Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Minden csapatnak van szar meccse.......gyorsan el kell felejteni és a görögök ellenire koncentrálni.......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azt fogom röhögni ha jövõ héten a már csak "gálázó" (hisz már továbbjutottak) görögöket esetleg megverjük,és akkor sokan majd rákezdik hogy,na mostmár elindultunk felfelé mert megvertük az EB cimvédõt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
A foci a szórakoztatóipar része, és én ma egyáltalán nem szórakoztam 1 mp-et sem.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
www.smart-bus.hu
Csak ha ezt megnyertük volna, meg a görögök ellen jól játszunk, és úgy kikapunk akár, megmaradt volna a bizalmam is bennük.
Köszönjük ezt a fantasztikus estét!
www.smart-bus.hu

3:0-ra ezektõl a fosoktól az. És még akkor is fejeknek kell hullani, ha Bajusznak idáig mákja volt.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
www.smart-bus.hu
Szerinted nem fognak kapni a fejükre?
www.smart-bus.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ne okoljunk már mást, csak amit lehet: a játékosokat.
Igen, kedvelem Gerát, kedvelem Hajnalt, de azért ha én lennék a szöv.kap. kapnának a fejükre ma.
Ezzel mi a baj? Solt 7996-ban írtjával van nekem bajom, hogy ti. "fikázni" gáz.
Egyszerûen nem megy nekik most, ez ellen nem leeht mit tenni.
A görögök ellen meg megint felszívják magukat, aztán ott majd jobban játszanak. Nem azt mondom, hogy nyerni fognak, csak szebb játékot láthatunk...
De miért ne lehetne szidni azokat, akik szarul teljesítenek egy meccsen? Csak mert x meccsen keresztül jól játszottak?
www.smart-bus.hu
Látom, hogy játszanak. Ahogy engedjük õket.
www.smart-bus.hu
Nem gáz az se, de szidni se egy ilyen szar játék után...
Ez most így sikerül(t)...ennyi.
Mondd már ki: Moldávia.
Á, nem szégyen kikapni. Legfeljebb annyira nem szégyen, mint Máltától.
Meg kellene nézni az õ meccseiket is, hogy mit játszottak.
Azért mert nem ismerjük õket, ne írjuk már le.
www.smart-bus.hu
Másrészt emg ebbõl is tanulnak a srácok. Talán taktikát kellene változtatni, mert 1 csatár nem sok elõl😞
Egyébként meg anno a Liverpool a Milan ellen 0-3-ról fordított a 2. félidõben... Ugye ezzel lettek BL gyõztesek.
www.smart-bus.hu
Picit összezuhantak a srácok. Remélem Várhidi kicsit megembereli õket a szünetben.
Az origo-n meg szokás szerint megy a fikázás😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
talán egy csoda...