5506
szerinted?!
-
dashed_ #290 semmi... -
praksi #289 06 1/413-0873
dö námbör of doktor Csernus :-DDD -
#288 faszom, asszem depis avgyok -
OPM #287 és ezt honnan tudom megszerezni? netes kereső alig ad ki hun oldalt -
#286 "38+4=?" -
#285 Igenám, de mi a kérdés??????????????? :-D -
DecenS #284 Dougles Adams - Galaxis utikalauz stopposoknak c. könyve rejti a magyarázatot. Alapmű. Mindenkinek. Olvasd el... -
OPM #283 mi eza 42 pontosan? mert mintha ma hallottam volna róla vmit a tv-ben, de csak a végére kapcsoltam oda :( -
#282 rohatt smiciek -
#281 -
#280 A KÜZDELEM -
DecenS #279 Amiről nem tudunk, annak nincs is értelme? Érdekes felfogás.
Ezek szerint például mindannak, amit még nem tudunk a világegyetemről, nincs is értelme. 200 éve az emberiségnek fogalma sem volt a kémia elemek mibenlétéről, vagyis akkor annak sem volt értelme. Nem volt értelme, hogy létezik egy periódusos tábla, ami alapján rendszerezni lehet az elemeket, csak mert nem ismertük.
Mellesleg: mindennek csak az lehet az értelme, hogy az emberi elme megismerje, és bebizonyítsa, hogy létezik? Az nem lehet a lélekvándorlás értelme, hogy a lélek fejlődését szolgálja? És nem az emberi elméét, a materiális tudásét? Pláne, hogy azt amúgy sem a lélek tárolja, hanem az agyad. -
#278 :) -
#277 te nem tudsz róla, de van aki már igen
-
#276 ez a legvalószínűbb :) -
#275 42 :DDD -
#274 :DDD -
#273 KHMM!! -
#272 A hazudozás!:D -
#271 lélek vándorlás még ha van is nem ér semmit az igaz
de mondjuk ha létezne ez a menny pokol fasság
akkor lenne értelme az életnek
de hát ez meg hit.. szal fasság az egész -
#270 ez : -
#269 de még hogyha van is élet a halál után ( pl reikarnáció ) és te is voltál már valaki előző életedben, semmi értelme, mivel nem tudsz róla, nem befolyásol semmit hogy mit tettél előző életedben, nem emlékszel rá, nem is emlékezhetsz rá --> szal jöhet mindenki a dumával hogy a lélek vándorlás.. lol. -
#268 jah.. -
#267 Azon gondolkodjatok el, hogy mennyi értelme lehet az egésznek, ha nincs élet a halál után. -
#266 hehe -
#265 hogy megvilágosodj -
#264 kegyetlen az élet
az élet értelme tán még kegyetlenebb... -
DecenS #263 "Akik mindig mindent definiálni akarnak hasonlatosak azokhoz, akik cseppenként akarják megmérni az óceánt." -
DecenS #262 "A tudás végtelen, fekete óceánjának közepén, a tudatlanság szigetén élünk, és nem úgy adatott, hogy messzire hajózzunk onnét. Egyszer eljön majd a nap, amikor a tudás szerteszórt mozaikjai a helyükre kerülnek, és ekkor oly borzalmas igazságok tárulnak fel az univerzmuról és a benne foglalt szerepünkről, amely vagy az emberiség végső pusztulását hozza, vagy egy újabb sötét kor békéjébe menekülünk a gyilkos fény elől." -
#261 láttam, jó rész:) -
#260 -
#259 :) -
#258 42 -
#257 engem is érdekel, csak nem tudom elhinni :) -
OPM #256 gondolom hogy ti is olvastatok már ilyeneket, hogy azért vagyunk a földön, mert a lelkünk ide akart jönni, és azért hogy tanuljon, fejlődjön hogy majd egy jobb világba kerüljön.
én nem igazán tudok mit kezdeni ezekkel, bár mostanában kezdek egyre jobban belemélyedni az ilyen paranormális jelenségekbe meg ilyen dolgokba, nagyon érdekel ez a téma -
#255 az emberek átlagos céljára gondol, ugye, "én gazdag mérnök akarok lenni szép családdal " pl,de a létezés kérdése , a "Miért??" más tészta kicsit ,nem? -
#254 na még egyszer...
engem érdekel, de nem az én topikom :) -
#253 engem érdekel, de en maz én topikom :) -
#252 átméretezni.. ? :D nemö :P -
DecenS #251 Miből gondolod, hogy nem ugyanaz?
Mellesleg, az állatok, növények életének a célja is érdekel?