28329
10917302841238962806.jpg
  • franco
    a másik meg az, hogy huszonakárhány éves játékosok nem fejlődni fognak, csak romlani...főleg ezek

de forza milan barátunk szvsz 15 sincs uh elnézem
  • Rudee
    Pedig nincs már esély, mivel az előttünk álló csapatok párszor jáccanak egymás ellen, ahol valamelyikük biztos szerez pontot.
  • forza milan
    ja,hiszünk.én hiszek a válogatottban,és sztem fejlödnek.sztem még nincs kizárva a vb szereplés!
  • Sheva
    hát mi legalább hiszünk bennük....
  • forza milan
    erre már sajna nekem is gondolnom kellett!de én is csak azt tom mondani mint skristof,köszi a kommmentet!lool
  • skristof
    ott egy rossz lépéstől legalább nem megy ki a bokájuk, mi?

jólvan, köszönjük a kommentedet
  • kiskenus
    én nem értem hogy mér van mindenki oda a fociért pedig ez a magyar csapat még futni se tud...mért nem néznek inkább sakkot példának okáért
  • Sheva
    hát a VB-n biztos nem alkottunk volna maradandót
  • forza milan
    ezt én is tudtam,én csak a véleményekre voltam kiváncsi
  • JackDaniels #509
    Sajnos ez az igazság.
  • Rudee
    Matematikailag van, gyakorlatilag a csoportbeosztás elkészítése óta nincs.
  • forza milan
    sztetek még van esély bejutni a vbre?
  • skristof
    nemértem mondjuk miért Fülöp Márton van ott, annak ott az U21es csapat.. de végülis mind1, ugyis csak Király fog védeni
  • Sheva
    hehe Szűcsöt nem hívta be...
  • Rudee
    A Franciország és Izland elleni bő keret:

Kapusok:
    Király Gábor (Crystal Palace), Rabóczki Balázs (FC Kobenhavn), Fülöp Márton (Tottenham)

Védők:
    Stark Péter (Győr), Éger László (Debrecen), Komlósi Ádám (Debrecen), Gyepes Gábor (Ferencváros), Vanczák Vilmos (Újpest), Juhász Roland (MTK), Fehér Csaba (Újpest)

Középpályások:
    Bodnár László (Roda), Huszti Szabolcs (Ferencváros), Halmosi Péter (Debrecen), Pető Tamás (Breda), Takács Ákos (Ferencváros), Korsós György (Rapid Wien), Böőr Zoltán (Debrecen), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hajnal Tamás (Sint-Truiden), Tóth Norbert (Újpest), Vincze Ottó (Győr)

Csatárok:
    Bárányos Zsolt (Sopron), Rajczi Péter (Újpest), Kovács Péter (Viking Stavanger), Kenesei Krisztián (Győr), Kerekes Zsombor (Debrecen), Szabics Imre (Stuttgart), Tóth Mihály (Matáv Sopron)
  • Rudee
    A vendéglátó Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) hétszáz jegyet bocsátott az MLSZ rendelkezésére a május 31-én, Metzben sorra kerülő Franciaország-Magyarország barátságos mérkőzésre. A belépők - amelyek egységesen 5200 forintba kerülnek - keddtől vásárolhatók meg országszerte az IBUSZ irodáiban. A jegyek csak május 19-ig lesznek forgalomban Magyarországon, ezt követően a fennmaradó belépők visszakerülnek az FFF-hez.
  • Sheva
    mit??? mit Kádár mit??? :DDD
  • franco
    kisték
  • Sheva
  • Csesza
    nyertek is 2-1 re
    szép volt attila!!!!!!!
  • franco
    hát én nem engedném tizi közelébe az fix...:D
  • Rudee
    A Guimaraes Dragóner büntetőjével vezetett, még sok van hátra, remélem nyernek is.
  • Sheva
    Kabát petit azért elbirnám képzelni a vállogatottba!!!
  • Rudee
    Kovács Péter lőtte a Viking első gólját, ennek ellenére kikaptak. 2-2 után emberhátrányban már nem sikerült a bravúr, a vége 5-2 lett.
  • Rudee
    LASK-Karnten meccs 2-2re áll a 70. percben, mindkét vendég gólt Kabát lőtte.
  • Sheva
    de hát nem veszik...
  • Rudee
    Továbbra is 69. a világranglistán a magyar válogatott.

Megnéztem az előttünk állókat, van pár oda nem illő csapat.
    Sokkal reálisabb lehetne ez a lista, ha az figyelembe vennék az ellenfél pozícióját is.
  • Sheva
    jaja főleg h Gerzson visszatér
  • pilboy
    persze, h jó... begyakorolhatjuk az egycsatáros játékotbár a kétszer egymásutáni kezdő11 nem garantált
  • Sheva
    jöhetnek!!!! :DDDDDDDDDDDDDD
  • Rudee
    Ők is VB selejtezőt jáccanak utánna, várhatóan a legjobb 11et küldik pályára.
  • Sheva
    gyengécske lett ez a francia válogatott!
  • skristof
  • Sheva
    hát megverjük őket is mint a németeket! :DDDD
  • Rudee
    Május 31: Franciaország-Magyarország

Az Izland elleni meccs előtt nem tudom, hogy jó-e egy ilyen kaliberű csapat ellen jáccani.
  • Sheva
    hát ja...
  • pilboy
    nem csoda :D még nem alkotott maradandót
  • Sheva
    jaaaaaaaaaaa tudom... rájöttem kiről van szó!
  • Sheva
    hmmm... nem ugrik be ki ez a kovács péter!
  • Rudee
    A válogatott meccsek előtt még focipályát se látott sokszor, nemhogy folyamatosan játékban legyen.