy Elementalist, vagy Guardian? Nem nem inkább Mesmer, vagy inkább Elementalist...<#vigyor3>
Kellett oda tank aki magára húzta az ellent mert ha nem így volt akkor jött a fejetlenség és halt a team elég csúnyán.Bár nem lehetett igazi tanknak nevezni és megoldhatta a feladatot egy Perma Sin(ha jól emlékszem így hívták a form build-es assa-t).Mégis megvolt a szépsége és volt healer is.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

spybot919
De ezt ne hasonlíthassuk össze az elsõ részel mert nagyon nem ugyan az a kettõ. Itt a játék direkt úgy van felépítve hogy a self heal bõven elég. És nehezen keresel itt healert ha egyszer nincs heal-re specializálódott kaszt!

És még el akarnak térni egyesek a megszokott felállástól,ugyanmár😊

Jó akkor tehát hova jutunk ki ismét?Használják az emberek a support illetve tank,dps build-et.Aztán ugyanúgy LF support,tank.Sírás,hogy nem mehetek ilyen build-el instába bla-bla
Akkor most wtf?Nem a megszokott rendszer lesz vagy mégis o.O

CharrDen
GW1ben is ezt mondták, igaz tank nem nagyon kellett, de healer igenis kellett. Mindenkinek volt selfheal skillje, mégis kellett valaki, aki rendes healer volt. De meglátjuk milyen lesz.

jazzy
Kamu, én nem kaptam!
valóban nincsen tank,vagy healer kaszt,ám ne felejtsük el,hogy igenis létezik tank,support(healer) buildok,ami tényleg hatásos.

Jabar
Igen, ebben van igazság és hát ez a játék erõsen arról szól.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Meglátjuk még ezt a "zseniális" rendszert hosszú távra,hogy fog lekötni vagy mennyire lesz fejetlenség.Persze el lehet kiabálni a dolgokat,hogy ez milyen jó lesz aztán hopp-kopp ez a veszély fennt áll.

darth devil
Szerintem sokkal jobb a hagyományos felállás. De ez csak az én véleményem. 😊 Csodát nem várok ettõl a rendszertõl, érdekes megközelítés. Ennyi.

War, war never changes.

De a PvP-nek (lehet) sokkal jobb lesz ez.
Omlás
Nem tudom sok sok éve játszom mmo-t társaság is megvan hozzá de azért tény, hogy általában vagy tank vagy healer hiánya tudja keresztül húzni a dolgokat...

Ezt a rendszert csak meg kell szokni és kevesebb potyázás lesz mert aki potyázik az megmurdel...

Elõnyei hátrányai vannak de szerintem is ideje már túllépni a tank healer dps megkötéseken..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jabar
Hát, azért a nagy új rendszer-nek is vannak hátrányai (persze csak annak akit érdekel), pl itt 5 fõs a max insta létszán, nincs raid mivel az ebben a felállásban nem megoldható.

darth devil
Normális társaságban, sosincs healer hiány.
Az, h mennyire zseniális az anet ötlete, majd idõvel kiderül. Most kijelenteni kicsit korai.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Najó irány meló 😞

Este aztán tessék írni véleményeket! :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

csokikutya
Ilyenkor bezzeg lassan telik az idõ....

http://www.moddb.com/members/hungarocell

s0n1c
Na igen, a rendszer több, mint zseniális 😄
TDC Geronimo
Pont most játszok ezzel a TSWvel is, de dpsel még nem sikerült egy instába se lejutnom. Ilyenkor jön rá az ember, hogy ANET ezzel micsoda évek óta tartó mmo frusztrációtól szabadította meg az embereket.

s0n1c
Mindegyik és egyik sem. Minden classnak van self healje, bizonyos classoknak vannak support skilljei, ami party tagot healel, és ennyi. Nincs és nem is lesz dedikált healer a játékban.
spybot919
Lol de aljas kérdés 😄

bocsi a noob kérdésért , de itt melyik class tud healeleni ?
TDC Geronimo
Hát ahogy én tudom pvp szintet csak sPvPben lép az ember

spybot919
Itt csak annyi van kifejtve hogy PvP-be lesz ami tág fogalom. Szerintem a WvW-t is vehetjük egy kalap alá.

TDC Geronimo
"Chap: This weekend we’ll be showing something new in this regard! As you rank up in PvP, you will be able to unlock different levels of Finishing Moves, based on your PvP rank. Every 10 ranks you will unlock a new type of Finishing Move and a new rank name. Once you have achieved a new rank, you’ll be able to use consumables that change your finishers! "

Ó bazze nemár, hogy ez csak sPvPbe lesz? Akarok normális kivégzõ mozdulatokat WvWbe is! 😞

Full interjú amúgy itt

Jabar
Õ szabadúszó, mmo-k 99%-ra beremegteti a népet 😄

antgecc
A blablát a passzusra értettem. Alap, hogy láttam a Ponyvaregényt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
én már éltem a gyanúval, hogy fizeti az anet..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omlás
Gero amúgy remélem valami PR szakmában dolgozik mert eléggé rá tudja pörgetni a dolgokra a népet... ha nem akkor meg qurvagyorsan váltson szakmát 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
ne röhögjél, miattad remegek.

Omlás
OMG elég lazára eresztetted <#idiota><#taps> és csak egy "oscarral" díjazták legalább ért volna 4-et <#mf2><#hehe>

TDC Geronimo
<#kuss>

j0nNyKa
true story bro

T-4 (3?) hours left... sigh...