Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen várható, de az ember reménykedik mindig, hogy legalább az arányosságot szem elõtt tartják és nem egy VB selejtezõn büntetnek. A barátságos meccsen történtekért.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Narxis
Várható volt, CAS-tól se számítsunk jóra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Legközelebb egy zsidó vicc miatt kell majd egy teljes selejtezõ sorozatot zárt kapuk mögött játszani. Majd a megzabolázhatatlan Magyarok végül ki lesznek zárva. Mert minden baj forrása vagyunk és az antiszemitizmus melegágya. Tulajdonképpen Irán-Magyar gyökerek is felkutathatóak. Így Izrael kilátásba helyezi, hogy légitámadással fog rendet vágni. Amennyiben nem állítjuk le Pakson az ellenük készülõ atomfegyver kísérleteinket.

A Magyar Labdarúgó Szövetséget nem érte váratlanul a FIFA Fellebbviteli Bizottságának döntése, amely minden pontján helyben hagyja az elsõ fokon eljáró tanács által hozott súlyos szankciókat. Mint ismert, a Magyarország-Izrael mérkõzésen történt szabálysértések következményeként – 40 ezer svájci frank pénzbüntetés mellett – a március 22-i, Románia elleni vb-selejtezõ mérkõzést zárt kapuk mellett kell a megrendeznie magyar szövetségnek.

A FIFA céljaival egyetértve, de az ítélet arányosságát és a szankciók célravezetõségét továbbra is vitatva, az MLSZ a Nemzetközi Sportdöntõbírósághoz (CAS) fordul az ítélettel szemben, kimerítve ezzel valamennyi rendelkezésére álló jogorvoslati fórum lehetõségét.

Ugyanakkor a tisztességes magyar szurkolók iránt érzett felelõsségtõl vezérelve, a többségben lévõ, a csapatát mindenkor sportszerûen buzdító szimpatizánsainak kiszolgálása érdekében, a szövetség egyeztetést kezdeményez a szurkolói képviseletekkel is arról, hogy milyen módon tudnak és kívánnak a mérkõzés sikeres megvívásához segítséget nyújtani a magyar válogatottnak. Az MLSZ minden támogatást megad ezen a területen a szurkolói kezdeményezéseknek. (mlsz.hu)

<#zavart2>

www.smart-bus.hu

túlfûtött nacionalizmusod elvakítja tisztánlátásodat

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég szomorú, ha így gondolod. ( mármint a mondat elsõ felét ) Azért remélem nem csak engem döbbent meg a hozzáállásod...

www.smart-bus.hu

banok
Egy versbe, cikkbe, könybe azt írok amit akarok viszont nyílvános helyen már vannak bizonyos szabályok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Néhány ember? No, de milyen néhány.... Nézd meg regõs titulusát! Ezek a jómadarak elvileg értelmiségiek, olyan emberek, akik egy kisebbséget képviselnek! Képzeld el, ha a mi értelmiségi rétegünk ilyen verset írna a zsidókról... mi lenne itt?

Egyébként akik a meccsen kifütyülték a himnuszukat, azok nem a magánvéleményüket nyilvánították ki?

Na mindegy, ne ragozzuk... a lényeg, hogy mindent megtesznek azért, hogy provokáljanak minket, ha meg reagálunk, akkor mi vagyunk az antiszemetek! Akinek ez nem megy át, és aki csak annyit lát, hogy mi csúnya büdös lábú gojok nácik vagyunk, azoknak tettem be ezt a kis ébresztõt. Nem mi utáljuk õket, hanem õk minket... ráadásul zsigerbõl, és vezetõi(!) szinten!

www.smart-bus.hu

banok
Ez néhány ember magánvéleménye hozzátéve, hogy Kertész Ákos írását igen nagy felháborodás övezte.

ressy14
egy érdekes lista

indok nélküli antiszemitizmus? hogyne...

Dum spiro, spero.

