Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ja nekem is 485 mb ,de a tatyó egyiken sincsen 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

647 MB nyi screenshootom van, de 1x sincs benne a hatizsak 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Outlander
Ki a franc fotoz egy hatizsakot? Mondjuk az aki egy szép vagy erõs fegyvert satöbbit meg szeretne örökíteni😊 Próba kemence😊

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Hat, sajnos enis csak korbefotozott noi karakterekkel szolgalhatok, szep tajkepek elott. 😊

Ki a franc fotoz egy hatizsakot???😊))))

0Fritz0
Azt szeretnénk kérni, hogy akinek vannak screenshotjai újrahasznosítható tárgyakról(Salvageable Item), vagy alapanyagokról(Crafting Material), azokat, ha lehet jpg formátumban és a kép lényegi részét kivágva küldje el nekünk a [email protected]. Köszünjük!
Hellx

Forrás: http://guildwars.try.hu/

Nekem sajnos csak "harcos" képeim vannak és mivel nem a "rádborítomazsákomtartalmátosztkilapulsz!"-harci stílust képviselem, ezért jelen esetben egyik sem használható. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Igen, az volt... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gladiator
hmm.. most vettem észre ezt a játékot és még nem találtam arról infót mikor jelenik meg. mikor?

múltkori event végén sikerült elkapnunk egy fejlesztõt...
azt a chatet logolni kellett volna 😊

a tûzesõ az már megszokott, de a sárkányinvázió fasza volt 😊)

toMpEr
Az utolso pvpmap idolimites, nem? akkor hogy harcoltatok 1 oraig?

toMpEr
szerintem ekkora kepeket nem kene berakni...inkabb linkeld oket

"folosleges, a multkori hetvegen se fogadta mar el az uj regisztracional" <- Elfogadta!

"amugy a forumon azt irtak,hogy kovetkezo beta eventhez mar nem lesz jo a gamespotos kod" <- Nemigaz. A GameSpot-os keyek "Friend’s Pass Code"-ok amiket bármelyik eventen fellehet használni...

A forumon csak annyit írtak, hogy miért nemkellett az elõzõ eventen a már regelt játékosoknak új key-t beírnia....

Megjeneléssel kapcsolatos mizériák: GameSpot, GameSpy megjelenési dátum teljesen fals... még maguk az Arena.Net-esek sem TUDJÁK, hogy mikor adják ki a játékot.... DE Annyit lehet tudni hogy Április elött mindenképpen kiszeretnék adni. Ez ha mindenjólmegy Február/Márciusi megjelnést jelent.. Szóval lehet a Februári event lesz az uccsó.. meglássuk

"nemhiszem, hogy lesz kodosztas, decemberi elott se volt semmi komoly"
<- ezt megintcsak megcáfolnám.. Ugyanis volt 2-3 oldal akik többezres nagyságrendbe kaptak keyeket... Aminek a többségét sikeresen szét is osztották ... 1ik oldal 4600 keyt szórt szét ezt pl. konkrétan tudom.

"nem tud valaki dobni nekem egy weekend key-t?"
<- Majd az event elött meglátjuk...

"Aztán átmentünk 8v8-ba, ott is egy darabig daráltunk mindenkit, csak aztán kifogtunk egy teamet, 17percen keresztül ment a csata, végül beszoptuk😊 de hogy ilyen reménytelen küzdelmet nem láttam még az is biztos, senki se akart halni a 17 perc alatt 😄" <- Hehe! Hát nekünk a rekord majdnem egy óra volt Hall of Heroes mapon mire nyertünk.. (utolsó PvPbe) de 1ébként hasonlóan hosszú küzdelmek szoktak még lenni az 1ik nagy több teames mapon >] 1x ottis elvoltunk vagy 1 óráig 2 csapat ellen...

toMpEr
hat amikor beta event lesz akkor igen...

és azzal neki lehet állni gémelni?

toMpEr
kapsz

jáccani akaroook! ha megrendelem kapok serialt?

toMpEr
nemvaloszinu

nekem is kéne 😞

és ha nincs? máshogy nem lehet?

toMpEr
hitelkartyaval

Ams
nem tud valaki dobni nekem egy weekend key-t?
thx elõre is

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

ige? na az kira, és holgy kel fizetni?

toMpEr
postasbacsi hazhoz viszi

és ha pl megrendelem azt mikor/hogy szállitják ki? és hol lehet átvenni?

hmm...

toMpEr
6ezer korul szerintem

szal ez az elörendelés mennyibe van? külföldröl stb?

az nem jó...

toMpEr
valoszinu csak ha elorendeled...

mind1, nagyon bejön, graf király, meg az egész, nem néz ki bonyolultnak, és mint irtátok is egész gyors, pergös rpg. söt csapat orientált, ez kell nekem! hát ez király télleg! 😊

váó.. 1000 😊

hmm... akkor honnan tudnék szerezni kódot?
nagyon kiprobálnám, megveszem tuti!

toMpEr
amugy a forumon azt irtak,hogy kovetkezo beta eventhez mar nem lesz jo a gamespotos kod

toMpEr
paran mar igen, de szerintem erdemes varni,mert egyelore draga a postakoltseg, mert csak tengerentulrol lehet rendelni ugytudom

toMpEr
nemhiszem, hogy lesz kodosztas, decemberi elott se volt semmi komoly

Sound
Elõrendelt már valaki?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

hmm.. király game!
végigolvastam a topikot! zsir!
le is szedtem, felrakta, fasza, acc megvan, már csak kód kell 😊
várom a januári tesztet, csak le ne maradjak a kód osztásról 😊

weeell.. 😄

Januar 6ikan majd kiirjak honnan lehet. Ne izguljatok mar! 😊

szal.. honnan lehet serialt szerezni?

Mekkora lenne ha ez benne lenne a játékba!<#guluszem1>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

nekem is jól jönne egy serial 😊

loall!! Nekem is volt meg egy a tarisznyaba, es szepen bevette!!

pedig de...

toMpEr
folosleges, a multkori hetvegen se fogadta mar el az uj regisztracional

Sugam
na ha mindenkinek van 1 2 raktaron akkor megdobhatna vele😄<#szeret><#eplus2>.de tenyleg vki dobjon meg eggyel😊

SZEG007
na ez királyság, mert nekem is van még 1-2 raktáron😊

azt leshetitek ^^ már csak pár van, azoknak meg ki kell tartania retailig...
gondoltatok volna erre akkor amikor osztogatták <#vigyor1>

0Fritz0
Ilyen okosság jól jönne nekem is. <#heureka><#hehe>

nem, gamespotos