Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
gyõztünk
szíp vót😊<#eljen>

Csehek ilyen játékkal az Eb-n 0 pont,biztos kiesés, nálunk meg szurkolok Sanyi bá-nak hogy hozzon össze egy jó csapatot a VB selejtezõre.

DasIsFuck
pocsék bírói teljesítmény hozzá kell tenni.

különben meg mit vagytok a játékért úgy oda?
ez egy eb-re hangolt cseh csapat akik ranglistán is elõl állnak...legyõztük õket 2-1-re.

jó csapat ez a cseh az h pályán ekkora különbség volt köztünk az azért nem a véletlen...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

passatgt
+ ez a gyõzelem a ranglistán még értékes pontokat hozhat

AnuluWork
Grat! Két ilyen pofátlan gólt rúgni! D Szóval, le a kalappal. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

passatgt
viszont Dzsudzsák beadása, Gyurcsó labdakezelése és lövése világklasszis színvonal volt😊

passatgt
tipiku sedzõmeccs, egyik csapat sem játszott rendesen

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDD

Közünk nincs a meccshez 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
😄DDDDD

ennyi, felesleges támadni, gólra játszák ezt a játékot😄

[HUN]FaTaL
Azért azt ne felejtsük el, hogy hiányzik majdnem a teljes (kezdõ, alap) középpályánk (Hajnal, Koman, Gera). Sajnos látszik is a játékunkon.

Ilyen labdabirtoklással csoda lesz, ha döntetlent tudunk kiharcolni. 😊

Utolsó meccs a BL döntõ volt ez elõtt amit néztem, erõsen érzõdik a minõségbeli különbség. De azért hajrá Hungary !

passatgt
csehek mezén úgy néz ki a szám mintha szigszalaggal lenne felragasztva (annó megye2-be így csináltuk😄)

Effe88
1-1
"kamu tizi"

[HUN]FaTaL
Dzsudzsák 😄 Szemfüles gól 😄

banok
19.00 Csehország-Magyarország
tv: m2, Sport1 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Bogdán - Vanczák, Korcsmár, Juhász, Laczkó - Koltai, Varga J., Pintér Á., Dzsudzsák - Szakály P. - Szalai Á.

A keret a cseh és az ír válogatott elleni felkészülési mérkõzésekre

Kapusok:
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz Pireusz)

Védõk:
Vanczák Vilmos (Sion), Lipták Zoltán (Újpest FC), Korcsmár Zsolt (Brann), Mészáros Norbert (Debreceni VSC-Teva), Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Kádár Tamás (Newcastle United)

Középpályások:
Halmosi Péter (Haladás), Varga József (Debreceni VSC-Teva), Koman Vladimir (AS Monaco), Szakály Péter (Debreceni VSC-Teva), Pintér Ádám (Real Zaragoza), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Gyurcsó Ádám (Videoton)

Támadók:
Szalai Ádám (Mainz), Németh Krisztián (RKC Waalwijk), Szabics Imre (Sturm Graz)

forrás

Láma!
és a svédek valszeg nem adják el a válogatott meccseiket, mint nálunk régebben(?) néhányan...

Na igen, ez a másik fele... 😊

www.smart-bus.hu

Effe88
igen jelenleg még😄+náluk rendszeresen játszanak a klubcsapatjaikban a válogatott játékosok
na ez se mellékes😄

Egy gyökértaplóibragenyóval jobbak...

www.smart-bus.hu

Narxis
Azt mondom, hogy mákjuk volt, kijött nekik a lépés. Én ezt éreztem mikor néztem az egymás elleni meccseket. Persze nem mindig, ezelõtt 10 évvel szvsz tényleg jobbak voltak, de a svéd foci is visszaesett egy kicsit én úgy érzem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Effe88
egy szinten?
ne már
szinte minden nagy tornára kijutnak mi meg vala hogy mégse
csak nem vagyunk egy szinten

Narxis
Svédekkel szerintem kb. egy szinten vagyunk(én legalábbis régóta így érzem), sokszor volt mákjuk, most legutóbb meg az arcukat hozták csak a pályára ellenünk.

Narxis
Most sincs a Vidinek igazán erõs ellenfele, ráadásul most több pénzt kapnak mint Mezey valaha kapott. Sousa mindenkit leigazolhatott akit kért.

ressy14
A svédeket ütnünk kellett volna kint is, a finneket itthon leverni, aztán már készülnénk a nyárra. Nem volt lehetetlen feladat, nehogy azt mondd.

Dum spiro, spero.

Casillas
Nem, de nem is a hollandok és a svédek csoportjából...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

passatgt
egyelõre jobban teljesít mint elõdje, elõzõ szezonban 61 pontot szereztek, mostaniban már 57 pont és még van 3 forduló

csak elõzõ szezonban balfaszabbak voltak ellenfelek, azért tudták behúzni bajnokságot

Narxis
Ugyanez elmondható a válogatott esetében is. Nem az edzõn múlik se itt se ott.

ressy14
Az nem biztos az edzõ hibája, hogy egy csapat sikeres vagy sem. Ha Guardiola jönne ide, akkor sem jutnánk ki. A 2010-es VB-re akkor ezek szerint a szlovének és a szlovákok is az nagyon erõs kerettel jutottak ki...

Dum spiro, spero.

Narxis
Majd megnézzük mit alkot a Vidivel aztán visszatérhetünk erre.

[HUN]FaTaL
Szerinte jobb a keretünk mint a svédeké 😄

Effe88
miért lenne szégyen?
hollandok és a svédek i jobbak nállunk(jobb kerettel rendelkeznek ezt nem lehet cáfolni)
reális volt a 3.helyünk az meg nem ér eb-t

De tulajdonképpen igaza van.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Narxis
😄DD

LasDen
neki szégyen, mi meg már hozzászoktunk...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Úgysem marad el, az ukrán vezetõség biztos honorálná egy ki papír alapú köteggel, ha az UEFA mégis agyalna a dolgon.

Dum spiro, spero.

a.carkey

A medve nem játék.

Zenszkij
nem ez lesz a legnépszerûbb EB maradjunk ennyiben

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Punker
itt nem a világsztárokról van szó, hanem a nézõkrõl

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zenszkij
nem sajnálom a nagy agyonfizetett világsztárokat, de ezek a szállodaárak! látszik még nekünk is van hova felnõnünk 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Punker
1 hónappal kezdés elõtt jöttek rá hogy ukrajna minden csak nem európa. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
zaki
vágom, de még itthon is vannak nála sokkal jobb, és tehetségesebb kapusok.

dave9004
na ezt megnézném. De ne az u21, hanem mondjuk egy vmivel gyengébb válogatott ellen. mondjuk egy lett, litván, fehérorosz ellen.
kíváncsi lennék mit tudnak hazánk itthoni sztárjai 😉
és Józsi György (Ferencváros) is be lett hívva

a hírek szerint egervári

Láma!
ezt ki állította össze?

Kulcsár????? mi alapján? mert teljesítmény szerint még a ligaválogatott C-be se férne be...

passatgt
"ligaválogatott", tehát külföldi nem játszik, amúgy meg kurvamindegy