5506
szerinted?!
  • dashed_
    semmi...
  • praksi
    06 1/413-0873

dö námbör of doktor Csernus :-DDD
  • PResident Evil
    faszom, asszem depis avgyok
  • OPM
    és ezt honnan tudom megszerezni? netes kereső alig ad ki hun oldalt
  • Pyx #286
    "38+4=?"
  • Blasta
    Igenám, de mi a kérdés??????????????? :-D
  • DecenS
    Dougles Adams - Galaxis utikalauz stopposoknak c. könyve rejti a magyarázatot. Alapmű. Mindenkinek. Olvasd el...
  • OPM
    mi eza 42 pontosan? mert mintha ma hallottam volna róla vmit a tv-ben, de csak a végére kapcsoltam oda :(
  • DarkHorSe
    rohatt smiciek
  • DarkHorSe
  • Kori
    A KÜZDELEM
  • DecenS
    Amiről nem tudunk, annak nincs is értelme? Érdekes felfogás.
    Ezek szerint például mindannak, amit még nem tudunk a világegyetemről, nincs is értelme. 200 éve az emberiségnek fogalma sem volt a kémia elemek mibenlétéről, vagyis akkor annak sem volt értelme. Nem volt értelme, hogy létezik egy periódusos tábla, ami alapján rendszerezni lehet az elemeket, csak mert nem ismertük.

Mellesleg: mindennek csak az lehet az értelme, hogy az emberi elme megismerje, és bebizonyítsa, hogy létezik? Az nem lehet a lélekvándorlás értelme, hogy a lélek fejlődését szolgálja? És nem az emberi elméét, a materiális tudásét? Pláne, hogy azt amúgy sem a lélek tárolja, hanem az agyad.
  • Aquir
    :)
  • mikike
    te nem tudsz róla, de van aki már igen
  • Aquir
    ez a legvalószínűbb :)
  • Aquir
    42 :DDD
  • CoolStuff
    :DDD
  • hen-tes
    KHMM!!
  • CoolStuff
    A hazudozás!:D
  • hen-tes
    lélek vándorlás még ha van is nem ér semmit az igaz
    de mondjuk ha létezne ez a menny pokol fasság
    akkor lenne értelme az életnek
    de hát ez meg hit.. szal fasság az egész
  • PResident Evil
    ez :
  • nemcsakfeel
    de még hogyha van is élet a halál után ( pl reikarnáció ) és te is voltál már valaki előző életedben, semmi értelme, mivel nem tudsz róla, nem befolyásol semmit hogy mit tettél előző életedben, nem emlékszel rá, nem is emlékezhetsz rá --> szal jöhet mindenki a dumával hogy a lélek vándorlás.. lol.
  • Aquir
    jah..
  • ollie
    Azon gondolkodjatok el, hogy mennyi értelme lehet az egésznek, ha nincs élet a halál után.
  • Aquir
    hehe
  • mikike
    hogy megvilágosodj
  • Aquir
    kegyetlen az élet
    az élet értelme tán még kegyetlenebb...
  • DecenS
    "Akik mindig mindent definiálni akarnak hasonlatosak azokhoz, akik cseppenként akarják megmérni az óceánt."
  • DecenS
    "A tudás végtelen, fekete óceánjának közepén, a tudatlanság szigetén élünk, és nem úgy adatott, hogy messzire hajózzunk onnét. Egyszer eljön majd a nap, amikor a tudás szerteszórt mozaikjai a helyükre kerülnek, és ekkor oly borzalmas igazságok tárulnak fel az univerzmuról és a benne foglalt szerepünkről, amely vagy az emberiség végső pusztulását hozza, vagy egy újabb sötét kor békéjébe menekülünk a gyilkos fény elől."
  • Aquir
    láttam, jó rész:)
  • hen-tes
  • Aquir
    :)
  • Aquir
    42
  • hen-tes
    engem is érdekel, csak nem tudom elhinni :)
  • OPM
    gondolom hogy ti is olvastatok már ilyeneket, hogy azért vagyunk a földön, mert a lelkünk ide akart jönni, és azért hogy tanuljon, fejlődjön hogy majd egy jobb világba kerüljön.

én nem igazán tudok mit kezdeni ezekkel, bár mostanában kezdek egyre jobban belemélyedni az ilyen paranormális jelenségekbe meg ilyen dolgokba, nagyon érdekel ez a téma
  • Aquir
    az emberek átlagos céljára gondol, ugye, "én gazdag mérnök akarok lenni szép családdal " pl,de a létezés kérdése , a "Miért??" más tészta kicsit ,nem?
  • hen-tes
    na még egyszer...
    engem érdekel, de nem az én topikom :)
  • hen-tes
    engem érdekel, de en maz én topikom :)
  • hen-tes
    átméretezni.. ? :D nemö :P
  • DecenS
    Miből gondolod, hogy nem ugyanaz?

Mellesleg, az állatok, növények életének a célja is érdekel?