Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
<#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
"Mert a mienk következmények nélküli ország és ezt a külföldiek is tudják és kihasználják."
"...akármilyen büntetést kapunk nem lesz semmilyen komoly ellenállás"

Ezt én úgy dekódoltam, hogy te komolyabb ellenállást vársz az MLSZ-tõl. Erre kérdeztem rá, hogy ezt mit jelentene a gyakorlatban erre te felsoroltál ezt-azt és utána ezt írtad:
"Igazából sok ütõkártya nincs a zsebünkben, a radikálisabb tiltakozás pedig áldozathozatalt kíván."
Szerinted Csányiék nem ezt az "utat" járták be?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Nem léptem sehova.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
Ezzel a hozzászólásoddal visszaléptél ahhoz képest amire reagáltam...

a.carkey
Akkor a Stadlerova stadionban játszunk. Nem tök mindegy? 😄

A medve nem játék.

LasDen
tudomásom szerint a stadion most a lányáé....õ meg nem adja vissza az apjának....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
Akasztóra vinni a meccset mivel a sajtópáholy kötelezõ nemzetközi meccsekre. 😊

Aztán kész.

Öltözõ van, sajtópáholy van, csak ülõhelyek vannak.

Nem tudom mit mond ki zárt kapus mérkõzésre a szabályzat, de az tuti nincs kikötve, hogy zárkapu esetén mennyi a kötelezõ ülõhely, különösen, hogy a Ferörer szigeteken is játszanak hivatalos Fifa találkozót 500-800 nézõ elõtt.

Picit rendberakni a pályát, az öltözõket és a sajtópáholyt (az Ajax miatt a fradi anno két hét alatt épített egy újat/mobilt, tehát nem lehetetlen), újrahangolni a világítást, majd a középsõ tribünt meghagyva az ülõhelyekkel, szépen hagyni hogy a szurkolók elvégezzék azt, amit a természet még nem intézett el, magyarán "kicsomagolnák" a stadiont (nekidõlnének az alapoknak, és magától ledõlne), majd szépen - akár mobiltribünökrõl - megtekintenék kívülrõl a mérkõzést. Kerítés maradna, csak sima drótkeritéssé formálódna, így kívülrõl simán körbeállva, zárt kapuk mögött!!!, de mégis többezer ember jelenlétében meg lehetne rendezni a találkozót, és NEM TUDNÁNAK BELEKÖTNI! 😊

Mi történhet?
-Fél évvel korábban dõl össze a Stadler pálya.
-Kap az MLSZ némi pénzbüntit, mert nem volt megfelelõ szõröstalpúék komfortérzete, de belekötni nem lehet, mert a Stadler (Gázszer) pálya európai szintû minõsítéssel bírt még tíz évvel ezelõtt is. 😊
-Megbüntetik Stadlert, mint a pálya üzemeltetõjét? Muhaha! Írják a többihez, max. nemzeti hõs lesz a Juhászból. 😊
-Zárt kapu betartva, de senki sem írta le, hogy egy alacsony drótkerítés nem számít bele a zártkapus, nézõket mégis magáénak tudó (lsd. Monaco GP, amikor az erkélyekrõl nézik a futamot) találkozók sorába.

"Saller emlékvideó" 😊

Ha "Bekemnek" jó volt, akkor a szõröstalpúaknak is jó lesz! 😄

A medve nem játék.

Láma!
ja igen, azzal nem is vitatkozok, csak mindig mosolygok amikor jelzökkel illetünk VB selejtezõket😊

sorry😊

Akkor úgy fogalmazok, hogy egy barátságos mérkõzésen elkövetett zsidózásért.. egy barátságos mérkõzésre vonatkozzon a büntetés is.
Nyilván nem fenyeget a veszélye, de evvel az erõvel a VB döntõ elõtt is bejelenthetnék, hogy Magyarország miatt zártkapus lesz mert 30 ember csúnyán beszélt és nem oda illõ zászlót mert lengetni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Láma!
nekünk 20 éve minden VB selejtezõ létfontosságú, sorsdöntõ, mindent meghatározó, stb...

