Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Mi próbáltuk az EW buildjét egy az egyben átvenni. Kb 90%ban vettük át, majd találkoztunk az ew-vel. Khm, kiröhögtek minket😄 Egy olyan build, amibe kicsi vagy semennyi saját ötlet nincs, (sztem) nem igazán mûködõképes. Amit most az XP használ, 90%-ban lehet rá mondani, h saját tapasztalat alapján alakítottuk ki. A benne szereplõ rangert (az ott a legkirályabb, én találmányom😄) én az általam eddig látott futók alapján építettem fel, +még ami ehhez a buildhez passzol. Ezáltal létrehozva egy tényleg egyedi buildet. Pl ki vinne hunter's shotot gvgre? Én még nem láttam (300+ gvg). Meg ugye ha valaki egyedi buildet használ, az is ott van, h sokat dolgozott a kialakításán, és nem szívesen teszi ki a közönség elé (tipikusan magyar😄). De ha mutatkozik rá komoly igény, akkor sztem meg lehet osztani a többiekkel. De pl annak vmi kultúrált hely kéne, mert (sry) amilyen szar állapotban van az egész gw.hu, ott elveszne.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

SZEG007
itt keresgélj buildek után:
http://www.team-iq.net/forums/portal.php

Hmmm... Értem én amit mondasz, hogy kell 2 oldal magyarázat, de nosza rajta, nem igazán nagy fáradtság, elsõ lépésnek az is megtenné ha vki kirakna skill listát, mert az nem két oldal, ezért nem is nagy fáradtság, viszont meglenne az elsõ lépés. Aki elég sokat játszott már az úgy is átlátja a skillekbõl hogy mit akartatok vele. Azon is segítene hogy ti sem értitek teljesen a buildet, mert ha sokan mások is játszanak vele, akkor az több tapasztalatot jelent azzal a builddel amit szintén meg lehetne osztani egymással (több szem többet lát effekt). Valamint ti is kaphatnátok új buildet ami lehet hogy eddig az eszetekbe se jutott és mûködne. Legalább a guild vezetõk, megpróbálhatnának egyszer egy megbeszélést, vmi nem használt ts-en vagy ventrilon. Talán születne vmi komprommiszzum féle, ami azért mégiscsak több mint a semmi vagy az általános acsarkodás. Az a baj hogy ebben az ügyben nem vagyok kompetens, mert se officer se leader nem vagyok, de heinrichet a leadert megpróbálom majd ebbe az irányba mozdítani szóban ha ezekkel az írásokkal nem sikerült eddig. És amúgy is megpróbálom ezt az egészet összehozni talán sikerül.

Atisz
<#vigyor>

Semmi gond, mindenkinek vannak gyenge pillanatai.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem. De nem folytatom mert ez nem politikai, hanem GW fórum. <#kuss>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Es a vege a deep wound lett😄

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

na jó, ez gyenge poén volt. Felejtsétek el! 😛
Asszem megártott a sok munka. De már csak holnap húzom az igát.

Atisz
Jaja wild blow. De ez csak 1 skill 1 warriornál és 5 earth elén pedig 5 mantra of resolve van.

Lehet hogy arra gondol, hogy Trianon alatt blinded, weakened condition és suffering hex hatása alatt voltunk, az ellenfél meg nem volt empathy hatása alatt 😛

Atisz
Játékkultúra kivetítve a közéletre...

Atisz
Jaja ezt néztem én is...

lol ez most hogy jon ide? <#rolleyes>

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Atisz
Igen, a magyarok nem képesek összefogni. Ezért van az hogy van ma néhány barom, aki teljesen normálisnak tartja amit Trianonban aláírtak...

...

Szaruman
Mármint a glyp of nrg hiánya😊

Szaruman
Exhaustot okoz😄 Hahahahahah😛

SZEG007
Glyph of concentration😊

Szaruman
Azt inkább😄

Esetleg a HI EVERYONE elleni videot is kirakhatnank😊

dougO
Playoffra nem egy buildel kell menni jah... 😄 ("best of three")
Abból h a németek egyszer összefogtak nem lehet sztem hosszu távú következtetéseket levonni...
De ha mi magyarok kicsit összefogunk abból csak nem lesz baj. 😄
"bring your best char..." - respect 😄

Én szívem szerint az EWvsXP videot megosztanám, ami ESL ladder meccs volt. Már csak RP-t kell meggyõzni (Szarumán), mert õ nyomul rajta és nagyon nem akarja kiadni. 😄 Szoptunk, mint a torkos borz ez tény, de legalább akkor látnátok, hogy milyen az az EW játékszínvonal.

Diam: Amit az itthoni játékkulturárool mondtál, hát ezt qrvára elhittem. nagyon így van, és sajnos nem fog megváltozni egy darabig IMHO.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Cizio
Az interrupt elleni stanceot is lehet semlegesíteni vagy megkerülni... ez nem érv...

