Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Sajnos Krisztián ismét sérült.<#szomoru1>
El sem utazik a lengyelekhez.
Szóval nyugodtan bulizhatott.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kaplan
Vagy:

"2002. január 12-én a Sunderland ellen játszottunk az Evertonnal. A meccs elõtti este megittam három és fél üveg bort, aztán bevettem tizenegy altatót. Reggel hatkor arra ébredtem, hogy az egész testem remeg, bekaptam még pár altatót, megittam a maradék fél üveg bort, aztán visszadõltem. Kilenckor megint felébredtem, ittam egy tripla brandyt, bekaptam egy altatót, elszívtam egy cigit, aztán elindultam a meccsre. Szörnyen rosszul éreztem magam, úgyhogy bevertem még egy tripla brandyt, rá egy tablettát, aztán a meccsen óriásit játszottam, majd otthon beájultam az ágyba. Másnap Jimmy Gardner haveromat hívtam, hogy mi volt a meccsen, õ mondta, hogy én kaptam a legjobbnak járó pezsgõt."

Paul Gascoigne

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jakuza001
En olyat is feltudok, hogy a valogatott vedonk,par tarsaval kiszokott ejjel sorsdonto merkozes elott a tatai edzotaborbol es utana siman kikaptunk.

banok
Idézzem fel azt a néhány éves történetet, hogy C. Ronaldo elment kedden kurvázni Romába és aztán szombaton rúgott 3 gólt a Newcastle-nek....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Tök mindegy hová mennek csak játszanak rendszeresen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Még semmirõl nincsenek lemaradva... remélem tanultak az elmúlt pár évbõl... Hollandiába kéne mennie mindkettõnek... lehetõleg egy csapatba.

@Narxis: Ahhoz képest, hogy mennyire nincs játékban egyik sem, nagyon jól játszottak.

www.smart-bus.hu

Narxis
10-bõl 8 pontot adtam neki, egyértelmûen érdemes volt válogatottba hívni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Remélem bejön. 😄 Nyitok akkor egy focijósdát. 😄

bakkerman
jah,nagy ász lehetetett volna ez a duó,ha németh-et elkerülik a sérülések,és a kurva szar ügynöki döntések

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Most éjszaka láttam a második félidõ negyedétõl a meccset. Tõzsér játékából így már semmit nem sikerült megfigyelnem, de az iszonyat durva, hogy a Koman és a Németh mennyire érzik egymást... gyakorlatilag bõ fél óra alatt 3 olyan labdát adott neki, amibõl lett egy 11-s gyanús eset, egy elrontott 100%-s ziccer, és egy gólpassz.

www.smart-bus.hu

ressy14
Kevés az az 5 gól, Dombi Tibike megduplázta volna...

De komolyra fordítva: Valóban a lengyel meccs lesz igazán mérvadó. Én egy moldáviai szintû játékkal elégedett lennék.

Dum spiro, spero.

Nem mutogattam... csak okfejtettem! 😊

www.smart-bus.hu

remélem kitûnõen szolgálta egy a VB-re kijutni szándékozó csapat felkészülését a tegnapi meccs, valamint hogy Némethkrisztiék és Priskinék nagyot buliztak a Mamuut2-ben tegnap este a meccs után, mert ez bíz nagy gyõzelem volt.

ne nekem mutogass én egy szót se szóltam...sztem Tõzsér most formában van és azért mégiscsak egy belga bajnok és kupagyõztes csapat alapembere

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DaemoonHunter
+1
az elõreívelt labdái pontosak, a lövései is viszonylag, erõsek, és laposan is meg tudja lõni erõbõl, hajnalfélékkel ellentétben nem kiflizik, bár õt is tehetségesnek tartom csak a válogatottban kicsit visszafogottabb a teljesítménye.

