Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A Fifának meg a Pesnek is jobb a kamerakezelése mint ez az operatõr...

Unalmas ez a meccs amúgy.

http://goo.gl/gd6Zi5

Forza Italia
H a faszba lehet így közvetíteni??? bal oldalból semmit nem látni fasz ki van

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

passatgt
be van baszva mint az állat

hedonist
én nem mondtam ezt soha, egyszerûen kicsi az zsák amibõl válogathatunk, ha vki megsérül megszívtuk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
most minden vicc nélkül, mi a kurva anyjáért nem tudja a meccset közvetíteni az operatõr? a bal szélét a pályának még egyszer se láttam pedig rendre ott vezetünk támadást. nagyon idegesítõ!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Casillas
jó hogy egyszer azt írjátok, hogy nem tud variálni, egyszer meg azt hogy szar a keret 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Kaplan
azt akartam mondani, hogy valaki kúrja már seggbe azt a lusta arab operatõrt... 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hedonist
mondanám,h részeg, de nem, mert ezek nem isznak, viszont lustagec*k😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Az az operatõr baszki...

www.smart-bus.hu

hedonist
mit tudna variálni? Lipták majd még visszatér, ennyi.

többször is elmondta, hogy nem kísérletezni fog, hanem a hollandok elleni meccsre fog készülni az azeriek ellen is, ergo hasonló lesz a két keret.
Casillas
linkelnél egy olyan Egervári-nyilatkozatot, ahol elmondja, hogy ez lesz a hollandok elleni keret?

hedonist
Na lássuk! Tököli ma gólt rúg a második félidõben😄

bakkerman
ha utánanéznél a dolgoknak,akkor tudnád,hogy ez a keret 99%-ban a hollandok elleni keret is,és oda már KURVÁRA kevés az 5 védõ.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
A magyar válogatott kezdõtizenegye: Király Gábor - Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt - Gera Zoltán, Koman Vladimir, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely, Priskin Tamás.

egész pofás....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
+ Horváth G., Bodor aztán korrekt a létszám

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

alapból röhej, hogy 5 védõ van keretben, és 3 csatár

az pedig már tetézi a bajt, hogy ez a hollandok elleni keret is, legalább is Egérvári szerint Szalai és Kádár sérülése elõtt így vélekedett (a sérülések után sem volt arra utaló magatartása hogy ezen változtatna).

Szalai és Kádár sérülésétõl függetlenül is nagyon szûk volt a keret,
de így meg...

Casillas
Azerbajdzsán ellen hadd ne 8 védõvel játszunk már légyszi, ha megengeded.

bakkerman
5 VÉDÕ 4 POSZTRA? grat Sanyibácsi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a védelembõl Kádár Tamás kiesett combizom szakadás miatt (szezonjának valószínûleg vége), illetve Lipták Zoltán meg vmi vírusos gyomornyavajával...

lehet magasztalni Egervárit, de ez a keret akkor is létszámilag kurva kevés...

fõleg hogy
- Szalai, - Kádárt, - Lipták.

szóval ez a jelenlegi keret,
már kint Dubaiban az azeriek ellen készülvén, amely fõpróbája a Hollandok elleni meccsnek:

KAPUSOK:
BOGDÁN Ádám (Bolton Wanderers)
FÜLÖP Márton (Ipswich Town FC)
KIRÁLY Gábor (TSV 1860 München)

VÉDÕK:
JUHÁSZ Roland (RSC Anderlecht)
LACZKÓ Zsolt (UC Sampdoria)
LÁZÁR Pál (Videoton FC)
VANCZÁK Vilmos (FC Sion)
VERMES Krisztián (Újpest FC)

KÖZÉPPÁLYÁSOK:
CZVITKOVICS Péter (DVSC-TEVA)
DZSUDZSÁK Balázs (PSV Eindhoven)
ELEK Ákos (Videoton FC)
GERA Zoltán (Fulham FC)
HAJNAL Tamás (VfB Stuttgart)
KOMAN Vladimir (UC Sampdoria)
VARGA József (DVSC-TEVA)
VADÓCZ Krisztián (Osasuna FC)

TÁMADÓK:
PRISKIN Tamás (Ipswich Town FC)
RUDOLF Gergely (AS Bari)
TÖKÖLI Attila (Kecskeméti TE-Ereco)
Ok, Szalai helyére bejött az öregfiúk csapatából Tököli.

itt nem az utánpótlással van a gond, hanem a "tehetséges" magyar csatárokkal, minden más posztra lenne közel hasonló képességû játékos a pótlásra, csak csatárból nincs egy se
passatgt
ez máshol is így van

Nekem ez a bajom a magyar válogatottal, kiesik egy ember és nem tudjuk pótolni, talán itt jön ki az utánpótlás hiánya.

Volt múltkor egy újságban egy cikk arról, hogy mi lett a az U-21-esekkel a VB után. Egyedül Koman játszik rendszeresen nívósabb bajnokságban.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
nem épít tökölire senki....errõl szó sem volt...õ jött mert az nb1-ben megbizható teljesítményt nyújt és csatárokból nem vagyunk eleresztve...ha az nb1-t nézzük akkor szóba jöhetõ lett volna még Oláh v Ferenczi (góljaik számát nézve)...külföldrõl meg Feczesin, aki 0 játék után lett kölcsön adva....

