Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
biztos a sok nyálfröcsögésétõl ragad néhány billentyûje, ezért a szimpla V már használhatatlanná vált

[/cserf][/fülünyúl]

Faki
Ilyen f*sza-laza csávesz, aki a szimpla v-t is duplával írja.

Szaruman
Amúgy te is megkaptad Lego, mivel a honlapon (elméletileg) te is guildvezetõként vagy kint, ill láttam a címed a listában. De ez a válasz télleg lol,

---- "A guildbe nem weszünk fel, ne hidd hogy te szartad a spanyolwiaszt
mert wan 1 19-es karaktered, mert kb. 2 nap se hogy megcsinálj 1-et
ugyanilyen szintre. Ha nemhiszed akkor lama wagy és nem tudsz
játszani. azért remélem tudsz és w.ki tálcán nyújtja majd a lehetõséget
és kinyalja a segged a többi gild közül.Mi nem fogjuk.Heló." ----

Sztem egy ilyen frappáns válaszhoz olyan szintû beképzetség kell, ami már nagyon sok😊 Én is kiványcsi lennék arra, h kinek sikerült ezt írni😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

SZEG007
van 5 guild a ladderen kb, de egy csomo PvE guild is van.

45 guild van?
Wazz, levok maradva, én max 5 guildet tudnék felsorolni 😞

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Nem igazán értem a számolást.
45 guild vezetõnek küldem el a mailt.
Abból eddig 10-en reagáltak. Na mindegy. Majd csak lesz guildom... :-)))

Nem fogom csak azért abbahagyni, mert ilyennel is találkoztam...

szerintem kicsit többen maradtak
Kata
Rezsi államilag finanszírozva, jacuzzi is van. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Mennyi a rezsi, van dzsákudzi? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hmm, nézzük sorba:
Diam kultúrált, demost nincsis gépe xal õ nemlehetett.
Ati is kultúrált, õse ír ilyet.
Maradt 2 ember 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata
Lehet, hogy átadom vkinek. Guild hallostul, köpenyestül, honlapostul. Aztán az új tulajok azt csinálnak vele, amit akarnak.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A mi guildünk meg kihalt. Aki aktív volt, már átment máshová... <#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

Faki
Amúgy ha megnézed a foglamazását, rájöhetsz hogy kb 15 vagy az alatt lehet az illetõ életkora. Namost, olyan klánt érdemes szvsz keresni, ahol az átlagéletkor +18 fölött van.
Én is úgy kezdtem, hogy beléptem egy guildbe, villámlott a színvonal és elhúztam a picsbe, aztán most ott tartunk, hogy egy elég nagy létszámos guildbõl kiválva létrejött egy, csak haverokból állo 12-13 létszámos céh. Öröe bódottá

Miért személyeskednék! A hozzáállás nem tetszik nekem, nem "vezetõ" aki írta. Lehet, (bár az eddigi hsz.-ekbõl nem úgy tûnik) nekem van egy kicsi érzékeny lelkem, és ennek így kell lennie. Nem akarok megköveztetni senkit. Csak valamilyen szinten ez is hozzátartozik a játékhoz.

Mi a baj a nevemmel? :-))) Ismerõs? Az csak a véletlen mûve! :-)))

Brutal
Nem hinném hogy nagyképû teljesen korrekt jelentkezési mód...Szal nem értem a reakciót arra,ahogy a f..szcincér guildvezetõ válaszolt.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Faki
Ezért kell egy jó segítõkész guild és mindenki happy.
Nekem azért annyira nem komor a kép, random partykkal kapcsolatban. Sok nagyonjo csapatom is volt pl: defend küldik, ahol összeállt egy party és szépen targetolva végighenteltük. Csak ugye az ember a rosszat szereti megjegyezni 😊

Kata
ok, így már vili hogy a válaszoló volt szimplán balfax

[/cserf][/fülünyúl]

Lehet, hogy igazad van, és baromi nagyképû vagyok. Már amennyire nagy képûnek lehet lennem egy 19-es karakterre.

