Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
A játékvezetõre szerintem egy szavunk sem lehet, fényévekkel jobban vezeti a meccset, mint ahogy mi játszunk...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

fsgh
Portugál - Görög lesz a sport klubbon...Bár ez sovány vigasz...egy Spanyol Olaszt meglestem volna én is a többirõl nem is beszélve...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pffff piros lap elmaradt

mert Magyarországon vagyunk nemdebár?

sz4bolcs
Komolyan ahol én lakom falun, ott annak, aki így játszik, annak nem kell mennie a következõ meccsre...

NeoMaN
Bocs, hogy ide, de nem tudom hová is írhatnám:

Azért azt megkérdezném, hogy a mai kb. 30 barátságos meccsbõl miét pont CSAK ezt közvetíti a TV. 😞
Jaaa, hogy olcsó? aha, értem....

Végül is egy Brazil-Svéd, Spanyol-Olasz, Franica-Angol és a többi kit érdekel ugyebár....

sz4bolcs
Istenem, ilyen megalázó gólt kapni. Egymásra várnak, aztán még egy bõrös is belefért, mielõtt kipasszolták a kapust úgy, hogy egy hátvéd sem futott oda segíteni. Hogy lehet ilyen lelketlenül játszani? Mitõl focisták ezek? Szeretik nézni a tv-ben, vagy játszani a playstation-ön? Ráadásul válogatottak. Elsírom magam.
Minden tiszteletem azoknak a szurkolóknak, akik még ott ordibálják, hogy "harcoljatok!", bár normális ember ilyenkor hazamegy.
Ezeknek nem focilabda kellene, hanem psziciáter, vagy egy jó nagy pofon.
Vagy a kettõ kombinálva.
Tudom, nem szép dolgokat mondok, de szerintem itt az sg-n össze tudnánk szedni egy olyan csapatot, ami jobban JÁTSZIK ezeknél. Mert ezek nem játszanak, hanem nézik a meccset.

Támadásban is nullák vagyunk,a mezõnyben fölénk nõnek,és emellé kapitális hibákat csinálunk,mint a gól elõtti labdaeladás.
Mindez hazai pályán egy szintén tartalékos Szlovénia ellen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

miki36
hihetetlen gyengék vagyunk, nincs se formációnk, se rációnk a játékhoz, labda mellet elfutunk, hihetetlen

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

vezetnek a szlovének

legszívesebb azt mondanám hogy remélem mi kapunk vagy 5gólt olyan undorítóan játszunk...

miki36
jaja sajnos:SS
4-4-2-t simán belehetne próbálni ez ellen a válogatott ellen

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

harmatgyenge eddig a meccs :S

Gunnersboy
beszoptam vanilyen -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

és igen, Halmosi is sérûlt

Dzsudzsák helyett Tisza Tibort hívta be Várhidi

Kaplan
Hajnal és Halmosi nélkül a szlovénok ellen.Most akkor, hogy is van ez srác?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
Halmosi nem sérült, csak kiállították hétvégén 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ha alibi ha nem az, akkor végre Huszti újra a válogatottban és Halmosi is szerephez juthat 😊

passatgt
alibikirály az összes

Kaplan
Dzsudzsák is megsérült, ezzel a sérültek listája újból bõvûlt : Halmosi, Hajnal, Dzsudzsák, Lõw mindez egy hétvége alatt... Szeretnek minket az égiek 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Én is így gondolom..

LasDen
sztem még egy kicsit fiatalok a válogatotthoz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#worship><#worship><#worship><#worship>

gercse
vagy itt nincsenek olyan jó társak, akik kiszolgálják õket

Kaplan
Németh, Simon, és Gulácsi odament a Dallas kupa elõdöntõjére, az elõdöntõben Simon lõtt egy gólt, Németh adott egy gólpasszt, nyertek a Benfica ellen 2-1re. A döntõben Németh két góllal vette ki a szerepét a végsõ kupasikerbõl a mexikói Tigras ellen játszottak, végeredmény : 3-0.

Jók ezek a srácok de igazán vitézkedhetnének a válogatottban... Az összes ilyen jó magyar játékossal ez a baj. Vagy alibizik a válogatottban, vagy egyszerûen nem megy neki.

Lammer
vagy realizmus? 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Igen, sorry, de elõszõr õk is ezt írták, aztán én is utánaszámoltam de már nem volt erõm átírni.

vagyis 5

Akkor már senki nem lesz aki elõtt végezhetünk a csoportban 😞
Persze ez rossz vicc csak 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kaplan
Négy csapatosra szûkülhet a Magyar Válogatott selejtezõ csoportja! Igazából teljesen mindegy, így is nehezen tudnánk csak kijutni 😊

FIFA márciusi rangsorában Magyarország az 51. helyen áll - egy pozícióval elõrébb, mint februárban. A világranglista élmezõnyében nem történt változás, továbbra is Argentína vezet Brazília és Olaszország elõtt.

