Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darth devil
Ha elolvasnád amit kiírnak, akkor nem sírnál. Karbantartás van, és elképzelhetõ network error.

War, war never changes.

Újabb sikeres update....
5 percenként kidob network errorral, és még Én ellenõrizzem a netes kapcsolatomat, anyjuk picsáját, csinálják meg rendesen<#boxer>
PiszkosFred
Tomegben 30-35 (vagy nagy tomegben esetleg 20-25), kvesztelgetve 5-10 emberrel + mobok: 50-60.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a.carkey
Megint tölt valamit. Remélem véglegesítik a bazaart!

A medve nem játék.

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?

1920-ban aki Max beállításokkal játszik milyen FPS-el fut?

Engem folyamatosan ledob, hogy megszakadt a kapcsolat, ellenõrizzem az internet-t...az meg tökéletesen megy. MItõl lehet?

Köszi,
M
a.carkey
Nem tudna adni valaki egy linket, ahol olyan "world bossok" vannak felsorolva, mint pl. a Behemoth?

A medve nem játék.

a.carkey
... és pár "csak úgy, reggelre":
01
02
03
04
05 (Ez a "cégér"! 😄 )

A végére pedig egy kép, "Az én apukám sokkal erõsebb!" jeligére:
"Lehet jönni! Tessék, tessék!"

A medve nem játék.

s0n1c
<#eljen>
a.carkey
Az "építészeti" résznél is lenyûgözõ amit csináltak:
01
02
03
04
05

... meg ilyen rejtett dolgok, mint ez is ...
06
... egyszerûen szépek, na ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a rész jött be eddig leginkább. Ritka szép környezetet hoztak létre a tervezõk.

Mindig a sárga köves úton ...

A medve nem játék.

PiszkosFred
Mesmer tud kardot hasznalni, a Nekrot meg nem nevezne senki magusnak, vagyis marad - remelhetoleg - az elementalista.

a.carkey

A medve nem játék.

dave9004
attól függ mit ért mage alatt...
a.carkey
Korrektül néz ki ez a játék.

A medve nem játék.

mindenkit a karmás goldos okosság miatt banoltak többnyire....Kripp is azt nyomta! nagyon tetszett ahogy kifejtette és azt kell mondja egyet is értek vele !

a tegnapit is megnézted? amelyikben visszavonták a World 1st permabanját?😛 megkeresték "személyesen" A-netesek😊

Jah oké látom bocsi még egy kérdés látom ott van az off hand weapon skill is azt hogy tudom használni? Bocs a sok bugyuta kérdésért kedõ vagyok 😊
PiszkosFred
"Hero panel" vagy minel nezd meg a weapon skilleket, ott mutatja, hogy mit tudsz mainhand es offhandba fogni, es ha ezt teszed, milyen spellt kapsz cserebe. Sajnos kard nincs kozte, de van igy is eleg kombinacio.

Nivea
Helló! Rangerként hol tudok szerezni vagy venni állatokat? Ha be kell fogni hol tudok hozzávalót szerezni? Köszönöm szépen!

Sziasztok!

Még ismerkedem a játékkal a kérdés az hogy pl. a mage nem is használhat kardot vagy valamilyen trainernél meg lehet tanulni?
Fpocok
NA megtaláltam... de õ tök másról beszél... ha azért bannolták, amit mondd, akkor az hatalmas baromság. De ez nem az a vásárlós cucc...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Link?

Parasite Eve 2, best game EVER!

nézd meg Kripparian videóit youtube-on, és rájössz.....

Igazából, mindenki unbannolva lesz, szerintem eléggé segget csinált a szájából az arenanet. Mindenhol hirdetik, hogy 3k ember bannolva exploit miatt, meg ök nem szaroznak stb. aztán másnap najó ha irtok 1 ticketet csak 72 óra.
Ha tényleg akkora exploit volt ez, akkor tartsák magukat ahoz, ha meg idõközben rájönnek, hogy kicsit tulzásba estek, és a saját lustaságuk miatt, hagytak egy ilyen lehetõséget az embereknek, akkor ne adják itt elõ ezt a milyen rendesek vagyunk, kaptok még 1 esélyt hülyeséget.
j0nNyKa
ha sikerult megismernem valamennyire az arenanetet, ez a tag unbannolva lesz
kurvanagy {#eljen]<#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
lol es tenyleg, fail :d

