28329
-
#23038 -Hát abban legalább már van gyakorlata, kisit ráedzene és profivá válhatna :D -
#23037 szerintem meg pont az 1 csatáros játék kellett volna, mint a törökök ellen idegenben(elég sokáig működött is), jó lett volna nekünk az x is... -
Pares #23036 Ilyen védelem mellett védekezésre építeni... -
COOLancs #23035 Meg dzsudzsi is elmehetne a Lambóhoz törésteszt bábúnak xDDDD -
#23034 De most legalább 2 csatárunk volt nem 1 amit eddig erőltetett a vén hülye, pedig láthatta, hogy nem működik a dolog. Kellene egy normális középpályás sor, mert ha nem kap labdát az a két hülye elől akkor nehéz gólt lőni. -
#23033 Álom édes álom... de az én álmom is... -
#23032 Mondjuk Egerváriban ha van egy kis becsület, most azonnal lemond. -
#23031 A védők 3/4-e ígyis az volt, szal rosszabb nem lenne :D -
COOLancs #23030 Látszik hogy a válogatott is egy olyan állami vállalat mint a MÁV meg a BKV. Minden a lopásról, az igénytelenségről szól, nulla teljesítmény, csak hónap végén felvenni a zsét oszt jónapot. -
#23029 ja értem
kontrákra?:D
két tank csatárral?D::D
szép:D:D -
#23028 Igen, ezt mondom, akik a hazájukért küzdöttek, azok csak a románok voltak... -
#23027 A taktika az volt, hogy védekezésre állunk be és a kontrákra építünk, mint mindig ami megint nem sikerült, mint mindig :D -
Pares #23026 Ebben a szánalmas bagázsban pont semmi olyan nem látszott, hogy a hazájukért küzdenek... -
#23025 Akkor az egész keret NB1-es lenne :D -
#23024 Hát ugy látszik az egervári féle felkészülés ennyit ér... :( -
#23023 3 perc van, Észtország - Hollandia még mindig 2-1.
Ha nyernek és kedden kikapunk, akkor ötödikek is lehetünk akár...
#23017: Honnan? Rég nincsenek az utcán focipályák, mert eltűntették az összeset. -
#23022 de mi volt a taktika amúgy?
volt egyeltalán?:D:D
mi a faszomat csinálnak ezek telkiben??(ezek is kártyáznak?) -
#23021 Na igen, de ő hajtott azért hogy klubot találjon magának, na meg nem utolsó sorban a hazájáért...
Ezzel együtt alapszabályként írnám ki a válogattnál hogy olyan játékos aki nem játszik a csapatában, NEM LEHET VÁLOGATOTT! -
Pares #23020 És semmi edzés vagy felkészülés nincs egy ilyen meccs előtt? Habár tényleg úgy nézett ki a játékuk, mint ha egyenesen a mekiből jöttek volna egy bigmac menü után, és először látják egymást.
"Hö! Annak is ott fehír a möze! Főnök! odapasszójam-ö nöki?" -
#23019 Alapvetően nem kell védekezni csak több gólt kell rúgni, mint a másik csapat :) -
#23018 Ezt mondom én is, biztos kikapnák úgy is de legalább látszana az akarás. -
#23017 amatőrök kellenek az utcáról,grundokról,terekről:D:D
ezeket meg el kell küldeni egy sóbányába -
#23016 akkor én a 10 támadós felállásra szavazok :D -
argo001 #23015 elegem van ebbol a kibaszott selejt csurhebol -
#23014 ha nekik sikerül, nekünk is összejöhet(egyébként amikor legutóbb idegenben kikaptunk hollandoktól, akkor játszottunk legjobban utóbbi időben), kell a 9 pont:) -
#23013 Hát szervezzünk csapatot, edző meg nem kell, majd a fórum látogatók eldöntik mit játsszon a csapat :) :D -
#23012 Érdekes, a román, aki nincs játékban már a második percben gólt szerzett... -
#23011 Észtek még mindig vezetnek Hollandia ellen. Lehet ezt így is... -
#23010 Tudod amikor ez az első meccsed a szezonban, akkor hamarabb görcsöl a láb... -
#23009 Jó mondjuk igaz, hamar gólt szereztek utána nem kellett megölniük magukat. -
#23008 Az hagyján de ilyen iram mellett? -
#23007 És pár új stadion! -
Monoton #23006 Majd a következő generáció :D -
#23005 egy teljesen új csapat kéne és egy másik edző :D -
#23004 hát nem tudom
helyenként szépen fociztak
de minek hajtsák ki a belüket mikor ellenünk elég ha 20%on pörögnek
annyira leszarták
látták hogy ez egy beszari magyar csapat elég ha alibiznek ők is:) -
Pares #23003 Meg az is milyen már, hogy valakinek a 80. percben görcsbe áll a lába? Hol az erőnlét? Rendben, ha 115. percben görcsöl be valaki, de hogy 90 percet ne bírjon ki egy válogatottban játszó focista? -
Zenszkij #23002 Elegem van már, hogy az építkezés fázisában vagyunk. Hova a tökömbe építjük a kakivárat. Bontsuk el, sózzuk be, azt kezdjük nulláról. -
#23001 Nem, de volt még mellette 3 tiszta ziccerük. Ha azokat belövik akkor 3+3=6. -
COOLancs #23000 Jobban tenné ha a kötelet hurkolná a nyaka köré... -
Pares #22999 Épp azért írtam, hogy ez a 3-0 nem valami nagy teljesítmény egy olyen "csapat" ellen, ami nem mutat ellenállást...