Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért ki tudja, ha Stuttgartban ment volna neki a játék és hagyták volna nem lehetett volna rossz játékos belõle...így sem panaszkodhat, mert már 4 német csapatot megjárt végülis, sõt, ha azt veszem a Grazzal bajnok lesz az sem rossz azért...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Teljesen mindegy kinél kezdõ... a tehetség ott kezdõdik, hogy adott klubban az illetõ mindenkinél kezdõ! Egyébként csak epizódszerep...

Sajnálom, hogy a Szabics "csak" ennyire vitte, de a véleményem szerint errõl nem "egy" edzõ tehet... egy játékos karrierje nem 1-2 év...

www.smart-bus.hu

Nem is Koplárovicson van a hangsúly, hanem azon, hogy a Szabics összességében nem jobb mint a Kurányi... ezen a szinten pedig, ha vannak jó periódusaid az pont arra elég amit az Imi is elért... attól tartok a Hajnalnak is ez lesz a sorsa...

www.smart-bus.hu

Ebben van valami... de nincs az az edzõ szerintem, aki az elõítéleteire hallgat, és nem arra, amit mondjuk edzésen lát! A lényegben egyetértünk, bár szerintem a tehetségnek része a "soha nem adom fel" mentalitás is... egy játékos karrierjét egy edzõ nem tudja tönkretenni...

www.smart-bus.hu

Ha jól tudom, Szabics úgy vélekedik, hogy nagy hiba volt sérülten a VfB-tõl Kölnbe igazolni.

Magath csinált egy középcsapat Wolfburgból bajnokot, állítom az egyik legnagyobb edzõi siker, Mourinho Interes BL gyõzelme, Luis V Gaal Alkmaros és Ferguson Aberdeenes bajnoki címei illetve Otto Rehhagel Görög válogatottal a csúcson 2004-ben címû meséje...voltak edzõk akik tényleg letettek vmit az asztalra

Magath, Mourinho, Van Gaal, Hiddink, Milutinovics, Lippi, Rehhagel, talán Benítez, de õ még nem annyira

ezek az edzõk azért letesznek mindig valamit az asztalra, és csak ámulok amikor csodákat csinálnak az adott csapattal...Milutinovicsot azért írtam oda, mert 5 neve nincs ki (kivéve Mexikót) válogatottat juttatott ki a vb-re ami azóta is rekord...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

még talán Juhász Roland...

Murder3
Magatnál akkor miért volt kezdõ?

Talán mert Magath kicsit jobbn értett az edzõi munkához mint sammer,
nem is sokáig volt ott csak addig amíg tönkre bassza magath felépített csapatát.

Azt se felejtsük el Lahm is ott tûnt ki nem a bayern-be hiába volt bayern nevelés.

Kurányi is ott.

Kurányi meg egy szerencsétlen csõd, nem hiába nem került be szinte soha a válogatottba, illetve csak meg kellet nézni meccseken rossz volt nézni.
Mondjuk ez már inkább a schalkes korszakára igaz.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

hedonist
amúgy sztem a magyar mentalitásban is van egy ilyen foggal körömmel harcolunk érzés, csak ez már eltûnik sokakból, akik "befutnak" de jól mondod Koman, és Dzsudzsák a jó példák, meg persze Gera

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
hát azért õ is lõtt egy félpályás gólt Werderben😄

amúgy természetesen nem egy egy momentumra gondoltam, hanem idõszakokra, Koplárovics beletette a lábát a labdába 2 méterrõl, mindig is szar volt és az is maradt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

nehéz kitûnni a Magyaroknak és általában az edzõk, azért nem teszik be õket, mert megbízhatatlanok...vannak olyanok akik lelkesen küzdenének hajtanának, de vhogy úgy vannak a külföldi edzõk vele, hogy áá a Magyar az lusta (amiben van igazság), de nagyon sok sajnos az elõítélet velünk szemben...nézd meg mondjuk Európát a mi környékünkön a szomszédainkat, sokkal jobban viszik a szláv (szerb, Horvát, bosnyák) tehetségeket egyrészt olcsók, másrészt pedig a lelküket is kihajtják a mentalitásuk ilyen éshát ott a pozítív elõítélet h az edzõnek inkább az a játékos kell, aki meghal a pályán...ám azért sztem közöttünk is vannak olyanok akik lelkesen fociznának (pl a Koman), aztán mégsem teszik be...

