5506
szerinted?!
  • The Garrett
    Az élet értelme: Megmászni a hegyet!
    Ezt ma olvastam 1 könyvben...
    gondolom mindenki rájött, hogy szimbolikus jelentése van.
  • Dzsega #129
    szerintem egy ember ha kitűz maga elé egy célt és erre azt mondja hogy ez az élete célja akkor ha nem sikerül megvalósítani akkor valószínüleg boldogtalanul fog meghalni. de ha sikerül neki akkor akár meg is hallhat. nekem egy verda (nem akármilyen!) ház és egy feleség. ha ezeket meg tudnám teremteni akkor boldogan halnék meg( ha ki is tudnám élvezni, hisz mit ér a szép gyümölcsfa nevelgetése ha érés elött nem tuok szüretelni???) Ezt persze most gondolom így lehet, hogy egy óra múlva vagy egy nap éhónap év múlva már mást fogok gondolni de most ez a véleményem.
  • Nyaci
    amúgy ujabb feltevés az élet értelméről...
    "megérteni minden eggyes összetevőjét és működését a világmindenségnek az-az a kozmosznak. Ha ezt megértjük...
    akkor... izé ... akkor okosak vagyunk
    amúgy ezért mondják rám hogy hülyevagyok csak nem forgok azért is bebizonyítom hogy forgok is :
    nesztek !!!!
  • Nyaci
    amúgy keményet szartam.... de nem nézőpont kérdés mert a szar büdös ezért nem nagyon szereti senkisem nézegetni... vagy talán igen ???
  • The Garrett
    a: "milyet szartál ma?" is nézőpont kérdése :P
  • Zoli007
    Szerintem nincs neki! csak vagyunk, hogy nekunk es masoknak jobb legyen. Egyebkent nezopont kerdese!
  • Dzsega #124
    az én életem célja: Örökké akarok élni!
    Eddig sikerült!
  • Loál János #123
    Nemmondom meg!
  • magnum
    LÁL
  • Nyaci
    jahh... "MAGA TUDJA VAGY NEM TUDJA AZ ÉLETÉRTELMÉT JÓZSKÁM ?! "
  • Pyx #120
    :)
  • Pyx #119
    Az élet értelme: "Méltóság és gerinccel élni." Dr.Cs.
  • The Garrett
    Az élet értelme olyan dolog, amit akkor találsz meg mikor már túl késő és nemtudod élvezni. Ha egyátalán olyan dolog, amit élvezni lehet.
  • ranGer2
    Élet értelme:meghalni
  • Bandew
    Te is jöhetsz. :-)
  • Bandew
    Köszönöm az egyetértésed. Alapítsunk szektát! :-D
  • QuippeR
    az élet értelme, hogy olyasmit tegyél, ami miatt értelme lesz az életednek.

ez így elég hülyén hangzik, de így tudnám összefoglalni egy combos kis paradoxonban.
  • Pyx #113
    ééén? :D láccik nem ismersz..

