28329
-
#26757 Nekem mindegy melyikuk van a keretben,csak palyara ne lepjen egyik se :D Nikolicsban bizhatunk egyedul -
#26756 én is inkább őt választottam volna. Mégha az egyik nagyobb falábú mint a másik... -
#26755 mondjuk legalább Szalai helyett Bödét hivhatta volna, alkat, stílus hasonló, csak az egyik nem látott meccset közelről hónapok óta, a másik meg elkapta a fonalat... -
#26754 A MAGYAR VÁLOGATOTT VÉGLEGES, 25 FŐS KERETE
Kapusok: Király Gábor (Haladás), Bogdán Ádám (Liverpool – Anglia), Dibusz Dénes (Ferencváros)
Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Botka Endre (Budapest Honvéd), Juhász Roland (Videoton FC), Vanczák Vilmos (Sion – Svájc), Lang Ádám (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Guzmics Richárd (Wisla Kraków – Lengyelország), Leandro (Ferencváros), Bosnjak Predrag (Haladás)
Középpályások: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nagy Ádám (Ferencváros), Tőzsér Dániel, Bódi Ádám (DVSC-Teva), Gera Zoltán (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Leipzig – Németország)
Támadók: Stieber Zoltán (Hamburger SV – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Szalai Ádám (Hoffenheim – Németország), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor – Törökország), Németh Krisztián (Sporting Kansas City – Egyesült Államok) -
#26753 lefogadom mikor hírbehozták vele, az enesósoknak is rá kellett guglizni a Bursasporra, még ha volt is a bl-ben nemrég -
#26752 főleg amennyi dzsudzsi hír volt egy nap, fifa videók, clickbait címek, bulvár hírek, stb....vicc lett -
#26751 NEMZETISPORT.HU 2015.08.25 11:40 Frissítve: 2015.08.25 12:00
Real Madrid: a Bursaspor miatt a 11. klub viszi a középpályást?
főcím..
persze kedves enezsó, mostmár mindenbe bele kell csempészni a bursaspor nevet.... szánalmas egy bagázs -
Grenzjager #26750 Nem azokat kik még az nb1-ben sem játszanak. Románok ellen újoncokat eleve nem jó húzás szerintem, és sok az újonc a keretben.
-
#26749 én meg kezdetném mindkettejüket,mivel veszíteni való nincsen,a harmadik hely valószínűleg meglesz,ezért nem gáz ha nekimegyünk mordornak,hazai pályán muszáj -
argo001 #26748 A védelemben meg sok a kérdőjel, de csatárposzton jó a helyzet, Niko meg Némó nagyon jó formában vannak, én például Nikolicsot biztosan a kezdőbe raknám. -
#26747 És mégis kiket szeretnél látni? -
#26746 Langot konkréten az egyenlítő gólunk után rögtön lekapta a francia hétvégén :D:D -
#26745 Ne izgulj ennyire. Ez csak keret...nem kezdő.
-
Grenzjager #26744 Gulácsi? csak piros lapot gyűjt Botka? :) Nagy Ádám? ?? Simon Ádám? Vida? Kalmár volt már egyszer csere?
Stieber meg Tőzsér talán játék meg klub nélkül is jó lehet... talán ők. De Mervó? Vagy Szalai?? ..... Leandro hatalmas kötényeket kap, de Langnál még így is jobb.... szörnyű ez a védelem....
-
Grenzjager #26743 Storck kihirdette a románok és északírek elleni keretet
Kapusok: Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Bogdán Ádám (Liverpool), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Getafe)
Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Botka Endre (Budapest Honvéd), Szolnoki Roland (Videoton FC), Juhász Roland (Videoton FC), Vanczák Vilmos (FC Sion), Guzmics Richárd (Wisla Krakow), Pintér Ádám (Ferencváros), Lang Ádám (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Leandro (Ferencváros)
Középpályások: Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Nagy Ádám (Ferencváros), Varga József (DVSC), Tőzsér Dániel, Vida Máté (Vasas), Simon Ádám (Videoton FC), Hajnal Tamás (Ferencváros), Gera Zoltán (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Leipzig)
Támadók: Stieber Zoltán (Hamburger SV), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Nikolics Nemanja (Legia Warsawa), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Szalai Ádám (Hoffenheim), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Mervó Bence (MTK Budapest), Böde Dániel (Ferencváros)
...... ez a Storck beteg??? -
#26742 evvan. Brigade nélkül am is rendezetlen szurkolás lesz, meg szelfibot.
Majd kivetítős meccsnézés -
#26741 Csak szurkolókkal legyen ne divatnézőkkel ;)
-
#26740 de mi ez egy nap alatt elfogy az összes jegy? felháborítóó -
#26739 fasza be se tudtam lépni, hogy vegyek jegyet.. -
#26738 Sajnoa igen...ilyenkor szokott megremegni a lab -
#26737 pedig ilyenkor szokott jönni. -
#26736 Szerintem a fiuk is erzik hogy ezen tobb mulik egy mint egy kijutas :) -
#26735 kevesebb mint 20 óra alatt elfogyott minden jegy!
sporteseményért ekkora érdeklődés még nem volt a zországban, nagyon remélem hogy nem égünk be egy zakóval, mert az kiverné mindenkinél a biztosítékot -
#26734 Én azt gondolom, hogy technikai oldalról ezt kötelező lett volna megoldani. Nem tudom, hogy milyen rendszergazdág, IT-sek dolgoznak ott, de ez eléggé nagy blama volt. Normális esetben ennek pont így kellett volna működnie: A szerver bírja a terhelést, a jegyek három óra alatt elfogynak. -
#26733 már elfogyott mind:) Értem a háborogást, de azért technikai oldalról is nézzétek, nem egyszerű a helyzet. Ha bírta volna kb 3 óra alatt elfogy 20e jegy, amit nem egyszerű azért kiszolgálni... -
#26732 1-2 nap es helyreall a rendszer,valami 7-8 ezer jegyet adtak el meg csak,szoval van esely -
#26731 Erre se megyünk köszönjük mlsz.hu -
#26730 Remélem nem játssza el az MLSZ amit szokott,hogy komplett szektorokat zár le biztonsági okokból,had legyen tényleg csordultig megtelve a Grupi,ütni kell mordor földet és irány Franciaország!! -
#26729 Összeomlott az mlsz honlapja.. -
#26728 Pali interjú! Tiszteletteljes, kiváló felfogással és kommunikációs készséggel rendelkező ember. Sok sikert kívánok neki! Hiányoznak az ilyen példaképek, szomorú, hogy mennyi hiteltelen kóklerrel van tele az ország. Csak így tovább Pali! -
#26727 -
#26726 Inkább az első. -
#26725 Második hely meglehet. -
#26724 Halálcsoport: I (Horvátország, Izland, Ukrajna, Törökország,Finnország)
Halálian gyenge csoport: mienk
Feröer
Lettország
Andorra
-
#26723 szerintem meg mernek. -
fonak #26722 Kétlem hogy ide mernek jönni ilyenben... -
#26721 Magyargyalázó.. -
#26720 Én a helyedben messze elkerülném az index típusú híroldalakat... -
#26719 U20 okoskodás
... mindezt a tíz emberrel játszott brazil meccs, és a 89 percig továbbjutásra álló szerb meccs után ... -
#26718 ha nem csak tapsikoló meg szelfiző ecsetfejűekkel lenne tele a gruppen, sztem simán nyernének.