Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Órdít a pályán sajnos hogy ki az aki NB1-ben játszik, és ki vitte többre a karrierjét. Ez a Varga, Elek és társai helyett nagyon kéne valami nem mennyei szar minőség, mert szinte minden megmozdulásuk siralmas volt.
A görögök örökké nem fognak ennyire szarok lenni, mire velünk játszanak kapunk tőlük is egy hármast. A finnek ellen meg a szoros döntetlenre leszünk jók mint tegnap, vagy egy vékony győzelemre, de oda-vissza azok se lesznek meg. Szóval viszlát európa szerintem már most, jó esetbe harmadik hely lesz meg megint.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amit tudnak azt kell kihozni magukból érted? Ennyire képesek, most hogy ez 3, 1 v 0 pontot ér szinte mindegy. De kifáradtak, hajtottak. Jobbak nem lesznek, mert nincs jobb magyar játékos mint ők jelenleg. Így verhették volna az é-íreket is ezt te is beláthatod ha kinyitod a szemed.
nem írtam h kijutnak, de h körbeveréssel ott lehetnek a2-3. helyen azt igen. görög-román 0-1 volt, finnek leixeltek a görögökkel, most a román-finn is érdekes lesz meglátod és a görög-é-ír se lefutott.
A leggyengébb láncszem számomra Varga volt, a gólnál is ő maradt le ugye, meg az érkezőről is Elek ofc, de az egész abból indult ki hogy Vargát lerázták.
A támadójátéknál meg nem kéne erőltetni az előre favágózott labdákat, mert értelmetlen. Ellenben, amikor a földön próbálták megoldani egyből veszélyesebb volt a játékunk (az első félidős sarkazások, Nikolics ziccere).
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én sem azt mondom, hogy javult a játék, hanem azt, hogy amit tudnak azt kihozzák magukből, mert ennyire képesek. a baj az volt eddig, h ezt a keveset se hozták ki magukból pinyó alatt meg egér alatt se
Végre van egy olyan edzőnk, aki értelmes gondolatokat fűz egymás után, és tudja is, hogy mit csinál. Látszik, hogy nem itthon tanulta a szakmát.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.12. 09:51:35
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként megtehetik, mert kb mindenki szimpla vereségre számított.
A medve nem játék.
De ez is az edzőn múlik majd, hogy hogyan állnak mentálisan a többi meccshez.
Nem kell átesni a ló túloldalára mert tényleg több a hiányosság, mint az eredményesség még mindig. Most nem negatív hullámokat küldöm félre értés ne essék.
Pont, hogy örültünk volna egy ilyen eredménynek még a meccs előtt...és most meg is történt. És nem is az eredménynek, hanem annak, hogy ne feltartott kézzel játszunk. És ezt sikerült elérni, ebből lehet meríteni.
20-ból 2, ha eljutott Szalaihoz, azt meg ő nem tudta lekezelni 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Érdekes hogy az MB1-esek ennek köszönhetően feljavulnak és nem lógnak ki annyira lefelé, jóval erőn felül dolgoznak. Rengeteget számít hogy nincs Lipták meg hasonfélék, meg hogy Komannak nincs bérelt helye.
De azért félreértés ne essék, nem lett európai középcsapatunk, egyszerűen látszik hogy a bocskoros foci is képes 50 000 hazai drukker előtt leereszteni - a 2. félidejük kíséretiesen hasonlított a mi itthon előadott barátságosainkra. Az ilyen alávalóak ellen tényleg minimum hogy ne beszarva fussanak ki egy 0-3-ért hanem le kell őket darálni 7 sárgával ha kell.
Ja meg jó hogy nem Királyon ment el a meccs. Sok dolga nem volt de azért bebizonyította hogy szükség esetén itt van ő is.
Utoljára szerkesztette: Muki100, 2014.10.11. 20:44:40
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Tudtuk, hogy nem lesznek sokkal technikásabbak meg gyorsabbak a játékosaink, de legalább most már odaléptek és csúsztak, ha kellett. Igaz a második félidőhöz kellett egy kis romulán visszaállás és lazítás.
Az első félidőn nagyon látszott még az örökség. Szalai hiába jött vissza. Neki kéne tartania az előrevágott labdát (ha már ettől nem tudunk elszakadni és megy az előre vágás), de ez nem megy neki. Tudnánk elől többet támadni, kontrázni akkor eredményesebb is lehetne elől az akció, de azt is megértem, hogy a gyenge védelem miatt, visszakézből akkorát kapnánk, hogy az 6:0 lenne. (mert nagyobb eséllyel akad meg a labda, minthogy lövésig menjen az akció).
A második félidő nem volt rossz. Most mondhatjuk, hogy visszaálltak a románok, de az előző 3:0-ánál se nyomtak végig, csak mi még kísérletet sem tettünk, hogy a térfelet átlépjük. Pedig nem szorítottak be, ott tényleg nullán volt az önbizalom és a morál. Ehhez képest van változás.
Úgyhogy ki lett ma hozva a maximum. Pláne pár nap alatt. Pinyő tényleg nagy kárt okozott ebben az EB selejtezőben nekünk. Lejjebb is írták, hogy még a kezdeteknél a reális elvárás 2 meccs alatt a 3 pont volt és nem a románok verésével. Nem baj, ezen nem lehet változtatni. Ha meg véletlen az észak-ír meccset döntetlenre hozzák akkor még mindig az a tahó lenne itt.
Nem tudom, hogy ki lesz a következő kapitány, ezt a kérdést még nem érdemes piszkálni, de az biztos, hogy ezzel az ideiglenes váltással mindenki jól járhat. Mi életben maradhatunk, Dárdaitól pedig ezt (... a jövőben ezeket.) az érdemeket senki nem fogja elvenni, és meggyorsíthatja az edzői pályafutását ami a Herthát illeti. Megsüvegelendő továbbá, hogy Balázs is tud értelmesen nyilatkozni. Nagyon látszik, hogy ezeket a srácokat folyamatosan istápolni kell fejben. Elvégre ennyi év után, hatalmas teher lehet, hogy éppen az aktuális jó formában lévő játékostól, edzőtől várják az instant sikert. Nagyon örülök a mai estének, végre nem engedtük, hogy megalázzanak minket és emelt fővel (+1 ponttal) hagyhatjuk el Romániát.
Folytatni kell a munkát, továbbra is szerényen, de férfiasan. Mértéktartással, ahogy lassan most már 15 éve, én továbbra is reménykedem. Szép volt fiúk!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A medve nem játék.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A medve nem játék.
A visszavágón kint leszünk ha így folytatják.
azért ó hogy vanczák,lipták,guzmó,devecseri nem vót.......
meg az is jó hogy a románok visszavettek meg elbízták magukat😄😄:
megérdemeltük
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.