Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
nézd, a tagnak 2 óra volt megcsinálni -> legalább 2 órát fogok röhögni rajtatok <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jabar
najó, ilyeneknél Omlival mi leszünk ketten az esõ bakker :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/xmht9/25_off_all_digital_games_from_green_man_gaming/

Ha minden igaz kb 12-re jon igy ki.
j0nNyKa
hat mondjuk waypointtol vissza az tenyleg necces

TDC Geronimo
najó hát asszem ennél idegrohamot fogok kapni 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jumpokról van szó, akk itt 1 arc aki az összeset végignyomta + elég sok dologról készít még videókat.User Link
j0nNyKa
ami kesik...
gigalajk, sok ilyet!

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Vazze jonny ezt a puzzlet, ha tudom, hogy ott vna ahol járunk, akkor elrángatlak titeket oda szenvedni egy kicsit <#idiota>

dave9004
AMD Athlon(tm) II N330 Dual-Cre proc 2,3 GHz
3 gb ddr3
ATI M880G Radeon 5650
sztetek nyugodtan megvehetem a játékot vagy ezzel a laptoppal inkább nem érdemes?
Igy fog kinézni a fõkarakterem 😄

Grafikai beállitás low-on van,mert új gépem még mindig szervizben van.

Ahet
2:40tõl Ebonhawk ... hmm ... Jól néz ki.

The gods have disconnected you ...

Chai
Szerintem elõbb-utóbb biztos bekerül. Amúgy gw1-ben kétféle "csomag" volt: volt amivel átszabhattad a frizurát - és volt az extrém, amivel nemet is lehetett váltani.

antgecc
Nem gw1-eztem, nem tudhatom, de sejtettem, hogy gemes megoldás lehet.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Chai
Feltehetõleg ugyan úgy, mint GW1-ben, vagyis pénzért. De jelenleg én nem tudok róla.

antgecc
Sérót, szakállat, ilyesmit lehet majd a késõbbiekben változtatni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ez mekkora, és tényleg! 😄D

huuuu, akkor lemaradtam, én úgy tudtam ma 9-kor lesz

Panzeradler
Nem lett frissítve, tegnap volt a stressz.
nektek megy már ?

LeWyTy
Ez történt<#zavart2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ja, talán tudsz szerezni még párat, de csak úgy, ha írsz neki mail-t, és akkor felír téged is talán, mint engem. 😄

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

LeWyTy
livekodok-on tegnap azt mondták hogy elfogyott.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

http://livekodok.com/ - elvielg megbizhato 12,5e Ft

http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/mmos/guild-wars-2-digital-edition/ - retail reseller szoval biztos megbizhato de itt csak neha van learazas.

LeWyTy
Én is 10. venném meg de honnan?

Van valami info hogy meddig lehet pre-purchase kodot aktivalni ?

Vagy valami limit, pl vegyem meg a pre-purchaset 15.-e elott vagy lekesek rola ?
LeWyTy
Éngem is érdekelne...

olcsóbban mint eredeti gw 2 rõl.

Srácok tudom ,hogy sokat volt, van még valahol megbízható hely ahol kapható a gw 2 ?

Omlás
Puskával mentél az engivel mert a pisztolyt nekem adtad :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

LeWyTy
És minden profession használhatja a szetteket vagy mindenkinek van sajátja?

LeWyTy
Egyébként dungeon meg PVP szettek? LEsz olyan ami egy bizonyos régiónak a droppja vagy valami hasonló??

LeWyTy
Van néhány igenjó... viszont van néhány bûncselekménynek számító is.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
19 perces (lengyel) videó az új zónáról. Ma járt le embargo, lehet lesz még media anyag, esetleg egy blogpost is

Ez nagyon jo xD
<#eljen>

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo

<#idiota>

Boon leszedes igencsak tud fajni ha valaki csak arra alapozott es valamelyik fontos boon szeded le rola vagy akar tobb hasznos boon-t xD

Veni, vidi, vici

Az 5+ aknás toolbelt skillen kisebb a damage, nincs knockback és nincs boon leszedés sem.

Csak a sima skillen.

(Ugye átalakították a kitet: 1 darab akna az egész, nem kit, cserébe alapból van rajta knockback, közepes damage, és a boont is szedi. 18 sec CD. A toolbelt skill lett a mine field, 5 kis erejû akna kvázi random körülötted.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

j0nNyKa
<#eljen>

j0nNyka asszem jobban skalazodik a powerbol ezert lesz akkora attack kulonbseg.
Lemming az az akna vicces tud lenni 😄 knockback nagyon jo rajta foleg amikor 5+ akna van korulotted 😄

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
Eddig nem látott 30-40es zónáról egy 3 perces videó. HD sajna nem ment még nálam, de így is elvetemülten néz ki pár helyszín benne.

j0nNyKa
igaz-igaz, emiatt volt puska
na hát akkor ez is meg lett fejtve 😊

No ige, knockback az egyik nagy erõssége a shieldnek a stunt leszámítva. EZért vittem aknát. Az is takarít, ráadásul kicsit bugos is tehát most erõsebb. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
Azok az "apró" dolgok ugye... Új karakter voice overek stress testrõl

As i played necro. when a minion died, the necro said something. Checked reddit and found some more for more classes. Also heard some when discovering new area or nearing utility points.

-You killed my minions, i'll just raise another one.
-Rest my friend, you earned it.
-I'll miss that one.

More necro from reddit, vonBoomslang (Asura Female)
-when summoning minions ("Hey, that one's actually cute!", "Not a corpse wasted!")
-when they die ("Good thing I didn't name that one!")
-when they are detonated ("I didn't think it'd pop!")
-male asura ("I'VE CREATED LIFE... sort of...")

Elementalist from Reddit, Zeraa
FIRE
"I am the flames."
"Consuming fire!"
"Element of fire.. obey me!"
WATER
"I am rain and ice."
"Persistent water."
"Element of water.. attend me!"
AIR
"I am the wind."
"Element of wind... heed me!"
"Joyous air!"
EARTH
"I am rock and soil."
"Element of earth.. hear me!"
"Solid earth!" (not sure about this one... can't tell exactly what he's saying.)

Ranger from reddit, deathmonkeyz
"I chose you" / "Come here!" when you swap pet (also two whistles)
"My pet needs healing" when they're near death (or dead)

Ahh ertem szoval ezert nemvolt sok beloluk csak par akik nem vettek eszre vagy nemtudom. Koszi az infot 😊

Veni, vidi, vici

Pajzs ellökés még mindig bugos volt (4-es skill, nem triggerelte be konkrétan a fellökést.)

Elvileg most volt valami bug is a pajzsal BWE3-on de ahogy neztem Rifle jobb a power buildhez a nagy alap attack miatt mig a masik a sok condition miatt inkabb condition DMG. De nagyon hasznos skilljei vannak 😄 Viszont a speedy kit <#worship>

Veni, vidi, vici

Nem lehet variálni ezen condition build=pisztoly, power build=puska.