Semmiképpen ne létfontosságú VB selejtezõ mérkõzésen.
Barátságos mérkõzésen egy zárt kapus mérkõzés. Megfelelõ mértékû büntetés lenne.

ressy14
egyébként ha az mlsz mégis beengedné az embereket akkor mivel büntetnének minket? pontlevonás vagy kizárás?

Dum spiro, spero.

Narxis
Igen.

Nyilván nem. Még a fellebbezés elbírálása elõtt érdemes lenne Csányinak egy beszélgetést lefolytatnia a Fifaval amiben esetleg fût-fát megígér a rásszizmus elleni hárc érdekében. Talán segítene valamit...

Végsõ soron pedig akár a románok elleni meccstõl is visszalépnék ha a fellebbezést elutasítják de szerintem ezt senki nem akarja, esetleg lehetne 10 perccel késõbb a pályára küldeni a játékosokat vagy mondjuk viseljenek fekete karszalagot bár ezt meg lehet a bíró nem engedné. Igazából sok ütõkártya nincs a zsebünkben, a radikálisabb tiltakozás pedig áldozathozatalt kíván.

banok
Miért mégis mit vársz? Lépjünk ki a FIFA-ból?

ressy14
hozzáteszem a zászlós ügyhöz: kevés olyan ország van, amely próbálja eltüntetni a történelmének részleteit...
A következõ lehet az lesz, hogy a 48-as szabadságharcot majd fasiszta lázadásnak állítják be.

Dum spiro, spero.

ressy14
azt sem, és már árpád sávosat és nagy Magyarországosat sem..

Dum spiro, spero.

Láma!
akkor oda meg Izraeli zászlót nem lehet majd vinni?

ressy14
most palesztina a soros.

Dum spiro, spero.

ha a csomót keresem a sztorin, akkor aki zsidózik az rasszista? a zsidó és az indoeurópai népek rassz jegyekkel(bõrszín, haj, szemszín, alkat) megkülönböztethetõek egymástól, mint a kínai és a bantu néger?

Remélem idén is játszunk egy barátságost meccset Izraellel. Ha már tavaly is volt, akkor a jó barátságot idén is ápolni kell.

A Magyar himnuszt még meg szabad, csendben hallgatni a meccs elõtt?

ReszegKoldus
Némelyik pontot nem nehéz betartani.
Azért elképzelem, ha ezután szép csendben lenne mindenki, csak a feltartott középsõ ujjakat lehetne látni a lelátókon, a következõ meccsre mindenki csak zsebre rakott kézzel mehetne be és egybõl kiemelik, aki elõveszi a kezét a zsebébõl... "Kedves" FIFA <#mf2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Így ebben a formában jogos... ezt a szerbekkel nem mernék megcsinálni... mondjuk õket nem is marja belülrõl semmilyen befolyásos kisebbség... õk sem mernék ott eljátszani ezt a feljelentõsdit...

www.smart-bus.hu

Narxis
Úgy, hogy akármilyen büntetést kapunk nem lesz semmilyen komoly ellenállás. Egy kicsit mérgelõdünk, fellebbezünk a hivatalos szerveknél aztán szépen a többség elfelejti. Minden megy tovább ahogy eddig miközben a Fifa példát statuált velünk.

Ezt most, hogy érted?

www.smart-bus.hu

Narxis
Mert a mienk következmények nélküli ország és ezt a külföldiek is tudják és kihasználják.

ez miért csak és kizárólagosan Magyarországgal merik megcsinálni?
<#rinya>

a.carkey
Gondoljatok bele, hogy mi megy a briteknél Észak-Írországban, és miért marasztaltak el minket, ami miatt lett ez a döntés: "Az Árpád-sávos címer és a Nagy Magyarország szimbólum sporteseményeken nem jeleníthetõ meg."

