28329
-
#518 a másik meg az, hogy huszonakárhány éves játékosok nem fejlődni fognak, csak romlani...főleg ezek
de forza milan barátunk szvsz 15 sincs uh elnézem -
Rudee #517 Pedig nincs már esély, mivel az előttünk álló csapatok párszor jáccanak egymás ellen, ahol valamelyikük biztos szerez pontot. -
#516 ja,hiszünk.én hiszek a válogatottban,és sztem fejlödnek.sztem még nincs kizárva a vb szereplés! -
#515 hát mi legalább hiszünk bennük.... -
#514 erre már sajna nekem is gondolnom kellett!de én is csak azt tom mondani mint skristof,köszi a kommmentet!lool -
skristof #513 ott egy rossz lépéstől legalább nem megy ki a bokájuk, mi?
jólvan, köszönjük a kommentedet -
kiskenus #512 én nem értem hogy mér van mindenki oda a fociért pedig ez a magyar csapat még futni se tud...mért nem néznek inkább sakkot példának okáért -
#511 hát a VB-n biztos nem alkottunk volna maradandót -
#510 ezt én is tudtam,én csak a véleményekre voltam kiváncsi -
#509 Sajnos ez az igazság. -
Rudee #508 Matematikailag van, gyakorlatilag a csoportbeosztás elkészítése óta nincs. -
#507 sztetek még van esély bejutni a vbre? -
skristof #506 nemértem mondjuk miért Fülöp Márton van ott, annak ott az U21es csapat.. de végülis mind1, ugyis csak Király fog védeni -
#505 hehe Szűcsöt nem hívta be... -
Rudee #504 A Franciország és Izland elleni bő keret:
Kapusok:
Király Gábor (Crystal Palace), Rabóczki Balázs (FC Kobenhavn), Fülöp Márton (Tottenham)
Védők:
Stark Péter (Győr), Éger László (Debrecen), Komlósi Ádám (Debrecen), Gyepes Gábor (Ferencváros), Vanczák Vilmos (Újpest), Juhász Roland (MTK), Fehér Csaba (Újpest)
Középpályások:
Bodnár László (Roda), Huszti Szabolcs (Ferencváros), Halmosi Péter (Debrecen), Pető Tamás (Breda), Takács Ákos (Ferencváros), Korsós György (Rapid Wien), Böőr Zoltán (Debrecen), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hajnal Tamás (Sint-Truiden), Tóth Norbert (Újpest), Vincze Ottó (Győr)
Csatárok:
Bárányos Zsolt (Sopron), Rajczi Péter (Újpest), Kovács Péter (Viking Stavanger), Kenesei Krisztián (Győr), Kerekes Zsombor (Debrecen), Szabics Imre (Stuttgart), Tóth Mihály (Matáv Sopron) -
Rudee #503 A vendéglátó Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) hétszáz jegyet bocsátott az MLSZ rendelkezésére a május 31-én, Metzben sorra kerülő Franciaország-Magyarország barátságos mérkőzésre. A belépők - amelyek egységesen 5200 forintba kerülnek - keddtől vásárolhatók meg országszerte az IBUSZ irodáiban. A jegyek csak május 19-ig lesznek forgalomban Magyarországon, ezt követően a fennmaradó belépők visszakerülnek az FFF-hez. -
#502 mit??? mit Kádár mit??? :DDD -
#501 kisték -
#500 -
Csesza #499 nyertek is 2-1 re
szép volt attila!!!!!!! -
#498 hát én nem engedném tizi közelébe az fix...:D -
Rudee #497 A Guimaraes Dragóner büntetőjével vezetett, még sok van hátra, remélem nyernek is. -
#496 Kabát petit azért elbirnám képzelni a vállogatottba!!! -
Rudee #495 Kovács Péter lőtte a Viking első gólját, ennek ellenére kikaptak. 2-2 után emberhátrányban már nem sikerült a bravúr, a vége 5-2 lett. -
Rudee #494 LASK-Karnten meccs 2-2re áll a 70. percben, mindkét vendég gólt Kabát lőtte. -
#493 de hát nem veszik... -
Rudee #492 Továbbra is 69. a világranglistán a magyar válogatott.
Megnéztem az előttünk állókat, van pár oda nem illő csapat.
Sokkal reálisabb lehetne ez a lista, ha az figyelembe vennék az ellenfél pozícióját is. -
#491 jaja főleg h Gerzson visszatér -
pilboy #490 persze, h jó... begyakorolhatjuk az egycsatáros játékotbár a kétszer egymásutáni kezdő11 nem garantált -
#489 jöhetnek!!!! :DDDDDDDDDDDDDD -
Rudee #488 Ők is VB selejtezőt jáccanak utánna, várhatóan a legjobb 11et küldik pályára. -
#487 gyengécske lett ez a francia válogatott! -
skristof #486 -
#485 hát megverjük őket is mint a németeket! :DDDD -
Rudee #484 Május 31: Franciaország-Magyarország
Az Izland elleni meccs előtt nem tudom, hogy jó-e egy ilyen kaliberű csapat ellen jáccani. -
#483 hát ja... -
pilboy #482 nem csoda :D még nem alkotott maradandót -
#481 jaaaaaaaaaaa tudom... rájöttem kiről van szó! -
#480 hmmm... nem ugrik be ki ez a kovács péter! -
Rudee #479 A válogatott meccsek előtt még focipályát se látott sokszor, nemhogy folyamatosan játékban legyen.