Viszont ha belegondolok a többi reagálásra, akkor ez már valószínûleg nem igaz. Ugyanazt a mailt küldem szét mindenkinek, amire azóta 8 guild reagált eddig a percig! Senkinek nem volt olyan véleménye, és hozzáállása, mint az idézett sorok írójának! Szóval akkor most (mert kíváncsi vagy azt mondtad) bemásolom a jelentkezõ mail szövegét. Ezután Te is el tudod dönteni, hogy nagyképû volt-e, vagy sem!

Tehát:
"Üdv a Céhvezetõnek!

Van egy, jelenleg 19-es szintû R/W karakterem. Ezt az egyet használom, és szeretnék egy stabil, de aktív, és ami a legfontosabb MAGYAR guildba belépni. Nem igazán tudom, hogy milyen követelmények vannak a különbözõ céheknél, ezért szeretnék ezekrõl infót kapni.

Szinte minden nap játszom az elmúlt egy-másfél hét alatt, de elõtte volt egy kicsivel több, mint 2 hónapos kihagyásom nethiány és melóhelyváltás miatt! Amikor elkezdtem a folytatást még csak 16-os szintû voltam. Ha minden jól megy akkor a hét végéig elérem a 20. szintet!

MSN-en mindig aktív vagyok, ha neten vagyok. Még akkor is, ha a gépem valamiért magára van hagyva. Üzenetet akár erre mail címre, akár MSN-re is lehet küldeni! Gondolom mondanom sem kell, hogy ugyanez a mail címem egyben az MSN címem is.

SkyPe-on is el lehet érni, de nem igazán használom. Egyenlõre.

Ami érdekel:
- aktív játékosok átlagos száma,
- mikor aktív a guild nagyrésze,
- játékosok kasztjaival kapcsolatban felállított különleges igények,
- játékon belüli kommunikáció módja,
- egyéb információk (amiket a vezetõ és a tisztek fontosnak tartanak, és kimaradt a kérdéseim közül)

Mivel ezt a mailt több céhvezetõnek is elküldöm, két-három napot szeretnék várni a csatlakozással. Természetesen ez a visszajelzésektõl nagyban függ. Kérnék minden címzettet, hogy valamilyen úton jelezzenek vissza erre a mailra, még akkor is, ha nem szeretnék, ha csatlakoznék a céhükhöz!

Tisztelettel, és köszönettel:
f."

csak egy szó: döbbenet...<#guluszem1>
Pont az ilyen csapatok miatt nincs már türelmem a PvE résszel játszani, farmolni, fissure armorra gyûjtögetni, stb.
Néha megpróbálkozok vele, ma is beálltam 3 csapatba Deldrimorban, de inkább no comment. Az egyik erre szaladt a másik amarra, se target, se semmi nem volt, mindkét warrior mást ütött. Ennyi. Úgyhogy marad a PvP (tomb).

Nefürgyé le!

0Fritz0
Tegnap nekem is összejött egy ilyen "noob" csapat:
Már az elsõ nehézségeknél kilépett 2 warrior a nyóc fõs tímbõl és a pálya közepétõl már csak hárman maradtunk. Viszont így is megcsináltuk a küldit. 😊
(Az utolsó csata után maradt vagy 20-30HP-nk fejenként <#bohoc>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Faki
Tradelni alig állok ki, max ha valami nagyon jó cuccom van, amit gyorsan visznek és nem kell anyázni 😊 Jó látni hogy foglalkozi az Anet a GW-al, tényleg mindent megtesznek a szórakozásunkért, csak ezt a qrva trade rendszert írnák át jobbra.

Amcsin voltam 2 hónapot, aztán gyorsán jöttem vissza, mert amennyi okostojás van ott.. 1. karijával osztja a népet, hogy milyen noobok vagyunk. Átlagosan minden partyban volt 1 ilyen okoska. Eu-n ez nem jellemzö, vagy azért mert nem megy nekik az angol, vagy csak kulturáltabbak az emberek 😊

dougO
Szerintem ezek után teljesen érthetõ, hogy a 670 óra játékidõmbõl miért csak ~199 óra a PvE és 1 óra a kereskedés 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Valószínûleg azért esett szét többször a guild mert olyan joo volt a vezetõ.
Viszont az nagyon tiszteletreméltó, hogy Gorduin nem próbált meg személyeskedni. 😊