"A Londonhoz hû protestánsok az ellen tiltakoznak, hogy a belfasti városi tanács a katolikusok javaslatára december 3-án úgy döntött, az évszázados gyakorlattal szakítva vegyék le az Egyesült Királyság Union Jack néven is emlegetett zászlaját az északír középületekrõl, és csak jeles napokon tûzzék ki."

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Ebben az a szánalmas hogy már réges rég elõ lehetett volna venni ezeket a gyökereket, és megbüntetni õket, senkinek sem hiányoznak.

Elmehetnek az édes anyukájukba... tudnám mi a faszt fáj nekik a mi történelmi jelképünk és a Nagy Magyarország szimbólum! Undorító ez az egész gittegylet...

Az fix, hogy én a büdös életben többet nem megyek fifa rendezvényre...

www.smart-bus.hu

Narxis
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a magyar labdarúgás fórumán bejelentette, hogy a szövetség a beazonosításukat követõen polgári peres úton beperli a Magyarország-Izrael mérkõzésen rasszista módon viselkedõ szurkolókat, akik miatt a FIFA elrendelte, hogy a Magyarország-Románia vb-selejtezõt zárt kapuk mögött kell játszani.

– Különbözõ – nem magyarországi – televíziós társaságok felvételei alapján módunkban áll beazonosítani a magyar-izraeli találkozón rasszista módon viselkedõ szurkolókat. Õket a magyar-román mérkõzés kiesõ bevételei, valamint a FIFA negyvenezer svájci frankos büntetése miatt polgári úton be fogjuk perelni, és kártérítést fogunk tõlük emiatt követelni, melynek összege egymillió dollár, azaz körülbelül kétszázmillió forint. Fellebbezünk a FIFA döntése ellen, melyet jogosnak – mértékében azonban túlzónak - érzünk, ám ha mégis marad a zárt kapu, akkor arra kérem a magyar válogatottért szorító szurkolókat, jöjjenek ki az 56-osok terére – a volt Felvonulási térre –, ahol egy hatalmas kivetítõ elõtt közös meccsnézést szervezünk. Kérek mindenkit, hogy ide jöjjenek március huszonkettedikén, s ne a politikai pártok által szervezett akciókra – mondta Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke.

a.carkey
"A FIFA a büntetés kihirdetése után kilátásba helyezte a pontlevonást és kizárást, mint további szankciókat, ha a súlyos szurkolói incidens megismétlõdik. Az MLSZ az újabb rendbontások elkerülése érdekében, célszerûnek látja kiemelni a szerdán kiadott határozati dokumentum – és egyben a FIFA politikájának - néhány kinyilatkoztatását.

- E szerint a „mocskos zsidók”, Auschwitz, Buchenwald, Mussolini skandálása, éltetése rasszista és antiszemita magatartásnak minõsül, és minden körülmények között tiltott a sportpályákon.
- Az Árpád-sávos címer és a Nagy Magyarország szimbólum sporteseményeken nem jeleníthetõ meg.
- A mérkõzésen a Palesztin zászló használatát, a Palesztina skandálását politikainak és provokatívnak ítélte meg, amelynek sporteseményen való jelenlétét elítéli és a büntetés alapjául szolgáló cselekmény részének tekinti.
- A valamely csapat himnusza alatti fütyülést, és a himnusz alatt a játéktérnek való hátat fordítást elítéli és a büntetés alapjául szolgáló cselekmény részének tekinti.
- A Bizottság a fenti szabálytalanságokat, kifogásolt magatartásokat kirívóan megdöbbentõnek, agresszívnak és visszataszítónak minõsítette.
- A Bizottság a rendezõ MLSZ mérkõzés elõtti és utáni intézkedéseit elismerte, de a kifogásolt eseményekkel kapcsolatban nem tartotta elegendõnek. Ugyanis a mérkõzés alatti beavatkozás hiányát rója fel, és emiatt büntette meg a szövetséget. Az MLSZ, mint rendezõ az indoklás szerint nem intézkedett a mérkõzésen elõfordult rasszista és diszkriminatív események leállítására az elkövetõk azonosítása és a biztonsági személyzet által történõ, stadionból való azonnali kivezettetése céljából, amivel megakadályozta volna a rasszista viselkedés folytatását, megismétlõdését."

