Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magyarokra meg fejszarás van... esküszöm, tök nagy pénzt lehetne kaszálni játékposzterekkel, stb... talán még GW bögrét is vennék 😛

EmThor
az április pc gamer-ben (egyik legnagyobb gamer magazin az usa-ban) volt ez a reklám:

egy jobb páncél nem ártana rád amúgy, legalább egy dzsungeles, ha 140-et kapsz sebzést... a 2-es sebzés meg talán attól van, mert nem éred el az item minimum követelményét, de az nem érdekes, hisz nem szabad támadnod...

Tehát smitinget és a skillek attribjait nyomd magasra. Mást ne tegyél be.

Vigyél:
retribution - smiting monk spell (ascalon city) - tedd magadra még csata elött
enfeeble - tedd rá csata elején, aztán folyamatosan (Quarrel Falls, Denravi)
insidious parasite - rá csata elején, aztán folyamatosan (Yaks Bend)
defile flesh (Lions arch) - ezt te ne használd!!! azért kell hogy ö nyomkodja
esteleg plague sending (Ascalon Settlement, Denravi) de ez hanyagolható. Ne használd, ha viszed!

az alap trükk: te nem támadsz, csak cast-olsz. Az enfeeble miatt folyamatosan gyenge lesz, és a saját sebzését retribution és insidious parasite miatt erösen visszakapja. Mivel te nem támadsz, csak castolsz, ezekböl a skillekböl ö nem élvez elönyöket. (amiket csata közben nyomkodnod kell, az enfeeble és a parasite)
Te nem használod a defile flesh-t, ö viszont igen. (20% hp-t veszit töle. Te a gyógyitások 2/3-át kapod csak ettöl a hextöl, de az kit érdekel... úgyse nagyon gyógyitanak 😛)
Plague sending - ettöl is veszit hp-t. Viszont nem feltétlen ajánlom, mert az enfeeble-töl megszabadul ezáltal. (vagyis nagyobbakat fog sebezni)

más skillt (gyógyitást, stb) ne vigyél

EmThor
reggelt...

bakker semmi infó mi a fxom?

A Pet eddigi mérlege:

Lehetett volna jobb is, de azért annyira nem rossz 😊

Ez úton szeretnék köszönetet mondani a Petes fijúknak, hogy segítettek meghozni gw-s pályafutásom legnehezebb, legfájdalmasabb, de egyben legjobb döntését. Az egyhónapos tagságom alatt sokat tanultam tõletek, a saját hibáimból is, de a lényeg, hogy sokat fejlõdhettem.
És itt szeretném megköszönni a nokus fijúknak, hogy átsegítettek egy rosszul indult estén és immár élvezhettem is a játékot! <#circling>
GG all, mindenkinek sok sikert!

csak nekró skilleket vigyél sztem, olyanokat amiböl te hasznot húzhatsz de ö nem... pl. életfeláldozós skillek. Ha beérek munkahelyre, irok egy listát a hasznos skillekröl oda...

Ha semmiképp sem megy, akkor tudom ajánlani következõt:
- csak másodlagos kaszt skilljeit vidd be, mert õ csak az elsõdlegeseidet használja
- még mielõtt rálépnél az utolsó kõre, hogy belépj az arénába, rakd fel magadra az enchantokat, meg ilyenek...

sziasztok , segitség kellene nem tudom legyõzni a doppenlageremet n/mo-nkkal , ötleteket kérnék , hogy hogyan gyõzhetném le. A green scepteremmel 2-et sebzek rajta õ meg rajtam 70-140ig , pls help!

Saint of Underworld N/Me

Köszi Lego, egyelõre még csak kisérletezünk. 😊 Ma nagy szerencsénk volt, nem kaptunk egyetlen erõs ellenfelet sem, sikerült az 59. helyre jutni. 😄 Megpróbáljuk tartani a top100-at, az már nagyon szép eredmény lenne hosszú távon.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Carlos
Karpov vak!

Þór vígi þessi rúnar

dougO
Akkor már nem vagyok itthon, kivételesen. <#buck>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Magyarul színfalak mögötti esemény, ahol a meghívottak kipróbálhatják az eddig nem látott és ismert új PvP rendszert. Reméljük minél több infót és képet szereznek az illetõk, figyelek 😊

EmThor
most van vmi press akármi ahova fanokat is várnak, reggel 6-7kor lesz vége itteni idõ szerint. tuti lesz vmi

hiv. megjelenési dátum?

EmThor
reggel vadászni a nagy bejelentésre!

EmThor
igen... 1440*900, 1680*nemtommennyi, stb

Sztem igen, mivel azt mondták, alapból nem támogatja a wild-screent...

widescreen-t csak arar megfelelõ monitoron lehet futtatni a gw-ben?

Saint of Underworld N/Me

Tombi
vki elmondaná hol lehet elörendelni a játék "CSAK KóDOS" doboz nélkülie europai pre-ordert változatát ? Látom senki nem tudja hol van ez..aki jobban tudja szolaljon meg légyszi 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Köszi, próbálkozunk...<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Grat a NoKu-nak és a Pet-nek, a magyarok közül õk nyitottak elég szép eredménnyel 😊
GG

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor

widescreen IS better!