Narxis
😮

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
a Dömével meg 1 üveg jófajta házi keritésszaggatót 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

www.smart-bus.hu

/trollfoci/

Sippie
Töltsd fel ide aztán mehet spoilerbe megint
Jogos... ebbe bele sem gondoltam! 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Azt hiába linkeled. Be is b*szna, ha így hozzá lehetne férni egy e-mail melléklethez bármilyen külsõ forrásból.

http://goo.gl/gd6Zi5

Akkor kapja be a fülemet! 😄 Email-ben kaptam a képet, de elvileg a forrást linkeltem...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Nálam most is logint kér és nem fogok a gmail cuccommal belépni mindenféle kétes oldalon 😊

Kipróbáltam linkelés után, és akkor jó volt! 😊 Sõt, most megint jó... 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Nem volt jó, mikor belinkelted rá 10 percre is szar volt már, csak lusta voltam írni 😄

Pedig jó volt link! 😊) Na mindegy, akkort ezt égi jelnek veszem... 😊

www.smart-bus.hu

Sippie
"Üdvözli a(z) Smart Bus Kft Google által üzemeltetett internetalapú levelezõszolgáltatása, ahol az e-mail intuitívabb, hatékonyabb és hasznosabb. "

Biztos hogy ezt akartad linkelni? 😄
Effe88
na
egész jó keret😊

Ez még a múltkori vitához... szigorúan spoiler, és ne is reagáljatok rá, ha kérhetem... ha valakinek hozzáfûzni valója van, azt tegye meg privátban.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Böde jó lesz, nagyon jól fejel. Kirobbantani se tudják majd.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
Németh mostanában csereként szokott beállni a Rodában és akkor sem alkot maradandót.
Böde meg... hát nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy elég õ a válogatottban persze nyilván nem lesz kezdõ meg most még csak egy felkészülési meccs lesz.

[HUN]FaTaL
Amúgy Vadócz-cal mi a franc van? Rúgdossa a gólokat a dán ligában, alapember a csapatában, volt már Egervárinál válogatott, mégse hívja be.

Stieber?

bakkerman
rudigeri berakása tényleg vicc

és aki pályán van nem feltétlen játszik jól, lásd Rudolfot, õ a sérülése elõtt se volt sehol.... mikor lõtt utoljára gólt bárhol is? De ok, bizunk benne a románokig felpörög. Mondjuk akkor Juhiban is lehetne bízni... igaz neki klubja sincs végülis.
NémethK a lúzer nálam, s elérkeztünk Priskin, Futács támadókhoz... meg Tököli....
Böde még jó hogy jó csatárnak is 😊

bakkerman
hát aki nincs pályán az nem is tud jól játszani

[HUN]FaTaL
Mészáros az õsszel szerintem sokkal stabilabb védõ volt, mint Juhász.

Ha a jó játékához kell, hogy én ne szeressem, akkor megegyeztünk! 😄

www.smart-bus.hu

passatgt
régebben még talán igaz volt, de már jóideje nem láttam egetrengetõ hibát tõle a válogatottban, ellenben Juhásztól vagy Mészárostól igen

Ezt tudom, de ettõl én még nem szeretem a játékát a válogatottban! 😊)

Egyébként minden tiszteletem mellett, de amikor egy játékos a klubjában jól játszik (fõleg hátul), a válogatottban meg nem, akkor az bennem azokat a hangokat erõsíti, amelyek szerint Egervárinál nem kap túl nagy hangsúlyt a játékosok konkrét feladatának a kiosztása. :S

www.smart-bus.hu

passatgt
svájci elsõ osztályban stabilan kezdõ már 5 éve, transfermakrt szerint 2 millió eurót ér, hiba lenne azért kihagyni...

Én Vanczáktól a falra mászom! 😊

Pátkai tényleg hibázott a törökök ellen, de ettõl még ilyen meccseken megérdemli a lehetõséget, mert egyébként jó játékos szerintem.

Na igen... a Szabics helyett a Németh talán jobb lett volna... két fürge (Rudolf, Németh), meg a két tank (Böde, Szalai) jó párost alkothatna... 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Mostanában nem nagyon kaptunk Vanczákról gólt, Juhászról viszont igen (ki is került a keretbõl).

Egy formában lévõ Rudolf valóban a válogatott lelke. Pátkai pocsékul játszott a törökök ellen, ha a bíró befújja akkor piros és tizenegyes miatta.

Bödére én is kiváncsi leszek, ha egyáltalán becseréli a kapitány. Szabics helyett meg kaphatott volna egy félidõt Németh végre. Mindenki szidja, hogy nem rúgott még gólt a válogatottban, de mindig csak ilyen 5-10 percekre állt be (talán egy kivétellel, amikor épp az nb2-es mtknál edzett).

Borzalmas ahogy a válogatottban futballozik... rengeteg gólt kaptunk már miatta.

Pátkai nagyon jó a Gyõrben, megérdemel pár lehetõséget. Fõleg ilyen meccsen... A Guzmics dettó...

A Rudolf meg a válogatott lelke... igaz, hogy még keveset játszott és nincs formában, de az ilyen meccsek pont erre jók.

