Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új karim lesz, jelenleg leginkább Shawno Stripe néven fordulok elõ.
Tudnátok adni magyar linkeket (angolok megvannak) ahol tárgyalják a felszerelést, skilleket, felelhetõségi helyeket stb., ne adj isten buildeket?
Kata, elkótyavetyélted már a guildet 😉?
Nekünk (remélem) kell majd egy...
Üdv, ElfQT
Vigyázat, a leopárd harap!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Smite Hex azmeg nem sebez, legalábbis 30at én nem neveznék sebzésnek 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
A holy veil-ért tényleg kár volt, most már inkább smite hex-et érdemes használni, mert az még sebez is...
vannak még ehhez a játékhoz hasonló, de nem online rpg-k? Szép grafika, fantasy világ (ûr, meg egyebek nem érdekel)és elõre megírt sztoriline. Kipróbáltam ezeket az online-okat, de nem tetszenek, uakkor egy jól felépített singele rpg nagyon érdekelne, de sehol nem találok ilyenrõl még csak egy leírást se. köszi
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Van a guildwarsgurun az aukció. Arra érdemes pénzt tennem, vagy csak amerikai szerveren vannak ezek a tárgyak.
Tehát ha megnyerek egy árverést, akkor meg tudom szerezni a tárgyat, vagy az amerikai szerveren van, ezért nem?
Van európai aukciós ház?
Þór vígi þessi rúnar
szeretném elörendelni de csak online modon azaz csak a kód kéne 😊
eddig 1 oldalt találtam de az is német:
http://www.onlineweltenshop.com/product_info.php?info=p35525_guild_wars_factions_mit_online_preorder.html
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
lehet most valahonnan elõrendelni factions CE-t?
frissités 06.03.03
ui: Köszi Sanza
<off>
Emthor: leszedtem a mirrormask magyar feliratat, mar regota vartam ra. Koszi!!!
</off>
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hallod, az eredeti képet elküldhetnéd mailben<#ravasz1>#ravasz1>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Mend Ailment recharge 5sec, LoL leszedsz egy ele vakítás-gyengités kombót és 5 másodpercik semmi, vagy oszlásnál 10 secig 😄.
A Holy Veil nemvolt erõs, annyi recharge simán jo volt, mivel egy nyilat foglalt.
Végül: a Shame hatóidejét nem csökkentették......