Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horvátok helyett inkább az olaszok, mert nekik nagyon hullámzó a teljesítményük
Horvát, Görög, Észak-Ír, MAgyar, Örmény, Andorra csoport sztem a legideálisabb.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
Egy Oroszország, Szlovákia, Finnország, Magyarország, Liechtenstein, San Marino csoportban még talán lenne is esélyünk.

Bár egy Spanyolország, Törökország, Bosznia, Magyarország, Észtország , Azerbajdzsán már húzósabb 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
2012-es EB csoportok:

1. kalap: Spanyolország (címvédõ), Németország, Hollandia, Olaszország, Anglia, Horvátország, Portugália, Franciaország, Oroszország
2. kalap: Görögország, Csehország, Svédország, Svájc, Szerbia, Törökország, Dánia, Szlovákia, Románia
3. kalap: Izrael, Bulgária, Finnország, Norvégia, Írország, Skócia, Észak-Írország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina
4. kalap: Szlovénia, Lettország, MAGYARORSZÁG, Litvánia, Fehéroroszország, Belgium, Wales, Macedónia, Ciprus
5. kalap: Montenegró, Albánia, Észtország, Grúzia, Moldova, Izland, Örményország, Kazahsztán, Liechtenstein
6. kalap: Azerbajdzsán, Luxemburg, Málta, Feröer-szigetek, Andorra, San Marino
A csoportelsõk automatikusan csatlakoznak a két rendezõ, Lengyelország és Ukrajna mellé, a legjobb csoportmásodik is, a többieket párba sorolják.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Azért mert lõtt egy gólt?
Egy jó Gera Zolira szükség lenne, de nem egy gól a mérce.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

galmat
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oziris666
Hát ha klubbokat nézed pont nem😊

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LasDen
láttam netes szavazásokon már Gulácsit akarják a válogatottba csak azé montam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

KAMIONOS KOGYO
<#kerdes>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

passatgt
mert?

LasDen
nah tegnap Fülöp megmutatta, hogy nem kell még leírni 😄 Gulácsinak van még mit tanulnia 😄

gercse
Hát igen, itt van az hogy nem csak az számít, hogy hol játszanak a játékosaink, az is nagyon fontos, hogy az adott klubban mennyit szerepelnek, ill. mennyire meghatározó játékosok.
A másik meg az edzõ, egy gyengébb keretbõl egy jó edzõ átlagon felülit is ki tud hozni

banok
csak érdekességképp

a szlovén keret
Kapusok: Samir Handanovic (Udinese), Jasmin Handanovic (Mantova), Aleksander Seliga (Sparta Rotterdam)
Védõk: Miso Brecko (Köln), Bostjan Cesar (Grenoble), Branko Ilic (FK Moszkva), Bojan Jokic (Sochaux), Matej Rozic Mavric (Koblenz), Marko Suler (Gent)
Középpályások: Valter Birsa (Auxerre), Andraz Kirm (Wisla Kraków), Andrej Komac (Maccabi Tel-Aviv), Robert Koren (West Bromwich Albion), Rene Krhin (Internazionale), Aleksander Radosavljevic (Tom Tomszk), Dalibor Stevanovic (Vitesse), Anton Zlogar (Omonia Nicosia)
Támadók: Zlatko Dedic (VfL Bochum), Zlatan Ljubijankic (Gent), Milivoje Novakovic (Köln), Nejc Pecnik (CD Nacional)

hát papíron mi nekünk jobb játékosaink vannak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
jaj neeeee

Szerintem ebben a csoportban lenne a legnehezebb dolgunk. Talán még az 5. hely is kérdõjeles lenne jelen pillanatban.

hedonist
igen ezt én sem értem.. ott van a jó kis lichtenstein. 6ikból is san marino vagy andorra😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
és az 5. kalapból miért a legnehezebb ellenfelet szeretnéd ? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Spanyol, Dán, Ír, Montenegró, Aazerbajdzsán

Mit szólnátok egy Horvátország,Svájc,Ausztria,Macedónia,Liechtenstein,San Marino csoporthoz?😊
én meg visszahoznám Csankot...😄😄😄
1. kalap: Spanyolország, Németország, Hollandia, Olaszország, Anglia, Horvátország, Portugália, Franciaország, Oroszország
2. kalap: Görögország, Csehország, Svédország, Svájc, Szerbia, Törökország, Dánia, Szlovákia, Románia
3. kalap: Izrael, Bulgária, Finnország, Norvégia, Írország, Skócia, Észak-Írország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina
4. kalap: Szlovénia, Lettország, MAGYARORSZÁG, Litvánia, Fehéroroszország, Belgium, Wales, Macedónia, Ciprus
5. kalap: Montenegró, Albánia, Észtország, Grúzia, Moldova, Izland, Örményország, Kazahsztán, Liechtenstein
6. kalap: Azerbajdzsán, Luxemburg, Málta, Feröer-szigetek, Andorra, San Marino

hedonist
én is nem rég olvastam😊 szegény Sanyit,h leírják😄
Dzsudzsáknak azért remélem, jobban alakul, mondjuk, ha eligazol akkor nem 28 hanem 24-25 évesen teszi.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

passatgt
akkor #15373-ban gyepes helyett csizmadia😊

LasDen
érdekes cikk 😄 csak orbán nem kellene bele, de az is érthetõ célzás 😄
édekes, hogy kit hol látnak 4 év múlva 😄 mondjuk szerintem Fülöp a Palaceban kicsit fura....annál azért jobban véd, hogy a másodosztályban játszon 😄

most olvastam, hogy Koemant érdekelné a Genk....ha majd elmegy én Bölönit próbálnám ki helyette 😄

