28329
-
#2359 inkább ilyen. épp akkor jött föl a lépcsőn amikor ököllel belebasztam az ajtóba -
#2358 Remélem lemaradsz a feltámadásról. Annyit nem akarok várni. -
Rudee #2357 Elsőre én se hittem el -
#2356 Én imádom a JUVENTUST - S Ibra-t is kedveltem eddig , de : ELMEGY A PITSÁBA! GUSZTUSTALAN VOLT! MIN. 2 PIROS LAPOT MEGÉRDEMELT VOLNA, azokkal az ál elesésekkel aztán olyan mocskos vigyor volt az arcán, hogy mindegy , úgy is sok pénzt fizettünk a győzelemért :P A bíróra nem mondok semmit mert tömény rossz lenne.. -
#2355 -
#2354 bosnyák...
qrva anyját, de felidegesítettem magam rajta -
#2353 Azert mert elmondom neked, akkora gyoker faszrago banda a fifa es uefa, hogy ugy csalnak a sorsolasoknal, hogy az vicc.
Mit gondolsz miert kerult 3 keleteuropai csapat be egy csoportba ?
Miert szidjak a birokat, ezek a csapatok, hogy elcsaljak a merkozeseket ?
Ma a legjobb peldat lathattad ra.
Szegyenteljesen ugy fujt a majmoknak, a gyoker olasz, hogy az mar verlazito volt.
Mint ahogy a goljuk is ilyen szituaciobol szuletett.
Bedobas naluk, Kerekes beleakar csusztatni, se egen foldon sved es kifele szabadrugas , lokesert.
Elmegy az ilyen az anyjaba.
Kontra es gol.
Raadasul ez a faszlada egesz vegig nem csinalt semmit a palyan, csak szabalytalankodott es kepes belebotlani igy a labdaba.
Rohely. -
#2352 Elegem van az ilyen negatív arcokból, mint Te.
Az ilyen fanyalgók miatt nem megyünk soha tovább, és rombolunk le mindent, amit addig felépítettünk.
A legritkább esetben értek egyet Kovács Kálmánnal, de igaza volt abban a meccs végén, hogy tovább kell menni, nem megint elölről kezdeni.
Amúgy hozzáteszem, hogy most legalább Máltát és Izlandot oda-vissza megvertük, tehát amit kötelező volt, azt hoztuk. Ugyebár ma Málta-Horvátország 1-1, szóval lehet nagy arccal hasonlókat mondani, csak nem érdemes...
-
#2351 szerintem most kapcsold ki az sg-t ezekkel a hozzászólásaiddal mert nem találsz jókedvemben (engem sem) -
#2350 hátt ha láttad a meccset akkor nem is voltak olyan kevesen -
#2349 ja valami szerb ősei vannak a kötsögének -
#2348 egy életre megutáltam ezt az ibrahimovicsot, ki is törlöm a gecibe az fmből :D -
#2347 Maradjál már kussba...
Te sztem nem is vagy MAGYAR!
EGY MAGYAR ILYET NEM MONDD! INKÁBB VONULJ EL , ÉS ROHADÁSIG VERD A FASZOD!
Nem baj fiúk emelt fejjel búcsúzunk megverjük a bulgárokat, és a horvátokat.!
Mert itt még nincs vége a selejtezőknek meccsekben , csak lélekben :( -
#2346 LOL
Észak-Írország-Anglia 1-0 -
_Vegeta_ #2345 Ez egy magyar csapat volt! Leborulok elottuk!
Hajra gyerekek szokjunk ossze es az eb-t rohogve nyerjuk! -
#2344 Ilyen volt? -> -
#2343 de látszik hogy miota lothar irányit jobb a magyar válogatott mint előtte -
jefferson83 #2342 Én nem is tudtam, hogy gól kiabálok mind állat, hogy gyors végezze már el a kirúgást. -
#2341 egyetlen célom van mostantól az életben: nyílt törést szerezni annak a mohamedán Ibrahimnak úgy hogy soha többé lábra ne tudjon állni! -
#2340 jaja jok voltunk -
#2339 majdnem földhöz b@sztam a távírányított amikor belőtte a buzi a gólt -
#2338 Miert, szerinted hanyszor fogunk unnepelni valogatott meccsen nagy eredmenyeket? Kint vertunk meg eddig? Izlandot es Maltat. Szuper! -
#2337 áz -
#2336 remélem Grosso eltöri hosszába! -
#2335 nagyon nagy volt ma este a MAGYAR VÁLOGATOTT -
#2334 hát az egy nagy kötsög -
#2333 Gyere verd szét az enyémet is. Nem tudok szomorú lenni. Csak kib*szott mérges! -
#2332 műfocista -
#2331 :DDD -
#2330 Hat az biza 20 eve volt... -
#2329 Ha előbb a római Olimpicóban valaki nem töri el a lábát, akkor igen. -
#2328 Egyébként tényleg undorítóan focizik ez a -
#2327 Gratulálok! -
#2326 -
#2325 Lothar maradjon......Zlatan meg jön még a Renzo Barberába :P -
#2324 remelem most egymas faszat mar szopjak a zuhany alatt... -
#2323 Mind a 20 svedet megverik? -
#2322 Legszívesebb képpen mindent szétvernék :(((((
ILYEN NINCS , MI A FASZÉRT NINCS SZERENCSÉNK!?
Gyakorlatilag megkaptuk a legnehezebb csoportot nemde?
EB-n KINT LESZÜNK!
EZ A KÖCSÖG RTL MEG ELMEHET A FAXOMBA A HÜLYE KOMMENTÁTORAIVAL! -
#2321 szegény anyám is feljött az emeletre hogy mi ez a dörömbölés, de rekordgyorsasággal vissza is ment miután meglátta a fejem -
#2320 meg az a kötsög ibra is milyen egy szemét.de megutáltam most