Viszont a Bödére kíváncsi leszek... a Szalaival ketten feladnák a leckét a védõknek... két tank! 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Vanczák elég stabil középhátvéd szerintem. Inkább Pátkai meg Guzmics kivételével.

Rudolf mondjuk furcsa, játszott már egyáltalán 5-nél több meccset az NB1-ben, amióta visszajött?

Vanczák kivételével egész jól hangzik... 😊

www.smart-bus.hu

Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette a február hatodikán, a törökországi Belekben rendezendõ, Fehéroroszország elleni válogatott mérkõzésre összeállított keret névsorát.

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers, angol), Gulácsi Péter (Liverpool FC, angol), Megyeri Balázs (Olympiakosz Pireusz, görög)

Védõk: Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Kádár Tamás (Roda JC, holland), Korcsmár Zsolt (SK Brann Bergen, norvég), Mészáros Norbert (Debrecen), Szolnoki Roland (Videoton FC), Vanczák Vilmos (FC Sion, svájci), Varga József (Debrecen)

Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva, orosz), Elek Ákos (Diósgyõr), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart, német), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Koltai Tamás (Gyõri ETO), Koman Vladimir (FK Krasznodar, orosz), Pátkai Máté (Gyõri ETO), Pintér Ádám (Real Zaragoza, spanyol)

Csatárok: Böde Dániel (Ferencváros), Rudolf Gergely (Diósgyõri VTK), Szabics Imre (Sturm Graz, osztrák), Szalai Ádám (FSV Mainz, német)

Biztonsági tartalékok: Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Németh Krisztián (Roda JC, holland), Szakály Péter (Debrecen), Varga Roland (Gyõri ETO)

<#eljen>

10%-t esett a vérnyomásom... 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
Soltnak:

A Szurkolói Iroda vezetõje (Õri Márk):
A Történelmi Magyarország és Árpád-sávos zászlókkal kapcsolatban.
Az MLSZ nem hozott tiltó rendelkezést a legjobb tudomásom szerint.

A Biztonsági Bizottság a FIFA szabályzatát közölte, amiben ez nincs leírva, hanem egyéb hülyeségek, mint pl. nem hozhatsz be más állam zászlaját a meccsekre - amit az idõ túlhaladott, hisz Dani Alves is brazil zászlókkal rohangál néha... -de ezen a kérdésen rajt vagyunk, és ez hamarosan tisztázásra kerül.

Dum spiro, spero.

Jó, de, ha nem jár eredménnyel, és legközelebb más nem kap ilyen büntetést, akkor te mit lépnél? Akkor is azt mondanád, hogy maradjunk?

www.smart-bus.hu

Engem meg érdekelnek, ugyanis egy kutya kölykei. Akkor feljelentenek, ha õket éri sérelem, de amikor õk sértegetnek, az rendjén van... A szláv népekkel sem szeretjük egymást, mégsem jár egyik fél sem jelentgetni meccsek után...

Nem hiszem, hogy a bécsi Simon Wiesenthal központnak a FIFA/MLSZ/UEFA rendezvények lenne az asztala, mégis ott tartunk, hogy õk jelentgetnek fel, a FIFA erre meg ugrik... a hivatalos FIFA ellenõr nem talált semmi kivetni valót, ergo a maximum amit tehetnének annyi lenne, hogy figyelmeztetnek, legközelebb erre jobban odafigyelnek, és súlyos büntetés jár érte.

Ez így korrektebb lenne... utólag kitalálni, hogy na most aztán elég volt, és majd most megmutatjuk, elég gusztustalan. Akkor is ilyen nagy lenne a szájuk, ha ugyanez Törökországban történik? Kizárt... és pont ebbõl van elegem...

www.smart-bus.hu

banok
Rendszeresen sértegetnek minket? Én nem tapasztalom - most Kertész Ákosok nem érdekelnek mert az nem a FIFA/MLSZ/UEFA... asztala.

Láma!
Ezekben egyetértünk😊

A pályára nem lépéssel csak magunk alatt vágnánk a fát, de a többi teljesen járható út.

Akkor miért van az, hogy minket rendszeresen bárki sértegethet, gyalázhat? Nem volt ebbõl elég? Én megértem, hogy a zsidózás ennyire kiakaszt, de a magyar gyalázás nem akaszt ki?

Õk is tisztában vannak vele, hogy nem személy szerint velük baja a fél világnak... csak ugye a riporthoz jól jönnek a remegõ szemû játékosok, akik nem értik miért õket bántják...

www.smart-bus.hu