Kívánok a Fifának egy Irán/Irak/Libanon/Szaúd-Arábia/Törökország/Németország-Izrael válogatott meccset az elkövetkezõ Afrikai VBn!

A medve nem játék.

Roman-Magyar, Magyar-Román meccsek mindig történelem jelentõségûek 😄
Az lenne még jó ha itt Romániában Kolozsváron lenne a meccs. hjujj 😄

Krisztiam
fa*om ki van a Fifával, pedig menni akartam a magyar-románra

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DasIsFuck
ilyen talajon nincsennek véletlenek...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

[HUN]FaTaL
Ebben egyetértünk. A sportdiplomáciánk egy rakás szar.

http://goo.gl/gd6Zi5

A kiváló Magyar sportdiplomácia már számtalanszor bizonyította, hogy alkalmatlan a feladatára. 😞

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[HUN]FaTaL
Nagy valószínûséggel majd az utánunk lévõ meccset fogják úgy játszani.

Feltéve, hogy az MLSZ lép valamit, ami a moldávok elleni meccs után nem sikerült...

Értem én, de akkor majd idegenben Romániában is lehet nyugodtan zárt kapuk mögött...

[HUN]FaTaL
Meg a retardált barmok is elintézték a barátságos meccsen. Na mindegy, már kibeszéltük egy másik topicban.

Biztos olvastátok, hogy a románok ellen zártkapú lesz. Fifa döntése. Elintézték a zsidók. Bravó.

Rudolf meg a megérdemelt pihenésre megy 😊
ez az Egervári holiday club. Para lesz ...itt lesérül Rudolf, és majd márciusban kezdi az alapozást...
Ki ez a Benjámin amúgy?

passatgt
vidi el meccset játszik

rudolf meg azért van, ha helyrejön, játszani fog válogatottban

LasDen
a Vidi játékosokat az EL miatt kihagyta....legalábbis ez a hivatalos kommüniké...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gercse
Én a fradinak szurkolok, de Jova?...

😄DDDd

bakkerman
Sanyi bának hogy sikerült megálmodnia ezt a baromságot,hogy a hót nulla Rudolf ottvan,de Nikolic(aki szóbajöhetne végre a nagyválogatottnál is) meg nincs ott???

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Egervári Sándor kijelölte a magyar ligaválogatott, jövõ heti Egyiptom elleni mérkõzésre készülõ keretét. A 22 fõs névsor a következõ:

Kapusok:
Jova Levente (Ferencváros), Kurucz Péter (Siófok)
védõk:
Korhut Mihály (DVSC-TEVA), Lipták Zoltán (Gyõri ETO), Mészáros Norbert (DVSC), Varga József (DVSC), Vermes Krisztián (Újpest), Guzmics Richárd (Haladás), Fiola Attila (Paks), Szabó János (Paks), Halmosi Péter (Haladás)
középpályások:
Gyömbér Gábor (Ferencváros), Pátkai Máté (Gyõri ETO), Koltai Tamás (Gyõri ETO), Elek Ákos (DVTK), Szakály Péter (DVSC), Balázs Benjamin (Kaposvár)
csatárok:
Rudolf Gergely (DVTK), Csiki Norbert (MTK), Varga Roland (Gyõri ETO), Tischler Patrik (MTK), Bacsa Patrik (DVTK)

Februárban mediterrán vidéken játszunk a fehéroroszokkal.
a liga(NBI.)válogatott meg dec-ben Egyiptomban játszik két meccset.

hm
Juhásznak a legjobb lenne egy angol csapat, hogy folyamatosan játsszon a románok elleni meccsig. Barcánál szarabb fizuért aláír 1 évet 😊)

Nikolicsot meg Ligavál'meccsre aztán fehéroroszok ellen élesbe.