Jé Gorduin..most nézem csak a neved. 😉

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Kata
akkor már nem is kell fow-os armor 😊

[/cserf][/fülünyúl]

<#bohoc>

Kata
Egy dolog ez a levél, de azért kíváncsi lennék a jelentkezési levélre is, mert minden dolognak elõzménye van, így valszeg ennek a bunkó stílusnak is. Érzésem szerint a jelentkezés enyhén nagyképûre sikeredett, de ez csak tipp of kóz. 😊

Más, de hasonló téma. Tegnap bementem, hogy megpróbáljam eladogatni a zöld holmijaimat. Persze akinek kellene, annak pénze nincs rá, akinek meg van pénze, nem kell. Valszeg betöröm õket (ha lehet), vagy eladom a fenébe a merchantnál... Nézegetem mások hirdetéseit és leblokkoltam az árak láttán. Egy vacak sword hiltet 60K-ért, arany, de tré flamberge ugyanennyiért... Ennyi noob rég volt a játékban, de az a szomorúbb, hogy vannak olyan hülyék, akik ennyiért meg is veszik ezeket a holmikat. Felfigyeltem, hogy egy csóka 100K-ért kiabál vmi elsõre egyszerûnek hangzó arany színû kardot. Mondom mi a pitsa, rápriviztem, hogy legyen szíves mutassa meg. Visszaír, hogy csak ha megveszem. Mondom majd azt én döntöm el, hogy utána megveszem vagy sem. Erre visszaír, hogy noob vagyok, nem is lehet 100K-m. Írom neki, hogy nincs is annyim, mert több van. Nem hiszi, meg õ már lvl 20-as, szal fejlõdjek még... (hova? 😄) Kérdem tõle, mennyi xp-je van. Válasz 261ezervalamennyi volt a válasz. Ezután kiröhögtem, lenooboztam, mire megadta az emiljét, és küldtem neki egy ari screenshotot a 250K pénzemrõl és az 1,2 millió xp-mrõl. Pár perc múlva jött a "sorry" levél, és a csókát nem láttam azután online egész este.

Korábbi napon történt: Deldrimorban farmer csapatok keresik egymást. Nagy keservesen csináltunk is egy 6 fõs csapatot, mindenki skilleket rendezgetett még percekig (mintha olyan nehéz lenne összeállítani, ha tudja az ember, milyen mobok lesznek...), majd nagy keservesen elindultunk. Alig hogy kilépünk a városból, az egyik nem is warrior kari bazi sietségben elindul lefelé a dombról. Pár wtf elreppent a team chaten, majd mindenki utána, hogy megvédjük a noob fenekét. Ekkorra õ már sikeresen magára vont 3 csapatnyi mobot, köztük két bosst. Mire odaértünk és irtani kezdtünk, õ természetesen meghalt, majd ezután ahogy azt ilyenkor kell, kilépett a játékból. 5-en nagy keservesen, de túlélve legyaktuk a 3 csapatot, miközben már vki egyszer sikeresen meghalt, de fel lett támasztva. A csata után ketten megint kiléptek. Maradt egy monk, egy ranger meg én mint warrior. Szidtuk a kilépõket mit a bokrot, majd felvetette a ranger, h próbáljuk meg 3-an. Megpróbáltuk. És mivel nagyon jó játékosok voltak, így 3-an vagy két órán keresztül farmolgattunk halálozás nélkül. Ennyit a sok noobról. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Igazából nem hiszem, hogy ez lenne az igazán fontos... Csak magával a hozzáállással (de jól néz ki ez a szó) van egy pici problémám...

Brutal
Melyik ez a guild? <#idiota>

Faki
Fissure, azaz fow armor is közte van, csak a fow armorok dizájnja mind ugyan az, egy kaszton belül. PL: Warrior, gladiátor és plate armorja ugyanúgy néz ki csak más a statja.

Nem tudom, hogy milyen néven játszik. A magyar oldalon láttam a guild nevét, illetve mail címét. Arra írtam, és ez jött vissza...