SF/GF-es zenék azok, szóval biztos hogy nem játssza le azokat ott?

Zomil
hát én elinditottam de nem jön be semmi a windowsba lejátsza de a gamben nem, nincs 5letem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Már írtam: indítsd el a letöltött lisence.wma fájl windows media player 9 vagy 10-ben, engedélyezz minden cookie-t, a WMP-ben Eszközök-Beállítások-Adatvédelem, ott pipálj ki mindent, és akkor letölti az engedélyt is

Győri Devi
Én nem szorakozok ien directsongal vagy mivel benyomok vmi mp3at leveszem a hangokat azt go 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
hm ezt a direktsongos dolgot elmagyarázhatnád😄 mert az ingyenes csomag le van töltva lincense is és a gépem le is játsza csak a gw options menüjében nem lesz narancssárga az ikon hanem szürke marad mégis hova kéne másoljam? vagy mit csináljak h szoljon gw alatt a megfelelö helyeken?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zseniális ötletek!!!<#taps><#taps>

Zomil
naja gravirozott ládakulcs és egy ele baba<#vigyor2>

EmThor
OFF

ncsoft kiadásában: auto assault CE

Exkluzív mini RC car a játékban
A játék kliense DVD-n
Headset mikrofonnal
96 oldalas színes játékleírás
Road Style Map - A játék teljes területe egyetlen 61 x 45,7 cm-es plakáton
Soundtrack CD a játékban található 19 zeneszámmal
36 x 60 cm-es poszter
Gravírozott fém slusszkulcs
Mutáns, ember, és biomek gyûjtõkártyák
Exkluzív lökhárítóra való címke
14 napos ingyenes játékhasználati kód

szal erõsen jó lenne egy hasonló kaliberû GW:F CE

Azt olvastam, hogy a Factions 80%-ában már 20-as szinten mászkál mindenki, szal elképzelhetõ ez a pár nagggyondurvaxpketkapokhamegcsinálom küldi

EmThor
lehet 😊

lesz "pre searing" is és lehet mivel kisebb Cantha, akkor a presear. kap nagyobb szerepet és nem ez a "8as szinten menjünk át lerombolt világba" hanem "10-12 szinten menjünk át a császár halála utáni világba"

Kata
Lehet, lesz 19 quest, amik után ugrik egy szintet a kari oszt kész. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
pedig szerintem de. na ezt jól megmondtam 😄 neem szerintem kell legyen egy pár felhozó küldi, 20as szintet el kell érni...

Kata
feksönszerzõ pve részén*

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nézegeti, forgatja a dobozt. <#idiota> Gondolom a néhány feksönszerzõ részén (ami állítólag fõként underground lesz) kaphat pár xp-t, de nem hiszem, hogy az elsõ részhez hasonló kalandos sztorilájnt dolgoznak ki hozzá.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
és akinek csak a factions van meg tündérbogyi? na? az mit csinál? 😄

Kata
Nekem van egy olyan tippem, hogy a mostani térkép fog szolgálni a karakterek "felhúzására", míg az új földrész a szövetségi háborúk helyszíne lesz.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
értem, thx

ha azóta újraraktad agépet, vagy a winmediát, vagy a játékot, akkor töltsd le mégegyszer, ott van, hogy hány alkalmad van még a letöltésre

EmThor
de egy gépre ha egyszer permanent-et nyomok akkor az mér jár le.. reinstall?

Amúgy, ha épp az újonnan pakolt számok szólnak, akkor az options menüben világít narancssárgán a directsong jele..

😊)))

EmThor
bakker most szólsz... eddig nem tudtam mér nem szól az ingyenes mini pack 😄

ok köszi a helpet , egyébiránt a Guardians of Anger ( GoA ) guild tagokat keres ! feltételek ninncsenek a játékban megtalálnak

derek flamestorm vagy saint of underworld néven
köszönöm a figyelmüket 😊

Saint of Underworld N/Me

Azért vannak😊 ha letöltöd õket, mindenképp szükséges Windows Media Player 9 vagy nagyobb verzió. Engedélyezel minden cookie-t, aztán elindítod a már kicsomagolt fájlok közül a license.wma fájl, és a WMP majd szépen engedélyezi neked, és ezentúl szólni fog a zene a játékban. Ahol eddig nem szólt, most mindig fog. Viszont szabályozva van. Csak 7 alkalommal tudod engedélyeztetni a fájlokat, szal kb 1,5 évig kitart.

valahogy belelehet aplikálni õket a játékba?

Saint of Underworld N/Me

Üdv!

Az a gáz velük, hogy egy 50perces fájlban vannak fent, ugyanis licensz-jogokat kér, ahányszor csak elindítanád. Én megvásároltam az összesen, de ezen okok miatt nem lehet kiírni. Sztem megér 5$, hogy te is letöltsd!!