5506
szerinted?!
  • Nyaci
    ja kösz ... de egy kicsit kisseb progi is elég lenne nekem... nincs kedvem letölteni
  • Nyaci
    hogy lehetne tudatos ha nem használod az agyad hanem csak scripteket követ különböző elektromos ingerlésekre ? :)
  • Nyaci
    nem a mátrix mint filmre kell gondolni... a mátrix elvből van vagy 500 fajta feltevés barlangoktól kezdve a medencéig :)
    amúgy ha vkit érdekli a filozofia akkor olvassa el a mátrix filozófiát...
    jó könyv de hálla istennek nem vmi sokat beszélnek a filmről benne hanem inkább az igazi filozófiáról van benne szo...
    engem lekötött rendesen...
  • Pyx #47
    photoshop
  • Pyx #46
    ha ez a mátrix, az élet akkor is tudatos, és a halál is létezik.. a matrixban is, és a matrixon kivül is. :)
  • DecenS
    Pfff... mátrix.
  • Nyaci
    jahh és nem tudtok jó képszerkeztő progi cimet mondani amivel tok logot is csinálni ?? :)
    Jahh a paint nincs fenn a gépemen azt ne is mondjátok :)
    thx előre...
  • Nyaci
    #40 ezért ember az ember mert fél az ismeretlentől..
    és nincs olyan ember aki nem félne...
    legalábbis szerintem
  • Nyaci
    #39 honnan tudod hogy tudatosan éled??? nem lehet hogy ez a MÁTRIX ?
    cak mondjuk az agyunk egy uszodában van ahol a desztilált víz interface szerepet játszik és a sok agy az uszodában multi gamezik :)
    Amúgy az OLTÁS a lényege az életnek....
  • Pyx #41
    értelmess mondat, mindegy :D
  • Pyx #40
    az agyam ellenkezik ellene, hiszen a halál ismeretlen, és amit ugye nem ismerünk, annál jobb a megismert élet
  • DecenS
    Szerintem ez az élet a lényeges, hiszen erről tudsz. Ezt tudatosan éled. Az esetleges következőkben nem lehetsz most biztos.
    Ezért szerintem nem azért kéne törekedned, hogy az esetleges köv. életekre megfelelő tudást, tapasztalatokat, anyagiakat gyűjts, hanem csak a mostanira.
  • Pyx #38
    ...
  • Nyaci
    és nem elképzelhető hogy a halál az értelme vagy csak az agyad ellenkezik ellene ? :)
  • cyrus #36
    Az élet értelme a szaporodás....
    minden legalapvetőbb életforma is megszületik, többszöröződik majd elpusztul....

DUGJ HOGY BETELJESEDJEN A SORSOD !!!
  • Pyx #35
    igen, én is ezt kérdeztem :)
  • Nyaci
    #31 sajnos én beleestem néhány hálójába... és nem a legjobb érzés benne lenni meg kimászni sem...
    nehezebb kimászni mint bekerülni egy ilyen nő vonzásterébe :)
    ja de ne is kerülj össze ilyen nővel
  • Nyaci
    #30 akkor mi a célja ??
  • Nyaci
    de minek töltsük meg ha meghalunk és elvész a memoria ?
    Márpedig emlékekre épül az agyunk....
  • davos80
    Akkor én szerencsés vagyok, mert eddig nem találkoztam ilyenekkel, nem vettem őket észre.
  • Pyx #30
    a halál a cél? mert akkor az élet céltalan..
  • Nyaci
    #24 teljesen igazad van !!!
  • DecenS
    Szerintem ez butaság.
    Ok és okozat. Nem ugyanaz.
    A halál az élet velejárója. Ez tény. De nem az értelme.
    Az értelme inkább az, hogy tartalommal töltsük meg a születés és a halál közti időt.
  • Nyaci
    Na látom senki sem gondolt bele , vagyis nem látta a szemétől a válszt...
    AZ AZ ÉLET ÉRTELME HOGY MEGHALJUNK... azért születünk hogy meghaljuk ? Lehet... sőt nagyon úgytünik
  • DecenS
    Legalábbis aki meg nem ilyen, azt nem veszed észre... Mert nem 90-60-90
  • cyrus #25
    Látom ma elemedben vagy, uj lokó, uj téma.....
  • DJ Skyline
    egyenlőre egy mai velem 1 korú csaj nem érdemel többet...a mai csajok nagy része ilyen:megcsal,lóvátesz,pénzre hajt,kihasznál,stb...egyenlőre engem tiszteljenek meg ezekkel hogy ezeket nem követik el aztán majd beszélhetünk tiszteletről szerintem!:DDDDDDDD
  • davos80
    "szeretetet viszonzó muff" - több tiszteletet a nők iránt!
  • DecenS
    "A cél megszünte dicső csatának. A cél halál, az élet küzdelem. S az ember célja e küzdés maga."
  • Sephi
    42
  • DJ Skyline
    most nekem per-pill ennyit:
    Buli,csajok,kocsik,haverok,zene...szerintem egy 17 éves embernek bőven elég ennyi a tanuláson kívűl(mi az hogy tanulás?:DDDDDDD)foglalatoskodni...
  • DJ Skyline
    több féle képpen is fellehet fogni!
    1. előre tervezek mindent percre pontosan...
    2. a helyzet embere vagy...mindíg azt csinálod,úgy cselekszel amit az adott helyzet kreál!:P(így élek én is)
    sok értelmét még nem találtam az életnek...vagyok,tengetem,lengetem az életem,de sok érdekesség nem történt amiért kéne élni...
    nekem vannak céljaim:
    a nagy vágyam egy Toyota Supra(össz-vissz 5 millió)de nem tartom valószínűnek hogy lesz...
    a nagyobb valószínűség(kezdésnek,vagy lehet hogy hosszabb időtartamra)1 BMW E30-as,kissebb tuningolgatásokkal...eddig így ezek...nem kell nekem rózsadombi lakás 2 ferrarival...elég 1 lakás,egy szeretetet viszonzó muff,meg 1 kocsi...ennyi bőven elég...ja meg 1 normális állás...
  • Pyx #18
    de a kérdés az volt, hogy szerinted, neked mit jelent az élet?
  • Pyx #17
    ezigaz. na megyek keresek valami célt :)
  • FtranX
    Akkor gondold azt, hogy az életed értelme az, hogy kiélvezd! ;)
  • Taranov
    Szerintem egyébként mindenki életének más az értelme. Van, akinek mondjuk az, hogy elérje az általa kitűzött célt. Pl. sikeres vállalkozás, boldog, nagy család stb.
    De van mondjuk olyan is, akinek nincsenek ilyen céljai.
  • Taranov
    JA nincs, bocs. Azt biztos törölték.
  • Taranov
    Volt már ilyen topik nem?
  • Dynamic
    Miért?Ha nem tudod, mi az az majdnem ugyanaz a te szempontodból mintha nem lenne.
  • Pyx #11
    :)