Randal
Úristen ez a meccs. Csak néztem mi a franc folyik itt. Pár játékos hajt, a többi meg valami jaaaj, már csak ezt az egyet kell kibírni hozzáállással játszott. Vagy nemtom. Koymolyan, tét nélküli mérkõzésen már nem is hajtanak? Nem akartak egy újabb magyar-olaszt? Igaz, hogy tétnélküli, de legalább mutattak volna valamit. Így meg... ehh. Baj van ott pár fejben úgy látszik.

Hétvégén néztem az NBI-es összefoglalókat és nem értettem, hogyan is van az, hoygy az színvonaltalan, de mégis hajt jópár játékos. Pl. Gyõr-Debrecen meccs se volt rossz, vagy az Újpest-Videoton...

De komolyan, ez a játék amit a válogatott mutatott...

hedonist
takarodj már macskajancsi

passatgt
hátul bodnár, juhász, szabó, gyepes(vicc, csak nem jut eszembe más😄)
közép dzsdzsák, buzsáky, hajnal, koman
elõl rudolf németh

Zenszkij
Igen, de ne feledd attól még, hogy új a kapitány a csapat ugyanolyan marad. Persze más a hozzáállás. Mindig új kapitányunk van a selejtezõk elõtt, és eredmény meg nuku szokásosan. Persze szerintem se Erwinnek kéne maradnia. Mert ez eddig egy nagy nulla, amit letett az asztalra...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#eljen>

alapvetõen nem rossz amúgy Koeman, csak az a baj, hogy nem is jó...
vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

addigra már te is betöltöd a 14-et...
banok
játékosedzõ <#idiota>

LasDen
Koman elõbb edzõ aztán játékos...jeeeee 😄D

Rockynhooo
igen :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

úgy látom ez a koman edzõ is olyan mint a többi évek óta szinte ugyanazok a játékosok játszanak thorgell sanyit be se kéne válogatni meg még jó pár játékost.
Huszti, Gera kiváló játékosok.
A csatársorban egy Huszti, Rudolf ütõs lenne szerintem.
A ferde szájú pösze gyepest se kellene játszatni meg prisin se mutatott még semmit.
Az eb selejtezõkön akármilyen csoportba is kerülünk 100% hogy nem fogunk kijutni majd akkor, ha Német, Koman féle csapat fog játszani akkor jók leszünk 2016 felé már tuti kint leszünk az eb-n.

passatgt
az õ góljával?😄

Rockynhooo
de vagy tízszer annyit elbuktunk 😄

banok
azért nem egy meccset nyertünk meg Sanyi góljával!

Gunnersboy
miota Koeman ittvan ugyanazzal az adott kerettel dolgozik a játékosok formájától függetlenül, azért ez kicsit furcsa nekem is..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rockynhooo
Nem tudom felfogni hogy hogy történhet meg ilyen hogy Torghelle a egy nemzeti válogatottba játszon ... egyszerüen nem értem mivel érdemelte ezt ki ? hogy Bundesliga 2be vagy 3 ba játszik ? akkora egy ótvar szar az az ember hogy hihetelen.. Meg Király mit keresett a kapuba azt sem értem.. kész kabaré az egész. Mátyust meg Sebõk Vilit kérném még és akkor kurva jo lesz 😄 Tényleg kezdem már azt hinni hogy itt a háttérben le vannak zsírozva a dolgok hogy kinek kell játszania...

rucinho
Nagyon ostoba vagy,mondták már!? off

zene egyenlő élet

HöfEE
Importálják szépen át majd a fiatalokat ( U21 , U20) a felnõttválogatottba. Amíg ez nem történik meg nem sokban reménykedhetünk.

hedonist
tulzasokba nem kell esni siralom volt, de azert volt helyzetunk elvetve, dzsudzsak érintését épphogy kikapta a kapus.

KAMIONOS KOGYO
Én be se kapcsoltam!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#unalmas><#banplz>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Zombori már megmagyarázza. 2. félidõre megváltozott a játék,voltak helyzetek,hát vicc...
Egy totál semmilyen csapat akiben volt kb 2 olyan játékos akik az európai középszintnél jobbak,sima 0-3-al hazaküldtek.Mirõl van akkor itt szó?
Közünk nem volt a meccshez,csak nem merik kimondani,mert jaj,a következõ mûsorba már nem hivják meg,meg kiesnek a Kisteleki banda kegyeibõl.
Ugyanezek magyarázták be a népnek hogy van esély a VB selejtezõk végére,most ugyanezek megmagyarázzák hogy nincs is akkora gond,hát voltak helyzetek!
Most mondja a "belgák megilyedtek Dzsudzsáktól"... Bexarok...<#nyes> Ja láttam hogy megilyedtek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ÓRIÁSI BLAMA.TAKARODÓ KAPÁLNI KÖCSÖGBANDA
banok
ezeket még a hattrick csapatom is megverné