28329
-
#27037 atyaisten, mekkora gól -
#27036 BÖDE BAZDMEG!!!! -
#27035 Köszönjük a bírónak :D -
#27034 guzmics összehozott egy tizenegyest is... köszönjük a bírónak -
#27033 aztaku, milyet indított a fogorvos :D -
#27032 Atyaég akkora tizi volt mint a ház. -
#27031 Csak tudnám mi a fasznak adtunk 1 félidőt előnynek -
SzocsA #27030 Böde ezalatt az idő alatt többet csinált mint Gera egész meccs alatt.
kezdőbe kellett volna betennni.
Gera olyan mint a Bayernben Götze... -
#27029 Az akció előtt Böde középen szerzett labdát le a kalappal. -
#27028 Böde gól!
Mondjuk ezt a 4. és nem a 64.-be kellett volna... -
#27027 mondtam én, hogy csak altatjuk őket -
#27026 de lesz -
#27025 Gera, jó lövés, bedobás... :D -
SzocsA #27024 20 ember van a 16 oson belül, ott úgy nem lehet berúgni egy gólt sem, hiába mondja a kommentátor, hogy csak idő kérdése.
Nekünk fogy el az idő.... nem lesz gól. -
#27023 Ugyan már, nagyok az elvárásaid, itt csak egy labdát kellett volna elrúgni. :D -
#27022 Ahhoz kellene egy kis focitudás, vagy mondhatnám elég lett volna oda az is ha van egy kis esze.
Kb. 4 éves korban külföldön megtanítják hogy ütközze le a félpályánál az ellenfél kontrázó játékosát egy sárgáért, hogy visszaérjen és felálljon újra a védelem.
Még játéktudás se kell ehhez, de ezek még erre is képtelenek. -
#27021 ilyen hajjal kezdő lehetne -
A kedves vezetőnek épp most ajánlottak be 11 új bányászt meg egy szuper művezetőt. -
#27019 Nem kell beszarni bunda meccs, nyeri fogunk csak így 30-as szorzóért tesszük, nem 1,25-ért :D -
#27018 Már csak az kell, hogy utána Dárdaizzanak.
Amúgy pedig aki látja a magyar labdarugást, az vele együtt azt is látni fogja, hogy van még ennél is lejjebb. -
#27017 Némethet Bödét be!!! -
#27016 Azok után h Málta már megvert.... -
#27015 volt -
#27014 Bármi is lesz a vége, egyszerűen egy vicc, hogy egy Feröer vezethet ellenünk.
Szánalmas. -
#27013 Hogy fut az idő, már a 45. perc... ilyen jó meccsen nem csoda xD -
#27012 Szupercsapat. Volt helyzetünk? -
j0rmungandr #27011 Ez a feröeri hazaadás volt a legnagyobb "helyzetünk" a félidőben... Ez mindent elmond. -
#27010 Szerintem egyértelmű, hogy a hiba ott van, hogy nem épült még meg az új Puskás. 68 ezer ember előtt sokkal jobban tudnának játszani, mint egy ilyen kis stadionban! Több és nagyobb stadiont kéne építeni a sikerek érdekében -
#27009 5-10 év múlva mi lesz? San marinoval fogunk küzdeni a döntetlenért?? -
#27008 ez vmi hiheteten -
#27007 "Tulajdoképp miért is jo az ha ez a balfasz bagázs kijut bármien tornára?"
-Lehet, hogy jobban jársz, ha ezt a kérdést valami feröeri foci fórumon teszed föl, tőlük előbb fogsz választ kapni arra, h. miért jó. :D -
#27006 Hogy fognak ezek ünnepelni, amikor sikerül megfordítaniuk a meccset...tiszta szégyen Pedig tökéletes lehetne így egy égés, hogy még nem lett érvényesítve a zárt kapu :)
Aztán persze úgyis elfelejtenék sokan, amikor a következő selejtezősorozat kezdődik és indulhatna újra a reménykedés, ahogy minden évben :D -
#27005 Jók a fiúk hozzák a mixem mint mindig loool. -
ChipHazard #27004 Megmondom öszintén hangosan felröhögtem a gólnál, de el is gondolkodtam, hátha ti tudtuk nekem választ adni :) Tulajdoképp miért is jo az ha ez a balfasz bagázs kijut bármien tornára? teszem kijutunk a VB-re, vagy EB , vagy mi a fene ez. Ott a csport mecsseken természetesen kikapunk, aztán 3 mecs után irány haza. Néhány evtizedre inkább teljesen megkéne szüntetni a focit az országban, -
j0rmungandr #27003 Megye 2ben több fantáziát látni, mint a játékunkban. -
#27002 én már nem is nézem, örülnék ha nyerünk, de ezt nem bírom... -
SzocsA #27001 Góóól 1-0 vezetünk, ja nem.
A 4. hely jó lesz
Jönnek a kombinációk, ha kikapnak az utolsó meccsen mi meg csak X elünk meg kikapunk vagy nyerünk vagy beverjük tövig.
Nem bazdmeg, meg kell verni, nyerni kell, ebből a csoportból ki lehetett volna menni elsőként vagy másodikként.
Úgy játszunk mintha mi vezetünk. meg nem is sietünk ráérünk. -
#27000 Most komolyan, 17. percben ki a f*szt érdekel h. ki kit hogy tud pontban utolérni? :D Legalább vmi jó történetet az 50-es évekből.. -
#26999 Amint megláttam, hogy megtorpan és hagyja a feröerinek a labdát éreztem, hogy baj lesz. Ha eléri a labdát fusson már könyörgöm, tizedik perc, nem a 110. ... -
#26998 Nálam beakadt a stream, annyit láttam, h. gurul a magyar védő fele a labda, a következő pillanatban meg vezeti kapura a feröeri játékos. Kicsit megszédültem...:D