[HUN]FaTaL
Szerintem meg kifejezetten jól játszott Tõzsér, de majd a Lengyelek ellen derül ki igazán. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Idáig, hogy jutottál el? Vezesd már le, megöl a kíváncsiság! 😄

www.smart-bus.hu

Akkor nála is az van mint Stieber esetében? Mé nem híjja már meg, olyan hüjeee... meghítta, oszt azóta csend van. Kíváncsi vagyok ki lesz a következõ "mé nem híjja már meg"...

www.smart-bus.hu

ressy14
Dombit és Torcselle Sanyikát a válogatottba!!!! <#idiota>

Dum spiro, spero.

nem volt rossz, de a második félidõben voltak eladott labdái...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csak úgy parádézott a világverõk ellen igaz?

www.smart-bus.hu

LasDen
meg...elsõ meccsén elvezette a csapatot a Valhallába....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na milyen volt a Tõzsér Urak? Megváltotta a világot?

www.smart-bus.hu

Görögöknél, Törököknél sose mond azt, hogy minden tiszta...az igaz, hogy máshol is mennek a bundázások, lefizetések, de ott aztán tragédia a helyzet😊

Emlékezz a Panathinaikosz-Honvéd meccsre!

Jakuza001
Erdekes a horvatok inkabb golokat lonek a torokoknek. Mar 0:3-ra mennek Isztambulban.

ressy14
Úgy jöjjön be mint a Vidi-Újpested 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
Elég jól játszottunk, VB selejtezõkön mindenkit verhetünk. Érzem.

szép volt ez a meccs😊 Dzsudzsák önbizalma legalább így visszajön

Zenszkij
az már egy igen jó kis meccs lesz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Lengyelek ellen már jobban lehet majd viszonyítani az erõsségünket illetõen.

Dum spiro, spero.

Jakuza001
Az utolso husz percben kifejezetten jol jatszottunk. Mondjuk tobb lett volna ez, ha nem Nemeth a csatar.

[HUN]FaTaL
És ki mondta, hogy ez egy Brazília?😄

Zenszkij
azért ez nem egy Brazília 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

[HUN]FaTaL
A selejtezõkön meg 0-t.

Ehhez képest priskin már kettõt rúgott...

majd a törökök ellen megint kapunk valami skót bírót, aki Gerát kiállítja majd, ha jogos lesz a 11-sünk😄😄

korruptak, mint az állat...

bakkerman
esélyünk van,de egyszer legalább meg kell vernünk majd a törököket,és a románokat is,ami kibaszott nehéz lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
vagy inkább Rudolf+Szalai elõl, Gera vagy Hajnal helyett meg Koman és valamelyik szélsõ védõ helyett Varga

Egy ilyen csapattal ne mondjátok már hogy nincs esélyünk kijutni a vb-re...

mennyit lehet majd cserélni?

passatgt
Priskin helyezz Szalai(majd ha meggyógyul) és világverõ csapat<#taps>

passatgt
EGERVÁRI SÁNDOR KEZDÕCSAPATA
Bogdán Ádám – Lázár Pál, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás – Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Tõzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs – Feczesin Róbert, Priskin Tamás

ezzel a mütyürállam elleni meccs és a megemlékezés együtt gáz szerintem
önmagában egyikkel sincs gond

Effe88
milyen emlékezés kell még
szerintem teljes mindegy ki az ellenfél

Jakuza001
Az elore lekotott merkozesekkel nem tudsz mit csinalni.
Ugyebar az elhalalozassal sem tudsz mit csinalni. Ez igy jott ossze, az mas kerdes, hogy NBII jatekos is van a keretben, de mint tudjuk Nemeth a junior VB ota jo emlekeket ebreszt a kapitanyban. Az egy dolog, hogy a felnott szinvonalhoz keves ezt pedig mar kulfoldon is eszrevettek, hiszen a kutyanak se kellett emiatt.

végülis biztos szép megemlékezés lesz....
Liechtenstein, NBII-es magyar válogatott játékossal .....

olyan igazi MLSZ színvonal

kaposi1
Csak hogy mindenki tudja, Tõzsérrõl van szó.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jakuza001
Az a vicc, hogy vegre betegyek a valogatottba, ahhoz egy Chelsea-t edzonek kell rola aradozni, mert amugy a vakok a mai napig nem tennek be.
Viszont most tudjak, hogy az ilyen medianyilatkozat utan hulyenek neznek oket. Pedig mi mar tobb eve annak nezzuk oket, es ezerszer megjegyeztuk, hogy mar reg bekellett volna hivni a valogatottba.

Narxis
Kötelest a válogatottba!

[HUN]FaTaL
Tõzsért? Az hülyeség lenne, ugyanaz a liga, az Anderlecht kb ugyanaz a szint és a Genkben már stabil helye van. 😊

dave9004
az már visszalépés neki 😊