Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csodalkozzatok igy mukodik a magyar foci. Nem a jo jatekost hiivjak be, hanem a tejelos jatekost vagy a kis kedvencet.
Más: Szerintem Amsterdamban a 10 mezõnyjátékos álljon be a gólvonalra, eléjük 2 méterrel Király és hátha kihúzzuk a 90 percet. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Hungary also had a big role in laying down the tactical fundaments of Total Football in the 1950s, dominating international football with the remarkable Golden Team which included legends like captain Ferenc Puskás."
Visszanyalt a fagyi... 😄
www.smart-bus.hu
tomigear a sheriff
tomigear a sheriff
tomigear a sheriff
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tomigear a sheriff
tomigear a sheriff
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Juhász remélem tud játszani, bár õ sem volt toppon tegnap (meg igazából régóta nem jó a játéka szerintem, jót tenne neki egy klubváltás)
A Hollandia elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezõt követõen Egervári Sándor két új játékost hívott meg a válogatott keretébe.
A Hollandia elleni pénteki mérkõzést követõen három játékos elhagyta a válogatott edzõtáborát, Elek Ákos és Lipták Zoltán eltiltás, Hajnal Tamás sérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére a keddi, amszterdami találkozón. Helyükre a szakmai stáb meghívta a keretbe a korábban a tartalékok közé jelölt Debreceni Andrást, valamint Komlósi Ádámot, akik vasárnap csatlakoznak a csapathoz.
Sérülés miatt egyelõre kérdéses Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játéka is, keddi szereplésük attól függ, javul-e az állapotuk a jövõ hét elejéig.
- Dzsudzsák Balázs korábbi sérülése kiújult, Juhász Roland pedig rúgást kapott a lábára, mindkettõjük játéka kérdéses a visszavágón - mondta Egervári Sándor az mlsz.hu-nak. - A kiesõk helyére a tartaléknak nevezett játékosok közül Debreceni Andrást és Komlósi Ádámot hívtam be a keretbe, õk vasárnap reggel csatlakoznak hozzánk. A keddi mérkõzésen szeretném frissíteni a csapatot, ezért a kényszerû cserék mellett is tervezek változtatásokat az összeállításon.
(mlsz.hu)"
Forrás: nb1.hu
Jesszusom, Komlósi meg Tököli.. Asszem a keddi meccset meg se nézem.
www.smart-bus.hu
De én kérek elnézést
tomigear a sheriff
Kedden térdre imához. <#wow3>#wow3>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
Elõkerültél ismét a jóslataiddal.<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
www.smart-bus.hu
Na ezt a véleményedet egyáltalán nem osztom.<#ejnye1>#ejnye1>
Nem aláztak õk meg senkit.
PROFIK!!!!
Sõt nagyon nagyon tisztességesen és kulturáltan nyilatkoztak a játékosaik a mérkõzést követõen.
Semmi gúnyolódás, lenézés.
Tették a dolgukat.
Mivel Hollandiában már eldõlhet számukra a kijutás,ott is annyi gólt fognak rúgni nekünk amennyire szükségük van.<#szomoru1>#szomoru1>
Szerintem õk lepõdhettek meg a legjobban , és nem is értették, hogy mi is történt a második félidõ felétõl.
Komolyan mondom én szégyenkeztem a cicázást látván.
Ki lehet kapni 4:0-ra még itthon is , de nem így!!!!!!<#duhos2>#duhos2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szerintem meg annyin se, az elso 45 percet egyenesen ataludtak. Unottan es kenyszeredetten jatszottak.
Erre mi mit csinalunk ? Adunk ket golt nekik, mert olyanok jatszanak, mint Varga hatvedposzton es Lacko, akinek fogalma sincs arrol, hogy mit kellene csinalni a palyan. Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes balhatved, mert ez a LAcko a hig ... kategoriaban sem tudna fellepni egy ertelmes edzonel.
Amugy pedig ismet bebizonyosodott, hogy Egervarinak fingja nincs a szakmarol. Azt gondolta, hogy a Hollandok ellen is lesz majd olyan makunk mint a Finnek ellen, akiket nem is tudom milyen isteni sugallat folytan tudunk legyozni, mert a realis eredmeny vagy 2 golos vereseg kellett volna lennie oda.
Erre mit csinal, bekuld egy csatart, mikozben nem is vedekezunk csak futkaroznak fel-le min a mergezet egerek. Ezert irtam le korabban, ezeknek nem tanitottak meg, hogyan kell helyezkedni ?
