Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
HATALMAS!!! A gyilkosságtól kezdve naggyon durva! Assassin csaj a legjobb, aztán mikor a madarak megfagynak!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Fixed the Guild Lord and Ghostly Hero AI so that these characters no longer run away from where they should be standing. The Guild Lord and Ghostly Hero also now carry axes instead of swords, to justify their use of the skill Cyclone Axe."
Közel egy év után kijavították. Thx Anet. 😄
(Ezután már ez lesz a furcsa 😄)
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
やられたらやり返す。倍返しだ!
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Én mondjuk még nem vagyok oldal párti, majd úgyis azon az oldalon leszek, ahol a céh meg a szövetségünk.
[/cserf][/fülünyúl]
やられたらやり返す。倍返しだ!
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Hogy tok Fissure armort venni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[/cserf][/fülünyúl]
guru auction item 1
guru auction item 2
Ezek miért érnek ennyit?
Þór vígi þessi rúnar
azert meg mindig nem teljesen tiszta ez a foglalosdi <#wilting>#wilting>
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
Gracie Barra
jó tudom, az assa meg rt kapja csak az újakat 😛 télleg: várost hogy kell foglalni? vagy az még nincs itt?
Fort Aspenwood: ownd! kurzick, teleport, teleport, teknõskinyír, win. Jaggernauthokat nem lehet magam után hívni? videó végén jó 😄 weapon of mass... izé of the gods 😄 😄 😄
? -> mi van ha luxon a klán és luxon oldalon akarom nyomni fort aspenwoodban? mert mindig kurzick oldalra rak be... vagy elõbb legyen meg a 10,000 pont luxonnak? eléggé nem értem a rendszert
Jade Quarry: elég nagy káosz volt, ki is kaptunk...
Erdõ és Jáde tenger grafikája ti4200-on 1440*900-ban vmi überbrutál 😊 és elbírja 😄 pandát nem találtam. fehér és sima tigrist, és egyik fajta rák + madár megvolt.
2. kasztot ingyen lehet váltani, tessék próbálgatni!!! szerintem nem marad végleges.
Egyenlõre a fõvárosokba teleportálás van, még a többi helyet nem járhatjuk be!
Terület valóban a 2/3-a nagyjából Tyriának! Cantha és a másik 2 állam van rajta mint tudjuk + markatplace, kijössz balra, azaz keletre fordulsz mész a város mellett az assassinokig, vissza város fele, le a csatornába, ott vannak a pöfik + hasán szájat nyitós monszta videóból!!
kisrák aranyos, Luxon városokban teknõsõk rulzorz! + ownzorz 😄 lent a térképen jobbra fenn 2 outpost egymás mellett, kicsit sûrû...
Ne feledjétek, sok map pl föld alatti városi csatornák lehet a térképen se lesz rajta, szal nem olyan kicsi ez + nagyrészt 20as szintû area! és még bétateszt!
<#wave>#wave>
Since this is the cinematic trailer for Guild Wars: Factions - the next exciting chaper of Guild Wars - this video uses the high res models of the new professions. It’s not looking too good for the Ritualists as they just get “pwned” in this video. One even gets thrown out a building. Yet, the Assassin is the hero… err… heroine of the day.
Guild Wars: Factions take place 200 years after the assassination. The “Evil has returned” line means that Shiro is back. That’s the basic PvE theme of Factions. Shiro has created a rift in Cantha, which eventually resulted in the Kurzick / Luxon war.
yaaaah.mp3 :]
jah amúgy Kurzick oldalon harcoltunk, de ezt már az elején eldöntöttük.
Azt hallottam, hogy a WM meg ZPZG is Luxonos, mi meg az EaSy-vel mentünk, akkor most ez ilyen Kr vs. Eu lesz? 😊
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
na jó8
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.