Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor

assassin jó csak sokszor seggberaknak 😞 még kell tápolni!

a menüben elõjön a bálna ha vártok ! PvE-t akarok pronto! mikor jön a full? április vége?

EmThor
mostani xp-t meg visszavágnám a 20.szinthez. persze skill meg stb megmaradhatna...

bakker lehet hogy csak a csapat volt olyan jo most szivok mint allat

May the force serve you well!

EmThor
szerintem megint nem figyeltem: assasin-al meg Rt-vel lehet majd kezdeni ascalonból is? mert jó lenne végig nyomni azt a részt új karikkal, meg újat is.

És pl, 40-es szintkorlát se ártana, majd 3 kieg múlva meglenne a 100 szint. Persze ezzel arányban emelkedne a szörnyek szintje régi területen is, meg isteni avatárok szintje is... csak akkor mi lenne a szintenkénti jutalom? attribute rendszer ki lett herélve kissé, hogy bárhol lehet pakolni bünti nélkül... Max a sebzés nõne. A fáradságos munkával kibalanszozott skilleket, fegyvereket, szintenként, arányosan lehetne növelnim az értékeket + a szintenként kapott erõt meg sebzést, kis odafigyeléssel lehet, hogy nem is lenne olyan nagy meló belõni...

csinaltam egy premade paladint, egybol 8 meccset nyertunk egymas utan tobb fp kaptam 20 perc alatt mint assaval 5ora altta. Kicsit tapos ...

a szellemek, meg az idezett lenyek is eleg tposak

hat eleg surun ki szoktunk kapni :/
assasin vagyon, altalaban ramegyek a varazslokra, de van amikor nem jon be. Vannak taposabbak akik nagyon sokaig huzzak. Voltam egy csapatban ahol egy n/mo gyereket 3 ellenfel nem birta megolni, eleg durva volt. Aztan feltamasztott 2x es levertuk oket.

EmThor
ahogy valaki fogalmazott: félek ne nagyon menjünk el ferdeszembe... megfontolandó...

Fantos
Archer-hez van valami új?!?!?!?!?!

EmThor
nekem bejön! láncos tápos kombós! kívülrõl meg tiszta Sub Zero :] vagy Scorpion? :]

Szaruman
Diam, sztem nem csak emiatt van. Hanem h ne lehessen akármilyen sorrendben használni azokat a szarokat. Késõbb már zavarni fog, h melyik bizbasz után melyik szar jön. Engem már most is zavar😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

1. Nyisd ki az ajtot
2. Menj be (akkor, ha mar kinyitottad az ajtot)
3. Csukd be az ajtot (akkor, ha mar bementel)
4. Huzd le a gatyadat (akkor ha mar becsuktad az ajtot)
5. Ulj le (akkor, ha mar lehuztad a gatyadat)
6. Nyomj (CSAK akkor, ha mar leultel)

Nem folytatom, kb igy nez ki az assasin komboja. 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

EmThor
ritualist csak spirit idézõset próbáltam Rt/Me még de faja a grafika is!

assasin dagger támadó kombói! lead attack-al kell kezdeni, utána jöhet a ráépülõ 2. off hand és a harmadik dual akármi attack. tudod, le van írva skill leírásában, mint anno pl. a stance volt, vagy hex, vagy akármi. ez most lead attack 😊

pl.: kígyóbigyó: lead attack. ez meg az meg amaz 10mp 18 sebzés.

aztán: off hand attack. must follow a lead attack. ez meg az meg amaz...

aztán: double akármi attack. must follow an offhand attack. így épül egymásra a 3 skill. jó kezdõ játékosoknak, nekem is, jó mert egyszerûbb átlátni, kitalálhatóbbak a kombók :]

Ritualistnak nagyon hasznos skilljei vannak sztem, restoration nagyon jó....
milyen kombós cuccról beszélték?

