Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El sem utazik a lengyelekhez.
Szóval nyugodtan bulizhatott.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"2002. január 12-én a Sunderland ellen játszottunk az Evertonnal. A meccs elõtti este megittam három és fél üveg bort, aztán bevettem tizenegy altatót. Reggel hatkor arra ébredtem, hogy az egész testem remeg, bekaptam még pár altatót, megittam a maradék fél üveg bort, aztán visszadõltem. Kilenckor megint felébredtem, ittam egy tripla brandyt, bekaptam egy altatót, elszívtam egy cigit, aztán elindultam a meccsre. Szörnyen rosszul éreztem magam, úgyhogy bevertem még egy tripla brandyt, rá egy tablettát, aztán a meccsen óriásit játszottam, majd otthon beájultam az ágyba. Másnap Jimmy Gardner haveromat hívtam, hogy mi volt a meccsen, õ mondta, hogy én kaptam a legjobbnak járó pezsgõt."
Paul Gascoigne
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
@Narxis: Ahhoz képest, hogy mennyire nincs játékban egyik sem, nagyon jól játszottak.
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
De komolyra fordítva: Valóban a lengyel meccs lesz igazán mérvadó. Én egy moldáviai szintû játékkal elégedett lennék.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az elõreívelt labdái pontosak, a lövései is viszonylag, erõsek, és laposan is meg tudja lõni erõbõl, hajnalfélékkel ellentétben nem kiflizik, bár õt is tehetségesnek tartom csak a válogatottban kicsit visszafogottabb a teljesítménye.
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Emlékezz a Panathinaikosz-Honvéd meccsre!
korruptak, mint az állat...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egy ilyen csapattal ne mondjátok már hogy nincs esélyünk kijutni a vb-re...
Bogdán Ádám – Lázár Pál, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás – Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Tõzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs – Feczesin Róbert, Priskin Tamás
önmagában egyikkel sincs gond
Ugyebar az elhalalozassal sem tudsz mit csinalni. Ez igy jott ossze, az mas kerdes, hogy NBII jatekos is van a keretben, de mint tudjuk Nemeth a junior VB ota jo emlekeket ebreszt a kapitanyban. Az egy dolog, hogy a felnott szinvonalhoz keves ezt pedig mar kulfoldon is eszrevettek, hiszen a kutyanak se kellett emiatt.
Liechtenstein, NBII-es magyar válogatott játékossal .....
olyan igazi MLSZ színvonal
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Viszont most tudjak, hogy az ilyen medianyilatkozat utan hulyenek neznek oket. Pedig mi mar tobb eve annak nezzuk oket, es ezerszer megjegyeztuk, hogy mar reg bekellett volna hivni a valogatottba.
http://goo.gl/gd6Zi5