Jó pillanata Koplárovicsnak is volt... Magyar szinten nagyon jó játékos a Szabics, de sokkal többre nem vitte volna szerintem. A Lisztest sokkal tehetségesebbnek tartom, és belõle sem lett "semmi"...

www.smart-bus.hu

hedonist
volt mindig mindenhol néhány jó pillanata, MU nak gól stbstb

Mégis miképpen szúrta el? Csak kíváncsi vagyok mi az indoklás, mert azért kemény vád...

Ha pusztán a tehetséget nézzük, maximum egál, de még ez is túlzás szerintem! Szabics a Fradiban egy szezon alatt 13 gólt lõtt... ügyes volt nem mondom, de... ennyi...

www.smart-bus.hu

ugyanolyan szinten fociztak és kb egykorúak Szabics is 81-es asszem Kurányi is vagy õ 82-es, de a Stuttgart fiataljai voltak, és totál egyszinten voltak Kurányi se egy nagy szám azért, max a kiscsapatok ellen eredményes...ja és max 1 jó éve volt amikor a Schalke negyeddöntõben volt a BL-ben 2 éve azt viszontlátás, Szabics is vihette volna ennyire, csak mivel Kurányi Német állampolgár volt, igaz vegyesfelvágott nemzetiségû, de akkor is németkéz, addig Szabics a tipikus Magyar akivel kiszúrunk...Murder mondta meg az igazságot Sammer elszúrta a pályafutását onnantól kezdve leszállóágban

Azért ez erõs kijelentés volt szerintem...

www.smart-bus.hu

jaja pedig simán felérne egy Kurányival akár sõt többre is vihette volna

Murder3
Szabicsnak Sammer tette be a nagy fát.
Jó volt õ a stuttgardba magath-nál, de Sammer tönkre baxta a pályafutását, utána már meg msot is csak kallódik és sehol nics a régi formája.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

banok
egyetértek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
Ha Szabicsnak lesz egy jó féléve legalább, akkor én õt is szívesen látnám még.

Hajrá Magyarország!

hívni helyett venni-t olvastam XD
kabátot lehetett volna venni xD
hedonist
Hááát, én akkor már inkább Lázokot, de talán meg lehet próbálni egyszer Lencsét is.

Merthogy jön a tél?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

banok
Kabátot be lehetett volna még hívni.

23
már be se fér az u21-be

vén.... - hülyülök

ok, s rájöttem az u21 is játszik, s keveslem a 3 csatárt, no nem Torghellével vagy Szabiccsal kéne kiegészíteni a csapatot, de ok játszik az u21, s ott vannak még fiatal csatárok, ennyi.

hedonist
szerinted Szalai hány éves?

akkor lesz az u21 két meccse amikor a nagyválogatott selejtezõje

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

😊)))))))))))))))

LasDen
akkor irány a sándor károly akadémia és kirángatjuk az egyik 15 éves srácot.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na igen, vele van 3 csatárunk...
de most nem poénból mondom, de Szalainál is fiatalabbra gondoltam, hogy szokják a keretet, szerezzenek rutint. persze tény nem tudom az U21 mikor játszik selejtezõt, s ez azért fontos szempont.

passatgt
wales ellen is játszanak ám

LasDen
und Szalai???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A logikáját nem értem... fõleg hogy azért egy fiatal, a jövõ támadója pozícióra alkalmas fiatal csatárt azért behívhattok volna a keretbe...

LasDen
és Gera?

banok
Hajnal mióta támadó?

Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte a szeptember 3-i, svédek elleni idegenbeli, illetve a szeptember 7-i, Moldova elleni hazai Európa-bajnoki selejtezõre készülõ válogatott keretét.

Kapusok
Király Gábor (1860 München)
Fülöp Márton (Ipswich Town)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)

Védõk
Lázár Pál (Videoton FC)
Szélési Zoltán (Olympiakos Volosz)
Lipták Zoltán (Videoton FC)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Komlósi Ádám (DVSC-TEVA)
Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA)
Vermes Krisztián (Újpest FC)
Vanczák Vilmos (FC Sion)

Középpályások
Vadócz Krisztián (Osasuna)
Elek Ákos (Videoton FC)
Varga József (DVSC-TEVA)
Koman Vladimir (Sampdoria)
Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár)
Dzsudzsák Balázs (PSV)
Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)

