Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
háát,amíg a pályán voltak,addig se voltunk egy VB résztvevõ szinten

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Vajon mi lesz a romanokkal vagy a torokokkel vagy esetleg a hollandokkal , ha egy 88. helyezett bulgariat se tudunk legyozni ?
Amugy a ranglista ugy hulyeseg ahogy van, kb mi vagyunk a 88. helyen.

passatgt
inkább most játszunk döntetlent mint a selejtezõkön

mellesleg ha szalai és dzsudzsák pályán maradt volna, kitömjük õket😛

😊

na igen a világranglista 88. helyezett Bulgáriát hazai pályán nem vertük meg...

mi vagyunk túlságosan elõre rangsorolva (37.), vagy a bolgárok túl hátra?
de nem reális, ennyit a világranglistáról.
(a bolgárok nem nyertek mostanában meccset amúgy senki ellen...)

jó nálunk azért volt egy Lothar Matthaus és egy Erwin Koeman is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rajtunk kívül a Spanyol válogatott volt mindig hûû az elveihez az õ kispadjukon még sosem volt külföldi edzõ, ha jól tudom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dave9004
sem a 2 petrov
rooney8
Es meg berbatov sem jatszott

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ressy14
Jól játszottak a bolgárok. Nyerniük kellett volna. Jó lenne, ha mi is így tudnánk focizni...

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Sanyibá egy ökör, nekem meg Sanyibá nem fér bele a taktikába XD.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
tavaly amit ígért neki Sanyibá azt megtartotta. Nem volt elég? (természetesen csak a közfelháborodást csendesítette. de még mindig nem fér a taktikába bele)
Zenszkij
Tõzsér Dániel hol van?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
bár lehet Mo. az egyetlen, ahol ez nem következhet be az elkövetkezõ 1-2 évtizedben (a külföldi edzõ)
dave9004
és akkor sanyibá is megbukik, jöhet szósza a bajnok és bl résztvevõ viditõl 😄
bakkerman
ebbõl megint nem lesz VB,persze messze van még az õszi kezdés,de a válogatottunk fele nem is játszik klubjában,ha meg Sanyi bá név alapján fog válogatni,akkor 4.-ek leszünk a csoportban. No de hajrá!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

barátságos meccs én nem így állnék hozzá

[HUN]FaTaL
Én is ezt kérdezem magamtól...

http://goo.gl/gd6Zi5

Örülhetünk az 1-1-nek. Ennyit ér a "csodás" világranglista helyezésünk, ahol ugye vagy 50-el vagyunk a bolgárok elõtt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez nem volt valami ütõs meccs. A végén már nálunk sem volt a labda. Nagyon 50-60%-on rotyogtak a mieink.

Jakuza001
Nwm tudom, hogy en ezt a fost mar megint minek neztem meg.

Oziris666
Hát nagy szerencsénk van h nem vezetnek,amilyen ziccereket kihagytak a 2.félidöben... Nagyon gyenge a védelmünk

Effe88
ideges a faszrajzolgató sanyi bá

Kaplan
Ja, támadójátékunk például nincs. S ez eléggé szomorú..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Szarul játszunk nagyon, megérdemeljük... Megint nem tudjuk megverni a bolgárokat. Király bejött és kapott is egyet 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
thx 😊

Kaplan
Buzsáky-Koman, Hajnal-Elek, Szabics-Németh

Kaplan
Józsika ma rettentõen gyengusz sajnos, lassú, pontatlan, Popov sokat szopatja.

[HUN]FaTaL
Milyen cserék voltak? Lemaradtam az elejérõl. Azt látom, hogy Koman bejött, de kinek a helyére? Volt még csere?

Jakuza001
Amugy ez a Hajnal minek jatszik ? Illetve jatszik egyaltalan ? 😄

Kaplan
Amúgy nagyon agilisek a bolgárok, meglepõen jók. A labdatartás eddig eléggé bejött nekik.

[HUN]FaTaL
Szalai <#taps>

Kaplan
Szalai zseniális. A gól elég mákos volt de az õ megmozdulásai a meccsen eddig mind kiválóak voltak. Megérdemelte!

passatgt
kapufa😊

szalai alkot

dave9004
egy kapufa 😊
[HUN]FaTaL
Kiváncsi vagyok, hogy Németh kap e lehetõséget, megnéznék egy Németh-Szalai kettõst elöl. 😊

Jakuza001
Ilyen pozitivan reg alltam hozza magyar valogatotthoz, mert evtizedek ota olyan fosok vagyunk, ezt ugy kell ertelmezni.

Kaplan
Szerintem megszórjuk õket. 3,4-1

dave9004
0-0 az én tippem
ressy14
akkor világvége hangulat, letargia, megnövekedett öngyilkossági ráta lenne a jellemzõ. <#idiota>

Legalább legyen jó meccs, ha már az eredmény nem fontos.

Dum spiro, spero.

Jakuza001
Kivancsi vagyok mi lesz. Tippem vagy egy 2:2-es dontetlen vagy egy szoros 2:1-es gyozelem. Bele se merek abba gondolni, ha kikapunk.

Kaplan
Muszáj volt belekötni mi? 😄 FM-ben fedeztem fel, egy albertirsai játékos. Valami nem tetszik? <#idiota>

dave9004
Faragó: "néhány érdekes transzparens: Tápiószecsõ, Gyöngyös, Csepel, Gyõr. Hát utóbbi talán nem itt Gyõrben"
dave9004
csak én érzem fölöslegesnek az 1 órás felvezetõt a barátságos meccse elõtt? 😄
Nap kérdése: Egervári vajon 3 pontot akar-e ma szerezni? 😄😄
LasDen
ya

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Punker
6-tól van a meccs?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LasDen
Ki az a Kormcsmár??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Kezdõnk:

Bogdán-Kádár,Kormcsmár,Juhász,Varga-Dzsudzsák,Pintér,Buzsáky,Hajnal-Szalai,Szabics

[HUN]FaTaL
Sport1

Punker
melyik adón lesz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"