Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Bundesliga Fan
www.smart-bus.hu
- Bundesliga Fan
www.smart-bus.hu
-Ilyen jelzõket az NSO fórumom használj!-
- Bundesliga Fan
www.smart-bus.hu
Sanyinak nem ez volt az elsõ gólja idén.
A válogatott tétmeccset nem olyan sûrûn játszik egy évben, hogy azt ennyire ki kéne emelni, ráadásul ilyen éllel, hogy a gyõzelmeink között sok idõ telik el.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
www.smart-bus.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
www.smart-bus.hu
REAL MADRID
Hajrá MAGYAROK.
Sanyi
- Bundesliga Fan
biztos <#rolleyes>#rolleyes>
szoval akinek veletlenul eltort a harcedzett, sokat kapott(jugo12-1, lie, maltai, izlandi es meg sorolhatnam blama) rozsaszin napszemuvege es veletlenul meg meri emliteni, hogy a magyar labdarugas finoman szolva sem a dicso multhoz hasonlatos(MAGYARAN 1 RAKAS SZAR!)az mar egybol judeo, igaz???
gratulalok! <#eljen>#eljen>
(primitiveket ignorra raktam... 'szal ignore on 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
- Bundesliga Fan
DE! ha nem hiszed, nézd meg az albán! válogatott kezdõ tizenegyét, hogy milyen klubcsapatokban futballoznak 😉
football without ultras is nothing
FORZA INTER!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ez azért már haladás nem? ^^
Szerintem ha verjük az albánokat és a máltaiakat mindkétszer, plusz Dániát vhogy legyõzzük, akkor talán a 3. helyre odaérhetünk.
Kemény mérkõzés lesz mind, de ez kell a csapatnak mert csak így fejlõdnek.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
En altalanossagban irtam, hogy beindult az alomgepgyar korabban, csak neki valaszoltam, mert o" tamadt konkretan nekem, a tobbi alomgyaros csak utalt(egyenesseg rulez!)...
csak neked(par kommenten belul):
"akkor talán jók vagyunk egy pótselejtezõre."
"és szerintem 17 ponttal odaérhetünk"
"1: Hungary 17 pt"
En ezeken mar nem is mosolygok 😄
Ez tényleg igaz, de pont ez az h most senki sem mondta h "húú ide nekünk Portugáliát" és ezért ez a megjegyzés felesleges volt, szal sztem ezért kapta fel a vizet.
Az életkorokkal meg ne dobálózzunk...
hint: Az ismerosi koromben mindig en vagyok a "turbomagyar", mindig nekem kell megvedenem a mundert az antimagyarkodok ellen stbstb...
(es itt jon a) DE! be kell latni, hogyha legyozunk egy kis csapatot, akkor nem szabad abbol messzemeno kovetkezteteseket levonni, meg egybol almodozni, meg matekozni, hogy 'hu"akkor' kijutas lesz... Ma unneplem a 3ik Xemet... tudod hanyszor ballagtam haza csalodott fejjel, duhosen zaszloval a vallamon a meccsekrol? es hanyszor fogadtam meg, hogy nem adom fel, kitartok, ennel lejjebb mar nem lehet(aztan mindig ramcafoltak!)... hanyszor almodoztam fiatal fejjel, hogy kijutunk a 90-94-98as aktualis vebekre(meg az epp aktualis keresztEb-kre), mert jol sikerult 1-1 meccsunk???
stbstb... kicsit belefaradtam
gyerekek! minden meccset a helyen kell kezelni! nyertunk, eljen, tovabb... de aki almodozik azok hatalmasat csalodhatnak(mint en regen butan) es az NAGYON FAJO tud lenni, bizony!
beke(akkorsempiisz)... HAJRA MAGYAROK!4444 <#eljen>#eljen>
ui: na mentem mert mar erzem a rantott tarja illatat, es mar csorog a nyalam <#idiota>#idiota>
FORZA INTER!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- Bundesliga Fan
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ettõl független igaz a ténymegállapítás, mind' válogatott mind klubszinten: NINCSENEK MÁR KICSIK.
Az erõsebb válogatottak (Olasz,Francia,Angol) is vért izzadnak (vagy remiznek) egy Litvániával, vagy Grúziával, mi pedig akik valahol a középvonal hátsó felében vagyunk méginkább. Azért értékes minden gyõzelem, fõleg az ilyen nehéz idõben.
Maradok mindig Magyar, a nemzeti tizenegy elhivatott Fanatikusa.
A fanyalgók pedig húzzák le magukat...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
- Bundesliga Fan
Köszönjük ezt a szép estét, fiúk!!!
RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!
Gratulálok a csapatnak, a második félidõben nagy teljesítmény volt. Torghellérõl ezek alapján minden eddigi rosszat visszavonok. 😊
Jöhet a Málta elleni meccs, ahonnan remélem hozzuk a 3 pontot.
Még annyit, hogy szerintem csak hiányzott Gera a csapatból, és van egy olyan érzésem, hogy szerdán érezni fogjuk a hiányát.
Hajrá MAGYAROK!
- Bundesliga Fan
aztan majd jon a pofaraeses 'ezjuzsõl' 😉
Az elsõ félidõben szerintem kevés volt az 1 szûrõ...Halmosi és Hajnal nem szûrõk,talán több értelme lett volna Szélesit Dárdai mellé rakni,hogy több legyen a középpályás labdaszerzés,Bodnárt ki jobb védõbe,Halmosit meg bal védõbe.(rajta nagyon érzõsött,hogy a vonal mellett lenne a helye)
Bodnár-Vanczák-Juhász-Halmosi
-----Dárdai-Szélesi-----
--------Hajnal-------
Huszit--Torghelle--Dzsudzsák
A második félidõre elfáradtak az Albánok,ott már elég volt Dárdai egymaga középen..
Dzsudzsák 1beadáon kívül nem nagyon csinált semmit,akkor volt történés,amikor Huszti keveredett ki a helyére...az a baj,hogy ez sorozatban sokadik gyenge produkciója Dzsudzsinak..
Avnczák tanulgatja a belsõ védõ posztot,még fiatal,adjunk idõt neki😊 ma megbízható volt...Bodnárbak tisztelet,hogy a full idegen oldalon megállta a helyét..Torghelle mint egy oroszlán és bika keveréke😊)
Szerintem Õ volt a mecs legjobbja és persze Juhász,aki ismét hatalmasat játszott...Fülöp szerintem magabiztos volt...