Vb-selejtezõbeli ellenfeleink közül Portugália (8.), Svédország (24.), Dánia (33.) és Málta (134.) megtartotta elmúlt havi besorolását, míg Albánia egyet hátra lépve a 74. helyen áll.

FORZA INTER!

Akkor ajánlom figyelmedbe: pepsifoci.hu

Magyar foci menüben külön Futsal szekció van. Itt már szerdai sorsolás után kint volt a hír.
Aztán meg néha fognak élõ NB1-es meccset is közvetíteni online (már ha még érdekel valakit a magyar foci 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hunbasser
de.pontosan õk voltak azok,akik már tényként közölték,hogy lesz magyar-argentín,holott ez a meccs még le sem volt rendesen kötve.

ReaL MaDRid x siempre

Hát nem volt valami látványos helyen. Most meg kerestem, de semmi. NA mind1. Biztos én vagyok figyelmetlen.

Kaplan
NSO-n volt a 24 óra híreiben.

Magyar oldalon még nem láttam errõl hírt...legalábbis NSO,index ezeken biztos nincs. Ez azért elég gusztustalan.

jól látod 😊

Futsalban viszont ha jól látom akkor az Ukránokat kaptuk!
Egy halvány reménysugár!

Lessz még bukarest mgyar falu éh éh-!!

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Kaplan
De tényleg, számomra túl jelentéktelenek az Argentínok, úgy elsõk a világranglistán, hogy gyk. semmit nem nyertek az utóbbi pár évben. Viszont Románia ellen, parázs, jó kis erõfelmérõ meccset vívhatnánk.

<#eljen><#eljen><#idiota>

FORZA INTER!

Kaplan
Valahogy amúgy sem érdekeltek az Argentínok..😄DD Inkább egy jó kis Magyarország - Romániát lássunk már.

LasDen
de legalább nem az mlsz hibája..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vmvr

Budapest, március 6., 15.08 Az MLSZ közleményt adott ki a magyar-argentin mérkõzéssel kapcsolatban.

Tekintettel a június 4-ére tervezett Magyarország-Argentína barátságos válogatott mérkõzéssel kapcsolatos legfrissebb fejleményekre, a Magyar Labdarúgó Szövetség az alábbi, hivatalos álláspontot alakította ki:
Nyilvánvalóvá vált, hogy a New Line Events nevû, az MLSZ-tõl teljesen független cég által megrendezni tervezett találkozóra az eredeti idõpontban nem kerül sor.
Függetlenül attól, hogy a mérkõzés elõkészítésével kapcsolatos valamennyi teendõ a szervezõk felelõssége volt, az MLSZ-t a történtek miatt súlyos erkölcsi és anyagi kár érte annak következtében, hogy az argentin szövetség egyértelmûen két mérkõzésre ígérkezett el, egyazon napra.
Egy bocsánatkérõ levélben az argentin szövetség részérõl csütörtökön javaslat érkezett az MLSZ-be, hogy válogatottjuk vendégszereplésére más idõpontban (elképzeléseik szerint május 28-án vagy június 22-én) kerüljön sor, de ezek a dátumok részben a közvetlen szomszédságunkban zajló Európa-bajnokság, részben szakmai megfontolásokat figyelembe véve elfogadhatatlanok.
Az MLSZ õszintén sajnálja, hogy - rajta kívül álló okokból - a szurkolókat megfosztották egy világszínvonalúnak ígérkezõ sportélménytõl, s várja mind az argentin szövetség, mind a szervezõk további hivatalos tájékoztatását.
(mlsz.hu)

na fasza...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Még pontos dátum nincs! Mivel ellenfél is csak holnap lesz! Márcuis vége és április valamikor!

Pontosan! Épp ez a baj, hogy ezzel a sorsolásos rendszerrel el is vágnak bennünket. Nagy bravúr kéne bárkit is kapunk!
Már most boritékolható a továbbjutó országok neve...

fsgh
mikor lesz ez a Futsal pótselejtezõ?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
Jelenleg mi vagyunk az összekötõ kapocs az abszolút elit és a többiek között Futsalban, jó lenne áttörni ezt a falat. Ukránok és a Csehek ellen van a legnagyobb esélyünk, de bármi megtörténhet.

Futsal!
A pótselejtezõk sorsolásán az európai ranglista elsõ hat helyezettje kiemelt, s mivel a magyar csapat most a nyolcadik a rangsorban, a legerõsebbek, azaz az Olaszország, Spanyolország, Portugália, Oroszország, Ukrajna és Csehország közül kapunk ellenfelet. Válogatottunk Szlovéniával, Fehéroroszországgal, Romániával, Horvátországgal és Bosznia-Hercegovinával került azonos "kalapba".

Hát hurrá <#szomoru1>

bizony, ha az bemegy akkor a torna gólja 😊