#17391: nah igen....Simon András asszem haza jött vagy valahol kergeti a labdát de semmi hír róla...Futács az osztrákoknál szerencsétlenkedik, míg Némethrõl beszélni sem érdemes....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ennyit ér az elmúlt években (megint) megváltónak kikiáltott utánpótlásunk,hogy egy sérülés után a 34 éves, Kecskeméten profiskodó (vagy talán levezetõ) Tököli van berendelve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Málta, inkább Moldova bocsánat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja nem izgat az interjú, alapból egy büdös bunkó😮 több haverom is mesélte, amikor Tököli a Fradiban tolta olyan savanyú pofával osztogatta az autogrammot, hogy szinte helyben hányt volna egyet az ember, tipikus megélhetési vándormadár😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

elég szomorú, ha a 35 éves Tökölire építünk...megérteném, ha mondjuk egy David Beckhamet tenne be az angol válogatott, vagy pl egy Javier Zanettit az argentín csapat, na, de egy Tökölit😮 már ne is haragudj, de így nehéz lesz gólt lõni😊, talán a visszavágón Málta ellen jó, ha véletlenül betalál...😞

Kaplan
Szerintem az interjú korrekt volt, és ha kapitány õt hívta be akkor én neki fogok szurkolni. A válogatottnak nem a csatár személye miatt szurkolok, akárkit raknak oda Szalai helyére ha helyzetbe kerül nekem akkor is az egekben lesz a pulzusom ha Njodo a csatárunk.. Felesleges szerintem okoskodni itt, hogy mit miért mert egyszerûen annyira nincs kiemelkedõ csatárunk, hogy szerintem tök mindegy, hogy Tököli, Feczesin, Priskin, vagy Németh.

kár ilyen vén bunkót betenni. Nem értem miért bízik benne az összes kapitány amikor állandóan csõdöt mond. Kenesei II...

LasDen

talán hasonló példának a BVSC-t és a Csepel SC-t tudom felhozni😞 mindkét csapat leépült a Csepel még mindig az NB III-ban sínylõdik pedig 2 bajnokságot is nyertek zsinorban az 50-es években

hmm hát igen egy idõben nagyon futott a Dúnaújvárosi sport élet. Kézilabdában is nyertek BEK-et, ha jól tudom a nõk között, aztán fociban is bajnokok lettek. Úgy tudom amióta nem mûködik a bányászat azóta van nagyon kevés bevétele a városnak...

LasDen
tudom bazmeg hogy nem nyertek...hasonló bazmeg...azé írtam....😄 hasonló.....

õk azért nem nyertek kétszer bek-et 😄DD
LasDen
kár hogy a dunaferr hasonló utat járt be mint a Nottingham Forest anno.....

amúgy nekem is kolléga mondta, õ játszott is akkor a Dunaferrbe
LasDen
után gondoltam is hogy erre akarsz kilyukadni....szerettem azt a csapatot (Rósa, Lengyel, Rabó meg a többi) 😄 de azér a dunaferr bajnoksága 10 éve volt...azóta sok minden történt...de tény, hogy 8 gólt rúgott idén Tököli...úgyhogy még bármi lehet...😄

Egervári volt a bajnokcsapat edzõje, Töki meg a gólkirálya, onnan ismeri elég jól, ezért kapott most hirtelen behívót
LasDen
mivan vele???

a Dunaferr senkinek nem jutott eszébe?
passatgt
Szalaira gondoltam😊

Nem bizony. Egy válogatottság talán még fel tudja pörgetni. Nincs sok esély rá, de reménykedem. Hátha....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

passatgt
hát azért fél idény alatt 4 gól nem éppen egy acélos mutató

Nagyon hamar szembesülünk avval a ténnyel, hogy kulcs játékosokra nincs alternatívánk.
Igazi Magyar szerencsétlenség, hogy lesérül az egyetlen valamire való csatárunk is.
Nem jött volna jól Juhász vagy Balázs kiesése sem.
Én azért próbálok megbékélni a gondolattal és titkon bízom benne, hogy Tököli felnõ a feladathoz arra a néhány meccsre ami még vissza van neki a válogatottban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[HUN]FaTaL
Juhász nekem is eszembejutott, de õ inkább maradjon csak meg védõnek, mert a védekezésünk enyhén szóval sem tökéletes, hát még, ha Juhászt is kiveszed onnan. Szerintem hiába nincs játékban mégis azt mondom, hogy Némethet kellett volna behívni. De Tökölinél még Torghelle is jobb lett volna.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tokodynál azért jobb lenne Kovács Kálmán mert Tokody se játszott évek óta támadóként.... 😊))

A viccet félretéve, ha lenne vér a vér a tökében az Kisegérkevárinak.... de nincs,
meg "ha" sincs....

Tudjátok amúgy ki lenne a legjobb "tûzoltó" csatár posztra? ..és már keret tag is, régebben támadó volt a pozíciója, s innen lett belõle védõ, s nagyon is góltermelõ hátvéd.

Juhász
Lõni is jól lõ, kurva jól fejel

Tökölinél mondjuk bárki jobb lenne

én?