Egy a baj a németekkel való hozzáállásotokkal...Nem utáljátok õkket annyira, mint kellene, mert nem jártok német szakra... bezzeg én 😄

Probalok kicsit javitani gyorsan csokkeno tekintelyeden😉

Szaruman
Én? Eszem a zuzádat😄 (hû, ez olyan cigós szöveg volt😄)

"Szaruman egyebkent meg aranyszivu tok rendes gyerek "

Igy van, csak olyan szotlan mindig... 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Balanced stance 18sec 12es tactics-al 30sec recharge.. 12sec kiesés ..... (16nál is 10sec) +
másodlagos mesmer helyett akkor warrior, ami aztjelenti, hogy beáldozod az interrupt elleni stance-t ami egyenlõ HALÁL. >]
A többirõl már nemis beszélve...

Szaruman
Hoa meg a boon osztották egymást, az tény. De sztem nem csak a negatív példát lehetne átvenni^^

Dehogy veszekszunk😊 Arrol szo sem lehet. Abszolut osztom a velemenyed hogy tartsunk ossze magyarok es foleg ne anyazzon senki a masikra.

(Szaruman egyebkent meg aranyszivu tok rendes gyerek (tanusithatom, higgyetek nekem😊, csak idonkent tul hamar beszol kicsit tul durvan😄DD (de mar folyamatban van az agymosas klanon belul😊)

"Pl ez a top 5 guild megoszthatná egymással, vagy ne adj isten az összes többi guildal a tapasztalataikat buildjeiket stb. Erre a gw.hu-n volt is egy próbálkozás az új szerkesztõ részérõl de ha jól tudom semmi nem valósult meg belõle. "

Az új szerkesztõnek lenne mit híreznie, szóval cseszegessétek nyugodtan.
1ébként meg nincs is buildünk lol
bring your best char...

"Mer pl ha bejut 2 vagy több magyar csapat a playoffra, akkor ott nem ártana tudni az ellenfelek buildjét. "
Aztán majd jól meglepõdsz 😛
best of three

Jah és amit a német összefogásról irogattok itt páran az nem teljesen így van ám 😄
Úgy is mondhatnám, hogy 1-2 német csapat ezerszer jobban utálja egymást mint mi magyarok.... de mind1. nvm

- én örülnék néhány videónak is (és ez jobb géppel azért megoldható) és akkor nem kell 2 oldalas magyarázat... btw lehet, hogy csak a beszélgetést pl. én is fel tudnám venni (Vadászgörény adott 1x linket ilyen videókhoz, de ott csak az õ hangját lehetett hallani - ez nem kritika csak telhetetlen vok 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nálunk elég sok a kezdö/hasonlók, gyakran a kaszt is hibázik (nincs elég monk pl.) a buildekhez... az elit skillek sincsenek meg mindenkinek (ezeket igyekszünk pótolni, bár az újabbak esetén néha ez nehéz). Emiatt gyakrana Tomb létszám sincs meg. Szerintem a magyar klánok közti kommunikációt kéne meggyorsitani valahogy. Filóztam pl. egy online (1-5 percenként frissülö minimum design-os) keresön, de nem vagyok webfejlesztö, hogy meg is csináljam...
(azon agyaltam, az ember felvinné, mit szeretne (például - eladó/elajándékozandó zöld, kell a keep mission, stb.)) és a többiek erre keresve könnyebben találhatnának társaságot/holmikat, stb.

most balanced stance lessz náluk mint a RiDenál😄
Szaruman
Igen, ezen a hozzáálláson lehetne változtatni, az igaz😊 Csak nehéz, ilyennek születtünk😄 Igazából itt az összefogás nem 1xû. Mert pl ha mi most közzétennénk a buildünket (amit még mi sem játszunk tökéletesen), akkor sztem 2 oldalas magyarázat lenne hozzá. Plus nem lenne odaírva 1-2 olyan dolog, ami nekünk 25 gvg után már evidens, de pl eleinte föl sem tûnt. A másik meg, ami elég primitív szinten van, az "kommunikáció", mert csak basztatjuk egymást. De én támogatom az összefogást😊 Fõleg ennyi veszekedés után. Mi is meg tudnánk tenni, amit a köcsög németek az esl-en. Mer pl ha bejut 2 vagy több magyar csapat a playoffra, akkor ott nem ártana tudni az ellenfelek buildjét. Németeknél is elsõ, mennek vkivel, akkor továbbadják a buildjét a többi németnek (majd azt mondja a boon, h náluk alap gvg build a 4-5 E/W shields uppal).

a wss-ben benne vagyok. Nem tudom mi konkrétan a vezetõség elgondolása de ha jól tudom most kicsit kibõvült a klán a volt hunv jópár tagjával. Többek között velem is. Ha jól értelmezem ez a rengeteg hoh-ozás és build próbálgatás arra megy ki hogy felhozzanak minket a régi tagok színvonalára. És nyilván ha újév után eléggé felkészültünk akkor elkezdünk gvg-zni. De ha nem így van akkor vmelyik officer vagy a leader cáfoljon meg pls.