Győri Devi
sztem jo lett az assasin meg tök jo ez a kombos cucc.. jo erõs

やられたらやり返す。倍返しだ!

EmThor
ja itt ez a lényeg, és most über brutál kombók vannak, meg hát ha majd kijön fullba, ott milyenek lesznek!

kösz az infót!

skill unlock: ha gyõzöl pvp-ben, akkor kapsz faction pontot: h gombot megnyomod, ott írja ki, hogy factions - balthazar: x pont. elmész 1 balthazar priest-hez, unlock skill, ez a 2.fül a feljövõ ablakban és lehet válogatni 😊

egyelorre eleg atlathatatlan ez a rengeteg skill, de az a jo 😊, itt tenyleg lehet kombozni nem ugy mint wowban

mindne attaknak megvan hogy mi kell, hogy elotte legyen, a Lead,offhand vagy dual, a skill bal felso sarkaban jezi, hogy mar mehet e vagy kell meg valmi, ha nincs / vagy x akkor mehet.
Amugy en eleg lama vagyok csak most kezdtem 😛, hogy lehet skilleket unlokolni?
Tok szar hogy az elore gyartott karaktereknek is ki kel unlockolni nehany skilljet, es teljesen ujat meg nem is lehet osszerakni mert akkor mindnen skill lockolt :/

SZEG007
megvan az uj monk armor amit meg kell vennem😊

EmThor
város OWNZ!

gépizé meg halizé nem teccett. monszták rulla + dungeon!

we need more pimping options :]

EmThor
röviden:

A/W -> OMFG lead attack, dual attack, offhand attack, über attack, ha ezt összeadjuk, sebzõdtél 628-at. meghaltál :] kérdés: dual attack jobb felsõ sarkában x. az ikonnak. ez azt jelenti, hogy ha lead attack nélkül használom, akkor lófütyit nem ér? tehát mindig sorrendbe, 1.2.3-at nyomjak? mert csak úgy kombó ugye?

Rt/Me -> anyád agyonverlek szellemekkel, madafakör!! :] communing vagy mi, spirit idéz, spirit idéz, spirit idéz, spawn-al agyontápol, Me skillel nem engedem, hogy agyonverjél! meghaltál!

Assassin elsõre kicsit hülyén mozog, de aztán zsíros. Olyan tolvajosan kellemes :] Fehér kockák karik helyén még elõfordulnak. Rt nálam még nem tudott táncolni. Szal összességében überbrutál kombós, kidolgozott mind grafikailag mind skill ügyileg ownz karik!

kössz a képeket darkstar

Shoots
jo semmi, latom 9oratol lesz az event. sry

Shoots
sziasztok, lenne egy kerdesem, nekem nem valaszthato a 2 uj class, sem az uj sziget. nallam a hiba vagy ez ilyen? 😄

SPOILER!
http://www.guildwars.hu/factions/

(GW:Factions concept arts, screenshots and armors)

Szaruman
NEM KELL megvenni, külön ki van hangsúlyozva. Csak akkor az új cuccokat nem tudod használni😊

Atisz
Neked is köszönet.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszönöm szépen.

"Ha megvan a guildwars akkor SEMMIT sem kell csinálnod. Szépen megvárod a péntek reggelt és az updatettel akitválódik az eventre szánt tartalom."

Ez az egy mondat ami eddig még így, ebben a formában nem hangzott el és amire kíváncsi voltam.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
lyana te most melyik klánban vagy?

