Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ez egy baromság,szar ötlet úgy ahogy van

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Ezzel (nem arról beszélek, hogy lesz-e Budapesten meccs, hanem az egészrõl) gyakorlatilag a selejtezõk szintjére degradálják le az EB-t. Nem sok értelme van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
remélem nem így lesz
ez a platini egy tetû alak, eleve 24 csapat 2016tól:S:S
így se valami magas a szinvonal 16 csapattal...........:S

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
norvégokat megbasszuk a lazacaikkal együtt

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

banok
bakkerman
mindig az arany középút a legcélravezetõbb,legyen igényes magára,de ne annyira,hogy abból álljon az élete,hogy szabadidejében bámulja magát a tükörben,meg ruhát vásárol...azidõ alatt,és abból a pénzbõl eljárhatna kondiba lábtolózni...

helyükben én fiatalon befektetném a pénzt egy kis részét pedig a magam szórakoztatására használnám fel. Divatra meg egyéb ilyen kiegészítõ cuccokra költeni annyira felesleges, de komolyan...Mondjuk lehet én vagyok igénytelen, de legalább ezzel is spórolok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
csak ezek az akademisták ifi korban már kimondva,kimondatlanul PÉNZÉRT fociznak,ez tény! Tehetségtõl függõen kapják havi szinte a pénzt,amit mire költenek el? Trendi ruhákra,szoláriumra satöbbi,így lesznek az alázatos focizó kiskölyökbõl FOCISTA(így nagybetûvel,ma már ez rang) playboy. Kaját kapják,délelõtt suliba tanulnak,délután edzés,utána irány a pláza,meki. Amikor ilyen portrémûsorokban bemutatnak 1-1 külföldi világsztárt mit látsz? Civil életben jól öltözöttek,legújabb trendi ruhák,vagány haj,dögös barátnõ. Csak õk már letettek valamit az asztalra(pl.: nálunk Daniel Alves ad nagyon magára,de õ is világklasszis a PÁLYÁN),ezek a 18-19 éves fiataloknak csak ennyi jön le a nyugati focistákról,hogy hogynéznek ki...és ez nagyon nagy baj sajnos. Ronaldot,Balotellit,meg úgy az olasz focistákat majmolja mindegyik,pedig elég megnézni Leo Messit,egy teljesen egyszerû figura a pályán kívûl is,mert tudja magáról,hogy õt az alapján itélik meg,amit a pályán nyújt,az átlag szurkoló nem nézi a focisták öltözködését. Fejben vannak a nagy gondok sajnos :S Nem vagyok besavanyodott öregember,sõt,2 éve még iskolapadban ültem,de amikor látom az utcán a nyír1-i ifistákat hányingert kapok.

nincs katonaság:S Én se voltam katona, de azért én ennyire nem kényelmesedtem el és tudom azt, hogy mindent nekünk kell megteremteni a karrierünket az életünket nem pedig alánk tolnak mindent és nem foglalkozom a külsõségekkel sem...Ezekbe azt kellett volna kódolni, hogy a sikerhez kemény munka és kitartás szükséges a pénzzel ne foglalkozzanak, hanem a játékuk és a tudásuk csiszolásával, edzés, edzés, munka, munka...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ressy14
én úgy szeretném, ha valamelyik külföldi edzõ sousa-n kívül (moniz, rossi, tökmind1) eredményes lenne nemzetközileg, hátha akkor felfogná a "szakma", hogy õk valamit nagyon szarul csinálnak...

Dum spiro, spero.

Láma!
évekkel ezelõtt kellett volna...

nem most kéne mindenkinek akinek bármi köze is van a Doktor Mezey féle iskolához elhúzni ?

tuti akadémiák tuti gyümölcse... övéké a jövõ, õk az utánpótlás...
szégyen...
remélem sérülés miatt abba hagyják mind

Kaplan
Igen, ott a pont. Én eléggé keményen fognám ezeket a focistákat, nem kellene remete életet élniük de muszáj valahol alázatot tanulni az élettel szemben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

társadalmi tényezõk és a nevelés is rendesen befolyásolják azt a tényt, mennyire nem fejlõdik a futball itthon.

Kézilabdázók legalább valamennyire normálisak

Kaplan
Ocsmány ahogy ezek a gyerekek kinéznek, de a legszomorúbb, hogy pont úgy is viselkednek a pályán. Trógerek ezek mind, nem focisták. Nagyképû, flegma, halvérû fiatalok. A lényeg, hogy a sérója mindenkinek sértetlen maradt a 93. perc végére is!

ja a játékosok kinézetére gondoltál?

faszom bezzeg, ha én fociznék akkor törekednék arra minél jobb legyek nem lötyögnék...komolyan már ilyen korban is unják és csak a pénzre mennek? pont ez a szar

Ja, a sport1-en, köszi.
Hol nézed?
bakkerman
most nézem az U19-es magyar-osztrák meccset...mocsok gyenge az egész csapat,1-0-ra vezetnek a sógorok,nulla játék,nulla kreativitás,úgy látszik tényleg igaz a "hiedelem",hogy ebben a korban a futball iránti érdeklõdésük a srácoknak kimerül abban,hogy menõ hajuk legyen,divatmárkáktól öltözkedjenek,és szolibarnák legyenek. Fasza.

ressy14
mostanság nem hiszem, hogy kiérdemelné. Gyurcsó is nálunk játszik aztán mégis válogatott. nem hiszem, hogy ezt túl kell gondolni. Nem hívta be Nikot, majd a csütörtöki 3 gólja után megbánja 😄

Dum spiro, spero.

manager nagyon lényeges
mert SándorGy se nagyon fog meghívõt kapni mostanság a Vidibõl.