Más! Mi is megcsinálhatnánk azt amit a németek, csak 1 kis akarás kell hozzá. Pl ez a top 5 guild megoszthatná egymással, vagy ne adj isten az összes többi guildal a tapasztalataikat buildjeiket stb. Erre a gw.hu-n volt is egy próbálkozás az új szerkesztõ részérõl de ha jól tudom semmi nem valósult meg belõle. A sok anyázás és noobozás helyett, átálhatnánk egy barátságosabb modorra is. Ezzel jelentõsen emelhetnénk a magyar gw ázsióját a játékban. Jelenleg belülrõl csak a wss-t látom, és az a mostani játékosokkal még nem a legjobb, de javulunk. A többi guild-et nem látom, de nyilván ha közösen összedugná a fejét mindegyik, akkor akár vmi egészen jót is kisüthetnénk belõle.
Tudom hogy ennek a hozzászólásnak nem sok foganatja lesz, de azért 1 próbát megért. Magyar guildek tartsunk össze!!!

Azert nem csak a meret a lenyeg...
Fontos meg az internet-ellatottsag, amiben kb utolsok vagyunk Europaban (thx to Matav, Telecom, vagy mi a szosz...), ezen belul az internet szolgaltatas minosege (Telecom FTW ismet...) is szerepet jatszik.

Van meg egy fontos dolog: az eszaki orszagokban es amerikaban az internetes jatek egy teljesen normalis, elfogadott tevekenyseg, a kultura resze.

Nalunk mi a szulok, hazastarsak, egyaltalan a tarsadalom reakcioja, ha megtudjak, hogy szamitogepes jatekokkal "b@szod el az idodet"? Hmm?
Ez is egy fontos kulonbseg. Itthon kb azt is jobban elnezik, ha kocsmazol a haverokkal, egesz ejjel a tv-t bamulod vagy buzibarba jarsz, de hogy szamitogepes jatek? Azt mar nem!

Ez is egy nagyon fontos kulonbseg.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

a finnek megcsinálják 2 csapattal mennek top 12-be (Valandor, mese)

az amcsik is csak azért jók mert rohadt sokan vannak és ebbõl akad 1-2😄
Szaruman
Xp, Il, Ride (ladder sorrendben), wss (kicsit pihentetik). Róluk tudok mostanában, meg van még 1-2 guild, akik mostanában kezdenek "föltörni".

Melyik guildek a top 5 magyar guild?

Hasonlítsd össze a két ország méreteit és lakosainak számát, akkor valószínüleg megkapod, hogy sokkal többen vannak, tehát több a jó játékos is. Ha egy 8-szor kisebb ország, 3 csapatot juttatna be az, hogy is mondjam, abszolút csodálatos teljesítmény lehetne. Ehhez persze hasonló összetartás kéne mint ott, de mi inkább veszekszünk. <#szomoru1>

dougO
Bocs, kicsit félreértettelek. De valljuk be volt mit.^^
Tényleg szép lenne 3 magyar csapat a playoffban!!

Hajrá magyarok! 😊

(külön grat az IL-nek, hogy két helyet léptek elõre amíg aludtak 😄DD)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Ja németek ESL ladderen durván összefogtak. Ott csücsülnek az elejében és nem hívják ki egymást. Mondjuk mostanában akárkivel akarunk ott játszani, visszamondják... 😞
Arról már nem is szólva, h a buildinfok német körökben milyen gyorsan járnak körbe..^^

Szaruman
Ja, ilyet télleg kéne csinálni. Inkább a németektõl szedjünk pontokat, ne egymástól😊
Azér 3 csapat a playoffba, szép lenne. Habár a németek legalább küldenek annyit...

Viszont tegnap azon gondolkodtunk hogy a rated gvg-k elott egyeztethetnenk egymas kozott hogy ne egyszerre induljunk es igy elkeruljuk az osszesorsolast😊 Osszetartas ftw, ne egymastol vegyuk el a pontokat, inkabb segitsuk egymast😊

Jaj, ne vegyél már mindent ennyire komolyan! Különben is, Szaruman flame-et akart...Megkapta😊
Amúgy gratula az eredményetekhez! Az lenne az igazi ha legalább 3 vagy több magyar csapat figyelne a legjobb eu 12-ben.
Atisz
Helyesen 9-edikek. De így is jó <#smile>

Atisz
Természetesen. Dehát ki mondta hogy könnyû lenne top 100 gvg-ket nézni ilyen apróbb nehézségek nélkül?

Atisz
Én sajna délig nem érek haza. Sok szerencsét.

Nincs kedve olyan 7 embernek most reggel tomb-ba menni? akinek van jelentkezzen nálam, mort svengar néven megtaláltok. Tegnap sajna nem jött össze, ma meg csak délig érek rá.

dougO
Ujfent éljen a magyar összetartás....grat.
RP-t meg tiltsuk már ki innen. 😄

dougO
Ezzel a módszerrel igen nehéz lenne top100 gvg-ket nézni 😄DDD
PvE meg kit érdekel.... 😄