0Fritz0
Privibe elküldöd nekem ennek az okostojásnak a játékbeli nevét?
Este én is írok neki egy tagfelvételi igényt. <#wink>

Veszélyes ember ez az ún. vezetõ biztos a 9 évesek egyesüljetek klán megbecsült feje
Az lesz. Nem vette ez a kedvem, mert egy kicsit ahhoz ez kevés. Igazából arra is kíváncsi lennék, hogy több embernek is ez a véleménye "guild"-ból, vagy csak a vezetõ a saját fejébõl írta ezt? Mindenesetre szép kis vezetõ... :-)

Én eddig csak ezzel az egy ilyen bunkó, no-comment egyéniséggel találkoztam, de ne errõl a parasztól vegyél példát! Sztem ezen a "guilden -hahaha!" kívül nincs másik, aki ennyire tapló lenne, szal sztem nyugodtan válassz egyet, vmi másikat😛

Brutal
Ez egy tapló =)
Milyen jó hogy maroknyi kis közösséget aki egy játékban jáccik,össze kellene fogni normális keretek között...
Na mind1 ennyit becsülök a Kal-ban hogy egy komolyabb magyar guild van amiben elõfordulnak feszültségek,de legalább nincs ilyen visszajelzés,ha valaki felvételezni akar a klánba...

Üdv Mindenkinek!

Tegnap elhatároztam, hogy keresek magamnak egy magyar guildot! Leírtam benne egy két dolgot, hogy mire lennék kíváncsi. Több pozitív visszajelzést kaptam, de volt egy amit szerintem érdemes megosztanom mindenkivel. Természetesen név és cím nélkül. Egy az egyben bemásolom, tehát a helyesírási hibák és a betûkihagyások eredetiek!

Szóval:
"Heló, mi magyar guild wagyunk de miwel többszöri szétesés is
wégrehajtódott a guildben ezért nincs már konkrét napi játékunk,
mindenki akkor játszik amikor akar. Én személyszerint hajnalban
szeretek mert akkor már kewés hülye wan a szerwereken szerencsére.
A guildbe nem weszünk fel, ne hidd hogy te szartad a spanyolwiaszt
mert wan 1 19-es karaktered, mert kb. 2 nap se hogy megcsinálj 1-et
ugyanilyen szintre. Ha nemhiszed akkor lama wagy és nem tudsz
játszani. azért remélem tudsz és w.ki tálcán nyújtja majd a lehetõséget
és kinyalja a segged a többi gild közül.Mi nem fogjuk.Heló.

A Gild wezetõsége."

Remélem nem csak ilyen játékosokkal van tele a játék, mert akkor az nagy szégyen lenne a magyarokra!

Vélemény?

Atisz
Ugye? <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hmm...egyedül vagyok trapper 1 iway csapatban...akkor ez már nem is iway, ugye?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
ok 😊

Kata
vágom, csak azt mondtam, hogy a megadott oldalon nincs minden szetrõl külön kép

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Attól függ mire kell...a keystone signet-et pl nem ajánlom, bár azzal is nyertem már <#buck>

Atisz
Én a fow-os armorra gondoltam <#vigyor3>

NuCLEARScoRp
Idióta egy játék... <#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Kata
Ja néztem, de sajnos minden kaszthoz csak egy FOW armoros képet raktak be, nincs minden szettrõl.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
mesmer-nek pvp-hez milyen skilleket ajánlotok? válaszokat elõre is köszi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

game cam 1.1,1.2 vagy 1.3 hoz van valakinek code-ja vagy key generátra? már mindenhol kerestem nem igaz hogy meg kell vennem az eredetit....
Atisz
A mesmeré és a necróé elég pöpec...mármint jól néz ki (legalábbis a nõi kariké)

Kata
Én is köszi, nekem is disco volt, és vissza se tudtam lépni. 😊 Majd ha kell még zõd, farmolunk. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Laetitia! Ne haragudj az esti szakadásért, úgy vettem észre, szerverhiba volt! Elõször kidobott téged, aztán kiléptem, és nem tudtam visszamenni! Köszönöm az esti játékot!😄