Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sajnálom, hogy a Szabics "csak" ennyire vitte, de a véleményem szerint errõl nem "egy" edzõ tehet... egy játékos karrierje nem 1-2 év...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Magath, Mourinho, Van Gaal, Hiddink, Milutinovics, Lippi, Rehhagel, talán Benítez, de õ még nem annyira
ezek az edzõk azért letesznek mindig valamit az asztalra, és csak ámulok amikor csodákat csinálnak az adott csapattal...Milutinovicsot azért írtam oda, mert 5 neve nincs ki (kivéve Mexikót) válogatottat juttatott ki a vb-re ami azóta is rekord...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Talán mert Magath kicsit jobbn értett az edzõi munkához mint sammer,
nem is sokáig volt ott csak addig amíg tönkre bassza magath felépített csapatát.
Azt se felejtsük el Lahm is ott tûnt ki nem a bayern-be hiába volt bayern nevelés.
Kurányi is ott.
Kurányi meg egy szerencsétlen csõd, nem hiába nem került be szinte soha a válogatottba, illetve csak meg kellet nézni meccseken rossz volt nézni.
Mondjuk ez már inkább a schalkes korszakára igaz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amúgy természetesen nem egy egy momentumra gondoltam, hanem idõszakokra, Koplárovics beletette a lábát a labdába 2 méterrõl, mindig is szar volt és az is maradt.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
www.smart-bus.hu
Ha pusztán a tehetséget nézzük, maximum egál, de még ez is túlzás szerintem! Szabics a Fradiban egy szezon alatt 13 gólt lõtt... ügyes volt nem mondom, de... ennyi...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Jó volt õ a stuttgardba magath-nál, de Sammer tönkre baxta a pályafutását, utána már meg msot is csak kallódik és sehol nics a régi formája.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Hajrá Magyarország!
kabátot lehetett volna venni xD
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
már be se fér az u21-be
vén.... - hülyülök
ok, s rájöttem az u21 is játszik, s keveslem a 3 csatárt, no nem Torghellével vagy Szabiccsal kéne kiegészíteni a csapatot, de ok játszik az u21, s ott vannak még fiatal csatárok, ennyi.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de most nem poénból mondom, de Szalainál is fiatalabbra gondoltam, hogy szokják a keretet, szerezzenek rutint. persze tény nem tudom az U21 mikor játszik selejtezõt, s ez azért fontos szempont.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kapusok
Király Gábor (1860 München)
Fülöp Márton (Ipswich Town)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Védõk
Lázár Pál (Videoton FC)
Szélési Zoltán (Olympiakos Volosz)
Lipták Zoltán (Videoton FC)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Komlósi Ádám (DVSC-TEVA)
Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA)
Vermes Krisztián (Újpest FC)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Középpályások
Vadócz Krisztián (Osasuna)
Elek Ákos (Videoton FC)
Varga József (DVSC-TEVA)
Koman Vladimir (Sampdoria)
Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár)
Dzsudzsák Balázs (PSV)
Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)
Támadók
Gera Zoltán (Fulham FC)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Rudolf Gergely (Genoa CFC)
Szalai Ádám (FVS Mainz)
Priskin Tamás (Ipswich Town)
1) Tóth Balázs egy nyomorék
2) Juhász az elsõ gól elõtt konkrétan elfeküdt ahelyett, hogy a labda elé állt volna, ezért pofon járna ki neki
arra gondoltam,hogy persze tétként kell kezelni,viszont bátran probálgasson a mester amit csak akar, ne az legyen h tét meccs és nem lehet kipróbálni uj emberkéket , más taktikai felállást ...etc
mert igen probálgatnia kell ,hogy a végére meglegyen a normális kezdõ 11 és a vb selejtezõn legyen esélyünk
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
A felnõttcsapatnál viszont a kapusposztot kicsit kritikusnak érzem. Király Gabi szerintem még mindig stabil, noha természetesen kapott potyát pályája során. Viszont Fülöp szerintem nagyon messze van tõle. Lehet hogy csak a meccsrutin miatt, hiszen Gabi jó 400 bajnokin van túl, Marci 150 körül, de abból 50 még BKV és Bodajk. Remélem rendszeres lehetõséget kap majd, és rám cáfol.
Babos sajnos ugye lemondta már a válogatottságot, viszont az utánpótlás kapusból sem rossz: Gulácsi, Vadon, Bogdán, Kurucz, Gróf...
Hajrá Magyarország!