Támadók
Gera Zoltán (Fulham FC)
Hajnal Tamás (Borussia Dortmund)
Rudolf Gergely (Genoa CFC)
Szalai Ádám (FVS Mainz)
Priskin Tamás (Ipswich Town)

Épp most van újra egy összefoglaló az Anglia-Mo. meccsrõl, és egyre feltûnõbb, hogy
1) Tóth Balázs egy nyomorék
2) Juhász az elsõ gól elõtt konkrétan elfeküdt ahelyett, hogy a labda elé állt volna, ezért pofon járna ki neki
bocs nem jött át a lényeg.
arra gondoltam,hogy persze tétként kell kezelni,viszont bátran probálgasson a mester amit csak akar, ne az legyen h tét meccs és nem lehet kipróbálni uj emberkéket , más taktikai felállást ...etc
mert igen probálgatnia kell ,hogy a végére meglegyen a normális kezdõ 11 és a vb selejtezõn legyen esélyünk
morleone
valószínûleg nem volt még ideje beszokni a felnõttbe, az u20-asok között õ volt az egyik legjobb!

Az hogy Garics nem magyar válogatott, az a Castelekiék bûne. Az édesapja szó szerint többször kilincselt az MLSZnél.

miki36
Még mindig nem értem, miért nem Gaál Miki a balbekk.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Jaja, bár Komant én nem erõltetném ott. Szerintem tegnap is gyenge volt, Gosztonyi meg egyelõre fõleg az, úgyhogy ez a Dzsudzsák megoldás jónak tûnik nekem. Esetleg lehetne úgy, mint ahogy a PSV-ben volt néha, hogy oldalt cseréltek a másik szélsõvel idõnként.
Kaplan
Csak Robben tiszta helyzetbõl tízbõl nyolcszor felvarrja a pipába a mi Balázsunk meg mondjuk 10 helyzetbõl négyszer. Ami egészen jónak tûnik, szerintem is lehet keresni valója azon a poszton. Szélsõhátvéd ügyben, bal oldal szerintem Laczkóval és Leandroval meg is lenne. Jobb oldalra egyelõre még nincs ötletem, ha Kádár játszana folyamatosan a Newcastleben meg lehetne próbálni mert ott is játszott szélsõ védõt csak azt nem tudom melyik oldalon.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
ez a befeléhúz lõ....olyan robbenes 😄

Zsolti9014
na, még egy dolog jutott eszembe: mivel jobbszélsõnk se túl sok van (talán hosszútávon Koman és Gosztonyi is tud majd ott játszani, de Koman inkább beljebb), így szerintem Dzsudzsákot jó ötlet volt odatenni. Ez a befelé húz, lõ, ez kisebb csapatok ellen több veszélyt jelenthet mint tegnap. Ott, ahol majd jobban kijön a gyorsasága.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
képességeit nem vitatom 😄 nekem nagy kedvencem, de még egy kicsi idõre szüksége van. 20 éves, szóval még bõven ráérünk.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
neki egyetlen dolog hiányzik, az a sok-sok meccsrutin. kiemelkedõ képességei vannak, az látszik, voltak tegnap is nagy védései. de épp ez az, hogy kétszer aláfutott, nem lett belõle baj, de lehetett volna. az ilyet pedig csak élesben lehet gyakorolni.

Hajrá Magyarország!

morleone
gulácsi amikor az összes olasz 11-est megfogta?! 😄

Azért a Gulát a felnõttek közé követelõk remélem látták a tegnapi meccset. Párszor igen csúnyán aláfutott a labdának.
Zsolti9014
szerintem lesznek is többen, de a jelenlegi okok ismertek, nekik fontos meccsük volt.

A felnõttcsapatnál viszont a kapusposztot kicsit kritikusnak érzem. Király Gabi szerintem még mindig stabil, noha természetesen kapott potyát pályája során. Viszont Fülöp szerintem nagyon messze van tõle. Lehet hogy csak a meccsrutin miatt, hiszen Gabi jó 400 bajnokin van túl, Marci 150 körül, de abból 50 még BKV és Bodajk. Remélem rendszeres lehetõséget kap majd, és rám cáfol.

Babos sajnos ugye lemondta már a válogatottságot, viszont az utánpótlás kapusból sem rossz: Gulácsi, Vadon, Bogdán, Kurucz, Gróf...

Hajrá Magyarország!