Láma!
Nálam szintúgy, csak éppen Sanyi bácsi neheztel rá és ezt Banoknak is mondom mondom, hogy igen attól hogy valaki Vidi játékos hátránnyal indul.

bakkerman
lehet Sousa-t nem szeretni,de hosszú idõ után ismét meglátta a fényt a magyar foci a szarkupac aljáról,és ez neki köszönhetõ. Ha utolsó 3 csoportmeccsen kapnak 10 gólt,nálam akkor is maxi respekt van felé!

banok
Ezt nem értem. Attól, hogy valaki a Videotonban játszik és a Sousa az edzõje ne lehessen válogatott?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
hülyeség, Gyurcsó is ott van a keretben mindig. Pedig nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne a Nikonál.

Dum spiro, spero.

Láma!
"szóval minden mellette szól."

kivéve a csapat ahol játszik, és fõleg annak edzõje.

..hát ez az, hogy a szerb labdarúgás lefele megy, és végén még beférne, fõleg ha a Vidibõl Nyugatra szerzõdik majd.

NémethK akkor is a bögyömben van... mit keres a keretben... Mert Nikolics mellett ott van még Stieber is. Nemanját "le kéne védeni", hogy pályára lép vmi felnõtt bari FIFA meccsen. Anyja magyar, könnyû honosítás elõtt is állampolgár volt, gólérzékeny, jó helyzetkihasználással, szóval minden mellette szól.

Kaplan
Akkor az a ligaválogatott volt, ejj.

Effe88
"2012 áprilisában bemutatkozott a magyar ligaválogatottban, ahol az U21-es válogatott ellen kezdõként egy félidõt játszott.<5><6>
A szerb labdarúgó-válogatottba eddig még nem hívták meg."
ligaváogatott az nem számít
bármilyen fifa tétmeccs illetve fifa barátságos mérkõzés viszont számít
szóval be lehetne hívni

Kaplan
De Nikolic már játszott a válogatottban egy barátságos mérkõzésen, vagy nem jól emlékszem?

Effe88
nem
ha a barátságos meccs hivatalos fifa meccs akkor az is számít

[HUN]FaTaL
"ha már 1 másodperce is beáll akkor már csak magyar válogatott lehet, szóval ilyenkor igazán be lehetne hívni..."

Ez csak tétmeccsre igaz.

De rohadtul nem értem miért nem próbáljuk ki, legalább csereként. Bár Németh se nagyon kap lehetõséget, most, hogy játékban van... Szerintem õt is meg lehetne próbálni pl. Rudolf helyén játszatni.

És Szalai mögé is kell egy csere egyébként is.

Stieber ugyanez, tud játszani a bal és a jobb oldalon is, az, hogy a svédek ellen nem villogott annyira, hát istenem. Bár szerintem egyáltalán nem játszott rosszul, sõt.

Effe88
be bizony
fõleg a nikolicsot
jó kis csatár õ még fiatal is
ki tudja lehet egyszer a szerbek küldenek neki egy meghívót:S
ha már 1 másodperce is beáll akkor már csak magyar válogatott lehet, szóval ilyenkor igazán be lehetne hívni...

LasDen
jaa hogy ez barátságos meccs...oké..nem figyeltem 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
szabicsnak ilyen jól megy grazban, vagy mi?
egyszer niko is kaphatna egy meccset a válogatottban, ha nem teljesít jól, max nem hívja be legközelebb.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Persze hogy az a baj, mert a barátságos meccseken kellene új embereket behívni. Pl. most...

Pátkainak annyi köze volt a törökök megveréséhez, mint nekem. Csak a szerencsén múlott, hogy nem ment el rajta a meccs.

LasDen
szerintem meg nem baj hogy konzekvens maradt ahhoz a csapathoz, akikkel a törököket is verte....
múltkor meg az volt a baj, hogy selejtezõre új játékosokat hívott be...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Koltai jogos mert jól nyomja a Gyõrben de Nikolicsot én is hiányolom.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
nálam meg gyurcsó a psg csatáraXDXD

Stieber nálam 76-os a FIFÁ-ban😄

[HUN]FaTaL
Gondoltam, hogy se Nikolics, se Stieber nem lesz behívva. Bezzeg Koltai meg Pátkai.. Na mindegy.

LasDen
A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE NORVÉGIA ELLEN

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz)

Védõk: Halmosi Péter (Haladás), Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Roda JC), Korcsmár Zsolt (Brann), Lipták Zoltán (Gyõri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Vanczák Vilmos (Sion)

Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Gyurcsó Ádám (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koltai Tamás (Gyõri ETO), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Pátkai Máté (Gyõri ETO), Pintér Ádám (Real Zaragoza), Szakály Péter (DVSC-Teva), Varga József (DVSC-Teva)

Támadók: Németh Krisztián (Roda JC), Szalai Ádám (Mainz), Szabics Imre (Sturm Graz)

wat

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Zenszkij
jah meg Urbán Flóri

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szabii98
Kovács István is, pár év, és ha ilyen ütemben fejlõdik kezdõ lesz

I met God. She's black

ressy14
egy meghívót megérne

Dum spiro, spero.