na mondjad!
  • Shep
    hát hogyne így látatlanban kapásból rámfognád, hogy a zártosztályon a helyem, úgyhogy inkább nem...
  • Pyx #111
    kiváncsi vagyok rá, mesélj! :)
  • Shep
    hát igen, de ... á nem bonyolódom bele, mert egy napig mesélhetném a meglátásaimat, és már másokat is lefárasztottam vele, viszont röhögtünk már rajta jókat is.
  • Pyx #109
    azt nem tudhatjuk hogy mi van a születés elött, és a halál után (ha van valami egyátalán, talán jobb ha nem tudjuk?) ,amit tudunk, hogy az élet születéstöl a halálig tart.
  • Shep
    Az emberi életnek nem sok értelme van, ha megnézzük, mert csak tönkrevágtuk ezt a bolygót, persze lehet vkinek pont ez volt a célja velünk és hát akkor meg volt az értelme, de én nem hinném, hogy vminek a tönkretétele értelmes dolog lenne. Az meg hogy élet értelme, ésdekes dolog, mert mi egyáltalán az élet? Az amit most annak hiszel nem biztos, hogy az, mert honnan tudod, hogy mikor meghalsz /annak mondjuk/ nem akkor születsz e meg valójában, és ez meg csak amolyan előkészítő vmi, ? Na mielőtt vki még kikészülne a hülyeségemtől be is fejezem, pedig tudnék még írkálni napestig. Szóval a végére annyit, hogy arról, hogy élet értelme csak úgy van értleme beszélni/írni, hogyha kikötünk néhány feltételt, mivel minden relatív.
  • Pyx #107
    párszor
  • Pyx #106
    sztem is igy van
  • Pyx #105
    ha le lehet "gyözni" a halált akkor eddig miért nem sikerült senkinek?
  • soldier
    Igen pontosan a dugás az élet értelme:DD
  • Ron Ragm
    42
    vagy már volt?
  • Nyaci
    igazad lehet...
  • Sadun Tryst
    pontosan
  • [HUN]PAStheLoD
    ehh élet értelme .. kár keresni, jól Ldugtam!
  • Phat Smoker
    az élet értelme,hogy rátaláljunk mi az értelme, ha ez megvan és teljesítettük földi missziónkat akkor távozhatunk.
  • soldier

:DDDDDDD
  • Sadun Tryst
    Nekem az élet értelme elég egyéretlmű: hogy rájöjjek miért is vagyok és, hogy miért kell itt lennem. Válaszokat keresek mindenre, és kerem azt a helyet ahol az életem a legnyugodtabban leélhessem.
  • bogyoka
    Nálam az élet értelme, hogy megtaláljam a vidámságot, boldogságot, szórakozást, kihasználni mindent ami jó az életben, mert meglehet találni, és persze, a család.
    És hozzáteszem, hogy a 35-40 éves kor nehogy azt hidd,hogy olyan vén trotty időszak, sőt az egy második virágzás egy ember életében. Csak nem szabad elhagynia magát az embernek, maradjon vidám, és fiatalos, csak ennyi az egész.
  • Hunnenkoenig
    Ha latta valaki a City Slickers cimü filmet, az tudja, hogy mi az elet ertelme :-)

Szerintem egy szoban ki lehet fejezni: "Önmegvalósítás".

Mindenkinek mas.
    Van, aki BMW-t szeretne (csak azt nem tudom, hogy ha megszerzi, akkor azt fogja mondani, hogy "Mostmar meghalhatok, mert elertem az eletem celjat!"?).
    Van, aki Elvontabb dolgokban látja.

Engem nem erdekel a penz. Persze, szükseg van ra, de sosem almodtam BMW-röl. Ha lenne annyi penzem, en is vennek, nem azt mondom, de nem az a celom, hogy gyüjtsek, mint allat, hogy vehessek egyet.
    Nekem meg markas ruhaim sincsenek, pedig megtehetnem, csak nem erdekel.

En szeretnem mindig azt csinalni, amihez kedvem van es ez altalaban sikerül is.
    Leginkabb azt szeretnem, hogy a munkaban azt tehessem, amit igazan szeretek (mar közel vagyok hozza, de meg nem igazan. Az, hogy penzt is hoz a konyhara, egy kellemes mellekhatas) es egy szep csaladi eletet kivanok.
    Ennyi.
  • K.András
    Szerintem is a küzdés az élet értelme,legyözni a halált,ami a biblia szerint is lehetséges,és talán egyszer leszünk annyira fejlettek, hogy örök életünk legyen,igaz akkor már nem emberek leszünk(talán istenek?).
  • Prank
    az élet értelme a palacsinta
  • Esrohnoil
    Az élet értelme: Hogy megértsük, egyedül nem boldogulunk, és mikor eljő az Úr, belássuk h. a gonoszság csak gonoszságot szül, a háború háborút, a bosszú pedig hétszeresen megbosszulja magát. Csak egy dolog végtelen, a szeretet.
  • Bandew
    Amúgy sztem az élet értelme maga az élet, az emberek célja az életben pedig a boldogság.