Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Ki a franc fotoz egy hatizsakot???😊))))
Hellx
Forrás: http://guildwars.try.hu/
Nekem sajnos csak "harcos" képeim vannak és mivel nem a "rádborítomazsákomtartalmátosztkilapulsz!"-harci stílust képviselem, ezért jelen esetben egyik sem használható. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
azt a chatet logolni kellett volna 😊

"amugy a forumon azt irtak,hogy kovetkezo beta eventhez mar nem lesz jo a gamespotos kod" <- Nemigaz. A GameSpot-os keyek "Friend’s Pass Code"-ok amiket bármelyik eventen fellehet használni...
A forumon csak annyit írtak, hogy miért nemkellett az elõzõ eventen a már regelt játékosoknak új key-t beírnia....
Megjeneléssel kapcsolatos mizériák: GameSpot, GameSpy megjelenési dátum teljesen fals... még maguk az Arena.Net-esek sem TUDJÁK, hogy mikor adják ki a játékot.... DE Annyit lehet tudni hogy Április elött mindenképpen kiszeretnék adni. Ez ha mindenjólmegy Február/Márciusi megjelnést jelent.. Szóval lehet a Februári event lesz az uccsó.. meglássuk
"nemhiszem, hogy lesz kodosztas, decemberi elott se volt semmi komoly"
<- ezt megintcsak megcáfolnám.. Ugyanis volt 2-3 oldal akik többezres nagyságrendbe kaptak keyeket... Aminek a többségét sikeresen szét is osztották ... 1ik oldal 4600 keyt szórt szét ezt pl. konkrétan tudom.
"nem tud valaki dobni nekem egy weekend key-t?"
<- Majd az event elött meglátjuk...
"Aztán átmentünk 8v8-ba, ott is egy darabig daráltunk mindenkit, csak aztán kifogtunk egy teamet, 17percen keresztül ment a csata, végül beszoptuk😊 de hogy ilyen reménytelen küzdelmet nem láttam még az is biztos, senki se akart halni a 17 perc alatt 😄" <- Hehe! Hát nekünk a rekord majdnem egy óra volt Hall of Heroes mapon mire nyertünk.. (utolsó PvPbe) de 1ébként hasonlóan hosszú küzdelmek szoktak még lenni az 1ik nagy több teames mapon >] 1x ottis elvoltunk vagy 1 óráig 2 csapat ellen...

thx elõre is
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
nagyon kiprobálnám, megveszem tuti!
végigolvastam a topikot! zsir!
le is szedtem, felrakta, fasza, acc megvan, már csak kód kell 😊
várom a januári tesztet, csak le ne maradjak a kód osztásról 😊
weeell.. 😄
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
gondoltatok volna erre akkor amikor osztogatták <#vigyor1>#vigyor1>