Egervarinak es a tobbi honi edzonek reg rakellett volna jonni, hogy nagy csapatok ellen be kell allni vedekezni, ugy ahogy az Inter tette lezarva a teruletet es siman kilehet huzni akar dontetlenre a merkozeseket, aztan ha majd a jatekosallomanyunk es a focink feljavul lehet mast jatszani. Na de ezt, ahol egy csatar van es a legjobb balszelsonkkel 15 perc utan elkezd jatszani vedekezo kozeppalyast egy nonszensz, es szakmai analfabetizmusra utal.
Raadasul akkora lukakat hagyott a vedok es kozeppalyasok kozott, hogy szegyen. Jol lathato az elso golnal 5-6 jatekos vedekezett, a tobbi setafikalt valahol a felpalya kornyeken, mikozben legalabb 8 jatekosnak kellett volna vedekeznie es a csatarokon kivul masnak a felpalyanal senkinek sem szabadott volna lenni. Es meg csodalkoznak, hoggy lyukra futtatasokkal szarra alaztak minket.
A vicc az egeszben, hogy ezekbol a tamadasokbol a kozepesnel kicsit jobb vedelem ellen egy golt se rugtak volna, mert olyan bakik voltak ezek, amiket akar egy dan vagy az elithez nem tartozo ificsapatban is mar megtanulnak 15 eves korban, hogy mi az amit nem szabad csinalni, lasd Laczko. Latja, hogy ket jatekos jon a bal szelen es erre masodik embernek kimegy az elso ellenfel jatekosra, aki hattal all a kapunak 35 meterre az oldalvonalnal es ott hagyja a masik jatekost, ahelyett hogy a ketto koze helyezkedne, hogy barmilyen szituacioban is beletudjon avatkozni kesobb a jatekba, ha esetleg az elso vedonkon tuljutna a jatekos vagy visszapasszol.
Meg is lett az eredmenye, sima golhelyzet es gol. Vicc.
Nem kell elkeseredni ezen. Tudtuk, tudjuk, hogy van hova fejlõdni.
Most kell szurkolni a csapatnak..nem akkor kell majd örömködni amikor kijutunk valahova....
Jóban, rosszban ki kell tartani.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és akkor minden évben rendezni kell 1-2 olyan barátságos meccset ahol az ellenfél az legerõsebb válogatott (Brazíl, Holland ööö talán még Spanyol is volt? stb)
San Marino ellen van esélyünk és nekik lövünk 4-5gólt és akkor isteni ez a válogatott<#levele>#levele>
szerencsétlen Laczkót sajnálom, mert már a lokiban se a posztján játszott 😞
Ellenben hazai palyan egy csapatnak nagyobb tartas kellene hogy legyen.
Egy Luxemburg jobban kuzd mint mi, vagy egy Szlovenia. Itt meg jon a media szlogen nem baj mindenki kikapott volna ettol a Holland valogatottol. Mikozben jo taktikaval egy Szlovakiat is alig tudtak legyozni 2-1re.
Lehet mast meglehet etetni, hogy a magyar focinak most van eselye elverni egy Hollandiat, de en tisztaban vagyok azzal, hogy a magyar labdarugas egy nagy adag fos, viszont azzal is tisztaban vagyok hogy ettol a holland valogatottol is lehet pontot szerezni es nem kell hozza Inter szintu vedelem, csak nem egy ilyen taktika, ahol a jatekosok meg a helyuket se kepesek megtalalni.
Hollandia egyébként szereti megalázni az ellenfeleit. A svédeknek is 4-et lõttek.
Lehet parhuzamot huzni a Szlovakok es kiscsapatok VB szereplesevel, lasd Uj Zealand. Erdekes modon nagy csapatok ellen is kilehet huzni egy dontetlent, sot gyozni is lehet ellenuk es nem kell hozza isteni adottsagu jatekoskeret. Csak esszeruen kell jatszani.
Nem kell egy kozeppalyast peldaul hatvedpozocioba tenni, lasd Varga es hasonlo okos dolgok, amivel Egervari kiserletezgetettt.
Mindenki tudja hogy a Hollandok jobbak ezt senki nem vitatja, de ellenuk is lehet jo eredmenyt elerni, nem kotelezo haromnal tobbet kapni toluk hazai palyan.
Szoval a hulyesegeid inkabb tarsd a pajtasaidra, akik a te melyseges szinteden lezengenek.
tomigear a sheriff
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Egervári szerint idegenben meglephetjük õket"
Mindenesetre aki követi a focinkat régebb óta, az láthatja, hogy még így is az utóbbi évek legszerethetõbb csapata a jelenlegi.
Ha kint is így állunk fel, kint is kitömnek...
www.smart-bus.hu