Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha eljutsz Heroes Audience-be és megcsinálod az ottani küldit, (lvl20 kb) elvileg bármikor lecserélheted a másodlagos kasztod.
én W/Mo kezdtem, és szerintem jó választás volt... harcolós karakter, egy mending és egy live vicariously nevü monk spell segit neki életben maradni, amik miatt folyamatosan regenerálódik.
Ha nem W-t csinálsz, számits rá, hogy az elörerohanós közelharci taktika nem fog hosszú életeket eredményezni.
én elementalist/monk szertnék lenni, elementalist a támadások miatt, monk a gyógyítás és védelem miatt (meg az újraélezstés miatt is)
bocsi hogy ilyen hüyle kérdéseket teszek fel csak béta óta nem játszottam a játékkal és érdekelnek az újítások 😊
- A másodlagos kaszt föattribútumát nem kapod meg
- Az az alá tartozó skilljeid gyengék lesznek
- Csak a fökaszt páncélját/ruháját használhatod
- Csak a fökaszt rúnáit használhatod (igy nem növelhetsz addig egy képességet, ameddig egy elsödleges kasztú tudná)
A mesmer célja, hogy megszakitsa vagy ártalmas dolgokkal telerakja az ellenfelet. Kezdésnél nagyon erös karakter lehet egyébként az életeröcsökkentö spell-jei miatt.
Újraéleszteni mindenki tud küldetésenként 1 alkalommal egy úgynevezett resurrection signet segitségével. Ezt még dúlás elötti ascalonban szerezheted meg egyböl a kapuban. Többszöri újraélesztést csak a Monk karakater tud.
Majd ma meglátjuk mire jutunk...<#hamm>#hamm>
Nefürgyé le!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[/cserf][/fülünyúl]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Megjegyzem, mi soha nem takartunk ki semmit, bár ezt mindenki saját maga dönti el. Nekem megvan az a rossz szokásom, hogy magamból indulok ki és néha olyan dolgokat várok el mástól ami nekem természetes...
Az egyik galériás képén pl. már ki sem tudja nyitni a szemét, de azért még rendel egy kupicával...
(vagy nem? <#wink>#wink>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez jó.
Még pár ilyen frankó szöveg és lassan magamhoz is térek a reggeli kábulatból. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mellesleg már számtalanszor többen kifejtették itt, hogy felesleges ez a mindent kitakarás, mert senkit nem érdekel sem a felállás, sem a skilljeid, aki egy picit is ért hozzá, úgyis megvan a kedvenc és használható kombinációja mind csapat mind skillek terén.
Engem csak azért idegesít, mert baromi ronda lesz ezektõl a fekete pacniktól a kép, bántja a szépérzékemet. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
A kitakargatást én se vágom, ez a führer mûve :-)
Nefürgyé le!
Godfather: Köszi! Látod erre már nem emlékszem...😞 De vagy a Power of my Rangers lestrapált csapatát ahol már vagy 3 hencs volt, vagy épp abba a szünetbe csúsztunk be amikor épp újratöltöték a csapatot...<#buck>#buck>
Ati: Egy névbõl levonod a következtetést? És ha Mikulás nevü karit látsz akkor meghívjátok a csapatba a télapót?<#conf>#conf><#awink>#awink><#nyes>#nyes>
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Legközelebb a monkey-mmal megyek, az a szerencsegyerek...
kit vertetek ki?
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ja amugy magyar forumon én sem értem miért kell kitakargatni, mert ESL-en még megértem, de itt? 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
[/cserf][/fülünyúl]
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Várható vmi különkeges esemény? Esetleg volt.....Mad Kingen nívûl.
[/cserf][/fülünyúl]
ha péntek este érkezik meg a játék hozzám akkor még van esélyem LA-ba és megnézni? 😊
Az jól nézett ki, amikor az egy vonalban álló 12 warrior szinkronban kezdte el nyomni. Egybõl benyomtam a ponyvaregény zenéjét. 😄
És még csak nem is köszöntél. 😛
[/cserf][/fülünyúl]