chilios
When "WE" know more, obviously. Sorry about the mistake! ^SL
j0nNyKa
Email authentication is still under investigation and causing players to be unable to login. We'll update you when you know more ^SL

látom....
TDC Geronimo
twitter/facebook

Minden infó ott van

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hu baszki, mindenhez autentikációs kód kell?! Ha be akarok lépni az oldalra megtudni mi a rákot csinálnak, hogy nem jön az kurva email, ha jáccani akarok....szarni elmehetek?
Nekem sem...
chilios
Másnak sem jön meg az autentikációs mail, vagy csak nekem ?
j0nNyKa
ertelek, nekem ugy oldodott meg, hogy leszartam, mondvan hogy majd megjavul, es az Xedik lionba valo visszateresemkor jott level
legyetek turelmesek, perpill sokkal tobbet ugysem tudtok tenni

Az a gond, hogy egy másik instance-ba dob be, nem abba mint ami a quest. Quest zónája ugyanis a Stealing Secrets lenne, minket pedig egy másikba, a With a Single Step zónába rak.

Nem számít ha felette vagy szintben, vissza butít max jobb a cuccod.
Nem kapott levelet?
Van mikor egy levél jön, elkel olvasni és akkor lép tovább a küldi.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Ugyanez van nekem is, nézegettem és rengeteg embernek van ez a gond, van akinek megy, sokaknak pedig nem.

Forrest Tomee
Másfél órája szenvedek én is pont ezzel a hibával. Próbáltam teleportkapukkal, utazással bemenni, felfedezni LA-t, de semmi. Nagyon nem akarok tovább lépni a szinttel mert így is 4-5el felette vagyok a storynak.

Okés fejlõdtünk 2 szintet közben közel 5ször váltottunk zónát minden félét csináltunk 2 órán keresztül most vissza ment és még mindig nem akar tovább lépni neki a küldetés....

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

De jó... A 30as personal story questem, a Stealing Secrets bugos. Amikor bemennék az instancebe, máshova küld (With a Single Step), ami pedig nem frissül, csak ott állok a tér közepén és semmi sem történik. Írtam ticketet, remélem segítenek, mert most itt ragadtam és nem tudok haladni.

a.carkey
A sarlót, fejszét és csákányt ha azonos nem lehetne valahogy összetenni? A nyersanyagot hagyta, de ezeket nem sikerült még 1x se.

A medve nem játék.

Például a gyakori skilleket nem F1-F4-re rakod. Vagy nem raksz oda semmit, ha nincsenek nõgyógyász ujjaid.

j0nNyKa
4 ugyanolyan szinu itemet kell betenni.
annyira bonyolult, hogy kulon manualt irtak hozza. oh wait.

j0nNyKa
nem tudom, ennyi van a cikkben csak
1. komment a cikkbol:
and for the achievement he got 1 mystic coin and random boost!!!

ez igy.... nem sok 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

megvan. 4 itemet kell belerakni hogy legyen cucc. van chestem, kezes, vállas meg gatya. beleteszem õket de semmit nem lehet vele csinálni. 4 ugyaniolyan itemet kell beletenni? agyon van ez bonyolítva.
Yossarian
kösz a választ, de így végképp nem értem. :S
wasd gombokkal mozogsz és közben a szám billentyûkön ill az F1-F4-en matatsz? Videókon látom, hogy némelyik skill szinte folyamatosan pörög, de akkor hogyan tud mozogni az illetõ, ha állandóan a felsõ gombsorokat kell nyomkodni?

Nieleen

j0nNyKa
ugyanaz az iranyitas mint mindenhol mashol (miert valtoztatnanak ?!), csak egyszerubb, mert egyszerre max 14 skillt kell nyomkodnod, nyilvan alapbeallitasban ezek: 0-9, F1-F4

TDC Geronimo
oO

Jutalom mi volt? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
omfg ezezez ez az ember nem is ember:

Last night someone beat the Guild Wars 2! Sort of. Let us clarify… player MisterSLIN became the first person in the world to accomplish 100% map completion, which means that he discovered all the waypoints, points of interest, vistas, and completed all the renown hearts in the game. Congratulations and enjoy that well deserved nap!