De az elég genya hogy meg kell venni a factiont hiába van meg a c1...
Fantos
nem hiszem el eszembe jutott hogy akartam két PvP-s kart de 3 PvE van de a Mesmeremnél kiír valamit ami miatt nem tudom törõlni enyire béna nem lehetek

hát, nemtom én GW-vel és WOW-al egyaránt játszok, de szerintem a WOW jobb, csak azért nem jáccanak vele sokan mert fizetös!sajnos!😄

Hmuda
Nagyon pöpec az új fõmenü, az a szigetcsoport meg túlságosan is megfelel a faction pont farmolására. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

EmThor
ne légy hülye. belépsz tölt még + amikor új területre érsz akkor is. a 2cd-n ugyanez van rajta és akkor nem tölt (annyit)

Nemcsak új fõmenü, de a PVP szigetek is elérhetõek!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! IMÁDOM!!!

de az csak 30MB volt, az lenne a játék??? én úgy hallottam 2CD-s ,nem?
EmThor
klienst leszeded, megmondja hova installálja és örül...

de nekem a game kellene, azt le lehet tölteni a kliensel?, hogyan?
Szaruman
A Klienst kell letölteni. Elméletileg innen:Client

Szevasztok!

Valahonnan le lehet tölteni legálisan a játékot, hogy kipróbáhassam majd a játékot ezen a hétvégén?
accountom már van, de nem láttam sehol sem a honlapjukon, hogy hogyan lehet hozzájutni magához a játékhoz.
spatz
bocs látom közbe más is válaszolt..

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Ha már van Guild Wars-d akkor két lehetöséget van,
1. ha van szabad pvp helyed csinálsz új karaktert és play
2. ha nincs hozzáadsz egy új kulcsot az elején, create account menüpont

ha nics eredeti guild wars-d, akkor felteszed a klienst, beirod a kulcsot és inditasz karaktert

az elözönek az az elönye ha unlock valamit az megmarad ha megveszed a chp2-t majd.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Már leírták jópáran eléggé érthetõen.
De csak a te kedvedért..

Ha megvan a guildwars akkor SEMMIT sem kell csinálnod. Szépen megvárod a péntek reggelt és az updatettel akitválódik az eventre szánt tartalom.

Amennyiben nincs meg a guildwars, de szeretnéd kipróbálni az event alkalmával akkor erre is lehetõséged van, méghozzá úgy ha kreálsz egy új accountot amihez a lentebb leírt kódot írod be. Ezzel csak az event contentjéhez fogsz hozzáférni...

spatz
volt frissités megint, készülnek a holnapra...
Teljesen átalakitották a belépö képernyöt.....

Update

Atisz
Valaki nem akarja nekem leírni világosan hogy akkor hogy is mûködik ez a cd-kulcsos dolog?

Pontosan. A kliens-t késöbb is tudod majd használni eredeti cdkey-el.

Figyuzzatok!
Ha kiszeretném próbálni ezt az ingyenes pvp-weekendet,akkor le kell töltenem és regelnem kell accountot azzal a bizonyos cd-kulccsal ami ki van írva.De a pvp weekend után ha megveszem a gamet,akkor csak az eredeti gamehez kapott cd-kulccsal kell regelnem egy másik felhasználót... ennyi lenne? mert akkor felteszem most a játlkot hogy miután megvettem a gw-t ne kelljen telepítéssel és updateléssel bajlódni(már csak regelnem kell).Szóval mindegy ,hogy honnan van meg a játék(letöltöm warezrõl vagy akárhonnan) a lényeg az,hogy a cd-kulcs eredeti kell hogy legyen . ez igaz? Help please!

Thx elõre is
Fantos
Ott próbáltam eddig

Fantos, szerintem probald itt:
http://forum.guildwars.hu/viewtopic.php?t=371

\"If I\'m right noone remembers, if I\'m wrong noone forgets.\" IL

EmThor
1. köszi 😊 teljesen hülye vagyok mostanság, köszönöm a türelmed ^_^

2. mi a mailod? ja most már megvan, csomizom is!

Úgy látszik nem elégszer mondtam, hogy "igen, ugyanakkora lesz a bejárható terület", mert elfelejtetted. <#vigyor0>
Amúgy nem küldesz nekem semmit? Valamirõl beszéltünk, vagy azt is elfelejtetted? <#vigyor>